League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Tudjuk, hiszen soha nem is beszéltél róla, mert fel sem fogtad.
jazzy
Nem te indítottad hanem én, ne vedd már el a dicsõségemet.
Fec papa
Nem fogom leírni a lényeget, mert ahogy látom a topikban mindenki értette Jazzy kérdését, csak te nem. És még neked áll feljebb. <#hehe>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

BoneDragon
Ejj, mit indítottam el.

böröczk
De ebben a topicban mindenki buta.

Kumiho #2179

Dixtroy
Ez a manusz nem azzal a linkkel bukkant elo az ismeretlensegbol, amelyen egy listan szerepelt mint ranked king easten?
Olyan zippo-utanerzes a csako.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

böröczk
Valahol, szintén hivatalos fórumon, leirkálták a pontos számokat, nézz utána, ha van kedved, nekem most idõm sincs rá, nemsokára indulok súléba :/

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Link or didn't happen <#duhos2>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
De volt, irtak, h soft reset.
Jazzy: 1350 korulre, de lehet 1400, van valahol egy lista errol hivatalos forumon.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Nem volt még red post róla, hogy milyen lesz a reset.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szánalmasan komolyan veszik az emberek ezt a játékot. Valaki mindig kilép, akár még a nyertes csapatból is, ami azután már nem lesz nyertes 4 az 5 elleni felállásban. A csapat bezzeg nem akarja feladni, dicséretes volna ez a hozzáállás a sportban, de nevetséges a LoL-ban.. Hol élünk emberek? Én már úgy unom, hogy nem lehet 5v5-öt, de még 3v3-mat sem lejátszani, mert valahol valaki mindig kilép!
Fec papa
Ez a válasz nem áll összefüggésben a kérdéssel.

Morphh
A current elod top elora mentette a patch, azt látod a medállal, a currentet írja kicsivel. A top elo fog számítani, így ha patchnel 1500 voltál, most pedig lerontod 200ra, mind1, arany meglesz

Frostyc - East

jazzy
Van valakinek pontos fogalma arról, hogy most s3 reset mit takar? Ha én 1550 top eloval vagyok és 1498 currentel és mondjuk így hagyom, kb hova kerülök köv szezonban? Vagy ha mondjuk lerontom ~1300-ra, akkor hova? Hogy mûködik?
2 órát várok ranked queueban (vicc nélkül!) mert mindig leavel valaki. Végre bedob, de a Graves lv1en fogja és lelép aztán vissza se jön, 4v5ben 15/5re nyerjük early/mid game-et, csak kikapunk mert nincs AD carry... Ilyen szánalom enemy team egyszerûen nem értem, hogy kerül 1600 elora (nem mintha olyan überhigh lenne, de legalább azt gondolná az ember, hogy nem szopnak ki 4v5ben, hogy aztán csak 50 percnél full builden tudjanak comebackelni... jézusom.)

Eternal life; endless torture.

nekem +32 win-el sincs 1300. Még mondja valaki, hogy nincs elo hell
NagyiBMX
I am so sorry <#rinya>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Nagyi a kártékony!
SzirmosSzisza
Meh, Nagyi képe valami kártékony oldalról volt 😄

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

erdélyi vagyok ...... de nagyon vicces amúgy

BoneDragon
<#idiota>

NagyiBMX
<#eplus2>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Én a nyelvtan órákat is szerettem.
Fabio Capello
Leona jungle pedig egy idõben nagyon fain volt

jól kezdõdött(volna)a rankedom leona jungle, és ha nem lépek le ezek kajak oda dobnak ingyen elot az szerencsét 5 ellenségnek .. fúj

BoneDragon
Igen.

SzirmosSzisza
Másnak is sír a Chrome az oldal miatt?

böröczk
+1, nekem is ez volt 2hete, buktam 100 elot. Most meg lehet nezni a historymat.
Teny h kevesebb idom van jatszani is, napi 1-2, most is meloba vagtatok 😄 jazzyke motival 😄

Kumiho #2179

NagyiBMX
You did what?

jazzy
Semmi kitartásod, én 1 hónapon át honoztam!

Bár én lol mellett..
Czdano
Hiányzik Anivia 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
21 teljes óráig bírtad, grat!😄

Czdano
Na jó, szarok az ELO-ba töltöm le megint ezt a kulát <#idiota> Max 4 ignoreal indítok, és ugyanott tartok mint a HoN-nál 😄DD

SzirmosSzisza
Ezt teszi az emberrel a láz 😄

jazzy
Azért az mi, hogy 5 percen belül 2 postban egyikben egyetértesz a másikban lenézõen szarkasztikus vagy..
SzirmosSzisza
Tippre regisztrálni kell és hozzáadni magad, de ja, nem sok értelmét látom én se 😄

Mondjuk gyanús is lenne, ha easten top 25 lennék solo q-n 😄

Fabio Capello
csak nem értem, minek összehozni egy adatbázist, ha nem lehet normálisan szûrni 😊

SzirmosSzisza
Gyalázat, hogy nem tudják az összes magyar játékos nevét!

Fabio Capello
rofl, rajta sincs a játékosállomány háromnegyede, többek közt én se, se mummus pl, aki feletted van.

Fec papa
Nekem is volt pár.

NagyiBMX
Csak neked

Csak nekem dobált ma jó sok bug splatot? Volt hogy egy játékból kétszer is kifagytam.

jazzy
Buktam egyet amiben már ideges voltam és toltam még 2t mondván, hogy nem hagyom abba loseal akkor se, de már nem ment, teljesen fölösleges volt, fel is basztam magam, rárageltem az enemyre amikor nem nyerhettem meg a duelt, stb, ítélõképességem a béka segge alatt, be is fejeztem, mert nyernem esélytelen.

Ilyenkor persze a szerencse is ellenem van, 40 hpsok mennek el, elfogy a manám killing blow elõtt, kifagy 1 csapattársam nyert meccsben 5v5 elõtt, stb.
Különc
4et buktam zsinorban, pedig nem rageltem, csak akartam egy jót játszani. Mind a négyben 10 percnél már eldõlt h vereség

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
És fejezd be azt amit én most csináltam, hogy ragebõl csak azért is játszol, mert csak rosszat szül és -30 elot.
jazzy
Mert a hon fos. Konkrétan nincs még 1 moba ami jó.
Morphh
ezt hol látod? Amúgy könnyedén lehet.

Frostyc - East

Czdano
A folyamatos chates pofázást..kezdhetek én 4 ignoreal, de az meg hátrány egy ilyen játékban..a folyamatos chatelést meg utáltam olvasni..de egyre inkább hajlok afelé hogy megint leszedjem ezt a fost, és instant ignore-al játsszam az egészet...túl sok órám van benne hogy csak így elhagyjam 😊