League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minket 3v3ba sose sorsol be..

...

Nekem továbbra se tetszik a 3v3 a lentebb is említett okokból, ha van egy trynda az instant win, annyi ,hogy most már nem lehet falon átpörögve/ugorva backdoorral nyerni. Meg jópofa a pókboss, és itt ki is fújt
Me0w
Nekem tetszik az uj TT, Diana, Teemo, Kassa, Zyra, Elise teljesen viable AP, a ket foglalhato altarral helyzeti elonybe lehet kerulni. Osszessegeben nekem jobban bejon, mint a regi.

Together we'll fly someday...

jazzy
Itemek: APs championok semmi értelmeset nem kaptak, ellenben bruiserek bõven.
Maga a map: pusholni esélytelen vagy, mert 3 centinként vannak a jungleból kivezetõ utak, ergo rögtön ganket kapsz, mivel ward ugye nincs. Jungle rohadt változatos, van középen 3 centin 3 creep spawn point x2 két oldalt, meg középen egy speed buff, fent dragon, semmi más, ennyi a jungle.
Mivel pusholni nem tudsz, a pontokat kell foglalni all day, ergo teamfightolni kell. Ki erõs teamfightban pre 6? A bruiserek és a tankok. AZ APsok semmit nem érnek ulti nélkül többnyire.

Az egész map 1 vacak, unalmas, lassú valami lett. Tower pushing évekig tart az elõbb említett okból, csak a pontokra mész rá, meg a "dragonra", comebackelni esélyed nincs, mert ha gyengébb vagy teamfightban sose lesz a tied a 2 pont és a dragon, mivel mindkettõt csak teamfighttal lehet elvenni, point capturet máshogy nem lehet szakítani, ha 3an ráállnak vagy megtámadod õket, vagy az övék a pont.

Semmi buff nincs a pályán amit lopni lehetne, semmi taktikázás nincs, bemész és aki erõsebb az gyõzõtt kész. Menekülni nem lehet, flash teljesen useless mert nincs semmi értelmes fal a pályán. Bruiserek ofc towerdiveolnak már lvl4en, apsok ugye ezt nem tudnak.

Ergo ez a pálya kb az op earlygame bruiserek homokozója lett, Jax, Darius, Jayce, Malphite, sorolhatnám. Kikapcsolódásnak jó, ha 10 viable championból akarsz egyet választani és brainless módban map awareness és minden nélkül 3an mindig együtt rohangálva akarod püfölni a másikat.

Legalább nem kell gondolkoznom ezután, hogy mire jelentkezzek, normalozni nem szoktam, így 5v5 premade > duo > solo. Yeeey.
miért nem tetszik ?
nekem eddig bejön

TBTPumpa
Van 7000 IP és nem tudom megvenni az új championt... Hibaüzenetet dobál ki, hogy nem végrehajtható a tranzakció! WTF?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ronihun
Old TT>New TT
borzalmas sajnos

...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
hámer belülrõl üreges <#idiota>

böröczk
Spidalee 😄
Amúgy a pókformája eléggé hajaz Nidalee macskájára skillek tekintetében, amennyivel több a champion, hogy van cc-je, és jobb az escape mechanikája.
De ettõl függetlenül nem vágtam hanyatt magam tõle, azért bezsebeltem.
Nem értem, azok a lábfejek hogy bírják el azt a testes pókasszonyt.

Kumiho #2179

riott nincs kicsit ráállva erre a ráugrálok hp alapján sebzek dologra? elmúlt nemtudom hány champ mind tudta kb ezeket azért vicces

akinek offline a est szerver.. az irja be launchernal csak ugy abllzeten: thereisnourflevel 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

TBTPumpa

jazzy
Nekem hiába írod, nem Morello a nevem.
Jockey
hmm, nem tudok belogolni, mar a patchernel gondom van eu nordic east/l azt irja undefined, deha westre valtok is ez van, ez mi?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fec papa
CSökkenteni is lehet nem muszáj egybõl elvenni az összes damaget...

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

hát nézd meg százalékosan sebez de jóval kevesebbet kb fele annyit és a cd reductiont is levették róla ami azért elég sokat számított 1-1 tf ban de ha teljesen levennék akkor meg sennki se használná az meg kinek jó?😄

Fabio Capello
Ó, errõl eddig nem volt szó, hogy megtartja a százalékos hp sebzést, úgy pletykálták, semmi damaget nem fog osztani.

SzirmosSzisza
DFG nélkül nem hiszem, hogy sokat fog érni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Egyébként Generalban is vannak jó változtatások most.
Me0w
Midegyik jo, kar hogy TT only, dota2 lett volna belole, 2 utes 2 kill 😊)

Together we'll fly someday...

nekem a ván dámm cucc tetszik új itemek közül 😊

teemo + blackfire torch + mardred = jajajajajajjj

jazzy
Én meg a Qján, fölösleges volt levenni.
böröczk
Jap, nem hiába ban az úr folyton, ha valaki tud vele játszani, akkor gyilkos.
Ezreal nerf is örvendetes, bár én növelném az e-jén a manacostot még mindig.

