League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
LVL1-es acc. Értem, hogy nem szabad ilyen hamar ítélkezni, de rossz érzés, hogy ugyan az a szájtépés megy már LVL1-en, mint East-en.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

valaki leírná hogy pontossan a support és assassinnak mi a dolga? :$

...

ronihun
ha jól értettem westen level 10 alatti accounttal játszottál, ha így van akkor azért az alapján ne ítélj, transfer szerintem mindenképpen kifizetõdõ dolog elõbb-utóbb

...

SzirmosSzisza
Szerezz 2 embert és 3v3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Nem vagy egyedül. Engem sem szeret a matchmaking, de már hozzászoktam. Néha persze szokott jó emberekkel is összehozni, illetve a meccsek többsége után Honort is kapok, de még mindig több a negatív, mint a pozitív élmény ezzel kapcsolatban.

Tegnap találkoztam én egy jó Poppy-val. Valami érdekes neve is volt a srácnak, de amit az lemûvelt... Számára nem létezett olyan fogalom, hogy csapat.
Mindig külön ment és természetesen egyedül. Hiába könyörögtünk neki, csak ment elõre egyedül ledöntei a turretet. Aztán mindig elkapta az enemy. De nem tanult belõle, mert botlane után ment topra bevinni a másik turretet egyedül... Miden pedig jött az enemy és mi 4-en próbáltuk feltartóztatni az 5-öt. Érdekesmód csak az autoattackot használta, semmiféle képességet nem használta a karakterrel... És a buildja is érdekes volt. Szerintem valami 3 éves szórakozhatott apuci accountján - 460 winnel a háta mögött.
Az már csak hab volt a tortán, hogy egyedül ment Dragont ölni és mikor meghalt utána a Baronnal próbálkozott természetesen sikertelenül...

Másik meccsemen egy Nunu support volt. Az ultija mindig fail volt és mikor írtam neki, hogy wardozni kéne, visszaírta, hogy az nem az õ dolga... Egy reggeli meccsen pedig rajtam kívül mindenki AD carry-t hozott (Ezreal, Draven, Caitlyn és Corki), én pedig tankot pickeltem. Enemy team pedig csak Tankokat hozott (Volibear, Rammus, Amumu, Maokai, Mundo). Le is gyalulták szépen a térképet... Tegnap nagyon gyerekek játszottak East-en. Bár lehet azért, mert játékdömping van és az értelmesebbek mennek Medal of Honorozni, Codozni, NFS-ezni itt pedig csak a 3-4 éves réteg marad East-en.
Mivel totál agyfaszt kaptam ezektõl kipróbáltam milyen West-en is a helyzet. Készítettem oda egy accot, de ott sem volt jobb a helyzet. Elsõ meccsen már a championselectnél: Srác Katát pickel beírja: i mid.
Másik srác Ziggs-et pickel és beírja: no, i mid pls
Harmadik srác Syndra-t pickel (LVL1-en): stfu noobs i mid....
Én pedig ki is léptem. Ha már a champion selectnél ilyen egyetértés van, akkor mi lesz játékközben: Reported, retard, ks noob....

És ez nem vicc... Már csak Custom game-t merek játszani, ott legalább kuss és nyugalom van! <#idiota>

ilyen is régen volt, full win a match history. 2 nap alatt 200 elo+ vérszemet kaptam azért a janna skinért 😄 most vagyok megint 1200-õn, de nem lesz idõm játszani :okay:
BoneDragon
Õket. <#hehe> Amúgy csak nálam nincs ward skins fülecske a storeba? (PBE)

Fabio Capello
Véglegesen eldõlt, a Shadow Isles (aka Halloween) skinek legacy skinek lesznek, csak november 13-ig õket lehet õket megvenni, utána "visszavonultatják" õket.

Fabio Capello
konkrétan, ha valaki kilép és 5 percen belül nem jön vissza, retorzió nélkül el lehet hagyni a játékot. Az öt perc a játék teljes idejére vonatkozik, ha elmész 4 percre, és utána visszajössz, nem nullázódik, akkor már csak egy perced marad, ha kilépnél.

szerk: meg persze ilyen apróságok, mint game pause, ez is létezõ dolog a Dotában.

