League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi erõvel a kezébe is nyomhatná.

jazzy
A számítógép jegyzi meg amin vagy elvileg nem az account, én így tudom, amikor újraraktam a windowst újra be kellett írnom, de hivatalos fórumon biztos van errõl info.

Másik, hogy én ha vennék valakinek ajándék rpt, de nem akarom beírni az adataimat az accjába, elküldeném Paypalon az árát.
Köszönöm a válaszokat!
Nem szívesen adom meg a bankkártyám adatait más accountján, de ezek szerint nem úszom meg a dolgot. Remélem utólag ki lehet törölni a kártya infót, mert alapból megjegyzi.
Fabio Capello
Nem az RP-t duplázzák, hanem a nagyobb csomagokhoz járó bónusz RP-t. Amúgy él már, tizedikéig, de ajándékozni nem lehet semmit.

Fec papa
Nem lehet ajándékozni másik accountról.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

A bónusz RP dupplázás már élõ?
Bátyámnak akarok névnapjára RP-t ajándékozni.
Lehet egyáltalán saját accról RP-t vagy bármi mást ajándékozni mint pl Steamen?
Fec papa
😄DDDDDDDDD

(Amugy aki nem tudná az egy nocturne skin. 😄 )

SzirmosSzisza
1) IP and RP price reductions on the following champions:
Garen will be reduced to 450 IP and 260 RP
Caitlyn will be reduced to 4800 IP and 790 RP
Maokai will be reduced to 4800 IP and 790 RP

2) Limited time rewards for stocking up on RP
Bonus RP will be doubled for the next six days (eg. €10 buys 1960, up from 1780)
A new € 2.50 option will be available in the EU store (buys 400 RP)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Az a Riotnál van nem nálad.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Van "ignore list' mappa valahol a gépen ? Me' mire összeszámolnám feljönne a Nap.
(Szerintem nincs, mert ha csak egy sima .txt fájl lenne akkor össze-vissza lehetne írkálni, - de hátha)

-1 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
+2

Kumiho #2179

Különc
Szerinted mi újat tudna nekünk mondani 800as ELOval? Inkább idióta gifek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

+1

Én is elég sûrûn használok mobilnetet, egyetértek teljesen
jazzy
Mire jók ezek a témába abszolút nem illõ idióta gifek, ami miatt mobilnettel nem nyithatom meg a topicot mert lebassza a sávszélemet 3 perc alatt?
Dixtroy

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

ronihun
wassup? nerfeltek lee singat az utobbi honapban?

...

SzirmosSzisza
Folyamatosan megy a trash talk a pro csapatok között, de igazából nem kell komolyan venni, nem utálják egymást meg semmi 😄

NE SZOJJÁ HOTSHOOTRRA SEMMITT JÓÓ E ? kösz😄

Fec papa
Jaja, de akkor is tetszett, valahogy nagyon nem bírom Hotshotékat, Dignitassal eddig nem volt bajom mert elment tõlük Voyboy, de nemtudom mire fel volt ez a "We gonna stomp TSM etc." dolog, nem voltak ilyenek.

BoneDragon
Darius erõs a végére? Pont, hogy useless.

Dat GP...

Why so serious?

jazzy
Hoppá, majd jön a CLG.eu és az M5 browsguy 😄
böröczk
Ja, és mutatnék egy sokkal érdekesebbet ennél, én tojok rá, minden adatot otthagyok.
(btw westen van ennyi rankedem, amikor eastrõl átpakolták a cuccaim minden leresetelõdött)
Csak a szemétláda matchmakinget nem értem, az õ last pickjük magasabb volt a mi fp-nél.
Annyira éreztem, hogy dodgeolni kéne, miért nem tettem.
BTW Maokai a 15. percben jött vissza, és még így is õ játszott a legkorrektebbül.

Kumiho #2179

Dixtroy
Szavazas: melyikkel a legszarabb celozni?
- Blitzkrank: Rocket Grab
- Nidalee: Javelin Toss
- Morgana: Dark Binding

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
Vagy Riven, még ha ki is kapsz tök fun pattogni vele <#idiota>

Szórsz: nem rég vettem meg és minden egyes játékban eddig elvesztettem a top lanet 😄

Malphite. Olaf. Vagy ott van Darius, õ bármit csinálsz erõs lesz a végére.

Why so serious?

jax-szel bamba vagyok <#nemtudom> 😄 szóval õt hanyagolom.
böröczk
Én javaslom, inkább próbálkozz jax-szel pl.

Kumiho #2179

böröczk
Minden egy rakat szemét, ha nem tudnak vele játszani.
De én tényleg nem értem, unrankeden ez miért probléma?

Kumiho #2179

950 az elo.

Többi item? tankunk se volt. És igen ap trist ezreal ad, de trist 4-nek ickelt miokr mér ez is megvolt , hogy ad én meg, hogy ap. nemhogy tankunk, de még tanky karakterünk se volt...így mentem ad-nak topra. a három halál is csak "teamfightokból" jött össze
SzirmosSzisza
Lehet azért nem értette, mert az AP tris egy rakat szemét <#nevetes1>

Czdano
Elot nem töröltem volna ki a képbõl :p

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Az Ap tristana. Ezreal pedig AD.
Csak a berserkerses - zeales eznél kezdtem el sejteni, hogy itt valami nem stimmel, ez 1250 alatt van, miért lepõdsz meg?
Ionian bootsos Nidaleevel Te sem fogsz carryzni, bár én a többi itemet se értem.

Kumiho #2179

Köszönöm a reggeli ranked élményeket. Midelni akartam erre bepickelte trist mikor már volt egy ezrealunk..megyek topra jó lesz..malph kb semmit nem ért egész mecs alatt, de az én teamem...gz.
Fec papa
😄😄

BoneDragon
Te nagyon bátor vagy.

Czdano

Fec papa
Hát ahogy nyilatkozott meccsek elõtt a Dignitas, ezt a kis odaszúrást meg is érdemelték. 😄

Czdano
holy moly

SzirmosSzisza

darius pf
Fabio Capello
ma Rengaroztam, jópofa volt 😊

Zickler
Én meg már elõre várom a Rengarokat <3

Battletag: Muhee#2716

jazzy
Asszem kipróbálom a jungle szecsuánit
Zickler
Jövõheti ingyenesek:
Alistar, Caitlyn, Darius, Lulu, Lux, Rengar, Ryze, Sejuani, Talon, Vayne

Zickler
Na jó.. Ezen most beszartam xD

Dixtroy
Abbol, hogy 2000 meccsed van, meg nem kovetkezik egyenesen az, hogy tudod mirol van szo. Lattam mar rengeteg nyert meccses jatekost, aki
- nem wardozik, mert ezek ellen minek,
- latja, hogy ketten bemennek a bokorba, es csodalkozik, hogy meglepik, mint hanyas a padlot,
- az uj karakter N. alkalommal alazza be, de makacsul visszater szopatni magat,
- mindig az uj karakterekkel tort fel, az aktualis karakterrel nem megy, mert mar nem op, nerfeltek, meg lag, meg lucky, vagy akarmilyen random kifogas,
- ..
Lehet, hogy azt hiszed te carryzted vegig nyert meccseiden az egesz csapatot, es allati buszke vagy magadra, de mi van, ha a csapatod osszjateka miatt tudtal egyaltalan barkit is megolni?
Azt a harmadik erteket (x/y/z) altalaban nem tartjak sokra, szerintem pedig igencsak lenyeges.