League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Pl sorozatok topicjában van így, hogy spoilerben beszélik meg a rész spoileres dolgait 1 napig a rész után, erre építettem az ötletet.
De az sajna gyakori, hogy nem ragelek egyáltalán, nem érdekel, de õk annyira flamelnek (egymást akár, nem kell, hogy engem), hogy nem megy a játék, nem tudok figyelni.
#23575 Hát ilyen szerintem nem volt #23512 ebbõl kiindulva.
...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Battletag: Muhee#2716
Why so serious?
Kumiho #2179
Blitzcrank: Pull, feldobás, (aoe)silence, initiate
Zyra: Dmg, (aoe)root, lassítás, (aoe)feldobas, initiate
Mi nem jó Zyrával?
Why so serious?
Illetve megtanultam elfogadni, hogy a lolban mindenki rettenetesen okos. Aki magasabban van, annak csak szerencséje van és 2k elo alatt mindenki balfasznak van kikiáltva, meg nincsenek is különbségek. Ezek általános igazságok, amiken amikor túltettem magam elkezdtem fejlõdni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezek nem annyira effektívek mint a jelenleg supportnak kikiáltott karakter a saját pozíciójukban. Egyikõtök se tudja megmondani,hogy pl miért jobb egy Zyra support mint mondjuk egy Blitzcrank, Leona vagy Taric. Innentõl kezdve ez csak "ezt akarom pickelni mert pro vagyok és egyedi és reformokat csinálok"!!! Semmi más...
más, csak szerintem a clg.eu az egyetlen csapat akik elviselhetõen néznek ki ? 😄
én se vagyok egy szépség, sõt (meg buzi se vagyok csak mert ezt felhoztam ), de ahogy a legtöbb lol pro kinéz bazz 😄
Nem látod át, hogy mi a pozitívuma vagy a negatívuma egy zyra supportnak, csak követed a metát...
Ja nem, csak op championokat játszunk.
Ja meg faszmákunk is van.
Az hagyján,hogy valszeg szegény AD carry se fog tudni mit kezdeni a helyzettel aki mellé bepicekelm ,mert nem tudja mibe állhat bele és mibe nem, de én se leszek vele tisztába,hogy melyik laneval, mennyit tradelhetek.
Nagyobb a rizikója mint egy Taric supportnak? Nagyobb. Ha agresszív akarsz lenni a lanen a Blitz és Leona jobban megéri? Igen.
Szóval még mindig nem értem miért dühöngsz,hogy szerintem ez csak ilyen wanna be high elo pick mert valaki unatkozik. Az meg,hogy én az ilyen embereket reportokkal díjazom..ez az én dolgom. Mások biztos normálisabbak mint én és tudják,hogy a Zyra support marha jó, szóval fölösleges velem vitatkoznod, mert neked biztos igazad van, én meg hülye vagyok 😛
| ma 20:24 | privát | válasz | #23545
Jaja kb errõl van szó. Junglebe is belehet vinni, mert lehet vele, mégse éri meg.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Így megy ez... 😛