League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cica, azt hittem, már van valami hír a halloween-i map-rõl <#szomoru1>#szomoru1>
Kumiho #2179
Frostyc - East
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
aki nagy és kemény dolgok tetejére akar mászni az nem mondja már nekem hogy nem búza legalább egy kicsit 😛
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
1. nem kértem
2. bocs hogy nem rendelkezzek ilyen netes közhelyekel, meg ilyen forumos közhelyekkel ...
3. az kedvesség hogy mindenembe eddig csak bele kötöttél.
4. térj már észhez, mire vered magad?
Smilies NO NO FEELINGS

és számodra kik az ország nõstényei ?
zalatnai Sarolta ? kiszel tünde?
Kumiho #2179
Jó volt.
Frostyc - East
végre valaki aki újra megmondja a frankót nekted, kioszt titeket rendesen 😊
végre egy új zippo ! csak így tovább Morphh !
már az sg csúcsán vagy!
nembírom😄😄
Why so serious?
Frostyc - East
Why so serious?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Frostyc - East
Why so serious?
Tehát Jazzy NEM azt kérdezte hogy mi lesz akkor ha lebukja az eloját akkor is megkapja-e a rewardokat szezon végén, mert ezt már tudtuk.
HANEM
Hogy mi lesz akkor, ha õ most bukik az elobol, akkor az eloresetnél a top elotól fogja számítani a resetet vagy az aktuálistól. Illetve hogy milyen reset lesz, Hard mint tavaly hogy mindenki visszakerül alapra és onnan kell ujrakezdeni vagy Soft ami valami közelítõ értékre fog visszarakni. CSAK NEKED CSAK MOST.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-