League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Soraka rework. Mármint csak modell szinten 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Kha'Zix passively marks enemies that are isolated from nearby allies. Ez mit takar szerintetek?

Én nem adtam még vissza semmit, de többek unszolására lehet visszaadom a piros taricomat a homár taricért 😄
BoneDragon
<#nevetes1>

Fabio Capello
KELL 😄

Amúgy én is elhasználtam mindet. 😄

böröczk
Tudom.

Mutatom a forrást:

Itt

"I can't make any promises but it wouldn't surprise me if we gave additional tokens a year from now to players who had been playing since the release of this feature and had good in-game behavior since then."

Én már elhasználtam mindet. <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Fabio Capello
Hátha úgy lesz 😊 Mert a refundos hírben ezt írják:

"You only get three refunds per account, per lifetime"

"We can only refund a purchase that you’ve made in the last 90 days, so no hocking last year’s promotional skins back to us!"

Hivatalos oldalról.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

én annak örülnék, ha régi cuccokat is el lehetne adni, van pár skinem amiket szívesen visszaadnék

böröczk
Elvileg a következõ évben is fogsz majd kapni 3 tokent, attól függõen, hogy játszottál -e már akkor, amikor indult ezt a refund dolog.
Legalábbis hivatalos fórumon ennyit írt Hippo papa, nem erõsítette meg, csak annyit nyilatkozott, hogy tervbe van véve.

Én már el is költöttem kettõt <#zavart2>

Kumiho #2179

csak az a baj, hogy a régen vett cuccokat nem írja már ki 😞
nekem a legalsó júli 6.-ai ...

Fabio Capello
három tokent kapsz, ez három visszaváltás, egy accountnak, örökre, ergo ha elhasználod, nincs tovább, ennyi volt.

Kly
<#eljen>

Hányat lehet egyszerre visszaváltani és milyen idõközönként resetelõdik?

Scientia potentia est.

Kly
Kha'Zix revealed

Gyakorlatilag Rengar (ellen)párja, bár én így elsõre több lehetõséget látok benne a skill-leírások alapján.
Nem kifejezetten Alien kinézetû lett ugyan (hasonló vonások azértfellelhetõek), de az eredetiség és a kreativitás továbbra is ismeretlen fogalom Riotéknál.

Scientia potentia est.

Fabio Capello
Megjegyzem, nem tudom feltûnt e nektek, de a Storeban a Purchases gombra kattintva elérhetõ már a Refund 😊

Különc
Tök furcsa, h soloban világelsõ, csapatban meg lófaszig se jutott eddig

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Közben ForellenLord 3002 elo.
SzirmosSzisza
OP karival könnyû <#idiota>

jazzy
lowelo vagy
semmi flémelés nincs ma ? 😞

NagyiBMX
Végre egy elfogadható match history, és legalább az a defeat is normal game volt! <#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Ja, hát én a "punishmastereket" kapásból azt hittem azokra érted akik csak az IP miatt csinálják.

@Cat 02: Ok, majd bekeretezem és kiteszem a falra <#idiota>

én is csináltam egy ideig a tribunal-t, de nem vettem észre hogy jobb lenne a helyzet, sokat nem javít a színvonalon, ráadásul, amíg vannak akik büntetlenül megúsznak mindent, és vannak, akik 1-1 hibáért, vagy akár ön hibán kívüli dolgok miatt kapnak eltiltást, nem is látom értelmét

Fabio Capello
aki a tribunalt IP-ért csinálja, annak már rég rossz. Én akkor is csinálni fogom, ha bakfittyet se kapunk érte, nem a pénzszerzés a cél, hanem a káros játékosok kiszûrése.

szerk: azt viszont aláírom, hogy ne az IP megvonás legyen a prioritás. Amit például én szeretnék látni, az a kötelezõ report reason, hogy ne legyen tele üres, oktalan reportokkal, illetve, hogy indokolni lehessen a Tribunalban, hogy miért punish vagy pardon a döntésed.

SzirmosSzisza
De lesz epéniszed IP helyett!!!

Fec papa
Látták a Riotosok hogy tolom vele toppon és hát muszáj most nerfelniük. 😄😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Ennek a Tribunal-os IP megvonásnak mondjuk nem sok értelme van így elsõre..
A videoban is elhangzik, hogy a "punishmaster"-ek tévedtek a legtöbbet (ez mondjuk nyilvánvaló),de akkor õk kapták a legkevesebb IP-t is, mert az csak helyes döntés után járt.
Ezzel a változtatással csak azokat szívatják akik idõt és figyelmet áldoztak, hogy jobb legyen a community; mert azért az a kis +IP mindenkinek jólesett jutalomként.
Sokkal jobb lett volna egy olyan rendszer, hogy teszem azt ha a döntéseid helyessége bizonyos % alá esik akkor idõlegesen megfosztanak a Tribunalban való részvételi jogodtól..de ez csak egy példa.

Mindenesetre a hivatalos fórumon már nyöszörögnek emiatt és Riot ígért valami más fajta jutalmazást.

böröczk
Don, Te ugyse jatszol😄
Yori ezek utan meg finomabb falat lesz Chonak.
Dat Vayne buff.
Vlad nerfet nem tudom hova tenni.

