League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Quick update. We’re writing up a full front page post about this but I want to get it out now that details are decided.

The conclusion of the playoffs will take place on Wednesday the 10th, starting at 5:00 PM Pacific Time. We’re going to be broadcasting from the same venue our World Finals are taking place, the Galen Center, and the players will be competing in a backstage area while we set up the main stage for Saturday. Players will be separated with no visibility of the opposing team. Due to the quick turnaround, we unfortunately won’t be hosting a live audience.

We'll once again be streaming in free HD on both Twitch and Own3D, with the same broadcast production features (player cams, replays, etc.). Casters will remain the same for English, and we’re determining what other languages we’ll be providing.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gazgoblin
heti nyerõszámok:

twitch
fiddle
lux
jax
kogmaw
nunu
soraka
amumu
trynda
pantheon

http://leagueoflegends.co.kr/

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Eu Easten is annyi, egyszerûen kevesebb a player magasabb elon.
nem játszok ma már

de amúgy mire fel alacsonyabb náluk a határ ? miért utálja riot ennyire eu-t ?

böröczk
Us szerveren 1450tol soloq mar gold.

Kumiho #2179

Fec papa
wut?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

De jó nekik, ha itt is így lenne megúszhattam volna a múlt hetet...

Why so serious?

böröczk
Egy holland srac a friendlistemrol 1499rol kezdett el visszabukdacsolni.
Ha nincs kedved jatszani, inkabb varj kicsit, esetleg holnapig. En is hasonlo hibat kovettem el amugy.
Btw us szerveren 1450tol mar gold...

Kumiho #2179

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

basszus, 3 rankedet nyertem most egyhuzamban, úgy mennék még, de nem akarom ki hívni magam ellen a sorsot 😄

28 elo needed for gold, olyan közel van, és még is oly távol 😊

ok, most már tuti, riot abszolúte leszarja az eu-s playereket, dupla ip nap lesz 14.-én....

Köszi 😊

Sárkány Lovagrend

jazzy
Még a Riot sem tudja.
Tudja valaki, hogy mikor lesz folytatása a félbeszakadt negyeddöntõnek és az elõdöntõket mikor pótolják?

Sárkány Lovagrend

I dont always play AP Evely mid with Alex build but when i....my team still sucks
Fec papa
Inkább a Riot, hogy lehetõséget nyújt ilyenre.

NagyiBMX
Mind a 68-at már nincs kedvem hogy most mivolt meg mi nem volt, csak jazzy-re "válaszolva" irtam ezt hogy látszik a map és basszák meg a sárgák

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BoneDragon
Csak párat kellett volna visszaolvasni. 😊

NagyiBMX
Egyébként meg a TSM és Azubu elleni meccsen csalt az Azubu mert tisztán látszik hogy a fölöttük lévõ minimapról lenézték hogy a kezdésnél hol van a TSM és oda is pingeltek 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Konkrétan fél órája nézegetem és látják az ellenfél fölötti minimapot.
ronihun
pont úgy vannak csinálva a falak, hogy ne lássák a képernyõt, ha hátranéznek, ami ráadásul beljebb helyezkedik el

...

SzirmosSzisza
Ja, kis van írva a bannerba, csak picit ehhh voltam mikor beírtam, szóval na mindegy, lehet érteni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Nem, élõben megy. Picit fura lenne, hogy a csapatok már rég felálltak és örülnek, a játék meg még javában megy mögöttük 😄

Fec papa
Elárulom hogy nem. 😄

Nem tudom, de aki a helyszinen volt azt irta 0 delay volt, mivel minden/ff vote utan egybol alltak fel.

böröczk
Köszi!

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

azért ez nem semmi

SzirmosSzisza
Ázsiai csapatok NA-t elég szépen kiütötték, de m5-ot nem nagyon érdekli. CLG.eu szerintem az egyetlen akinek van esélye ellenük 😄

Itt faszán dokumentálva van minden.

böröczk
Valaki világosítson fel légyszi:

Van bárki másnak esélye a gyõzelemre M5-ön kívül?

Valamint: M5 milyen idõpontokban játszik, én rohadtul nem tudok ezzel a Cicaféle táblázattal mit kezdeni.

És még mindig szeretném tudni, hol tekinthetõk meg a pick-ek, ban-ok.

