League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Azért maradjunk annyiba,hogy egy normal supporttal nagyobb esély itt nyerni. Attól,hogy az ellenfél is ekkora elos, csak az lesz,hogy itt a jól bevált dolgok jobban mûködnek. Valami wanna be high elos emberke meg bepickel valami hasonló supportot és az épp elég arra, hogy:

-Vagy a saját AD carryje nem tud mit kezdeni a helyzettel.
-Vagy õ maga követ el hibákat mivel nincs hozzá szokva

...és emiatt veszíti a lanet. Ez van, ezt kell szeretni. Én se szeretem ha valaki olyan dolgokkal próbálkozik amirõl tudom, hogy többet árt mint használ. Egyszerûbb a jól bevált supportokat pickelni és nagyobb az esély.

Változatosság és kihívás kell? Próbálgassa normal gameban a haverjaival, vagy premadeben.
Alex után szabadon kipróbáltam ap eve-t mid lanere....vlad kilépett 10 perc után bot lane (amumu sivir) pedig botrányosan feedelt...kata 0/6-nál adta fel és hagyta a lanet.
SzirmosSzisza
Legyetek jók és ne spoilerezzétek a mai meccset mert qpa izé bizé lesz köszi puszi

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Köszönöm!

Megnéztem, de azt nem értem, miért adta fel az IG. Még nem volt akkora hátrányban, hogy ne tudott volna fordítani.
Kevesen tudják, hogy az ELO rendszert eredetileg nem csapatmeccseket játszók egyéni teljesítményére találták ki, hanem 1vs1 játékok (pl. sakk) résztvevõinek relatív teljesítményét mérték vele.
Pont ezért a LoL ELO rendszere alkalmatlan, mert a csapat pontjait kapja a személy. Így gyakorlatilag a LoL jelenlegi rendszere csak elképesztõ sok játék után képes azt kimutatni, hogy egy egyén teléjesítménye mennyiben befolyásolja a csapatét.
Ezért aztán azt feltételezni, hogy egy kevesebb ELO-val rendelkezõ játékos következésképpen rosszabbul játszik eleve téves. Így aztán nem értem miért ne választhatna valaki Zyra supportot bármilyen ELO-n.

ronihun
ja, csak én nem szeretem így már megnézni, még ha nem tudnám az eredményt akkor is sokkal másabb az élmény mint élõben

...

jazzy
Twitchen fent van az egész, simán meg lehet nézni a tegnapit.
jazzy
Cserébe viszont az enemy is low-mid elos, tadam, máris jó pick.
ronihun
micsoda pálfordulás <#gonosz1>

egyébként a tournamenttel kapcsolatban tényleg sajnálom, hogy nem lehet követni normális idõkben az élõ adást, kíváncsi lennék a mai meccsekre is, de azokat se tudom nézni, pedig az eddigiek, recap alapján elég jó meccseknek tûntek, ezek az ázsiaiak állatok,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amcsik pedig ahogy gondoltam kiestek rögtön

clg.eu remélem eljut a döntõbe, hátha azt legalább meg tudom nézni

...

zippofcy
Színefémbõl van-e? Mert ha nem akkor ... 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

wildstorm
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a feleslegessé vált rúnákat nem lehet eladni vagy csak én vagyok nagyon vakon?

Zickler

Battletag: Muhee#2716

Tud valaki linket, ahol meg lehet nézni a M5 meccsét?
böröczk
De miért mondod, hogy úgy szeretnének játszani.
Még, ha csak tényleg arról van szó, hogy látták xy-t supportolni Zyravál, és õk is ki szeretnék próbálni, rendben.
De ha adott esetben ügyes az illetõ, supportolás sem idegen tõle, miért ne supportolhatna õ is Zyrával, talán még sikeresen is? 😛
Én nem hasonlítom egyik 1400-1500-as játékost sem egy Alex Ich-hez például, viszont amiket soloq higher elon 1800-2400 látni (nézzétek csak GBob streamjét, félreértés ne essék, én nagyon bírom azt a palit, de.. 😄), ugyanazokat megfigyelheted ott is, ugyanaz a flamelés, ragelés, vagy ostobaság elkövetése, mint low-mid elon.
Más dolog, hogy ott kevesebb, DE VAN, és õk is valahogy feljutottak 1800-2000-re.
Viszont néha olyanokat látok, hogy nem hiszem el. És ugyanúgy kilép, ugyanúgy beírja, hogy ok, im afk, push mid pls.
De olyan is simán megesik, hogy egy 1260-as értelmesebb, mint egy 1550-es.
Hát kicsit eltértem a témától, no, egyébként nem bírom feldolgozni ezt az elo rendszert.

