League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Zickler
Ahogy ránéztem, hirtelen azt hittem hogy egy alien, bakker....

Battletag: Muhee#2716

Kly

Scientia potentia est.

micsoda ambiciózus emberek vannak itt 😊
az egyik zippo helyére pályázik, a másik nagyibmx helyére, tiszta game of thrones 😊

Zickler
Bocsánat :S
Megszoktam hogy mindig te rakod ki, de most valahogy elkerülte a figyelmem, elnézést még egyszer.

SzirmosSzisza
#23166 <#nezze>

De maradhat, mert ABC sorrendben van :*

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Legalább letekernél egy kicsit #23166

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Zickler
Heti Free:
Amumu
Blitzcrank
Jax
Miss Fortune
Morgana
Soraka
Twisted Fate
Udyr
Warwick
Zilean

thx

Fec papa
lolking

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

NagyiBMX
Ez speciál redditen volt, énis olvastam, de amúgy itt a kép, az oldal cimet meg úgyis ismeri valaki 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ilyen rateket hol nézel ?

jazzy
Én még nem láttam jó Syndrát, bár azt hallottam alapból elég vacak, pedig nekem nagyon tetszett, de inkább megvettem Zyrát.. Az a cc és aoe ult brutál.
SzirmosSzisza
Rankeden 23 % a win rateje 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Syndra-t próbálta már innét valaki normál szerveren?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Morphh
Azt hittem kapott valami ban félét, mert a lowelo tanács elrendelte.

Frostyc - East

SzirmosSzisza
Koreai oldalon hamar fent van

jazzy: ne reagálj rá, zippo is hamar megunta.

TBTPumpa
Biztos Leah miatt vagy ennyire közkedvelt! <#idiota>

Amúgy milyen oldalról nézitek a heti freek-et?

Különc
Hazudás fail

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX
hát akkor én közbe szólok a Heti Freek-el :

Miss Fortune
Blitzcrank
Soraka
Amumu
Warwick
Jax
Zilean
Twisted Fate
Morgana
Udyr

jazzy
#23136, nvm
BoneDragon
Ez még mindig itt vergõdik? Azt hittem megunta, de látom élvezi. 😊

jazzy
Nanana, azért erõsen ellenzem, hogy velem egy lapon említsd ezt a fazont, én értelmesen kommunikáltam a topicban, amikor nekiugrott pár embernek és ha visszaolvasol mindenki vs morph volt, közel sem csak én.

Nem is értem miért szeret itt mindenki engem ennyire, hogy mindig a középpontban vagyok, ugyanannyit írtam, mint mások, lol. De látom híres vagyok.
Morphh
Ugyanis az sg mínuszkákat belehet váltani a tescoban tudja

Frostyc - East

Morphh
Hát én szeretnék kérni az összesre ha lehet kéremalásan tudja

Frostyc - East

TBTPumpa
Ezt benézted... Csak Moorph kapott pár mínuszt tõlem. De õ sem minden hozzászólására!

Különc
De azért végignyomtál mindenkin egy minuszt a biztonság kedvéért

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Hazaérek melóból, látom 120 új hozzászólás érkezett az utolsó látogatásom óta. Már kezdtem örülni, hogy kijött valami cucc a játékhoz vagy a Riot mindenkinek adott 10 000 RP-t, de nem sajnos. Miért kell ez a szájtépés? Legyetek szívesek és hagyjátok abba! A topik szóljon a játékról és ne arról, hogy ki a gyökér és miért!

Morphh
Beismertem, ott van valahol a rengetegben. Emelt érettségizni és hegyet mászni akkor kezdtem, mikor nolife lettem. PAPA!

Frostyc - East

SzirmosSzisza
Komolyan, ne hagyd abba 😄

Ott a log amúgy, vissza olvashatod miért kezdõdött a flame. Volt egy kérdés, benézted, szóltunk, neked állt feljebb elkezdtél kötözködni, utána közölted, hogy leszarod a kérdést és ahelyett, hogy beismerted volna, hogy félre olvastad a kérdést, elkezdtél itt okoskodni meg hegyet mászni meg emelt érettségizni.

SzirmosSzisza
A szeptember havi flame nyertese jazzy és Morphh.
Díjaikat megkapták +/- formájában.

