League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scientia potentia est.
az egyik zippo helyére pályázik, a másik nagyibmx helyére, tiszta game of thrones 😊
Megszoktam hogy mindig te rakod ki, de most valahogy elkerülte a figyelmem, elnézést még egyszer.
Battletag: Muhee#2716
De maradhat, mert ABC sorrendben van :*
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Amumu
Blitzcrank
Jax
Miss Fortune
Morgana
Soraka
Twisted Fate
Udyr
Warwick
Zilean
Battletag: Muhee#2716

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
jazzy: ne reagálj rá, zippo is hamar megunta.
Amúgy milyen oldalról nézitek a heti freek-et?
Miss Fortune
Blitzcrank
Soraka
Amumu
Warwick
Jax
Zilean
Twisted Fate
Morgana
Udyr
Nem is értem miért szeret itt mindenki engem ennyire, hogy mindig a középpontban vagyok, ugyanannyit írtam, mint mások, lol. De látom híres vagyok.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Frostyc - East
Ott a log amúgy, vissza olvashatod miért kezdõdött a flame. Volt egy kérdés, benézted, szóltunk, neked állt feljebb elkezdtél kötözködni, utána közölted, hogy leszarod a kérdést és ahelyett, hogy beismerted volna, hogy félre olvastad a kérdést, elkezdtél itt okoskodni meg hegyet mászni meg emelt érettségizni.
Díjaikat megkapták +/- formájában.
Aki nem tudta élõben követni az eseményeket, az megtekintheti a replayt!
Frostyc - East
Komolyan, ennyit tudtatok leszûrni, amirõl írtam nektek, érdekes emberek vagytok ti.. 😄 Adom itt a tippet, hogy lehetne szépen túljutni az 1200 elo-n, de ti csak száj-karatézni tudtok, hát GG. 😄 remélem még sok "esemény dús" (értsd: "Jaj, rage-eltem ezért buktam 21 match-et.." ) hsz-t olvasok még itt. 😄 Jó hallgatni, ahogy a mocsok csöpög a szátokból az ugatástól.. 😄
Az, hogy a monitor elõtt, nagyon kemények vagytok, kicsit már röhej... Kíváncsi lennék már a ti kicsi arcberendezésetekre, ha már ennyire veritek a melletek, hogy ti mennyire ûberpro playerek vagytok, mikor a Low-Elo-n sínylõdök.. 😄DD Mindenki adja itt a supportot a másiknak, hogy ezt így, meg így, de mégse haladtok elõre, vajon miért... 😄
Ami nem megy, azt nem kéne erõltetni,srácok! Egész LoL-nak a lényege, hogy legyen egy team, aki össze van szokva, és megy a practice, a ranked, de ti, erre nem vagytok képesek, csak kurva anyáztok, ha valami no-name picsafüst kilép game közben.. Ebbõl az a tanulság guys, hogy kéne nektek egy csapat,akivel összeszoktok és tolhatjátok rage-quit nélkül.. csak ennyi eszetek nincs, ha már itt vagytok min. 5-en...
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-