League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Nem lehet, hogy szándékosan dodge-olt, amikor még volt elo penalty? A w-l ratio javítása érdekében a prõk is sokszor csinálták.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Tippre smurf, de itt valami tényleg nincs rendben.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Az egy dolog, hogy nem jól van belõve a ratingje (wtf?), de hogy lehet soloq-ba ilyen statot csinálni? lecarryzte a teamnek a gamek több mint 95%át?
jazzy
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Jobb. Tulságosan elbasztam, hagytam h gankeljenek

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
3/10/7, jó meccs volt ? 😄

NagyiBMX
ja és közben így ül a gép elött:

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
Az az Amumu: "i am playing well?"

😄DDDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Igazából attól függ ki ellen. Mióta buffolták Varust vele is szépen lehet carryzni. (plusz a healfelezõje nem rossz)
SzirmosSzisza
Graves.

szucsy89
Egyébként ha már a hõs választásnál tartunk, egyéni tapasztalatok alapján Varust vagy Gravest ajánljátok inkább?
szucsy89
Az összes 450-es, direkt azért ennyi az áruk. 😊
Köszi szépen.
böröczk
Az új masteryk óta már nem éri meg a markokba csupa armorpent rakni.

Kumiho #2179

böröczk

Kékbe általában magic resistet vagy magic resist/lvl-t pakolnak AD-nak (bot lane, top lane, jungle), de ez is változhat..
De egy abszolút általános ad runepageben: quint: AD, mark: AD, seal: ARMOR, glyph: MR/lvl
Én attól függõen váltogatom, ki ellen megyek lane-re.
Harass support ellen flat mr-t viszek.
Graves, Urgot ellen armpen is van ad mellett, Ezreal, Tristana ellen flat mr glyph, hp quintek pl Vayne-nél..

Kumiho #2179

Me0w
quintbe rakjal damaget, pirosba pent, sargaba armort, kekbe szintezos vagy flat mr-t. De persze tuti van jobb megoldas.

Together we'll fly someday...

AD rúnának milyen folytatást javasoltok?
Pirosban damage van.
Sárgában armor.
A maradékba nem tudom mit kéne, mert szerintem nem ártana crit,attack speed meg valami életes vagy még több damage, de ilyen vegyesnek sok értelmét nem látom.
böröczk
Ryze, Annie, Mordekaiser, Akali
Ashe, Caitlyn, Graves
Warwick, Olaf, Garen, Kayle, Malphite

Esetleg Evelynn, Katarina

Ezek javarészt kevesebbe kerülnek, mint 6300, targetspellesek, nem kell velük célozni, 30-as szint alatt gyakorolhatod velük a különbözõ posztokat. Szerintem.

Kumiho #2179

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kezdõ játékosnak milyen karit ajánlotok? 😄

...

öcsémnek meglett janna skin :okay:
SzirmosSzisza

Köszönöm.
Fabio Capello
10 játék után leszel ranked.

resetnél az aktuális elo fog számítani, skin szempontjából a top.

Me0w
Lehetne, hogy nem linkeled ezt a szart tobbet? Koszi.

Together we'll fly someday...

Hali

Volna pár kérdésem.
Egyik az az hogy hány meccs után kezdi kijelezni azt hogy mennyi ELO-t kaptam vagy pedig buktam egy meccs után? (Meg egyáltalán mikor lesz az hogy nem unranked leszek?)
A másik pedig az hogy múltkor már tudom hogy kérdeztem hogy team rankednél a top vagy az aktuális rating fog számítani resetnél, de ugyan így van solo-nál is?

Fec papa
gay head

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza

doggy888
De miért pont Janna skin ?...

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

ronihun
fakje de királyul néz ki

...

Fabio Capello
Új Vlad splashart, I approve.

alászerkesztek:

Brigi: Rocketer Tristana

böröczk
Google translate for the win 😄
Borzasztó igénytelen az oldal, szükségtelen a továbbiakban linkelgetni, majd Cica benyomja úgyis mindig, amit kell 😛

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Úha, ma eddig 6-7 lose, jó ez a double ip 😄

TBTPumpa
Nem én csinálom az oldalt, csak figyelemmel követem. Észrevételeidet nekik továbbítsd!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

szucsy89
Nem tudom, hogy Te csinálod-e az oldalt, de pár észrevétel (kizárólag jó szándékkal):

- "Victorious Janna csatlakozni fog a méltó idézõk sorához..."
- "Szintén figyelmet érdemel a "lágy" Elo reset..."

