League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Draven: 13-3-13
Rengar: 23-2-13
Katarina - Pentakill (de sajnos a Lategame elcseszése miatt Defeat)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Kumiho #2179
Fél3-kor felébredni? Addig inkább le se kell feküdni : D Én mondjuk 8-kor már zht-t írtam, ha választani lehetett volna, én is inkább ezt nézem, már ha nem adott az alvás lehetõsége. <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
#23723: én ébren maradtam, de m5 elsõ gyõzelme után elaludtam :/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Battletag: Muhee#2716
Én csak szórakozásból nézem ezeket, érdekes, jó nézni, de hogy izgulni? Majd elég lesz a vizsgáimon 😄
Ezeket a tapsolásokat és visongásokat a közönség részérõl továbbra se tudom hova tenni.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
amúgy meg, nerf singed plz... 😞
Together we'll fly someday...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Amúgy valszeg én is másnap fogom nézni m5-ot :/
Why so serious?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Why so serious?
Utána ráadásul M5 játszik
Vigasztalásképp Október 20.-án és 21.-én lesz Dupla IP osztás 48 órán keresztül!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mondjuk free week volt, ez onmagaban is lehet egy valasz.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Rocketeer Tristana WHERE?
Kumiho #2179
Semmi bajom a junglerekkel, es nem mindenki feeder, es igenyeljen hard pullt, vigye el az olest, az sem zavar. Csak az eloskodes zavar. En csak azt irtam le, hogy milyen Eveket latok, es ez igy egy rakat ..
Az nem teamwork, barmit is gondolj rola, hogy te utod le az ellenfel HP-ja 90%at, amit eve vegignyaral a bokorban, majd elokukkan, es lasthiteli. Nyugodtan beszallhatna hamarabb.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...