Más: Láttatok már jungle Leonát, aki dorans shielddel kezd, RANKEDen? És láttatok már ilyen teamet nyerni? 😄 <#banplz>

Kumiho #2179

Ha minden igaz WE és Azubu is csinálta, több ilyen kép van fent róla a neten...

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza

rip :c

SzirmosSzisza
mi történt, mi ez a sok üzenet és kik a döntõsök ? 😄

ronihun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor most az állás 1-0, vagy 1-1 ?

...

"After a series of connectivity issues at our LA Live venue, we've had to reschedule the final games of the Season 2 World Playoffs. We'll be completing the last game of the CLG EU and Team WE quarterfinal match and finishing out the Semifinal Matches in the near future from a new location with a secure Internet connection. The matches will be broadcast live, so stay tuned for scheduling information.

We apologize for the inconvenience, and want to thank all of you for your patience. It wasn't our intention to disrupt your viewing schedules, but the situation is unavoidable, and -- in the interest of doing what's best for your favorite teams -- we want to ensure we're not subjecting them to frequent disconnects.

Thanks for sticking with us, summoners. We hope to see you all online for the Semifinal matches. Stay tuned for more information." - Facebook pagrõl
LestatVenom
Ugye tudod, h ott fent a képernyõn a 3 perccel korábbi kép van?

hu hu hu huuuuuuuuu

BoneDragon
de legalább elnapoltál az egészet, ennek azért örülök

ez így erõs volt így reggelre bazz...... 😄 😄 😄

te nyilván örülnél neki, ha ezek után kapnál egy rakat játékpénzt 😄

ennyi pénzért szerintem boldogan szenvednek...

Azert nem kicsit fail rendezveny, odarakni a minimap screenjet a csapatok fole, ugy, hogy siman lathassak..., legegyszerubb lenne lefujni az egeszet, a 2 millat meg szetosztani a userek kozott rp-ben.

no igen 😊 én is megkönnyezem az ilyen nosztalgikus élményeket, fõleg mert az egyik jó barátom akivel sokat lanoztunk azóta elhunyt 😞

riot meg rohadjon meg, én is megyek aludni, jó éjt

Ez lehet Riotnál... klasszikus, de ide fér.

Na elég a spamból. Tényleg jó éjt.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Amerikai oldal halott. Mármint stream szepontból. Lehet koreai dudék vittek maguknak sajátot, kinézem belõlük hogy az õ mûhódos szaruk jobb legyen esetleg, ha azt használnak.

Másrészt Lan jó volt. Este 6-8 körül összeült a brigád, éjfélre már volt is háló, reggel 7kor meg szét, és haza. Hajnalik 5 körül volt poresz "sharelés", és egymás mozikultúrájának, játékismeretének bõvítése (másoltunk mint állat). Aztán még egy kis játék.

Csak ugye... azokat a monitorokat hurcolássza a fene. Féltettem is mint a szemem világát, akkoriban drágább volt. Ráadásul... mindig elszállt valakinek valamilye. Volt akinek a tápja égett meg, volt akinek a venti állt le, volt party ahol windows húztunk, és olyan is, ahol az akváriumot kitettük a szobából és annak az állványán volt egy srác monitora, õ meg feküdt az egész alatt ennyire nem volt hely. 😄

De mekkora Age2 meg Rogue Spear menetek voltak... te jó ég... <nosztalgikus szipogás és távolba merengés>

No sebaj. Ma itt a fasza internet, akár hajnali 4kor is mondhatom azt, hogy akkor jóccak és még haza se kell hurcolnom a holmimat.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

pedig milyen jó is volt lanpartizni 😊 megérte a szenvedést 😊

ez a szutyok stream meg meghalt teljesen ?

Tessék koreai stream
sz*rt se érteni de legalább megy

Én meg el aludni. Poén volt egy ideig de sz*pjanak lovat.

Közben (valójában korábban) TSM Reginald bejelentette 'visszavonulását'.
20 éves 'nyugdíjas'. 😊 El se hiszem, hogy ez lett abból, hogy 'jáccunk a neten, lusta vagyok átcipelni a gépet oszt sz*pni a lannal'. Változnak az idõk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig kezdett jó lenni a meccs, fun volt a ward killezés, jó volt a kommentár, kezdtem jól szórakozni...

daemonervosa

Trolling is a art.

<#duma>

ugye nem...