League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
😄DDDD
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Kékbe általában magic resistet vagy magic resist/lvl-t pakolnak AD-nak (bot lane, top lane, jungle), de ez is változhat..
De egy abszolút általános ad runepageben: quint: AD, mark: AD, seal: ARMOR, glyph: MR/lvl
Én attól függõen váltogatom, ki ellen megyek lane-re.
Harass support ellen flat mr-t viszek.
Graves, Urgot ellen armpen is van ad mellett, Ezreal, Tristana ellen flat mr glyph, hp quintek pl Vayne-nél..
Kumiho #2179
Together we'll fly someday...
Pirosban damage van.
Sárgában armor.
A maradékba nem tudom mit kéne, mert szerintem nem ártana crit,attack speed meg valami életes vagy még több damage, de ilyen vegyesnek sok értelmét nem látom.
Ashe, Caitlyn, Graves
Warwick, Olaf, Garen, Kayle, Malphite
Esetleg Evelynn, Katarina
Ezek javarészt kevesebbe kerülnek, mint 6300, targetspellesek, nem kell velük célozni, 30-as szint alatt gyakorolhatod velük a különbözõ posztokat. Szerintem.
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
resetnél az aktuális elo fog számítani, skin szempontjából a top.
Volna pár kérdésem.
Egyik az az hogy hány meccs után kezdi kijelezni azt hogy mennyi ELO-t kaptam vagy pedig buktam egy meccs után? (Meg egyáltalán mikor lesz az hogy nem unranked leszek?)
A másik pedig az hogy múltkor már tudom hogy kérdeztem hogy team rankednél a top vagy az aktuális rating fog számítani resetnél, de ugyan így van solo-nál is?
Borzasztó igénytelen az oldal, szükségtelen a továbbiakban linkelgetni, majd Cica benyomja úgyis mindig, amit kell 😛
Kumiho #2179
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
- "Victorious Janna csatlakozni fog a méltó idézõk sorához..."
- "Szintén figyelmet érdemel a "lágy" Elo reset..."
Ezek nagyon rosszul hangzanak egy magyar fülnek, továbbá az ilyen kifejezések is, mint a "csatára kész vértjében", "távol a passzív supporttól", "rendszer bizalma" kifejezéseket olvasva nekem konkrétan feláll az összes szõr a hátamon... 😄
Pluszban meg ugye ott vannak támogatók még, pl clg-nek razer+xmg. (clg mansion ~6000 usd / hónap, szóval rosszul biztos nem megy nekik). Mondjuk 10 éve múlva kíváncsi leszek mi lesz velük 😊
no offense, mert sajnos én is szoktam így ítélkezni, rossz tulajdonság sajnos
csak tudom milyen, mert én is rossz helyzetben vagyok per pill, és könnyen elítélnek érte engem is, és fõleg olyanok, akiknek fogalmuk sincs a helyzetrõl, vagy hogy milyen szarban lenni
Why so serious?