League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
*és

Kumiho #2179

böröczk
Én néztem, én még a neutralokat is respawnkor percre pontosan megsemmisítette, mielõtt ment volna a következõ last hitért lvl2-n.

Kumiho #2179

Fec papa
És mégis minek irjam le hogy nem 100% lasthiteltem, mint írtam MAGAMNAK irom, és mivel Teemoval nem jtászok sûrûn tudom is hogy nem tudok vele 100%osan játszani, és mivel kurvára nem tudtam mit volna csinálni belátásom szerinte 4v5ben egy Feedelt ezreal+ katarina kombó ellen akiknek volt még egy blitzük is ezért nem írtam le semmit, csak hogy tudjam miért loseltunk ha esetleg visszanézem. kösz helló.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fabio Capello
STREAMELJÉL BLÖKIT 😄

Czdano
100%osan lasthiteltél, full tökéletesen játszottál? Akkor le a kalappal 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
HERP

DERP.

Tbt, köszi hogy nézted a streamet este 😄

Fec papa
Mint írtam, rohadtul elpicsáztam topon Nasust, majd mivel minden lanet elvesztettünk nem tudtam mit csinálni, és Leesin afkolt. Kicsit most felbasz amit írtok, mert ugylátszik nem olvastátok el amit írtam: "ha utólag visszagondolom a meccseket hol hibáztam, bár pont nincs olyan logom még." Brigi és At0m is nézte a meccset, látták mi volt, kb annyi amit leírtam.

böröczk
Amíg valaki jazzyke steroidot szed, nem fog hibázni, szóval -1

Kumiho #2179

BoneDragon
+1
Abból ha leírod más mennyire szar volt, még nem tanulsz a hibáidból. 😊

Czdano
Kár hogy magadról nem írsz benne kritikát..no offense, így nehéz lesz belõle tanulni

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fec papa
Nemrég linkelte Cat az Elologos oldalt. Én is elkezdtem írogatni magamnak a bejegyzéseket, úgyérzem fejlõdhetek valamennyit, ha utólag visszagondolom a meccseket hol hibáztam, bár pont nincs olyan logom még. 😄 Bár magamnak írom, ha valakit érdekel itt találja: http://elolog.net/public/ce29183952

böröczk
*

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Elo resetrõl:

Yegg, a Senior Game designer, talked very briefly about what we can expect from the upcoming end of season ELO resets.

"There will not be a full reset at the end of Season 2. I know it seems like a clean slate would help you out, but all it would mean is a couple weeks of games where players of all skill levels are thrown together into completely random stomps. Relevant image attached!

We will be doing something though. Either a soft Elo reset or a soft kFactor reset, or perhaps a combination of both."

Forrás

Kumiho #2179

Czdano
Ennyi elég volt mára ebbõl a jó játékból

Fabio Capello
szétrágta a blöki, lefogadom.

Czdano

böröczk
Lehet az olyasmi lenne, mint s1ben a Kyle skin, amit mindenki megkapott legalabb 10 db normal jatekkal.

Kumiho #2179

Jah, blokkolnám. Meg sorakát is 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Különc
Nikát megvígasztalném

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Vannak jók lentebb is 😄D

Wiasorek <12:30:22>: report corki for intentional disruption of gameplay plz 😊
SteelCent <12:30:35>: im reporting you for racism
Wiasorek <12:30:51>: yeah, i hate little pilots in copters
jazzy
Ez több mint 3 hónapja TALÁLGATÁS. Emellett baromság is, mert ha így lesz, akkor én tuti silveren maradok, mert az kell. Plusz a bronz minek kapna ugyanakkora súlyú ajándékot, mint a platina? Milyen alapon? Szerintem baromság. Valakinek kipattant a fejébõl és mindenki tényként terjeszti.
SzirmosSzisza
Cop op 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hírek a nagy világból

bronz glorius poppy ezüst regifted wukong arany vandal sivir platina diamond anivia

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Linket meg elkúrtam, jó kérdés, hogy hogy került elé az sg.hu

Eternal life; endless torture.

