League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én nem adtam még vissza semmit, de többek unszolására lehet visszaadom a piros taricomat a homár taricért 😄
Mutatom a forrást:
Itt
"I can't make any promises but it wouldn't surprise me if we gave additional tokens a year from now to players who had been playing since the release of this feature and had good in-game behavior since then."
Én már elhasználtam mindet. <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Kumiho #2179
"You only get three refunds per account, per lifetime"
Hivatalos oldalról.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Legalábbis hivatalos fórumon ennyit írt Hippo papa, nem erõsítette meg, csak annyit nyilatkozott, hogy tervbe van véve.
Én már el is költöttem kettõt <#zavart2>#zavart2>
Kumiho #2179
nekem a legalsó júli 6.-ai ...
Hányat lehet egyszerre visszaváltani és milyen idõközönként resetelõdik?
Scientia potentia est.
Gyakorlatilag Rengar (ellen)párja, bár én így elsõre több lehetõséget látok benne a skill-leírások alapján.
Nem kifejezetten Alien kinézetû lett ugyan (hasonló vonások azértfellelhetõek), de az eredetiség és a kreativitás továbbra is ismeretlen fogalom Riotéknál.

Scientia potentia est.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
@Cat 02: Ok, majd bekeretezem és kiteszem a falra <#idiota>#idiota>
szerk: azt viszont aláírom, hogy ne az IP megvonás legyen a prioritás. Amit például én szeretnék látni, az a kötelezõ report reason, hogy ne legyen tele üres, oktalan reportokkal, illetve, hogy indokolni lehessen a Tribunalban, hogy miért punish vagy pardon a döntésed.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
A videoban is elhangzik, hogy a "punishmaster"-ek tévedtek a legtöbbet (ez mondjuk nyilvánvaló),de akkor õk kapták a legkevesebb IP-t is, mert az csak helyes döntés után járt.
Ezzel a változtatással csak azokat szívatják akik idõt és figyelmet áldoztak, hogy jobb legyen a community; mert azért az a kis +IP mindenkinek jólesett jutalomként.
Sokkal jobb lett volna egy olyan rendszer, hogy teszem azt ha a döntéseid helyessége bizonyos % alá esik akkor idõlegesen megfosztanak a Tribunalban való részvételi jogodtól..de ez csak egy példa.
Mindenesetre a hivatalos fórumon már nyöszörögnek emiatt és Riot ígért valami más fajta jutalmazást.
Yori ezek utan meg finomabb falat lesz Chonak.
Dat Vayne buff.
Vlad nerfet nem tudom hova tenni.
Kumiho #2179
Amúgy a patch bíztató, Ziggs kap egy kis pofozást a W-jén, így egyszerûbb lesz a használata, Rengar megérdemel egy kis buffot, és végre MF és Cait is visszakerülhet a helyére.
A Tribunal változtatásoknak külön örülök, végre nyomon lehet követni az eseteket amiket elbíráltál, amellett, hogy megnézheted a saját statisztikádat (hány %-ban hoztál jó döntést), és megszüntetik az IP rewardot, így talán végre eltûnik a sok punishmaster.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Ezek az igazan fontos fejlesztesek!
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Kumiho #2179
Én tojok az új championokra, reworkoljék a Banánmesterasszonyt végre!
Valamint Soraka és Udyr az elsõ kiadott championok között van, mégse készült hozzájuk 2 skinnél több.
De inkább csinálnak Ryzehoz egy második halloweenes skint, annak ellenére, hogy nemrég kapott egy Dark Chrystal skint. Rivenhez nemrég jött a Battle Bunny. Etc.
A Magma Chamber mióta be van ígérve, és egy-két hónap munkát belefektetve simán el lehetett volna készíteni, csak egyszerûen tojnak rá.
Ebben a fickóban bízom
Kumiho #2179
#23196 - Én speciel nagyon örülök az új Noc/Riven skinnek, remélem nem fals az infó. Mellesleg mire értendõ ez a "Most likely the one with the icon" ?
#23197 - Ne keress logikát a Skin-release rendszerükben. Valamilyen oknál fogva bizonyos hõsökhöz imádnak skineket tonnaszámra kiadni, annak ellenére, hogy mennyire népszerûtlenek. Ugyanakkor Varushoz, Dariushoz (és az azóta megjelentekhez) továbbra is csak 1 skin elérhetõ és van még egy vagon régi hõs, aki ugyancsak kaphatna új skint.
Scientia potentia est.
Remélem, a karácsonyi skineknél legalább egy minimális erõfeszítést tesznek majd.
Kumiho #2179
Szintén százezredik blitz és tf skin és még 3 champion akiknek már van 1 vagy több custom skinje az alap 2n kívül, ez az riot.
De ez:
<–>–>jaken55 249 points 1 day óta
Dont forget Nurse Akali. Now all we need is Air Hostess Janna and we have a full team of male fantasies.
permalinkrokon
<–>–>NyxsnOMFG 176 points 1 day óta
Slave Leia Gragas
😄DDDDDDD
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
van egy olyan érzésem hogy nem fogom tudni visszahúzni magam gold-ra 😄
Why so serious?
Utána meg remélhetõleg kapunk új klienst meg API-t.
Amúgy occó rúnpédzst lehet IP-ért is venni vagy RP-re van akció?