League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Miauuuu, de nem hiszem, hogy ez ér valamit, mert nem tudja melyik szerveren vagyok.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
REFERRED BY A FRIEND?
Enter their summoner name so they can start earning rewards in our Refer-a-Friend program.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Most akarok regelni, ha ér valamit a referrer reward akkor dobjatok egy nevet és beírom.

na, ha esetleg van ahova beférek 3v3-ra akkor szóljatok plz 😊 délelõtt és éjszaka tudok fent lenni általában
erre kaptam egy leave-t érte, és lett vele 3 killem 😄
Es revidialnom kell eve-vel kapcsolatos nezeteimet, rankeden nagyon jo teamworkoket tapasztaltam eddig, franko midre es junglernek is, ugy nez ki csak normalban fogtam ki megapocsoket.
Es meg egy erdekes jelenseget sikerult megfigyelni: a teljesen hitvany jatek utan gyakoribb a "honor me" keres.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Why so serious?
De tényleg, volt egy 1550es 5v5 csapat, 2 1550-es soloq player és 3 1900as, 3v3ban platinás player és kikaptak mint a szar. Pedig.. nem lettünk ügyesebbek 1 nap alatt. Zyra middel voltam Morgana mid ellen és egyszerûen idióta volt, ki nem néztem volna belõle, ha csak azzal kezdjük, hogy megöltem.. egy Morganát egyedül.. mindig a lefogásom után tolta a spell shieldet meg ilyeneket mûvelt.. ehhez még hozzájön, hogy 120 csm volt amikor neki 80.. pedig Morganával aztán kurva nehéz farmolni. 1900 soloq elo. Nem az egyetlen meccs volt ahol 1800+ emberek voltak enemyben, meg 1600-1700as 3v3asok, mind 1500 körüli 5v5el, hát, megkérdõjelezem ezek után én is a soloqt.
Teamrankedezz, ha teheted.
Kumiho #2179
ez a szar játék direkt nem akarja hogy meg legyen az 1500-am vagy mi ?
az enemy-ben volt egy 1900-elos srác... nem kicsit hozta le a meccset...
1450 elo és bead egy 1900-ast...
és még így is le vett 10 elot 😞
38. percben nekem volt 250 farmom neki 430... 😄
Amúgy nem csak az, hogy fun, hanem értelmesebb, mint a soloq, és szórakoztatóbb is.
Arról nem beszélve, hogy 1900-as soloq elo-sok nem képesek 5-ös premadeben mit kezdeni egy Jazzyke mid-del, igaz? 😄
Kumiho #2179
Corki
Leona
Sona
Ezreal
Kennen
Kassadin
Volibear
Annie
Gankglank
Kha'Zix
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Persze most is van kivétel, de az mindig is lesz. Ez csak egy kis extra, nem tartom rossz dolognak, de nem értem azokat, akik honorért "könyörögnek". De ha valami miatt reportolnak akkor elveszik a szalagocskád és gyûjtheted újra a honor pontokat, amíg visszakapod.
Bõvebben:
http://tonsofdamage.hu/Hirek/honor-rendszer-jutalmai
Amúgy a PBE-n lezárták a regisztrációt a trollok miatt. Illetve a többszöri újraregisztrálás ellen is folyamatban van valamiféle megoldás.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mellesleg a legõsibb mesterséget ûzõ nõnemû szülõjét a riotnak. Nullázták az honor pointjaim (kettõ is harminc körül volt - épp aktuális lett volna az a színes lóf).
Egyébként az okát is tudom, hogy miért: tegnap este játszottam 3 draft meccset néhány haverral (5 fõs premade) és tõlük kaptam jó pár honor pontot (átlagban olyan 3-at játékonként).
Nevetséges ez a mostani rendszer. Ha nem akarják, hogy ilyen módon lehessen "honort feedelni", oldják meg másként, de ne reseteléssel.
Scientia potentia est.
Pl clg gamer háza ~6000 USD/hónap, õk meg gondolom el laknak valami kis házban.
...
Mivel 10-11 körül bealudtam, 5-kor csak úgy felpattantam, aztán telefonomról ráleste a cuccra, épp valami 5-13 volt az állás, aztán le is zártam, és elkönyveltem a gyõzelmet az akkor alázva vezetõ csapatnak, be is jött. : D
Nagyon örvendtek amúgy a kupa átadásakor, egyébként ez az, amit m5-nél hiányoltam többször is, az öröm látszatának hiánya. : D
Pl Alex Ich Steven Seagal pofáját tanítani kéne, ettõl függetlenül a magas szintû kockatársadalom legszimpatikusabb arca számomra még mindig.
Kumiho #2179
Parasite Eve 2, best game EVER!