Aki nem tudta élõben követni az eseményeket, az megtekintheti a replayt!

Morphh
Ha a medvék közé mész, akkor sem lehet elkezdeni üvölteni velük, hogy buták és dagadtak , mert megesznek. A konklúzió, hogy ennek a fórumnak szerves része (pl.: Champion Spotlight: Jazzy, The virgin guy) csak akkor lehetsz, ha eféle hozzászólásokkal tarkítod: "20CS-M VOLT MÁR 50 PERCNÉL, MÉGIS KIKAPTAM, PEDIG ÉN AZTÁN TUDOK"

Frostyc - East

Itt nem ez a lényeg ember, csak komolyan, itt csak a flame megy, vagy az, hogy "a gyerek okoskodik, mert õ 1700 elo-t ütötte.." kicsit már vicces ez az egész.. most is adtam egy tippet, de én vagyok a gecigyerek.. 😄 Az, hogy nem szoktál látni írni Jazzy gyerek, az nem azt jelenti, hogy enm olvasom a Topicot..

ugye én a "miért is vagyunk itt vagyok?" az olyan tipikus rám, én biztos vodkával mennék a kezembe, meg 2 doboz cigivel, és jöhetne a szó csata😄

Ez is volt a célom, hogy én faszagyerek legyek..
Komolyan, ennyit tudtatok leszûrni, amirõl írtam nektek, érdekes emberek vagytok ti.. 😄 Adom itt a tippet, hogy lehetne szépen túljutni az 1200 elo-n, de ti csak száj-karatézni tudtok, hát GG. 😄 remélem még sok "esemény dús" (értsd: "Jaj, rage-eltem ezért buktam 21 match-et.." ) hsz-t olvasok még itt. 😄 Jó hallgatni, ahogy a mocsok csöpög a szátokból az ugatástól.. 😄

NagyiBMX
Nem olvastam végig de mivel vizuális típus vagyok elképzelem hogy mi történne a valóságban: Összefut Jazzy meg Morphh esetleg még gtronic aztán néznek egymásra és mit mondhatnak? "Na lássuk Jazzy mekkora pofád van", "Amugy miért is vagyunk itt?" "Mert én high elo-n vagyok k*csg" 😄DDDD

ronihun
so fokin badass

...

jazzy
tldr, te ki vagy amúgy? Ezért jöttél ide? El is mehetsz.
Grr1234
Ha néhány szót angolul írsz akkor nagyon cool vagy.

Értem már, tehát Frostyc 2007. 02. 12-án csinált gyorsan egy alreget, mert õ a jövõbõl jött, és tudta, hogy eljön majd ez a pillanat.. Ha kicsit a szemedet is nyitva tartanád, nem csak a mocsok dõlne a pofádból, akkor valami szépet és jót is tudnál ide nyögni a Topicba..
Az, hogy a monitor elõtt, nagyon kemények vagytok, kicsit már röhej... Kíváncsi lennék már a ti kicsi arcberendezésetekre, ha már ennyire veritek a melletek, hogy ti mennyire ûberpro playerek vagytok, mikor a Low-Elo-n sínylõdök.. 😄DD Mindenki adja itt a supportot a másiknak, hogy ezt így, meg így, de mégse haladtok elõre, vajon miért... 😄
Ami nem megy, azt nem kéne erõltetni,srácok! Egész LoL-nak a lényege, hogy legyen egy team, aki össze van szokva, és megy a practice, a ranked, de ti, erre nem vagytok képesek, csak kurva anyáztok, ha valami no-name picsafüst kilép game közben.. Ebbõl az a tanulság guys, hogy kéne nektek egy csapat,akivel összeszoktok és tolhatjátok rage-quit nélkül.. csak ennyi eszetek nincs, ha már itt vagytok min. 5-en...

böröczk
Tõlem is, 5 pontozás után kiderül, ki adta a mínuszt. Persze borzasztó nagy rejtély, de mégis..

Kumiho #2179

ronihun
o hát hálám üldözni fog!

...

Fec papa
Tõlem megkaptad a +-t ne fájjon a szíved Hunter. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ronihun
kíváncsi voltam kapok-e valakitõl mínuszt, szerencsére megvan

...

el alkoholizálom az agyam amúgy :S:S

😄D😄😄😄😄😄: