League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
tldr; 1 éve sírsz a topicban és akkora marhaságokat hordasz össze, hogy tsen nem gyõzünk kiröhögni.
Dixtroy
Ember, nalad a szovegertes miert all ennyire gyenge labakon?

A "lazitsal, ne torodj vele blabla" az nem tanacs. #23884 bar szinte teljesen ugyanazt irta, mint #23875, megis ertekelheto a stilusa.

Nem (csak) masokat hibaztatok, mint olvashattad a felsorolasban "vagy en benazok" es fogalmam sincs hogy hova valo vagyok, minden poszton tudok jol is jatszani, es minden poszton talalkoztam mar nalam jobbal. A gyerek mellett max napi 2-3 jatekra tudok csak idot szakitani, ezert kulonosen rossz erzes, hogy az a par jatek is milyen mocsok hangulatban megy, holott nehany napja meg nem volt ilyen gond.

A dolog megfejtese nyilvan az, hogy - ronihunt olvasva vilagosodtam meg - mindenki szeretne 1500-at legalabb elerni es ezert frusztralt meg ideges, nagyon nyerni akar es tobb kockazatot vallal, persze igy mar eleve nem megy olyan jol, ettol olyan elcseszett hangulat.

Nyilvan kedves jazzy ahova te valo vagy, ott mar ilyen problemak nincsenek, a fing is rozsaillatu, ezert tudsz ilyen pokhendien viszonyulni masokhoz. Egeszsegedre valjek. Abba ne hagyd😊

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
RIP DFG

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
ja, nagyon durva <#eljen>

...

Fec papa
KELL!!! 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Kulon kliens, telepiteni se kell.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
Ha 1229 voltál, aztán felmentél és megint vissza 1229-re, valamint véleményed szerint nem lettél se jobb se rosszabb az szerintem nem arra mutat, hogy szar az egész matchmaking, hanem, hogy kis ingadozás után azért csak ott maradtál ahova szerinted is való vagy, ha jobb leszel, szerintem nem lesz probléma 1300-1400 felett maradni.

#23872:
Az emberek alapból dühösek minden miatt, emiatt ez nem fog változni, bármilyen matchmakinget csinál a Riot. Ha azzal foglalkozol, hogy elérd az 1500-at folyamatosan, akkor nem fogod elérni. Nagyon sokan így játszanak soloq-ba, persze mindenki nyerni akar, és emiatt bárki hibát vét az rohadjon meg, meg cancer meg ilyen hülyeségek. Utóbbi idõben én pl pocsékul játszom legtöbbször, de most a season végét pont arra használom, hogy gyakoroljak, nem áltatom magam, nem fogom elérni a goldot, de nem is érdemelném meg. Így pedig legkevésbé sem érdekelnek a flamerek, tehát nem szólok vissza soha, és így néhányan le is nyugszanak, sõt még nyerni is lehet. Meg azt vettem észre, hogy azért elég változó az emberek mentalitása, persze sokszor kaptam ragekideket, de ilyenkor is örültem, hogy a csapattársaim nagy része ugyanúgy kezeli õket mint én, és akkor nem tud mit csinálni, azon kívül, hogy pofázik, csak próbál nyerni, mert az ELO az kurvafontos. Mondjuk én soloq-n sosem tudtam felidegesíteni magam annyira, maximum az én szar teljesítményemen, és most így season végén amikor már az emberek is kezdenek rájönni, hogy már lényegtelen görcsölni, egész kellemes meccseket lehet játszani.

...

böröczk
+1 Nekem is ido kellett, hogy erre rajojjek 😄

Kumiho #2179

doggy888
'em sooo sad 😞
Kösz az infót !

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

BoneDragon
Felesleges most már feltelepítened, mert zárolták az account kreálást.

doggy888
Két kérdésem lenne: Ha feltelepítem a PBE-t, akkor csak azon a szerón lehet tolni vagy párhuzamosan váltogathatok a sima között ? Ha tudok játszani mind2õn akkor hol és hogyan kell feltelepíteni valaki tud valami oldalt ahol leírják stb ? kösz

ui: valami Lee Sanyikás pró videót linkeljetek már 😊

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

jazzy
Azt is írhatjuk, hogy leszarjuk magasról, de tanácsot adott és te meg leoltod.

Akkor én leírom neked: Leszarjuk, nem érdekel, ezzel a hozzáállással úgyis ottmaradsz ahol vagy és oda is vagy való. Viszlát.
Majd ha rájössz, hogy nem másokra kell mutogatni elkezdhetsz fejlõdni.

