League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Vagy a saját AD carryje nem tud mit kezdeni a helyzettel.
-Vagy õ maga követ el hibákat mivel nincs hozzá szokva
...és emiatt veszíti a lanet. Ez van, ezt kell szeretni. Én se szeretem ha valaki olyan dolgokkal próbálkozik amirõl tudom, hogy többet árt mint használ. Egyszerûbb a jól bevált supportokat pickelni és nagyobb az esély.
Változatosság és kihívás kell? Próbálgassa normal gameban a haverjaival, vagy premadeben.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Megnéztem, de azt nem értem, miért adta fel az IG. Még nem volt akkora hátrányban, hogy ne tudott volna fordítani.
Pont ezért a LoL ELO rendszere alkalmatlan, mert a csapat pontjait kapja a személy. Így gyakorlatilag a LoL jelenlegi rendszere csak elképesztõ sok játék után képes azt kimutatni, hogy egy egyén teléjesítménye mennyiben befolyásolja a csapatét.
Ezért aztán azt feltételezni, hogy egy kevesebb ELO-val rendelkezõ játékos következésképpen rosszabbul játszik eleve téves. Így aztán nem értem miért ne választhatna valaki Zyra supportot bármilyen ELO-n.
...
egyébként a tournamenttel kapcsolatban tényleg sajnálom, hogy nem lehet követni normális idõkben az élõ adást, kíváncsi lennék a mai meccsekre is, de azokat se tudom nézni, pedig az eddigiek, recap alapján elég jó meccseknek tûntek, ezek az ázsiaiak állatok,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
clg.eu remélem eljut a döntõbe, hátha azt legalább meg tudom nézni
...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Még, ha csak tényleg arról van szó, hogy látták xy-t supportolni Zyravál, és õk is ki szeretnék próbálni, rendben.
De ha adott esetben ügyes az illetõ, supportolás sem idegen tõle, miért ne supportolhatna õ is Zyrával, talán még sikeresen is? 😛
Én nem hasonlítom egyik 1400-1500-as játékost sem egy Alex Ich-hez például, viszont amiket soloq higher elon 1800-2400 látni (nézzétek csak GBob streamjét, félreértés ne essék, én nagyon bírom azt a palit, de.. 😄), ugyanazokat megfigyelheted ott is, ugyanaz a flamelés, ragelés, vagy ostobaság elkövetése, mint low-mid elon.
Más dolog, hogy ott kevesebb, DE VAN, és õk is valahogy feljutottak 1800-2000-re.
Viszont néha olyanokat látok, hogy nem hiszem el. És ugyanúgy kilép, ugyanúgy beírja, hogy ok, im afk, push mid pls.
De olyan is simán megesik, hogy egy 1260-as értelmesebb, mint egy 1550-es.
Hát kicsit eltértem a témától, no, egyébként nem bírom feldolgozni ezt az elo rendszert.
Remélem, következõ season-re kiszedik a duoq-t, vagy elszeparálják a solo-tól.
Kumiho #2179
Why so serious?
Zyra support igen, csak nem soloq-ra való, mert leüvöltik a fejed, akár a support Teemonál, Anivia support etc. Pedig ezek mind jók.
Bármivel lehet supportot játszani, aminek van akármilyen support képessége (cc, vision, pajzs, stb.)
Valami high elos srác írta, hogy õ például Zyrát már nem is ap midként, hanem supportként játssza, egy teamfightban jobbnak látja, mint Sonát, rohadt nagy területre ható knock up, lassítás, root (szintén tömeges, ha jól sütöd el), vision. Ráadásul õ Poison Ivy 😄
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Lehet, meg a vegen kiteszem az m5 ikont a nevem melle, ezek a sracok mintha nem is a lollal jatszananak :o Es valahogy mindig az arcodba vagjak: Barmivel lehet nyerni, a lenyeg fejben eldonteni. Es ezeknek valahogy mintha ossze lenne kapcsolva az agyuk.
Amugy soha semmilyen mas jatekot nem lennek kepes nezni.
Kumiho #2179

Azért nem semmi a csávó feje 😄
SPOILER ALERT,SPOILER ALERT, ne olvassátok a korábbi hsz-eimet ha meg akarjátok nézni a meccseket ! 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
most hogy ilyen jól elbeszélgettem magammal, jó éjszakát nekem
pedig veszti a lane-t csúnyán 😛
Persze a lobbyban mindig megy a flame. "Its a loss, Teemo will feed". Omg Teemo against Kennen? Leave pls. Wtf Teemo? Ap teemo is fckin useless, dodge pls. U fckin troll, reported already for picking Teemo. Katarinanal majdnem ugyanez, bar az enyhebb.
Wtf is wrong with this community?
Mindenesetre viszlat Victorious Janna😄 Pedig tok cuki az a szines papagaj a feje felett.
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
az miért lehet, hogy én nem tudom az itemeket mozgatni?
A skin, ezzel ellentétben - fizetõs lesz, plusz véletlenszerûen kiszórt kódok a rendezvény helyszínén/twitteren/etc. (mint a PAX/gamescom skineknél).
A skin csak a rendezvény ideje lesz elérhetõ, utána a legacy skinek közé kerül.
Elõször úgy voltam, hogy szar noname ázsiai csapatok senki se kíváncsi rá, aztán õk játszanak a legjobban, sk vs clg.na-n majdnem elaludtunk 😄
e alternates between "Tough Luck Malcom", "Simmer down hotshot", and "Dead in his tracks". It seems Graves also appears to have a special dialogue, but none of these are tied together and aren't available in game just yet.
Valamint elérhetõ pbe-n a Championship Riven is, ami ingyen hozzáférhetõ lesz a a bajnokság idõtartama alatt, elvileg stream közben fogják a kódokat mutatni, de Don biztos jobban tudja. : D
Mindenesetre szerintem irtó ronda 😄
Kumiho #2179
Amúgy eléggé odatettek ezért, jobb mint tavalyi Jarvan.
És ahogy a szénám áll, egyelõre maximálisan le is mondhatok róla : D
Kumiho #2179
3. shut up (double lift) 😄
köcsög amcsik