League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik, hogy én ha vennék valakinek ajándék rpt, de nem akarom beírni az adataimat az accjába, elküldeném Paypalon az árát.
Nem szívesen adom meg a bankkártyám adatait más accountján, de ezek szerint nem úszom meg a dolgot. Remélem utólag ki lehet törölni a kártya infót, mert alapból megjegyzi.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Bátyámnak akarok névnapjára RP-t ajándékozni.
Lehet egyáltalán saját accról RP-t vagy bármi mást ajándékozni mint pl Steamen?
(Amugy aki nem tudná az egy nocturne skin. 😄 )
Garen will be reduced to 450 IP and 260 RP
Caitlyn will be reduced to 4800 IP and 790 RP
Maokai will be reduced to 4800 IP and 790 RP
2) Limited time rewards for stocking up on RP
Bonus RP will be doubled for the next six days (eg. €10 buys 1960, up from 1780)
A new € 2.50 option will be available in the EU store (buys 400 RP)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(Szerintem nincs, mert ha csak egy sima .txt fájl lenne akkor össze-vissza lehetne írkálni, - de hátha)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Én is elég sûrûn használok mobilnetet, egyetértek teljesen

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Why so serious?
(btw westen van ennyi rankedem, amikor eastrõl átpakolták a cuccaim minden leresetelõdött)
Csak a szemétláda matchmakinget nem értem, az õ last pickjük magasabb volt a mi fp-nél.
Annyira éreztem, hogy dodgeolni kéne, miért nem tettem.
BTW Maokai a 15. percben jött vissza, és még így is õ játszott a legkorrektebbül.

Kumiho #2179
- Blitzkrank: Rocket Grab
- Nidalee: Javelin Toss
- Morgana: Dark Binding
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Szórsz: nem rég vettem meg és minden egyes játékban eddig elvesztettem a top lanet 😄
Why so serious?
De én tényleg nem értem, unrankeden ez miért probléma?
Kumiho #2179
Többi item? tankunk se volt. És igen ap trist ezreal ad, de trist 4-nek ickelt miokr mér ez is megvolt , hogy ad én meg, hogy ap. nemhogy tankunk, de még tanky karakterünk se volt...így mentem ad-nak topra. a három halál is csak "teamfightokból" jött össze
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Csak a berserkerses - zeales eznél kezdtem el sejteni, hogy itt valami nem stimmel, ez 1250 alatt van, miért lepõdsz meg?
Ionian bootsos Nidaleevel Te sem fogsz carryzni, bár én a többi itemet se értem.
Kumiho #2179

Alistar, Caitlyn, Darius, Lulu, Lux, Rengar, Ryze, Sejuani, Talon, Vayne
Battletag: Muhee#2716
- nem wardozik, mert ezek ellen minek,
- latja, hogy ketten bemennek a bokorba, es csodalkozik, hogy meglepik, mint hanyas a padlot,
- az uj karakter N. alkalommal alazza be, de makacsul visszater szopatni magat,
- mindig az uj karakterekkel tort fel, az aktualis karakterrel nem megy, mert mar nem op, nerfeltek, meg lag, meg lucky, vagy akarmilyen random kifogas,
- ..
Lehet, hogy azt hiszed te carryzted vegig nyert meccseiden az egesz csapatot, es allati buszke vagy magadra, de mi van, ha a csapatod osszjateka miatt tudtal egyaltalan barkit is megolni?
Azt a harmadik erteket (x/y/z) altalaban nem tartjak sokra, szerintem pedig igencsak lenyeges.