Ezek nagyon rosszul hangzanak egy magyar fülnek, továbbá az ilyen kifejezések is, mint a "csatára kész vértjében", "távol a passzív supporttól", "rendszer bizalma" kifejezéseket olvasva nekem konkrétan feláll az összes szõr a hátamon... 😄
TBTPumpa

Czdano

Áttérnek az akkor aktuális játékokra. Profi gamer az marad. (én arra lennék kíváncsi ,hogy ebbõl adóznak-e van-e nyúgdíj ilyenek.) De nézd meg akár Gmanbob akár ocelote vagy szinte az összes neves streamel más játékból jött át. Azok lecsengtek most itt a LoL, és ez az elsõ számú e-sport game, ebbe van a pénz 10 év múlva esélyes ,hogy másba lesz
SzirmosSzisza
Õk se versenyeken keresnek, hanem streambõl. Volt olyan csapat aki nem ment versenyre, mert a streambõl többet keresett a pár nap alatt 😄

Pluszban meg ugye ott vannak támogatók még, pl clg-nek razer+xmg. (clg mansion ~6000 usd / hónap, szóval rosszul biztos nem megy nekik). Mondjuk 10 éve múlva kíváncsi leszek mi lesz velük 😊

Valóban ebben az esetben lehet, de mivel találkoztam már solotop ad és ad jungle sorakával akik igencsak elbaszták a matchet hát legközelebb viccbõl se.<#idiota>
Fabio Capello
Elo reset eltolva november 6-ra.

TBTPumpa

Ha valaki látta a válságot, vagy találkozott vele, verje már pofán, mert mindenki miatta panaszkodik.

ja, elfelejtettem leírni, hogy én pl nem tudom elítélni ocelot-ot, hisz azt csinálja amit szeret, amiben jó, és még meg is fizetik érte, nem ez az álma mindenkinek ? ( persze nem feltétlenül a lol-ra kell érteni )

NagyiBMX
Semmi rossz indulatom nem volt az elözõ hsz-emben, legalábbis nem szándékoztam rossz indulatú lenni vagy elitélni oce-t és a családját csak elgondolkoztam hogy azért ez ha nem is sokszor de legalább egyszer már biztos átfutott a fején.

na igen, az ilyet én sem szeretem, látszat alapján egybõl elítélni másokat, nem szép dolog, nem tudhatod miért vannak olyan helyzetben, és fõleg nem ítélheted el õket, hisz nem tudhatod hasonló helyzetben te mit tennél

no offense, mert sajnos én is szoktam így ítélkezni, rossz tulajdonság sajnos

csak tudom milyen, mert én is rossz helyzetben vagyok per pill, és könnyen elítélnek érte engem is, és fõleg olyanok, akiknek fogalmuk sincs a helyzetrõl, vagy hogy milyen szarban lenni

Látatlanba könnyû ezt mondani, csak épp spanyol/portugál (sose tudom melyik) honba a válság miatt rengetegen vesztették el a munkájukat így jártak oce szülõk is..Ha nem lenne a kisfiú nagy szarság lenne, és nem azért nem dolgoznak mert a fiúk egyébként is eltartja õket. Egyébként nem is nagyon kell utána járni a dolgoknak ,de ha kicsit is foglalkoztat a játék/nevesebb játékosok elõbb utóbb belefutsz a háttérinfókba
NagyiBMX
Én azért csak elgondolkodnék hogy: "Most akkor tényleg ne dolgozzak mert a fiam eltart, egyáltalán mit csinál a fiam azon kivül hogy a webcameráját bekapcsolja és valami teljesen érthetetlen játékot játszik? Vajon ha játszanék vele akkor kétszer annyi lenne a betevõ? Na mindegy nyitok még egy sört" <#idiota>

Én se, de neki valamiért ez az életcélja, apukája meg örül mert megint nem kellett csinálni semmit, megvan a napi betevõ sör.

Why so serious?