Vagy fogjál magad mellé 2 embert aztán játsszál 3v3at mint Cat, ha azt érzed, hogy jobb vagy a nálad egy szintûeknél.
Dixtroy
Nem mind arany ami fenylik, ki koran kell aranyat lel, ehhez hasonlo bolcsessegeket mindenki tud ontani garmadaval.
Nem tudom mi van a levegoben, en is hasonlotr tapasztalok, ha supportolok, a carry afkra megy, ha midelek bukjak a lanet boton, ha topon vagyok a jungler nem jon sose, ha kene, begankolnak ha elpattan a cernam, ha haverral megyek, a posztok valasztasanal kurvaelet, hogy nem botra kerulunk, ha megis a haver vadul meg, vagy en benazok, ha kb kiegyenlitett a dolog, a 20. percben minden lathato ok nelkul a csapat feladja.. wtf?

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
Hm, érdekes, egész TT-t áthelyezik oda és elvileg Maokai onnan van, szóval lehet új lore-t kap :o térkép

Kly
Ha új map nem is, de Twisted Treeline Remake

Scientia potentia est.

Fec papa
Játsz azért hogy te magad jobb légy, a többit meg szard le, soloQ azért van hogy fejlõdj egyénileg, csapattal meg akkor kell majd gyakorolni ha lesz majd premade5. Ne törõdj az eloddal meg hogy mit cisnálnak a többiek, ha én jól csinálom a dolgom nagyjából, akkor nem húzom fel magam a vereségen, ha pedig én hibázok mérges vagyok magamra, de lehet belõle tanulni.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Kíváncsi leszek tényleg új map-e

Solo/duo az szerencse, semmi több. Én nem olyan rég egy hét alatt felmentem 1229rõl 1466ra. Következõ héten visszaestem 1229re. Pedig se ügyesebb se bénább nem lettem abban 2 hétben. 😊 Azóta pihenek, várom az S3at.

Why so serious?

kész, teljesen összetörtem, nem bírom tovább
elegem van, egyszerûen hihetetlen, hogy megállás nélkül olyan csapat társakat kapok, akik egyszerûen feladják szinte a first blood után, utána már nem érdekli õket, vagy csak simán neki állnak flamelni és teljesen szétesik a csapat morál, dekoncentrálttá válnak 2 perc alatt,nem segítenek egymáson, 4. meccsem volt top solon, hogy nem kaptam az elsõ 15 percben ganket (mármint csapat társtól, ellenfél persze adott rendesen), próbálkoztam, hátha el tudom érni 1500-at soloban, megtettem mindent amit tudtam, mi lett a vége ? 1484 rõl, 2 nap alatt vissza estem 1396-ra 😞

besokalltam, szerintem nem fogok lolozni season 3-ig már, nem bírom már lelkileg

és nem tudom meg érteni miért nem képes riot egy új, jobb match makinget csinálni, mert összeségében ez nem a játékosok hibája szerintem, hanem a rendszer hibáinak összesége

(sokszor volt már ilyen poszt tudom, sajnálom, de ezt ki kellett adnom most magamból)

Fabio Capello
arról, hogy hogy fogok megint elkölteni egy valag pénzt Halloweenkor D😄😄😄

NagyiBMX
Mindegy, megnéztem mirõl szól surrenderat20-on 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nekem bejött.

Why so serious?

NagyiBMX
Csak nekem nem tölti be az oldalt???

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
PRISCILLA <3

Köszi szépen.
Fabio Capello

Hello,

Volna egy röpke kérdésem: Szezonzárásnál csapat rankednél az aktuálisat vagy a top ratinget nézi?
Ez még hagyján is....de ha eredeti nyelven akarod olvasni akkor surrenderat20 és/vagy reddit oda kerülnek ki legelõszõr az ilyen infók
Me0w
Ez a forditas botranyos, aki csinalja, annak javasolnam, hogy inkabb linkelje az eredetit, mert ez igy kritikan aluli.

Together we'll fly someday...

TBTPumpa
Érdekességek a Season 3-ról:

"Kezdjük Morello mondanivalójával, miszerint sok minden vár ránk a harmadik szezonban, tárgyak szempontjából biztosan.

Hozzá fogunk adni a játékhoz néhány support orientált tárgyat, mégpedig azzal a céllal, hogy alternatív utakat találhassatok arany szerzésére (új masteryk is lesznek kifejezetten a supportokat megcélozva). Igazából a 0 farmmal minden rendben van, a probléma az, hogy a supportoknak nincs pénzük tárgyakra, ezzel pedig kezdeni akarunk valamit.

