League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Mi 16 ELO ra vagyunk a skintõl 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha egy héten keresztül csak evelynezik az ember ilyen is elõfordul <#eplus2>
NagyiBMX
Nem olvastam vissza, nem tudom volt-e, nem tudom megtaláltad-e, de Brigi itt vannak a bannok és pick-ek <#email>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Mai játék:

Draven: 13-3-13
Rengar: 23-2-13

Katarina - Pentakill (de sajnos a Lategame elcseszése miatt Defeat)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ronihun
nem mintha hajnali négykor olyan sok életereje lenne az embernek még streamet nézni

...

Fec papa
WHO CARES. :d

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Szerintem fölös a spoiler : D

bíp

Kumiho #2179

ronihun
bíp,bíp,bíp hát ez fenomenális 😄

...

jazzy
Finals spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan izgalmas lesz ez a döntõ, hogy már most leszarom, nem fogom nézni. Kíváncsi vagyok mennyien fogják.
ronihun
kösz szépen, nem találtam volna meg<#eljen>

...

ronihun
én vagyok full retard, vagy tényleg nincs még fent videó a tegnapi(ma hajnali) meccsekrõl?

...

Az szép teljesítmény akkor. Mondjuk mi se jártunk messze. De majd season 3ban, addig meg azzal nyugtatgatom magam, hogy úgyse jannázok. 😊

Why so serious?

böröczk
Egyik ismerõsöm fogta magát és egy skarnert, egy hét alatt 1270-rõl 1520-ra húzta magát egyedül. Elég durva, amit csinált. Supportot mainel, és kijelentette, ha belepusztul is, meglesz a Janna skin. Azt mondta fél éve kb 1200-300 között ingázott.

Kumiho #2179

böröczk
Nagyszínpad, wut? : D

Fél3-kor felébredni? Addig inkább le se kell feküdni : D Én mondjuk 8-kor már zht-t írtam, ha választani lehetett volna, én is inkább ezt nézem, már ha nem adott az alvás lehetõsége. <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Most építik a háttérben a nagy színpadot szombatra és a háttérben mennek a daruk meg ilyenek, aztán azok elég sokat tolattak 😄

#23723: én ébren maradtam, de m5 elsõ gyõzelme után elaludtam :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
Én meg bevallom, hogy csak azért keltem fel fél 3-kor hogy tudjam nézni a CLG.EU VS WE meccset miután múlt héten ennyire megszívatták õket.

Battletag: Muhee#2716

böröczk
Csak a végére csatlakoztam be, most tértem haza suliból : D

Kumiho #2179

böröczk
Félreértetted.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Most nem is volt közönség, csak bíííp bíííp bíííp hang!😄

most akkor kövezz meg légy szíves mert élveztem a meccset...

böröczk
Nos akkor kissé meglepõdtem.

Kumiho #2179

böröczk
Nem is tudom, utoljára így a gyerekem születésekor izgultam talán, nehogy tollasan szülessen. Ja nem.
Én csak szórakozásból nézem ezeket, érdekes, jó nézni, de hogy izgulni? Majd elég lesz a vizsgáimon 😄
Ezeket a tapsolásokat és visongásokat a közönség részérõl továbbra se tudom hova tenni.

Kumiho #2179

Zickler
pontosan

Battletag: Muhee#2716

böröczk
Ki gondolta vón, hogy így alakul a döntõ. Mármint ugye most már csak a döntõ van hátra, ugye? Mindenki más kipotyogott a "Finals" alatt jelzett csapatokat leszámítva.?

Kumiho #2179

basszus, ez nagyon jó meccs volt, végig izgultam clg.eu-ért, af viszont embertelen jó volt... viszont így már nem is érdekel a döntõ 😞
amúgy meg, nerf singed plz... 😞

SzirmosSzisza
Sokat nem számított, TSM nagyon nincs egy szinten egyedül ázsiai csapatokkal. CLG.eu és M5 van ott egyedül.

Szerintem vagy kizárni a csalókat, vagy újrajátszani a meccseket (tekintve, hogy ki volt akkora marha, hogy így építette fel a helyszínt)

Me0w
Haha, Scarra mint elemzo 😊

Together we'll fly someday...

Me0w
CLG vs AF masodik meccs, hihetetlen volt. 25 percnel 20k gold elony... az elso meccs utan meg remenykedtem, de ugyanaz lesz a vege, mint az m5-nak 😞

Together we'll fly someday...

nem igaz... clg vs we meccs, második baron után, mikor elkezdett clg ostromolni megállt a kép... mondom ilyen nincs, nem igaz hogy megint elment a net a helyszínen, de nem, nálam ment el...

SzirmosSzisza
m5-ot még megvárom szerintem, aztán aluka 😄

fent van még valaki vagy csak én vagyok ilyen idióta ? 😊

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Nekem tesiórám lesz az ugyanolyan fontos <#idiota>

Amúgy valszeg én is másnap fogom nézni m5-ot :/

daemonervosa
Why so serious?

Trolling is a art.

Mert ha elalszom melóban ideges lesz a fõnök.

Why so serious?

Gordis2k
Akkor meg minek lefeküdni!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

5kor kelek, maradjon fent akinek nincs jobb dolga. 😊 Kár érte, mert M5öt nézném szívesen.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Ne legyetek lányok, maradjatok fent!😄

Utána ráadásul M5 játszik

mondtam én hogy utálja riot eu-t

TBTPumpa
Double IP osztás elnapolva október 14.-rõl:
Vigasztalásképp Október 20.-án és 21.-én lesz Dupla IP osztás 48 órán keresztül!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Holnap hazaérsz videóról megnézed, mást nem lehet tenni sajnos, eu le van szarva :/
ronihun
de jó idõpontokba lesznek a mai meccsek is<#falbav>

...

Dixtroy
Az is stimmel. Viszont ha tud bustolni durvan 500hpnyit, kesobb durvabban is, lathatatlanul a kozelebe tud kerulni, akkor miert nem szall be mondjuk legalabb az 5 kockanal? Miert csak olyannal talalkoztam, aki rendre a 2. kockanal indul el egyaltalan?
Mondjuk free week volt, ez onmagaban is lehet egy valasz.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

böröczk
Ha hamarabb beszallna, instant halalt halna, ugyanez Katarinara, ezert nem tudjak sokan hasznalni.

Rocketeer Tristana WHERE?

Kumiho #2179

Dixtroy
Te nem a visszajara forditottad, hanem kiforgattad.

Semmi bajom a junglerekkel, es nem mindenki feeder, es igenyeljen hard pullt, vigye el az olest, az sem zavar. Csak az eloskodes zavar. En csak azt irtam le, hogy milyen Eveket latok, es ez igy egy rakat ..

Az nem teamwork, barmit is gondolj rola, hogy te utod le az ellenfel HP-ja 90%at, amit eve vegignyaral a bokorban, majd elokukkan, es lasthiteli. Nyugodtan beszallhatna hamarabb.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Uj hos nincs is koztuk. Max az atdolgozott Soraka.