League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Ízi, ezt olvasgatod már egy hónapja, igaz? <#idiota>

Kumiho #2179

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
No, akkor azér a buksisimi..

Kumiho #2179

böröczk
Miért, õ mikor keres annyit?
Mellesleg engem akkor se támogatnának, valamint soha a büdös életben nem vágynék ilyen "életre".
Ezekre ráomlana a szoba egy év után, és marná a napfény a bõrüket.

Kumiho #2179

De Te nem is indulsz versenyeken és keresel milliókat a családnak vele. 😊

Why so serious?

Ocelote tartja el a családot per pillanat a streambõl becsordogáló zsozsóból.

böröczk
Akkor de retkes jó dolguk van.

Kumiho #2179

böröczk
Áh, mióta átjöttem westre, nem igazán, easten minden második játékomon volt egy ilyen.

Amúgy az a durva, hogy szerintem Lee ennyire nem is durva. Mármint az early game-e még egy amatõr kezében is fájdalmas lehet az enemynek, de aztán késõbb erejét veszti. Nyilván, ha meg puszta damage-re építed, akkor összecsuklik egy teamfightban.
És akkor nézem ezeket a videókat, olyan, mintha valamit haxolna 😄

Jazzykének adtam egy pluszt, mert részben igaza van, de azért elég kevesen tehetik meg, hogy napi 12 órákat játszanak, valóban.

Errõl jut eszembe, amikor még anno nézegettem Ocelote-t streamelni, néha bement hozzá apukája, kapott egy buksisimit, hátvakarást, néha még ott elácsorgott mellette egy darabig, majd kiment a szobából, és akadt, hogy vitt neki vissza valamiféle elemózsiát is.
Szerintem én nem, hogy buksisimit nem kapnék, de gépestül tennének ki az utcára. <#banplz>

Kumiho #2179

ronihun
igen

...

miért gondolod olyan sokan játszanak napi szinten 12 órát ?

jazzy
Sok pro lenne ha ez igaz lenne 😊
azzal szoktam hitegetni magam ha prókról van szó, hogy ha tudnék játszani én is napi 10-12 órát egy huzamban, nekem is menne ilyen jól 😊

de ez valószínûleg sosem fog kiderülni 😊

NagyiBMX
Teljesen más játékot játszik nem a lolt<#worship>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano
Kegyetlen ez a karakter, és rohadt jól használja emellé..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Jaa, ez felétek nem mindennapos ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Y u no understand sarcasm.

Pokasszony jovohetre varhato?
Most kapott buffot pben 😄

Kumiho #2179

TBTPumpa
Elérhetõ a Riven Championship-es Summoner ikon!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
Lee singa jungle, lee singer top, lead singer mid, lee sin bot carry, lee sin support

mindegyiket próbáltam már valamilyen véletlenek folytán és mindegyik mûködhet

...

nem hiszem, tudom 😊
asszed? gondolj bele mien skilljei vannak is mondjuk earlygamebe mennyire jó az a +2 heal boton ha van melletted mondjuk 1 janna elég próbáld ki nem fogsz csalódni😄

csak egy szó: NEM. (még ap carry esetleg de azon és supporton kívül semmi más.)
tudok jobbat amit könnyû is kezelni😊 SORAKAAA the best ap carry topra ad/ap egyaránt jó supportnak kiváló ad carrynek jó buildel atom op elég nehéz megenni jungle meg easy csak ad/ap tankra kell tenni és sose ölik meg. legjobb karakter a gameba és olcsó is megvenni😄

Kly
Univerzális champion? Bitch please, Kayle: top, mid, jungle, support, AD carry <#idiota>

Scientia potentia est.

böröczk
Ja, ha már neki is megy, akkor kinek nem? Így értetted, igaz? 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Vagy Lee Sin, ha már Froggennek is megy :-D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Nem sok ilyen van, mert ugye midre AP szokás, ha nem apt pickelsz letrolloznak. Sok AP Jungler pedig nincs. Ott van pl Cho'Gath ami mind a 3 helyen jó, esetleg Nunu, az még supportnak is jó, de low elon midre, topra viszed trollnak hisznek megint.

Talán még Fizz, topra és junglebe meg lehet építeni bruisernek és elég jó, de szintén van aki trollnak hiszi.

SzirmosSzisza
Minden posztra 2-3 hõst tanulj meg játszani és utána menj.

Statisztikailag nektek van nagyobb esélyetek nyerni.

szucsy89
Sziasztok!

