League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphh
Tökre nem rólad volt szó, de a lelkesedést díjazom

Frostyc - East

böröczk
Egy borzasztó nagy elõnye van az online "kommunikációnak".

Cica, azt hittem, már van valami hír a halloween-i map-rõl <#szomoru1>

Kumiho #2179

Mi az h valaki aki szintén nem csípi a "fajtáját"? Csak szólok hogy amit írtam nem Jazzy felé irányult (nem is tudom mért tûnik számodra mégis úgy) hanem feléd. Mellesleg csak szólok hogy az én regem az nem Jazzy-é, hanem egy teljesen különálló reg, de gondolhatsz amit akarsz.
Morphh
Alreg. 😄 nem, csak valaki, aki szintén nem csípi a fajtád. Ez az sg valami lowelo szövetség

Frostyc - East

jazzy
Csúnyán mellélõttél, ugyanis nekem egyetlen alregem sem volt soha, ha nem vetted volna észre mindig leírom amit gondolok, nincs szükségem alregekre.
SzirmosSzisza
Aranyért kapsz skint, 3v3-ban a legkönnyebb elérni. Eddig -50 elo a csapatunknak 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Te vagy az élõ példa arra, hogy a korral nem jár együtt az intelligencia. <#integet2>

Már bocsi hogy közbeszólok, de alapvetõleg nem úgy volt hogy csak "felnéztél" sg-re mert amúgy is szutyok az állításod szerint, és hogy már nem irkálsz ide többet? Mert én nem vagyok egyetemista, csak egy mezei középiskolás, de mint a stílusod és a hozzáállásod (mert azt hogy milyen hirtelen haragú és pofátlan vagy az már szinte csak részlet kérdése) úgy ahogy van kiborító és egyben irritáló.
Regisztráció idõpontja: 2007. 02. 12.

NagyiBMX
ha arany vagy 3v3 vagy 5v5 akkor kapsz s3 War hero janna skint.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Látom még alreged is van
Jazzy, te egy istentelen nagy hülye vagy.. Nem értem, hogy vagy képes megelni ebben a világban.

Fabio Capello
?

SzirmosSzisza
Yay sok prö van most 3v3-on skin miatt :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
😄D
😄
aki nagy és kemény dolgok tetejére akar mászni az nem mondja már nekem hogy nem búza legalább egy kicsit 😛

NagyiBMX
Már nem tudok elvonatkoztatni a lógódtól és már egybõl mosoly jön az arcomra, ezt nem tudom hol találtad de ez kegyetlen 😄DDDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
spoderman plzz 😄DDDDDDD

jazzy
hideg van
+ KURVÁRA IRRITÁLÓ hogy ha valaki szmájlizik az neked már baj, kapásból 5 hszt mutatok ahol abba kötsz bele mennyi szmájlit ír meg minek,szerinted minek ? istenem istenem, dobd már ki magad a friss levegõre,rád férne

kedves és normális ?

1. nem kértem
2. bocs hogy nem rendelkezzek ilyen netes közhelyekel, meg ilyen forumos közhelyekkel ...
3. az kedvesség hogy mindenembe eddig csak bele kötöttél.
4. térj már észhez, mire vered magad?

Smilies NO NO FEELINGS

böröczk
Hagyd beken, vegre hazatalalt az alomhoz.

Kumiho #2179

jazzy
Pipálgattam az õ általa felsorolt netes közhelyeket te agyonmûvelt. Esküszöm próbáltam veled kedves és normális lenni, de annyira durván szint alatt van az agyi kapacitásod, hogy képtelenség, azt nem értem hogy tanultál meg levegõt venni, komolyan, szó szerint fáj, hogy ennyire nehéz a felfogásod.
Ejj, mi folyik itt?

jazzy mert te soha nem teszel szmájlit semmit után, akkor most te kemény vagy ? megütnél, borulnánk ?

és ezeket mivel bizonyítod ?
és számodra kik az ország nõstényei ?
zalatnai Sarolta ? kiszel tünde?

Különc
lol ez kajak meleg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ez nagyon nagy, fõleg a vége <#vigyor>

jazzy
Nenenenenenee kérlek, hadd maradjon, sokkal aranyosabb mint zippo, mert neki van érettségije, hegymászó és minden csajt felpróbált 200 kmes körzetben.
azt tudtad hogy az összes hegymászó látens homo ?

SzirmosSzisza
Valaki írjon mod totyikba lègyszi, órán vagyok törölni meg nem akarom.

uj zippo irany a top10 😄

böröczk
😄en se, viszont suliba es tanfolyamra jarok, idegenvezetek es a cegnek csinalok grafikai munkakat, ugyhogy szolhat, ha megtalalta a 24/7 kockalibakat az UR. Es meg ezen a szegyenforumon se tagadom a pofam, bar lehet kene. En szivesen olvasom az elohell rinyakat is, tobbek kozt ezert is van a topik, altalaban akik ebben a temaban irnak, mar fel vannak keszulve az azt koveto kanna savra. arra mondjuk speciel nem emlekszem Jazzy mikor nyigott volna elohellrol.

Kumiho #2179

Morphh
A különbség kettõnk között, hogy nekem leesik az irónia, meg is eloznem az erre irando válaszod, miszerint : "nem ironizálok, tényleg! "
Jó volt.

Frostyc - East

végre 😄
végre valaki aki újra megmondja a frankót nekted, kioszt titeket rendesen 😊
végre egy új zippo ! csak így tovább Morphh !

már az sg csúcsán vagy!

nembírom😄😄

Morphh
Most szaron, mentes elõtt 2 nappal lebuktam, majd feltolom

Frostyc - East

jazzy
Van idõm írogatni, nem mászok hegyet
mert te milyen elon vagy ?

BoneDragon
<#shakehead>

Nekünk szar kis 1200 elosoknak össze kell tartanunk, az ilyen profikkal szembent mint te.

Why so serious?

KINEVET ! LEALACSONYÍT !

pofádba röhög, nem veszed észre?😊

Morphh
Félreértettem a kérdést, soz. Azt hittem a hard reset ranked szempontból egyértelmû

Frostyc - East

jazzy
Minek megmagyarázni mi miatt hülye, overall hülye, viszont van érettségije pazmek
Nem az elod miatt vagy hülye hanem a stílusod miatt.

Why so serious?

Fec papa
Nem, én írtam hogy nincs köze a válaszodnak a kérdéshez, erre te azonnal azzal reagáltál hogy én milyen buta vagyok, ahelyett hogy átolvasnád a kérdést. Ott van le van írva, nem tudod kitörölni mindenki láthatja.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Morphh
Nem, nektek az elsõ reakció, hogy az elom miatt én vagyok a hülye, ráadásul irl nyomorék vagyok. Én lennék a gyerekes?

Frostyc - East

BoneDragon
wtb edit.
kezdted*

Vannak akiknek ennyi jut...

Why so serious?

Fec papa
Csak neked csak most, hogy lásd milyen geci buta vagy.

Tehát Jazzy NEM azt kérdezte hogy mi lesz akkor ha lebukja az eloját akkor is megkapja-e a rewardokat szezon végén, mert ezt már tudtuk.

HANEM

Hogy mi lesz akkor, ha õ most bukik az elobol, akkor az eloresetnél a top elotól fogja számítani a resetet vagy az aktuálistól. Illetve hogy milyen reset lesz, Hard mint tavaly hogy mindenki visszakerül alapra és onnan kell ujrakezdeni vagy Soft ami valami közelítõ értékre fog visszarakni. CSAK NEKED CSAK MOST.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-