1.5 éves TSM vs CLG meccs, érdekes nézni az akkori metát a mostanihoz viszonyítva. 😄

(Így utólag bocsánt Siszától, hogy elvettem elõle egy linket a "postoljunk be SGre mindent Redditrõl" sorozatának következõ részébõl. <#vigyor>)

Eternal life; endless torture.

milyen haszontalan ez a dominion , fogok egy master yit azt csõ

BoneDragon
Fuck you teeetoooo!!!4

böröczk
Ezen besírtam, nagy hozzáirkálásai vannak <#vigyor3>

Kumiho #2179

böröczk
Fõleg miután az eastes akkontomon otthagytam 1200 normal wint, na neem, itt westen van 18, ezért ne kapnék mondjuk egy unchained alistair v1.2-t? 😄 <#banplz>
Tudom, Don, azért példálóztam a Twitch skinnel. <#gonosz1>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
http://twitter.com/qvDeman/status/243754987908395008 :/ Mondjuk Riot-tól ráírtak, remélem marad.

@gtronic: én igazából Kayle-rõl se tudtam, mikor nyomattuk 3v3-at akkor néztem, hogy jééé, van skinem 😄

http://www.lolking.net/charts?region=all&league=ranked&type=champion-winrate&range=monthly érdekes 😉

amúgy ugyanezen az oldalon, biztos láttátok már a model wiewert, érdemes megnézni a skint mielõtt megvennéd , volt már rá példa hogy én is csalódtam játékbeli kinézetén

+1 , de még lehetne ilyen 😊

SzirmosSzisza
Ott volt a gold/plat-os skin, az elég elit 😊

nekem ez nem növelné az egomat ! vagy például team elo ugye ami most be jött akkor minden team tag kapna a legjátszotabb champjára egy színû skint ... tudom hogy ebbõl származik nekik a pénz forrás, de még is annyi más elképzelésem lenne a skinekkel kapcsolatban

Fabio Capello
semmi szükség nincs epénisz növelõ szerekre a lolban, van így is elég egoista... 😊

10 játék azta uristen, kéne oylat hogy vaki +500,+1000 és akkor télleg elit skint kapjanak azok és akkor ha valaki azzal a skinnel megy láthatod hogy télleg õ nagyon sokat rankedezett , vagy valami ... mert 10 játék ez így nagyon fostalicska

Twitch skinért nem éri meg küzdeni? 😊

Why so serious?

Fabio Capello
Az azért járt, ha valaki s1-ben legalább 10 játékot játszott. Mint mondtam, még nem tudni, hogy mi lesz idén, csak találgatások vannak.

Fec papa

Panzeradler
És most is lesz mindenkinek ajándék skin? Mint a Kayle? Vagy az nem az elõzõ season miatt járt?
vicotrious J4 az melyik ?

amúgy vicces hogy nagyon régóta játszok, de ezeket nem tudom 😞

Fabio Capello
tavaly a gold és plat elosok kaptak Victorious J4 skint, az ideirõl csak pletykák vannak (nem brigi, a diamond anivia még nem megerõsített! 😄), de semmi hivatalos.

Fabio Capello
dehogyis, nem hallottad? Gold reward idén az lesz, hogy nem kéthetente, hanem háromnaponta fognak új championt kiadni! 😄

lehet kapni valamit ? ha meg vagy gold? akkor a bronz is kap ? és ez honnan van ? mármint honnan arany ?

böröczk
Akkor minek küzdök itt, majd bedopnak gold rewardnak valami jó kis Twitch skint. <#banplz>

Kumiho #2179

ez nem is hangzik olyan rosszul, és teljesen megértem ezt a reset dolgot, és kell is 😊

Fabio Capello
Season 2 elején mondták, hogy nem voltak elégedettek a visszajelzésekkel a season 1 reset után, szóval 90% hogy a következõ reset hard lesz - persze, riotéknál sose lehet tudni, de tekintve hogy ez nekik is egyszerûbb...

Soft reset szerintem azért hülyeség, mert kb. semmit nem változtat a reset elõtti felálláson, max annyi, hogy a 800 elosokat visszarakják az 1.2k-s szarkupacba <#idiota>