League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "lazitsal, ne torodj vele blabla" az nem tanacs. #23884 bar szinte teljesen ugyanazt irta, mint #23875, megis ertekelheto a stilusa.
Nem (csak) masokat hibaztatok, mint olvashattad a felsorolasban "vagy en benazok" es fogalmam sincs hogy hova valo vagyok, minden poszton tudok jol is jatszani, es minden poszton talalkoztam mar nalam jobbal. A gyerek mellett max napi 2-3 jatekra tudok csak idot szakitani, ezert kulonosen rossz erzes, hogy az a par jatek is milyen mocsok hangulatban megy, holott nehany napja meg nem volt ilyen gond.
A dolog megfejtese nyilvan az, hogy - ronihunt olvasva vilagosodtam meg - mindenki szeretne 1500-at legalabb elerni es ezert frusztralt meg ideges, nagyon nyerni akar es tobb kockazatot vallal, persze igy mar eleve nem megy olyan jol, ettol olyan elcseszett hangulat.
Nyilvan kedves jazzy ahova te valo vagy, ott mar ilyen problemak nincsenek, a fing is rozsaillatu, ezert tudsz ilyen pokhendien viszonyulni masokhoz. Egeszsegedre valjek. Abba ne hagyd😊
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#23872:
Az emberek alapból dühösek minden miatt, emiatt ez nem fog változni, bármilyen matchmakinget csinál a Riot. Ha azzal foglalkozol, hogy elérd az 1500-at folyamatosan, akkor nem fogod elérni. Nagyon sokan így játszanak soloq-ba, persze mindenki nyerni akar, és emiatt bárki hibát vét az rohadjon meg, meg cancer meg ilyen hülyeségek. Utóbbi idõben én pl pocsékul játszom legtöbbször, de most a season végét pont arra használom, hogy gyakoroljak, nem áltatom magam, nem fogom elérni a goldot, de nem is érdemelném meg. Így pedig legkevésbé sem érdekelnek a flamerek, tehát nem szólok vissza soha, és így néhányan le is nyugszanak, sõt még nyerni is lehet. Meg azt vettem észre, hogy azért elég változó az emberek mentalitása, persze sokszor kaptam ragekideket, de ilyenkor is örültem, hogy a csapattársaim nagy része ugyanúgy kezeli õket mint én, és akkor nem tud mit csinálni, azon kívül, hogy pofázik, csak próbál nyerni, mert az ELO az kurvafontos. Mondjuk én soloq-n sosem tudtam felidegesíteni magam annyira, maximum az én szar teljesítményemen, és most így season végén amikor már az emberek is kezdenek rájönni, hogy már lényegtelen görcsölni, egész kellemes meccseket lehet játszani.
...
ui: valami Lee Sanyikás pró videót linkeljetek már 😊
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Akkor én leírom neked: Leszarjuk, nem érdekel, ezzel a hozzáállással úgyis ottmaradsz ahol vagy és oda is vagy való. Viszlát.
Majd ha rájössz, hogy nem másokra kell mutogatni elkezdhetsz fejlõdni.
Vagy fogjál magad mellé 2 embert aztán játsszál 3v3at mint Cat, ha azt érzed, hogy jobb vagy a nálad egy szintûeknél.
Nem tudom mi van a levegoben, en is hasonlotr tapasztalok, ha supportolok, a carry afkra megy, ha midelek bukjak a lanet boton, ha topon vagyok a jungler nem jon sose, ha kene, begankolnak ha elpattan a cernam, ha haverral megyek, a posztok valasztasanal kurvaelet, hogy nem botra kerulunk, ha megis a haver vadul meg, vagy en benazok, ha kb kiegyenlitett a dolog, a 20. percben minden lathato ok nelkul a csapat feladja.. wtf?