SzirmosSzisza
Hétvégén kár volt játszani. Mi csak normált meg dominiont mentünk haverral, de bõven többet vesztettünk mint nem. (elõtte volt ~+25 winem, most +18 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

miért az a rendszer miben más? mármint én játszottam dota2 vel is pár gamet de ott is kilépegettek mondjuk az csak normál game volt de nem láttam semmi változást

böröczk
Nalunk uszodaba kellett mennie Corkinak.

Amugy nem tudom 2k elo alatt miert vartok csapatmunkat soloqban, foleg hetvegen.
Ez ilyen. Talan s3ra majd javitanak a leaver systemen, talan.
Forumon ezer eves topic van a dota2 rendszerererol, hogy azt kene implementalni.

Kumiho #2179

Fec papa
Ma kipróbáltam milyen laptopon játszani, elsõ 2 halálom a szar egér miatt volt, egyszer nem reagált kb 10 mpig, utána meg lemerült, átdugtam a sajátomat, máris jobban ment. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

nem szól száj nem fáj fejem 9 rankedból 8-at ma nyertem (a vesztett meccsen nem volt bannolva regnar mire megkérdeztem a mi junglerünket aki bannolt (és shacot pickelt) miért nem bannolta, annyit mondott ,hogy senki nem mondta...oké) hiába pickeltem kassadinra galiot mire észbe kaptam regnar 10-0 -ban szaladgált :okay😊
az se rossz 😊
neked is szar a karmád 😊 írjunk listát 😊

mit is mondjak erre 1200 ról feltoltam magam 3 hónap alatt 1460 ig már kezdtem örülni lehet lesz jannám erre 2 nap alatt vissza 1200 ra és miért?
weekend kids
kb sose volt az hogy lett volna 1 match ahol végig 5v5 volt vki mindíg rage/sima leave és valahogy mindíg nálam.
bár tény én vagyok a balfasz hog hétvégén rankedet játszok-.-

persze, nem is ezzel van a gond, elõfordulhat mindenkivel, hanem az hogy, az utóbbi idõben sorra ilyenek jönnek össze 😊 egyszerûen ez már olyan szintû pech széria hogy ez nem létezhet a nagy számok törvénye alapján 😊

de lassan már nem lepõdöm meg, az utóbbi 2 évben az élet minden területén folyamatos szerencsétlenségek érnek, azt hiszem rossz lehet a karmám 😛

Nekünk ma elsõ meccsen disconnect Eve, másodikon ragequit teemo (feedelt, de így is nyerésre álltunk, de végig flamelt minket, beírta noob team és kilépett), harmadikon végig laggoló vayne (azt mondjuk nyertük valahogy). De legalább mókás meccsek voltak, egyiken kipróbáltam trinity force-os sonát, másikon support cho-t, mindegyik egész jó. 😊

Why so serious?

jazzy
Volt nekem is, hogy srác írta, hogy lemegy elemért a boltba, mert nem mozog az egere 😄D
ez a játék utál engem, komolyan 😄

ha szar a team, feeder van, vagy én vagyok szar, jön a loose, ok

de ha jobb a team setup, jól megy nekem is, minden jó, akkor jönnek az ilyenek mint most, hogy elbaszódik top solo billentyûzete.... 😄 most komolyan... 😄 ezen már csak nevetni tudok 😊 mikor "köteletõ-en" nyert meccs jönne (thx for matchmaking ), akkor se tudok nyerni már 😄

NagyiBMX
Ha minden igaz akkor:

Choi 'Locodoco' Yoonsup - Support
George 'HotShotGG' Geogallidis - Top lane
Micheal 'bigfatlp' Tang - AP mid
Peter 'Doublelift' Peng - AD carry
Steve 'Chauster' Chau - Jungle

De itt elvileg levan írva minden.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Most mi ez a nagy keveredés a CLG-ben ? 😄

iLove oHs.

SzirmosSzisza
Mindet.

szerintetek melyik karaktert éri megvenni?

...