Kumiho #2179

jazzy
Thundering Blow
No longer deals any flat base damage (still deals % Max Health damage and has a bonus Attack Damage ratio)

Ez így bõven jó, lvl7esen nem ver fejbe 400ért..
miért mert most már nem lesz op a nuke-ja? 😊 meg talán nem fog tudni lvl8-9-en 1v1 ben 50% hp val dive-olni ha nincs cc ellene ? 😛

hát nekem nem is fog hiányozni 😊

Elég is volt ez az 1 hónap belõle. Bõven ráfért már a nerf.

SzirmosSzisza
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2717824

Evelynn ahogy nézem megy vissza ahol az elmúlt 1 évben volt :/

szerintem jogos, hisz egy elég komoly nuke sebzés-t tudtál befejezni vele úgy hogy jó eséllyel nem tud vissza tradelni az ellenfél
bár én hogy a sebzés helyett inkább a utility effektet vettem volna le a spellrõl 😛

Fabio Capello
Ráfér Jaycere a nerf, de azért azt, hogy melee módban az E-jérõl minden damaget levesznek, az azért túlzás... :/

jaja ezért mondtam hogy jelenleg patch után dfg kb useless item lesz sztem

kövi patch DFG ultra nerf
hát ap alinak q w aztán e max szépen sorba és ha megtanulsz vele combozni ap buildel lichel meg dfg vel és rátanulsz hogy told el akkor akármit 1 combozol 😄 lehetetlen kb hogy ne jelenleg

SzirmosSzisza
Low lvl-en eléggé kevés normális summoner van. Értsd: 90 %-ban exhaust+heal a legjobb kombó 😄

Ezt leírnád úgy is hogy megértsem? 😄D mit húzzak neki?

...

csinálj 1 full ap alistart lich-el meg dfg vel 1 combo akárki😄

Nyugodtan köss bele legalább tanulok ^^

...

teleport revive al minden op ami oda tud menni a teamfightba. gondolj bele😄 meghalsz fél másodperc és megint ottvagy kb 6v5 ös tf bár ha halsz 2 szer halsz és 2 szer feedelsz😄

meg még sok más mindenbe is bele lehetne kötni ,de nem tesszük hogy ne vegyül el a kedvét a játéktól. Egyébként teleport+revive karthus op 😄
NagyiBMX
A revive minek? Értem én hogy kezdõk de kezdõ szinten sincs semmi értelme

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Igaz hogy botok ellen mert nem rég kezdtem de egész jó kör nem? 😊

...

Ja ,meg a nem minden mecs végén kapsz honort dologhoz. Én személy szerint nagyon ritkán adok. Ha elrontom a meccsett (feedelek vagy valami) és annak ellenére lehozza a csapat. Illetve ha adc-zek és jó a support neki szoktam. Esetleg ha a jungler jól gankol és ennyi. Egyébként nagyon nagyon ritkán.
TBTPumpa
És még az enemy nexust is egyedül törtem be... <#idiota>
Ellenfél srác be is írta, hogy egy egyfõs hadsereg ez a Kata. Meg is kaptam a honort az enemy team-tõl.

Már nagyon érik, hogy skint vegyek ennek a Katának... <#taps>

Ma megtapasztaltam ,hogy fegyelmezett játékkal mindegy van-e troll a csapatban vagy nincs. pickel én elsõ topra jayce utánam kog, utolsó kérte mehessen jungelba.Jó 3. pick kérdezés minden nélkül lockolja kalyet smiteal írják neki már van jungler erre beírja ,hogy jó top...arra ott voltam én akkor megy ad-nak....az meg ugye kog. Végül lett "support" hagyta kogot meghalni, nem vett ardot semmi 10 után bejelentette ,hogy õ mostantól az adc és egyedül ment mindenfele farmolni...Kog,amumu végig "stop troll" és egyéb felkiáltásokkal illette. én topon nidaleen elfedelem magam elég szépen, így a meccs rajtam állt meg orin aki nem volt olyan jó (lux ellen...) wardoltam nem flameltem. az elsõ pár teamfightot ami 3v5-ben zajlott bukttuk, de mikor egybe volt a csapat egy teamfight után betoltuk az egészet.....kayle 3/12-es stattal végzett. Én 7/2-vel. Ha nem hagyják abba a többiek is a flamet simán bukjuk.....Ja és westn lvl10 alatt tényleg smurf a legtöbb acc. Két hete vagy ,hogy toltam haverommal most kezdte lvl-en ,hogy legyen vele valaki aki úgy vágja a dolgokat. Aztán így második meccsen skines khazix jött velem szembe...okay
TBTPumpa
Egy 4vs5 is simán nyerhetõ, csak egy elfeedelt Kata kell hozzá!
Azért a végén az a Pentakill odab@szott!
Mivel nem tudtak csapatként menni ezek, csak soloban, így egyedül bementem az enemyhez és mind az 5-ttel végeztem...

http://www.kephost.com/images4/2012/10/24/a1_2012_10_24_ym1dmqzr1p.png

Guardian Angel-t nem azért vettem, mert idióta vagyok. Jól jött teamfight közepette, mert engem fókuszáltak ki.

TBTPumpa
De már a görögök is ellepték East-et! <#idiota>
És egyre több a Premade...

SzirmosSzisza
lvl 1-10 között az embereknek szerintem 70%-a smurf.

Idióták meg mindenhol vannak. (yay de eredeti gondolat 😄)