Remélem, következõ season-re kiszedik a duoq-t, vagy elszeparálják a solo-tól.

Kumiho #2179

Unknow
Mert akármennyire is szeretnének egyesek úgy játszani mint a high elo playerek, nem játszanak úgy 😛
böröczk
Miért?

Kumiho #2179

Unknow
Mert egy low-mid elo-s playertõl egy Zyra support pick, tényleg troll pick.
Én se solora gondoltam, solo az egy külön kategoria, ott még a "hagyományos" supportok se mindig válnak be. Zyraért meg konkrétan letrolloznak.

Why so serious?

böröczk
Nem az a lényeg, hogy bármivel tudnak játszani, hanem hogy õk egy csapat, és bármilyen teamcompbot mûködésre bírnak. Nyilván soloq-ban nem mûködne ez. Ezek együtt képesek akármire.
Zyra support igen, csak nem soloq-ra való, mert leüvöltik a fejed, akár a support Teemonál, Anivia support etc. Pedig ezek mind jók.
Bármivel lehet supportot játszani, aminek van akármilyen support képessége (cc, vision, pajzs, stb.)
Valami high elos srác írta, hogy õ például Zyrát már nem is ap midként, hanem supportként játssza, egy teamfightban jobbnak látja, mint Sonát, rohadt nagy területre ható knock up, lassítás, root (szintén tömeges, ha jól sütöd el), vision. Ráadásul õ Poison Ivy 😄

Kumiho #2179

Én néha igen, mondjuk nem rankeden, de halálosan idegesítö tud lenni earlyben a hülye bombáival.

Why so serious?

jazzy
Állítólag Zyra supportot játszanak high elon, én próbáltam, marha jó volt, csak a csapatom végig flamelt, meg az ad carry még lobbyban ignoreolt trollpick miatt, pedig simán nyertük a lanet. Meg az az initiate amiket Xinnel lenyomtak, azok durvák voltak. Zilean mid meg.. na igen, olyat sose látok.
Bizony, bár ahol ezek a srácok játszanak ott már se op, se troll pickek nincsenek szerintem, egyszerüen azért mert tényleg bármivel tudnak játszani.

Why so serious?

Jól fogalmaztad meg én is úgy érzem, bemernek pickelni olyanokat, amit "troll" picknek is lehetne hívni (zil mid, zyra support, xin top), és nyernek vele. Nyilván ezek mind játszhatóak, de itt 1 millió dollár a tét ne feledjük. Szerintem mindenki aki tehetné a legop-bb opságot pickelné állandóan, de õk nem 😊

jazzy
Hát mondjuk ha a döntõrõl beszélünk, ami hajnal 4kor kezdõdik, szerintem lesz 😊 Meg mondjuk én az M5 meccseit ha nem kapom el utólag megnézem.
böröczk
Ugyan, hagyjad mar, az oscar gala utan nem az az elso, h felmesz az indexre 😄.
Lehet, meg a vegen kiteszem az m5 ikont a nevem melle, ezek a sracok mintha nem is a lollal jatszananak :o Es valahogy mindig az arcodba vagjak: Barmivel lehet nyerni, a lenyeg fejben eldonteni. Es ezeknek valahogy mintha ossze lenne kapcsolva az agyuk.
Amugy soha semmilyen mas jatekot nem lennek kepes nezni.

Kumiho #2179

Unknow
Ezek nem semmi meccsek voltak..komolyan. Emiatt a Woong gyerek miatt megéri nézni az egészet. Én azt hittem ,hogy azért kell pausolni a gamet mert bealudt vagy nem is tudom 😄 Azt hiszem meg van a kedvenc teamem.

