League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Mellesleg engem akkor se támogatnának, valamint soha a büdös életben nem vágynék ilyen "életre".
Ezekre ráomlana a szoba egy év után, és marná a napfény a bõrüket.
Kumiho #2179
Why so serious?
Amúgy az a durva, hogy szerintem Lee ennyire nem is durva. Mármint az early game-e még egy amatõr kezében is fájdalmas lehet az enemynek, de aztán késõbb erejét veszti. Nyilván, ha meg puszta damage-re építed, akkor összecsuklik egy teamfightban.
És akkor nézem ezeket a videókat, olyan, mintha valamit haxolna 😄
Jazzykének adtam egy pluszt, mert részben igaza van, de azért elég kevesen tehetik meg, hogy napi 12 órákat játszanak, valóban.
Errõl jut eszembe, amikor még anno nézegettem Ocelote-t streamelni, néha bement hozzá apukája, kapott egy buksisimit, hátvakarást, néha még ott elácsorgott mellette egy darabig, majd kiment a szobából, és akadt, hogy vitt neki vissza valamiféle elemózsiát is.
Szerintem én nem, hogy buksisimit nem kapnék, de gépestül tennének ki az utcára. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
de ez valószínûleg sosem fog kiderülni 😊
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pokasszony jovohetre varhato?
Most kapott buffot pben 😄
Kumiho #2179
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
mindegyiket próbáltam már valamilyen véletlenek folytán és mindegyik mûködhet
...
Scientia potentia est.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Talán még Fizz, topra és junglebe meg lehet építeni bruisernek és elég jó, de szintén van aki trollnak hiszi.
Statisztikailag nektek van nagyobb esélyetek nyerni.
Azon gondolkodtam, hogy a Season 3-ra hogy lehetne valamit kitalálni, hogy soloq-ban is sikeres legyen az ember. Jelenleg 1000 körül vagyok, én nem mondom, hogy nem tehetek róla, sõt! Ha szabad volt a solotop vagy pont rám jutott, esetleg meg tudtam gyõzni az illetõt, hogy adja nekem, akkor általában nyertünk, vagy legalább is nem rajtam múlt ha kikaptunk (értsd: nem feedeltem meg noobkodtam). Viszont ha pl. jungel maradt nekem, sokszor rosszul játszottam, nem jött ki jól a gank, stb. Tehát a lényeg, hogy 1 max. 2 posztot tudok úgy ahogy játszani, a többin nagyon ellenfélfüggõ, hogy hogyan teljesítek. Az ilyen emberek számára az jutott eszembe, hogy egy olyan hõst kell választani, és meg tanulni vele nagyon játszani, ami „multifunkciós”. Vegyül pl. Dianát. Top, mid és jungelre is alkalmas, tehát ha kipickelem, akkor 3 helyre is mehetek vele, így már csak supportolni kell jól megtanulnom és az ad carryt játszani, ami azért valljuk be nem nehéz.
Egy szó mint száz, a kérdésem lényege: mondanátok még Dianán kívül ilyen hõsöket, akik 3 helyen is alkalmasak a játékra?
(ja, és igen, akkor gáz van, ha kibanolják, de ettõl az opciótól most eltekintettem😄)
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
De ott meccs vége elõtt kellett benyomja a hacket aki használta, ha vége volt már megmaradt.
http://tonsofdamage.hu/Hirek/pbe-frissites-10-17-12
#23904 nem igaz, ne hidd el, ha skipre kattintasz akkor is ugyanúgy jóváírja.
Kumiho #2179
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Új itemek meg elvileg csak TT, végre kaptunk caster ad itemet, hurrá 😄
Egyébként az az 5(6?) item ami surrenderat20-on van a nagy posztba mind jön rendesen? és nem csak haloweeni marhaság ugye? mert elég érdekes és felboríthatja végre a megszokott buildeket. illetve supportnak is van közte ami jó. nekem tetszetõsek.
Bocs de csak nevetni tudok a hozzászólásodon, már azon is látszik teljesen más felfogásban játszod ezt a játékot mint most én. Én is ilyen voltam, de rájöttem hogy ez egy játék, és azért töltöm vele a szabad idõmet hogy jól érezzem magam.