Kumiho #2179

azért az a -50 movement se kutya az elején a ghouloknál, eddig se volt nehéz elfutni elõlük, most már akár csizma nélkül is menni fog

Fabio Capello
Yoricknak megtalálták a létezõ legretardáltabb nerfelési módot, emelik a mana costot a slow-os ghoulon, konkrétan earlyben a fél manádat lekapja egyetlen cast...

Amúgy a patch bíztató, Ziggs kap egy kis pofozást a W-jén, így egyszerûbb lesz a használata, Rengar megérdemel egy kis buffot, és végre MF és Cait is visszakerülhet a helyére.

A Tribunal változtatásoknak külön örülök, végre nyomon lehet követni az eseteket amiket elbíráltál, amellett, hogy megnézheted a saját statisztikádat (hány %-ban hoztál jó döntést), és megszüntetik az IP rewardot, így talán végre eltûnik a sok punishmaster.

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Megkaphatnánk a Reverse Teemot amit a fórumon hypeolnak, de én nem azt csinálnám, hogy a teemo gomba ruhában van, és teemokat pakol, hanem akkor lenne látható ha egy helyben áll amúgy invisible. Anti afk teemo!
Különc
Teemo skint miért nem kapunk?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Magma chamber nagyon régóta cancel ...

Dixtroy

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
"Riot Graves is now properly flagged as having sunglasses. "

Ezek az igazan fontos fejlesztesek!

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Ez olyan alienqueen-zerg szeru ize.

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Új mapok? Mióta ígérgetik már, hagyjuk.
Én tojok az új championokra, reworkoljék a Banánmesterasszonyt végre!
Valamint Soraka és Udyr az elsõ kiadott championok között van, mégse készült hozzájuk 2 skinnél több.
De inkább csinálnak Ryzehoz egy második halloweenes skint, annak ellenére, hogy nemrég kapott egy Dark Chrystal skint. Rivenhez nemrég jött a Battle Bunny. Etc.
A Magma Chamber mióta be van ígérve, és egy-két hónap munkát belefektetve simán el lehetett volna készíteni, csak egyszerûen tojnak rá.
Ebben a fickóban bízom

Kumiho #2179

Kly
Most rework-öltek 4 hõst és legalább még ennyire, (de inkább többre) ráférne, ennek ellenére azt mondom, hogy pihentessék egyelõre a dolgot. Mindennek megvan a maga ideje, most fókuszáljanak a Season 2-3-ra, az új map(ok)ra, event(ek)re stb. Új Championok eddig is jöttek periódikusan és ezután is fognak, a frissen releaselteket pedig buffolják a következõ patch-ben, hiszen érdekük.

#23196 - Én speciel nagyon örülök az új Noc/Riven skinnek, remélem nem fals az infó. Mellesleg mire értendõ ez a "Most likely the one with the icon" ?

#23197 - Ne keress logikát a Skin-release rendszerükben. Valamilyen oknál fogva bizonyos hõsökhöz imádnak skineket tonnaszámra kiadni, annak ellenére, hogy mennyire népszerûtlenek. Ugyanakkor Varushoz, Dariushoz (és az azóta megjelentekhez) továbbra is csak 1 skin elérhetõ és van még egy vagon régi hõs, aki ugyancsak kaphatna új skint.

Scientia potentia est.

böröczk
Slave Leia Gragast megcsinálnék, megvenném a championt is. <#zavart2><#gonosz1>

Remélem, a karácsonyi skineknél legalább egy minimális erõfeszítést tesznek majd.

Kumiho #2179

jazzy
Halloween = 500. ryze skin és 3 underplayed shithez skin. De legalább Fiorának és Hecarimnak még nincs releasen kívül új skinje.

Szintén százezredik blitz és tf skin és még 3 champion akiknek már van 1 vagy több custom skinje az alap 2n kívül, ez az riot.

De ez:

<–>jaken55 249 points 1 day óta
Dont forget Nurse Akali. Now all we need is Air Hostess Janna and we have a full team of male fantasies.
permalinkrokon
<–>NyxsnOMFG 176 points 1 day óta
Slave Leia Gragas

😄DDDDDDD
böröczk
Maak
Basszus, azt hittem zippo tert vissza, erre latom csak a szokasos elohell a tema, fasz@m johetne mar a borderlands 2.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jazzy
Én hirtelen azt hittem Nocturne skin..
ma nincs suli vagy mi ? tele van nyomikkal ranked már délelött is..
van egy olyan érzésem hogy nem fogom tudni visszahúzni magam gold-ra 😄

Ip-ért is. Kettõt ad 6300ért.

Why so serious?

SzirmosSzisza
S2 döntõkig ne várj semmi nagyot :/

Utána meg remélhetõleg kapunk új klienst meg API-t.

Amúgy occó rúnpédzst lehet IP-ért is venni vagy RP-re van akció?

böröczk
Egyertelmu. Predator aka rengar utan alien. Mi van a regi champek balanszolasaval meg a reworkokkel? Meg Syndrara is raferne egy kis tuning.

Kumiho #2179