Azon gondolkodtam, hogy a Season 3-ra hogy lehetne valamit kitalálni, hogy soloq-ban is sikeres legyen az ember. Jelenleg 1000 körül vagyok, én nem mondom, hogy nem tehetek róla, sõt! Ha szabad volt a solotop vagy pont rám jutott, esetleg meg tudtam gyõzni az illetõt, hogy adja nekem, akkor általában nyertünk, vagy legalább is nem rajtam múlt ha kikaptunk (értsd: nem feedeltem meg noobkodtam). Viszont ha pl. jungel maradt nekem, sokszor rosszul játszottam, nem jött ki jól a gank, stb. Tehát a lényeg, hogy 1 max. 2 posztot tudok úgy ahogy játszani, a többin nagyon ellenfélfüggõ, hogy hogyan teljesítek. Az ilyen emberek számára az jutott eszembe, hogy egy olyan hõst kell választani, és meg tanulni vele nagyon játszani, ami „multifunkciós”. Vegyül pl. Dianát. Top, mid és jungelre is alkalmas, tehát ha kipickelem, akkor 3 helyre is mehetek vele, így már csak supportolni kell jól megtanulnom és az ad carryt játszani, ami azért valljuk be nem nehéz.
Egy szó mint száz, a kérdésem lényege: mondanátok még Dianán kívül ilyen hõsöket, akik 3 helyen is alkalmasak a játékra?
(ja, és igen, akkor gáz van, ha kibanolják, de ettõl az opciótól most eltekintettem😄)
doggy888
Igen volt ilyen régen, am vártam 10 percet és ugyanúgy állt fekete kép, nade régen is skip aztán valamikor megkaptuk, idegesítõ ám mert 2 winrõl van szó a defeat-et egybõl jóváírta 😛

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

jazzy
Volt ilyen, loldrop hack miatt, amikor ezt benyomták úgy, hogy mindenkit kidobott a game akkor valóban teljesen megszûnt mintha sosem lett volna.. mivel ugye mindenki "kilépett" belõle.

De ott meccs vége elõtt kellett benyomja a hacket aki használta, ha vége volt már megmaradt.
Én csak tapasztalatból írtam, mert volt ilyen és én azt a meccset sose láttam jóvá írva, de akkor remélem hogy csak nálam volt a hiba.
TBTPumpa
Új skinek, információk, Halloween tartalom, új itemek és splash artok:
http://tonsofdamage.hu/Hirek/pbe-frissites-10-17-12

jazzy
Jóvá fogja írni, valószínûleg késik a szerver, valami gondjuk van, játék ha befejezõdött nem szokott eltûnni.

#23904 nem igaz, ne hidd el, ha skipre kattintasz akkor is ugyanúgy jóváírja.
SzirmosSzisza
Riven, Olafnak pl jó lesz 😄

böröczk
Mintha az uj hoshoz csinaltak volna. Legalabbis ugy remlik, a pokocskak adbol sebeznek. Mondjuk Jax miatt nem orulok😄

Kumiho #2179

Olyankor ki kell várni a statot mert hanem nem írja jóvá (legyen az bármilyen fajta játék).
doggy888
3v3-ba két ranked win-t nem írt hozzá meccs után waiting for stats fekete kép nem ment tovább rákattintottunk skipre, nem írta jóvá exit game vissza és továbbra sincs meg a két meccs victory Oo valaki hasonló ?

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

SzirmosSzisza
Inkább Veigar :/

Új itemek meg elvileg csak TT, végre kaptunk caster ad itemet, hurrá 😄

Fec papa
gondolom azért újítanak hogy játszanak többen.

jazzy
Kíváncsi vagyok hányan játszanak 3v3at.
Kly
Így elsõre nagyon tetszenek ezek az új itemek.

Scientia potentia est.

Fabio Capello
csak Twisted Treeline.

ezek az új itemek ha tényleg így bekerülnek akkor teljes mértékben megváltoztatják a mostani itembuildeket mert majdnem mind lenyügözõen jó lett. Talán kicsit túl jó is 1-2

köszönöm, de én is az eredeti nyelvû ismertetõket 😊
TBTPumpa
Itt szó van az új itemekrõl, az új hõsrõl és az új TT mapról is:

ezt olvastam ,de ott nem esett le mi akar lenni, sõt elsõre itt se aztán megláttam ,hogy twisted treeline...így annyira nem is jó :/
BoneDragon
"TT exclusive items"

inkább RIP evelyn....DFG és Eve nerf egyszerre riot kiherélte szegényt :/ nagyon is.

Egyébként az az 5(6?) item ami surrenderat20-on van a nagy posztba mind jön rendesen? és nem csak haloweeni marhaság ugye? mert elég érdekes és felboríthatja végre a megszokott buildeket. illetve supportnak is van közte ami jó. nekem tetszetõsek.
Fec papa
Írtam egy wall of textet de kitöröltem, nincs kedvem vitázni ilyenen.

Bocs de csak nevetni tudok a hozzászólásodon, már azon is látszik teljesen más felfogásban játszod ezt a játékot mint most én. Én is ilyen voltam, de rájöttem hogy ez egy játék, és azért töltöm vele a szabad idõmet hogy jól érezzem magam.