Azért nem semmi a csávó feje 😄
jogos, elnézést

SPOILER ALERT,SPOILER ALERT, ne olvassátok a korábbi hsz-eimet ha meg akarjátok nézni a meccseket ! 😊

SzirmosSzisza
Létezik olyan aki utólag végig nézi ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Jóéjt neked, egyébként az ilyen hajnali meccsekhez 1 spoiler mehetne, mivel van aki reggel nézné meg és van olyan tapasztalatlan, hogy benéz a topicba. Ahol természetesen valaki lelövi a poént, mert az fontos.
na, tsm kiesett, én úgy érzem megköszönhetik dyrus nagyképûségének 😊

most hogy ilyen jól elbeszélgettem magammal, jó éjszakát nekem

nem értem dyrus miért pickelt darius-t jaycre, de hát ezért nem vagyok én pro 😊
pedig veszti a lane-t csúnyán 😛

that hook 😊

Diamond egyszerûen félelmetesen játszik Lee-vel nincs más jelzõ rá...

m5, durva milyen "könnyen" tudnak fordítani a meccseken

És megnyerte nekik a meccset 😊 mocskosul jól pozicionált Alex
bazz, evelin pick m5-nál 😄

BoneDragon
Kell az a Teemo sapka!!! : o

böröczk
Van abban valami ironikus, hogy 3 victory van az oldalamon, es mind Teemo.😄
Persze a lobbyban mindig megy a flame. "Its a loss, Teemo will feed". Omg Teemo against Kennen? Leave pls. Wtf Teemo? Ap teemo is fckin useless, dodge pls. U fckin troll, reported already for picking Teemo. Katarinanal majdnem ugyanez, bar az enyhebb.
Wtf is wrong with this community?
Mindenesetre viszlat Victorious Janna😄 Pedig tok cuki az a szines papagaj a feje felett.

Kumiho #2179

Fec papa
ÕÕÕ aztnemtudom hogy miért nem lehet, de úgy csinálod hogy bal alul próbálod áthúzni egyik helyrõl a másikra? 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

hi
az miért lehet, hogy én nem tudom az itemeket mozgatni?
Fabio Capello
Azért rakjuk gatyába ezt a dolgot: a streamen fogják megmutatni a kódot, amivel a Championship Riven Summoner IKONT tudod unlockolni - unlimited use, master kód, ergo mindenki, aki tudja a kódot, unlockolhatja.

A skin, ezzel ellentétben - fizetõs lesz, plusz véletlenszerûen kiszórt kódok a rendezvény helyszínén/twitteren/etc. (mint a PAX/gamescom skineknél).

A skin csak a rendezvény ideje lesz elérhetõ, utána a legacy skinek közé kerül.

SzirmosSzisza
Hát, sok meglepetés nem volt ahogy nézem az eredményeket.

Elõször úgy voltam, hogy szar noname ázsiai csapatok senki se kíváncsi rá, aztán õk játszanak a legjobban, sk vs clg.na-n majdnem elaludtunk 😄

böröczk
"Additionaly, Twisted Fate's updated voice overs feature a few new dialogue lines that trigger when he stuns his lore nemesis, Graves."

e alternates between "Tough Luck Malcom", "Simmer down hotshot", and "Dead in his tracks". It seems Graves also appears to have a special dialogue, but none of these are tied together and aren't available in game just yet.

Valamint elérhetõ pbe-n a Championship Riven is, ami ingyen hozzáférhetõ lesz a a bajnokság idõtartama alatt, elvileg stream közben fogják a kódokat mutatni, de Don biztos jobban tudja. : D
Mindenesetre szerintem irtó ronda 😄

Kumiho #2179

böröczk
Próbálom kideríteni, mi a baj a szemének a splash arton.
Amúgy eléggé odatettek ezért, jobb mint tavalyi Jarvan.
És ahogy a szénám áll, egyelõre maximálisan le is mondhatok róla : D

Kumiho #2179

FrostBite

böröczk
😄DD

Nem tudom, hirtelen melyiket válasszam.

Kumiho #2179

Kínaiak vs kínaiak?

sk vs clg, wow, nagyon állat vége lett

key to the game:

3. shut up (double lift) 😄

á faszom, nem fogom tudni megnézni B-csoportot, pedig az jobban érdekel