NagyiBMX
Mikor mikor mikor???😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Zickler
WUT????? o.O

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
Voyboy benched, HGG megy vissza topra, trololo 😄

TBTPumpa
Új SplashArt-ok (Halloween skinek és az új hõs):
http://www.surrenderat20.net/2012/10/10-22-pbe-update.html

Me0w
30

Together we'll fly someday...

böröczk
Jáp, meg az inkább tapasztalatszerzõbb, és jobb felkészülés a rankedre. 😛
Amúgy a blind picknek abszolút semmi értelmét nem látom. Viszont normal draft rendben van teljesen, rankedrõl bár mindenki úgy gondolkodna, mint Pumpa. <#gonosz1>

Kumiho #2179

Runes izébe mit lehet tenni és mit éri meg?

...

Minden héten cserélik õket. Keddenként ha jól rémlik.

Why so serious?

És hogy mikor lesz a következõ új cserélés?

...

Nem tudjátok mennyi idõnként szokták cserélni a Free karaktereket?

...

NagyiBMX
Azt én értem de akkor már mért nem draft? Az valahogy hangulatot ad😄

TBTPumpa
Rankedhez több tapasztalat és hõs kell, mint ami nekem van. Így marad a normal gém.

NagyiBMX
Blind pickezel? <#wilting>

TBTPumpa
Ohh... Akkor azért volt furcsa, mintha múlt héten több free lett volna, de akkor Katarina hiányzott. Jó lesz mid lanen enemy Kata ellen játszani majd. Challenge accepted! <#idiota>

Zickler
Katarina lemaradt

Battletag: Muhee#2716

TBTPumpa
Heti menü:

Vayne
Ziggs
Janna
Viktor
Cho'Gath
Skarner
Dr. Mundo
Miss Fortune
Alistar

böröczk
Az egy nagyon hatékony módja a roamolásnak. : D

Kumiho #2179

1468 ról 1210 re lebuktam magam 4 nap alatt nem rossz mi?😄
elötte meg 1100 ról 1400 ig kb 3 hónapomba telt-.-' és ez az 1200 as rating mennyiren em hiányzott annyira szánalmasak itt az emberek hogy az nem igaz.

TBTPumpa
Hosszú idõ után megint egy jó meccset játszottam: 3vs5...
2 afk volt. Early game-ben már TF kilépett, Lategameban pedig Jarvan.
Így aztán 20-10-19 stattal Defeat lett ez is. A lelépõk megkapták érte a jutalmat.

ja, jólvan, nem merültem bele nagyon, csak azon akadt meg a szemem elsõre, most néztem meg a lényeget 😊
vicces 😊

viszont elochange tényleg szokott bugos lenni

mai legjobb gamem, graves, 3. percben gondolt egyet, bejött midre és nekifutott a toronynak, aztán roamolva feedelte az enemy teamet, nem volt flame, nem volt egy rossz szó se, minden jól ment addig, még az fb is a mién volt, megkérdeztük tõle hogy még miért csinálja, "mert nem tetszik ez a csapat"
szuper 😊 beautiful mind of a children (megjegyzendõ, meglepõ módon, egy csúnya szó, anyázás vagy flamelés nem hangzott el se a csapat többi tagjától, se az ellenféltõl egész meccs alatt)

böröczk
az az elochange.

Kumiho #2179

szerintem meg simán bugos lolking, tegnap néztem xumux adatlapját, neki meg -1240 elo-t írt lolking, csak már késõ volt és elfelejtettem beírni ide 😊

SzirmosSzisza

jazzy
hát számold ki 1 kicsit.
1000+win 100- lose 900 a különbség alsóhangon.
ha 1 nyert match után csak 10 elot kap az illetõ és akár 0 elon is van akkor is
900*10=9000 és 1300 körül van.
akkor én ezt nem értem annyira hogy tud több elot elbukni mint amennyit nye r legalább is ekkora mértékben.

böröczk
EDIT: szinte biztos vagyok benne, hogy anno ledodgeoltatta magát 200 elo környékére, és így tudta ezt a csodát összehozni. : D<#banplz>

Kumiho #2179