League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Hát a legnormálisabb kép és a legnagyobb amit én találtam, maga a champion meg nekem nagyon olyan mint amikor a kiskereskedésbe bemész és leveszed a "Hyper Action Force Soldiers Rambo Yeee" zacskót ami televan mûanyag katonákkal és széjjel hullik az egész illetve egy kidolgozatlan összecsapott gány hulladék mind. <#gun>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Ez még ki se jött. Azonkívül brutálborzalom ez a kitinhulladék : D
Elvileg most Syndra a soros..

Kumiho #2179

Különc
Kösz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Jelenleg alig látok annyira kész vagyok, de ha adtok képet berakom.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
hbd küli
böröczk
BSZ

Kumiho #2179

Különc
Dugnám

Na ilyen hivatalos skin tuti nem lesz. 😊

Why so serious?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

böröczk
Különcnek:
(csak deviantartot nézegetek amúgy bakker, és a newest-ben ilyenek vannak -.-")

Kumiho #2179

Jobban néz ki mint a hivatalos soraka skinek az egyszer biztos.

Why so serious?

böröczk
Ahogy újra aktív lesz a hivatalos fórum, ezt megosztom, simán elmenne halloween-i vagy karácsonyi skinnek:

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

TBTPumpa

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
Vagy ez az új Wiz khalifa vagy kicsoda az alien <#idiota>

böröczk
Cica,tudnad modositani a bannert? Syndrara kene, de egy Soraka reworkolt splah se nezne ki rosszul😛

Kumiho #2179

Fec papa

új himnusz. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

NagyiBMX
Most mindenki elkezdte használni a jazzy kokszot vagy csak én? <#idiota>

gazgoblin
a dzsungel fiora este végetért

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

EU westre keresek duo partnert. Felnõttesebb gondolkodású, tapasztalt játékost keresek. Az elom nagyon rossz, de ide belinkelem a match historymat. Ott meg lehet nézni miket csináltam. (kb 1500 unranked, és 4-500 ranked meccset játszottam) Minden champ megvan, és sokkal tudok játszani, minden pozícióra tudok 2-3-mal.
Akit érdekel, privátban üzenjen.
History

jazzy
Donatelek neked egy ts3 vagy ventrilo vagy mumble szervert, vagy csak simán nem nézem 😊
SzirmosSzisza
Én legtöbbre szoktam a stun miatt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
én kattintgatok, de ezt te is tudod, a skype hátránya. Donateljetek nekem egy zajszûrõs mikrofont, és nem lesz 😄

böröczk
Sajna le kellett zarnom a streamet, a kattintgatas irto elviselhetetlen, spectelni pedig mar nem tudlak titeket mobilrol. De hajra, kalappal.\o/

Kumiho #2179

böröczk
Dano, nem tudom melyikotok kattintgat, mint a veszett majom, de emiatt kellett levennem a hangot, valamit ezzel csinaljatok

Kumiho #2179

TBTPumpa
Katarina rework-nél már ment a sírás a hivatalos fórumon, hogy a következõ rework jelölt Soraka legyen. Így persze, hogy õ lesz a következõ (bár rá is fér a rework).
Ahogy elnézem ennek a karakternek is jót fog tenni a Rework úgyhogy jöhet.

böröczk
Sry a fogyatékos helyesírásért, mobil.

Kumiho #2179

böröczk
Amúgy nekem soraka az egyetlen support, akire külön masteri page-m van. 8 pont van az elsõ mastery ágon (mental force és sorcery kimaxolva), íg 8-0-22-vel csapatom, ha csak nem ezreal ellen megyek pl, mert akkor a hagyományos 0-9-21.
Shure, aegis, zeke/frozen/randuin, és akár egy DFG vagy Morello, teamcomp és enemy team comp függõ persze
A három gold item, shure/aegis és egy szituáció függõ auraitem. Volt már, hogy Locketet is építettem neki, nem tudom, nagyon teamfüggõ.

Kumiho #2179

jazzy
Philo + kis cipõ + hog, utána oracle, cdr cipõ, kindlegem, csapatfüggõen vagy shureliát kirakom vagy megyek az aegis / frozen heart / zeke's herald -ra. Ha double esetleg triple ap (fid vagy diana jungle) akkor Will of the ancients is bejátszhat. Az elsõ 3 item + oracle fix, utána variálni KELL csapathoz alkalmazkodva, nincs route.
Szintúgy. Ezért veszek CDR cipõt is, mert ha nincs meg a 40%, akkor max 1 healt tudok elnyomni / team fight, ami elég karcsú. Így viszont a masterykkel és ezzel a két itemmel megvan a 40%, amivel már értelmezhetõvé válik a champ is. Ha már soraka, akkor a kérdésem az, hogy mi nálatok az item list? CDR cipõ + shurelya + HoG + legion és utána szituáció / champ függõ, vagy van más ötlet? Ez az út?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

böröczk
Soraka az egyetlen olyan support, akinek veszek Shurelyat.
Amúgy teljesen useless itemnek tartom, és van jó pár egyéb item, ami ezerszer hasznosabb supportokon. De Szaróka nem tudja megvédeni magát, és nem árt, ha adott esetben be tudja nyomni a flash-shuret óvatlan wardozás közben. <#idiota> Persze a CD redu a fõ indok, ami miatt Szorinak megveszem a shureylát.

Kumiho #2179

De jó, Soraka a mainem 😊 Csak a 20 seces CD a healen, a self infuse nerf, meg az ult nerf ne lenne...😞

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Fabio Capello
szerintem aranyos 😄

böröczk
Egy rendkívül fontos újítás :-*

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Nem gankeli a laned, ha nem kényezteted õket

böröczk
Úúú (Különcnek)

Kumiho #2179

böröczk
Az a baj, hogy meg poennak is szanalmas ez a kep.

Mennyire fajin lesz az uj Szaroka, mar csak azt banom, h akciosan a divine skint vettem es nem a dryadot. Rework utan popecebb lesz.

Kumiho #2179

BoneDragon
PBE-n fent van az új champ, ki is probálom.

Czdano

SzirmosSzisza
<#idiota>

Zickler
Annyira tudtam hogy Olaf lesz a Pentakill dobosa:

Battletag: Muhee#2716

És úgy folytatódik:hogy ha lenne mivel.?

Különc
Dugném

Nekem mikor megláttam Anub'arak ugrott be róla.

tippre talán ha nincs egy adott rangen belül társa akkor isolated

Na végre. Jól fest.

Why so serious?