A 0 farm igazából szükséges, hogy egy support a játékban mûködni tudjon, azonban a második szezon elõtt erre még nem jöttek rá a játékosok. Mindeközben azonban tudjuk, hogy sok dolguk van a supportoknak, pl a harassolás, és zónázás, vagy az esetleges killek elõkészítése, ezekhez képest pedig alárendelt a lanek farmért való harca.

Továbbá beszélt arról is, hogy változni fognak valószínûleg az induló tárgyak is, gondolva itt például az egészen standarddé vált cipõ+3 hp ital kezdésre. Nyilván ezzel is foglalkoznunk kell, hogy még érdekesebbé tehessük a játékot, és ez így is fog történni."

Bõvebben: http://tonsofdamage.hu/Hirek/tovabbi-informaciok-a-harmardik-szezon-valtozasairol

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

istenem.. ennyire nem lehetnek agyhalott emberek.. yorick-ozok, megyek junglernek segíteni leszedni farkasokat, persze bot lane nem jött coverezni...
ütjük a farkasokat, enemy ahri véletlenül kibújt a bokorból, mondom a junglernek hogy ott vannak bent ne menj, erre be ment... fb..
és utána engem basztat hogy miért nem nyomtam oda egy ghoult a bokorba, mekkora balfasz vagyok...

Dixtroy
.. es az ad carry a negyedik percben elmegy afk.. es tudod, hogy jol nem vegzodhet, mint amikor a kakasnak mar le van vagva a feje, de meg szaladgal es osszebarmol mindent verrel.. es a csata utan az ellenfel irja a cseten, hogy honoraljuk! .. ingyen elo, ingyen honor.. aha .. hát de nem?

SzirmosSzisza
Játszani kell pár játékot mire beáll az ELO-tok 😊

jazzy
9 win után bekeményített 1590nél viszont az elo rendszer, mint írtam 1900asokat elvertük, de 10. meccsre 2.2ks embereket kaptunk, 11. meccsre már 2.3 és 2.4k elos soloqsok voltak az enemyben és szó szerint szétgyaláztak minket, nem volt annyira fun, hülyékbõl rögtön a profikhoz kerültünk, nem volt átmenet..

Gyakorolni viszont lehet ellenük, csak kicsit alacsonyabbak kellenének elsõre..
böröczk
De igen.
És megvaaan. Köszönet innen Mr Jazzynek és Kulicsnak.
2 sör után még mentem egy soloq-t, de már nem emlékszem rá. 😄

Amúgy ez nem túl tisztes kérés, elõször is, van pár ember, aki elõnyt élvezne Veled szemben a csapathoz csatlakozásban, másrészt csak hetente lehet invelni új tagot, harmadrészt le kell játszani 5 játékot.
Azért írtam, hogy csináljatok ranked teamet, ahogy mink is, még nem késõ. Egy délután alatt értük el a goldot, mint mondtam.

Kumiho #2179

eddig is kellet, csak próbáltam soloq-ban megszerezni, de nem jön össze

3v3 team rankeden meg pikk pakk össze lehet kaparni, és erre eddig nem gondoltam amíg itt páran nem ajánlották, és õk is most csinálták 😊

no offense tényleg, de miért egy héttel season vége elõtt jut eszedbe, hogy neked kell a gold?

na, most komolyan, nincs 2 olyan ember még akinek kéne jana skin ?

SzirmosSzisza
Látná, ha gold elo 😊

köszi! öcsém 1451-en van jelenleg 😄 és nem mert játszani hátha 1450 😄
SzirmosSzisza
EUNE - 1450
Minden máshol - 1500

soloq- ban 1500-tól jár a janna skin vagy 1450?
BoneDragon
Én pont néztem. Tátott szájjal néztem néha, hogy mit mûvel lee-vel.

SzirmosSzisza
Froggen tegnap 24 órát streamelt és kb csak Lee Sin midet tolt 😄

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Meg nézz streamet! own3d.tv vagy twitch abból is sokat lehet tanulni/megérteni a játékról
Köszi!

&#63743;

Van két tutorial ami irtó kevés csak az irányítást mondja meg, meg hogy kb mi merre. olvasni igen a hõsõknek mindenképp ki mit csinál onnantól pedig játék/gyakorlás.
Jah, An unknown error occurred during referral -.-

Van valami help a játék elején aminek majd így neki tudok állni egyedül vagy el kell kezdenem olvasgatni az oldalukon?

&#63743;