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Scientia potentia est.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Why so serious?
elegem van, egyszerûen hihetetlen, hogy megállás nélkül olyan csapat társakat kapok, akik egyszerûen feladják szinte a first blood után, utána már nem érdekli õket, vagy csak simán neki állnak flamelni és teljesen szétesik a csapat morál, dekoncentrálttá válnak 2 perc alatt,nem segítenek egymáson, 4. meccsem volt top solon, hogy nem kaptam az elsõ 15 percben ganket (mármint csapat társtól, ellenfél persze adott rendesen), próbálkoztam, hátha el tudom érni 1500-at soloban, megtettem mindent amit tudtam, mi lett a vége ? 1484 rõl, 2 nap alatt vissza estem 1396-ra 😞
besokalltam, szerintem nem fogok lolozni season 3-ig már, nem bírom már lelkileg
és nem tudom meg érteni miért nem képes riot egy új, jobb match makinget csinálni, mert összeségében ez nem a játékosok hibája szerintem, hanem a rendszer hibáinak összesége
(sokszor volt már ilyen poszt tudom, sajnálom, de ezt ki kellett adnom most magamból)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Why so serious?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Volna egy röpke kérdésem: Szezonzárásnál csapat rankednél az aktuálisat vagy a top ratinget nézi?
Together we'll fly someday...
"Kezdjük Morello mondanivalójával, miszerint sok minden vár ránk a harmadik szezonban, tárgyak szempontjából biztosan.
Hozzá fogunk adni a játékhoz néhány support orientált tárgyat, mégpedig azzal a céllal, hogy alternatív utakat találhassatok arany szerzésére (új masteryk is lesznek kifejezetten a supportokat megcélozva). Igazából a 0 farmmal minden rendben van, a probléma az, hogy a supportoknak nincs pénzük tárgyakra, ezzel pedig kezdeni akarunk valamit.
A 0 farm igazából szükséges, hogy egy support a játékban mûködni tudjon, azonban a második szezon elõtt erre még nem jöttek rá a játékosok. Mindeközben azonban tudjuk, hogy sok dolguk van a supportoknak, pl a harassolás, és zónázás, vagy az esetleges killek elõkészítése, ezekhez képest pedig alárendelt a lanek farmért való harca.
Továbbá beszélt arról is, hogy változni fognak valószínûleg az induló tárgyak is, gondolva itt például az egészen standarddé vált cipõ+3 hp ital kezdésre. Nyilván ezzel is foglalkoznunk kell, hogy még érdekesebbé tehessük a játékot, és ez így is fog történni."
Bõvebben: http://tonsofdamage.hu/Hirek/tovabbi-informaciok-a-harmardik-szezon-valtozasairol
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ütjük a farkasokat, enemy ahri véletlenül kibújt a bokorból, mondom a junglernek hogy ott vannak bent ne menj, erre be ment... fb..
és utána engem basztat hogy miért nem nyomtam oda egy ghoult a bokorba, mekkora balfasz vagyok...
Gyakorolni viszont lehet ellenük, csak kicsit alacsonyabbak kellenének elsõre..
És megvaaan. Köszönet innen Mr Jazzynek és Kulicsnak.
2 sör után még mentem egy soloq-t, de már nem emlékszem rá. 😄
Amúgy ez nem túl tisztes kérés, elõször is, van pár ember, aki elõnyt élvezne Veled szemben a csapathoz csatlakozásban, másrészt csak hetente lehet invelni új tagot, harmadrészt le kell játszani 5 játékot.
Azért írtam, hogy csináljatok ranked teamet, ahogy mink is, még nem késõ. Egy délután alatt értük el a goldot, mint mondtam.
Kumiho #2179
3v3 team rankeden meg pikk pakk össze lehet kaparni, és erre eddig nem gondoltam amíg itt páran nem ajánlották, és õk is most csinálták 😊
Minden máshol - 1500
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Van valami help a játék elején aminek majd így neki tudok állni egyedül vagy el kell kezdenem olvasgatni az oldalukon?
