League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ward kills ftw ! 😄

Kly
Valaki az eddigi eredményeket spoilerben ossza meg velem, legyen szíves 😊

Scientia potentia est.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
snoopeh nagyon adja eddig!

basszus, most jobban szurkolok clg-nek mint eddig

daemonervosa
Nem, csak rosszmájú 😊

Trolling is a art.

ekkora tét-nél biztos vagy te ebben ? 😊

daemonervosa
Ha hotshot vagy niggernald csapatával történt volna meg már rég odaadták volna a gyõzelmet.

Trolling is a art.

Ami pénzt nyerhetnek saját bordélyt vehetnek...
De egy backstage felszopólányt megérdemelnének.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

clg-sek helyében elégtételként minimum követelném a riot-tól hogy a szõke csaj tegye szét a lábát az egész csapatnak 😊

Ez túlzás, de alulvállalták magukat vagy váláki lopja a kábelt me' rézbü van.

Minden esetre csúnya 'PR' ez így, pedig jól indult, én is itt ülök pedig Beta óta 3szor játszottam összesen.

Most visszajöttem cigibõl megint nincs adás.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés már megint elszállt 😄

lassan jobb lenne ha elnapolnák a rendezvény...

daemonervosa
Tökéletesen bizonyi'tja ez a megmozdulás is a Riot részérõl, hogy mennyire elképesztõen amatõr vállalat.

Trolling is a art.

akár így akár úgy ebbõl nagy sírás lesz

daemonervosa
😄
Mondjuk az m5 meccset megnéztem volna elsõnek utána azt csinálnak amit akarnak 😄

Trolling is a art.

Nézd más irányból: le se kell feküdni és mire vége a mai adagnak, kezdõdik a Forma1... már ha érdekel, persze.

nembaj, reggel 10-re csak végeznek....

daemonervosa
CLG.EU vs. WE meccse nyertese vs Azubu Frost meccsnek pont lenne vége

(an another reality)

5 és fél óra után 3.rematch...

Trolling is a art.

azért ez egy kicsit más mint az, az mennyi volt 5-10 perc ment le ? itt meg közel 1 óra ? 😄 valami köcsög WE fan meghekkelte a netet 😄

Egen.

Valszeg ez is rematch. 😊

Végülis... CLG is kapott egy második esélyt, jár a kínaiaknak is.

Most mi a *** van? ????????????????????????????????????????? CLG SIMÁN NYERT erre leállt a szerver amin játszottak? 😄 wtf? hagyjuk már...

valamelyik kínai japán megunta és kihúzta a kábelt vagy wtf?

Most láttam Riot fórumon, valaki megunta: (╯°□°)╯︵ ┻━┻

tommyknockers
Az arcom, mikor 30 perc tökölés után teamfight, majd stream off:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ha rematch lesz... hú bazz, abból mekkora anyázás lesz... bár én WE helyében lehet oda adnám a mecset clg-nek, (bár nem tudom hogy viselték ezt az idegörlõ ostrom állapotot) én nem biztos hogy ezt végig szeretném élni mégegyszer 😄

Pedig már aludni akartam egy fél órája.... csak kivárom mi sül ki belõle ennyire deffensív játékból és tessék mikor történik valami meg bumm

Epic!
Végre van engage! Végre nem alszom el! Erre nyekk.

Muhaha lesz ha ez is rematch és a másik brigád nyer

daemonervosa
rematch

Trolling is a art.

roleee22
Nemár........30perce várom hogy történjen ezen a szaron valami erre megfagy az egész? mieeeeeeez?

nem csak nálad... az ideg szétbasz mindjárt..... 😄

Türelmesen kivárom ,hogy mi lesz a meccs vége.....(jól el húzták ezt is..) Erre nem a (feltehetõleg) utolsó teamfightnál fõ meg a stream nálam?
persze, tudom, és ki is használják õket jól most, csak lategamera érzésem szerint jobb egy irelia mint egy cho, de nyilván szituáció függõ (lásd az elsõ mecset), de eddig nagyon jól csinálja clg, kérdés hogy meg tudják-e tartani ezt az elõnyt, izgis 😊

Azért erõsek azok ha jól komboózzák. Malphite ulti még mindig nagyon hasznos egy teamfightban. Cho meg ronda és erõs.

Why so serious?

megint cho/malphite pick, én nem érzem ezt annyira jónak, fõleg ha late game-re játszanak, de õk tudják, õk a prók 😊 pick alapján tippelek, szerintem ki esik clg, bár nekik szurkolok 😊 lássuk mi lesz belõle

azt mondták kis szünet... 😄

Jah 😄 Mikor lesz a 3.? El akartam menni aludni, de rohadjanak meg most már érdekel ki jut tovább...

Why so serious?

wow, ez azért kemény volt, 53 perc 😄

böröczk
Hol tudom megnézni, mik voltak a banok?

Kumiho #2179

Kezd izgalmas lenni azért.

Why so serious?

eddig totális outplay

az igazán vicces az, hogy éjfél van, és csak most kezdõdik a második meccs.... 😄
és még minimum 4 visszavan 😄

Deman QuadV-n közvetített SupComot. QuadV meghótta ezek szerint magát?

Akkor viszont az falióra. 😊
LAN, döntõ, mifene, és bíznak az internetben? Minimum bátor.
Simán offline kéne lokál riot szerverrel, max egy netes authentikátor / ellenõrzõ.

Persze így kisebb a sansz acsalásra, de ez azért blama. 😄

daemonervosa
simán igaz lehet, ha azt vesszük, hogy tegnap majdnem 500k viewer volt az összes streamen együtt

Trolling is a art.

zeli
"According to Deman, we're using 5% of all of North America's bandwidth right now. HOLY SHIT." Ez pedig, ha igaz, elég dúrva!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
The game is stuck at “reconnecting.” Unclear if a regame will be needed.

MonteCristo írta twitteren, szóval igen. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fpocok
Látom game restart van... akkor kivágta õket 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én pont emiatt az elo / e-peen baszakodás miatt kerülöm ezt a játékot (is). Nem hiányzik hogy bármelyik idõmilliomos habzó szájjal fikázzon akár jogos akár nem. 😊

oh god why? egyszerûen nem lehet....
És a Télapó sem létezik. Amúgy nekem kicsit olyan mintha egy focimeccs eredményét kéne egy topikba spoilerben beírni mert hátha valaki nem nézte. De ha ezt akarjátok akkor felõlem mehet. 😊

Why so serious?

böröczk
Bocsánat akkor ezúton, én se örültem volna, ha anno felfestették volna a metróaluljáróba, hogy Dumbledore meghal a Harry Potter 6. kötetében, még mielõtt elolvastam volna. 😞

A lényeg, hogy remek meccs volt.

Kumiho #2179

Igen? VAjh a lol szerver kivágta õket a játékból? 😊
(Csodálkoznék, Riot gondolom csinált offline tournament klienst hogy ne szerveren menjen a data ha már lan.)