League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Together we'll fly someday...
Maga a map: pusholni esélytelen vagy, mert 3 centinként vannak a jungleból kivezetõ utak, ergo rögtön ganket kapsz, mivel ward ugye nincs. Jungle rohadt változatos, van középen 3 centin 3 creep spawn point x2 két oldalt, meg középen egy speed buff, fent dragon, semmi más, ennyi a jungle.
Mivel pusholni nem tudsz, a pontokat kell foglalni all day, ergo teamfightolni kell. Ki erõs teamfightban pre 6? A bruiserek és a tankok. AZ APsok semmit nem érnek ulti nélkül többnyire.
Az egész map 1 vacak, unalmas, lassú valami lett. Tower pushing évekig tart az elõbb említett okból, csak a pontokra mész rá, meg a "dragonra", comebackelni esélyed nincs, mert ha gyengébb vagy teamfightban sose lesz a tied a 2 pont és a dragon, mivel mindkettõt csak teamfighttal lehet elvenni, point capturet máshogy nem lehet szakítani, ha 3an ráállnak vagy megtámadod õket, vagy az övék a pont.
Semmi buff nincs a pályán amit lopni lehetne, semmi taktikázás nincs, bemész és aki erõsebb az gyõzõtt kész. Menekülni nem lehet, flash teljesen useless mert nincs semmi értelmes fal a pályán. Bruiserek ofc towerdiveolnak már lvl4en, apsok ugye ezt nem tudnak.
Ergo ez a pálya kb az op earlygame bruiserek homokozója lett, Jax, Darius, Jayce, Malphite, sorolhatnám. Kikapcsolódásnak jó, ha 10 viable championból akarsz egyet választani és brainless módban map awareness és minden nélkül 3an mindig együtt rohangálva akarod püfölni a másikat.
Legalább nem kell gondolkoznom ezután, hogy mire jelentkezzek, normalozni nem szoktam, így 5v5 premade > duo > solo. Yeeey.
nekem eddig bejön
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy a pókformája eléggé hajaz Nidalee macskájára skillek tekintetében, amennyivel több a champion, hogy van cc-je, és jobb az escape mechanikája.
De ettõl függetlenül nem vágtam hanyatt magam tõle, azért bezsebeltem.
Nem értem, azok a lábfejek hogy bírják el azt a testes pókasszonyt.
Kumiho #2179
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Together we'll fly someday...
Ezreal nerf is örvendetes, bár én növelném az e-jén a manacostot még mindig.
Kumiho #2179
No longer deals any flat base damage (still deals % Max Health damage and has a bonus Attack Damage ratio)
Ez így bõven jó, lvl7esen nem ver fejbe 400ért..
hát nekem nem is fog hiányozni 😊
Evelynn ahogy nézem megy vissza ahol az elmúlt 1 évben volt :/
bár én hogy a sebzés helyett inkább a utility effektet vettem volna le a spellrõl 😛
...
...
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Igaz hogy botok ellen mert nem rég kezdtem de egész jó kör nem? 😊...
Ellenfél srác be is írta, hogy egy egyfõs hadsereg ez a Kata. Meg is kaptam a honort az enemy team-tõl.
Már nagyon érik, hogy skint vegyek ennek a Katának... <#taps>#taps>
Azért a végén az a Pentakill odab@szott!
Mivel nem tudtak csapatként menni ezek, csak soloban, így egyedül bementem az enemyhez és mind az 5-ttel végeztem...
http://www.kephost.com/images4/2012/10/24/a1_2012_10_24_ym1dmqzr1p.png
Guardian Angel-t nem azért vettem, mert idióta vagyok. Jól jött teamfight közepette, mert engem fókuszáltak ki.
És egyre több a Premade...