League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
...
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tegnap találkoztam én egy jó Poppy-val. Valami érdekes neve is volt a srácnak, de amit az lemûvelt... Számára nem létezett olyan fogalom, hogy csapat.
Mindig külön ment és természetesen egyedül. Hiába könyörögtünk neki, csak ment elõre egyedül ledöntei a turretet. Aztán mindig elkapta az enemy. De nem tanult belõle, mert botlane után ment topra bevinni a másik turretet egyedül... Miden pedig jött az enemy és mi 4-en próbáltuk feltartóztatni az 5-öt. Érdekesmód csak az autoattackot használta, semmiféle képességet nem használta a karakterrel... És a buildja is érdekes volt. Szerintem valami 3 éves szórakozhatott apuci accountján - 460 winnel a háta mögött.
Az már csak hab volt a tortán, hogy egyedül ment Dragont ölni és mikor meghalt utána a Baronnal próbálkozott természetesen sikertelenül...
Másik meccsemen egy Nunu support volt. Az ultija mindig fail volt és mikor írtam neki, hogy wardozni kéne, visszaírta, hogy az nem az õ dolga... Egy reggeli meccsen pedig rajtam kívül mindenki AD carry-t hozott (Ezreal, Draven, Caitlyn és Corki), én pedig tankot pickeltem. Enemy team pedig csak Tankokat hozott (Volibear, Rammus, Amumu, Maokai, Mundo). Le is gyalulták szépen a térképet... Tegnap nagyon gyerekek játszottak East-en. Bár lehet azért, mert játékdömping van és az értelmesebbek mennek Medal of Honorozni, Codozni, NFS-ezni itt pedig csak a 3-4 éves réteg marad East-en.
Mivel totál agyfaszt kaptam ezektõl kipróbáltam milyen West-en is a helyzet. Készítettem oda egy accot, de ott sem volt jobb a helyzet. Elsõ meccsen már a championselectnél: Srác Katát pickel beírja: i mid.
Másik srác Ziggs-et pickel és beírja: no, i mid pls
Harmadik srác Syndra-t pickel (LVL1-en): stfu noobs i mid....
Én pedig ki is léptem. Ha már a champion selectnél ilyen egyetértés van, akkor mi lesz játékközben: Reported, retard, ks noob....
És ez nem vicc... Már csak Custom game-t merek játszani, ott legalább kuss és nyugalom van! <#idiota>#idiota>
szerk: meg persze ilyen apróságok, mint game pause, ez is létezõ dolog a Dotában.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amugy nem tudom 2k elo alatt miert vartok csapatmunkat soloqban, foleg hetvegen.
Ez ilyen. Talan s3ra majd javitanak a leaver systemen, talan.
Forumon ezer eves topic van a dota2 rendszerererol, hogy azt kene implementalni.
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
neked is szar a karmád 😊 írjunk listát 😊
weekend kids
kb sose volt az hogy lett volna 1 match ahol végig 5v5 volt vki mindíg rage/sima leave és valahogy mindíg nálam.
bár tény én vagyok a balfasz hog hétvégén rankedet játszok-.-
de lassan már nem lepõdöm meg, az utóbbi 2 évben az élet minden területén folyamatos szerencsétlenségek érnek, azt hiszem rossz lehet a karmám 😛
Why so serious?
ha szar a team, feeder van, vagy én vagyok szar, jön a loose, ok
de ha jobb a team setup, jól megy nekem is, minden jó, akkor jönnek az ilyenek mint most, hogy elbaszódik top solo billentyûzete.... 😄 most komolyan... 😄 ezen már csak nevetni tudok 😊 mikor "köteletõ-en" nyert meccs jönne (thx for matchmaking ), akkor se tudok nyerni már 😄
Choi 'Locodoco' Yoonsup - Support
George 'HotShotGG' Geogallidis - Top lane
Micheal 'bigfatlp' Tang - AP mid
Peter 'Doublelift' Peng - AD carry
Steve 'Chauster' Chau - Jungle
De itt elvileg levan írva minden.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
iLove oHs.
...
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
http://www.surrenderat20.net/2012/10/10-22-pbe-update.html
Amúgy a blind picknek abszolút semmi értelmét nem látom. Viszont normal draft rendben van teljesen, rankedrõl bár mindenki úgy gondolkodna, mint Pumpa. <#gonosz1>#gonosz1>
Kumiho #2179
...
Why so serious?
...
...
Vayne
Ziggs
Janna
Viktor
Cho'Gath
Skarner
Dr. Mundo
Miss Fortune
Alistar
elötte meg 1100 ról 1400 ig kb 3 hónapomba telt-.-' és ez az 1200 as rating mennyiren em hiányzott annyira szánalmasak itt az emberek hogy az nem igaz.
2 afk volt. Early game-ben már TF kilépett, Lategameban pedig Jarvan.
Így aztán 20-10-19 stattal Defeat lett ez is. A lelépõk megkapták érte a jutalmat.
vicces 😊
viszont elochange tényleg szokott bugos lenni
mai legjobb gamem, graves, 3. percben gondolt egyet, bejött midre és nekifutott a toronynak, aztán roamolva feedelte az enemy teamet, nem volt flame, nem volt egy rossz szó se, minden jól ment addig, még az fb is a mién volt, megkérdeztük tõle hogy még miért csinálja, "mert nem tetszik ez a csapat"
szuper 😊 beautiful mind of a children (megjegyzendõ, meglepõ módon, egy csúnya szó, anyázás vagy flamelés nem hangzott el se a csapat többi tagjától, se az ellenféltõl egész meccs alatt)
1000+win 100- lose 900 a különbség alsóhangon.
ha 1 nyert match után csak 10 elot kap az illetõ és akár 0 elon is van akkor is
900*10=9000 és 1300 körül van.
akkor én ezt nem értem annyira hogy tud több elot elbukni mint amennyit nye r legalább is ekkora mértékben.