League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sokat játszom rengarral mivel álltalában jungelezek és rengar a legjobb jungelben még mindig.
A nerf annyi volt hogy ultijának növelték a cd-jét és csökkentették a stealht idejét 7-rõl 5 sec-re. Volt ezenkívül kis base dmg csökkentés és hp regen nerf. Nerf elött mega op shit volt most csak simán op.
lényegében lvl 2-ön instant öli enemy ad-t kis segítséggel ha feltöltve megy gankelni. Nem is igazán a sebzése miatt op jungeler bár az is durva hanem hogy a passivjának nincs cd-je tehát nem nagyon lehet elfutni elõle mert pattog utánnad mint a szöcske a jungelben
BoneDragon
<#eljen>

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Trú 😄
Brand ulti 5x pattog, egy célpontra max 3x a hivatalos leírás szerint.

SzirmosSzisza
Rengar az balanced. Ha veled van náb, ha nem akkor op 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Amik kimaradtak még a Fury és a Heat system Fury-t renekton trynda Shyvana(?) használ ez autoattackal növekszik minél nagyobb annál több bónuszt kapsz valamire. 100 a maximum elérhetõ. Heat pedig rumblenak van, a spelljei tornázzák felele szintén 100 a cap. 50-tõl minden képességed nagyobbat sebez, viszont ha eléred a 100-at akkor self silence amíg "le nem hûl" (viszont az autoattack ez idõ alatt nagyobbat üt). Shyv akkor használhatja az ultiját ha eléri a 100-as furyt értéket.
BoneDragon
Nem, sárga földig nerfelték...

Fabio Capello
teljes nocostosoknál átalában jóval nagyobbak az ability CD-k.

Nerf után nem próbáltam, még mindig ennyire erõs?

Why so serious?

böröczk
Pont ezt akartam a végére írni amúgy 😄
De azért nem tettem végül, mert õ valami ferocity féleséget használ, hogy aktiválja spelljei bizonyos speckóit. Nem ismerem "sajnos".

Kumiho #2179

jazzy
Rengar, op shit, van ccje, van hp töltése, van steroidja, stealthje cry 😞
böröczk
Hát egy kicsit kiegészíteném.
Vannak, akik nem manát használnak, hanem mást, vagy semmit, ezek általában valamivel "fizetnek" érte.
Az energy-s karik nem tudják az energy poolt növelni pl (itemekkel).
Ilyen Shen, Akali, Lee Sin, Kennen pl.
Aztán akik hp-val fizetnek, Morde, Vladimir, spellvamp alapkövetelmény pont emiatt.
Amellett, hogy hp-val fizetnek a spelljeikért, cc-vel se rendelkeznek, de ilyen Mundo is, õ kicsit más kategória, egyébként kezdõknek nem is rossz, pl vele lehet gyakorolni a dzsungelt.
No costosoknál szintén azt vettem észre, hogy van valami hátrány, Katarinánál a cc teljes hiánya, Riven damage-re buildelve gyengévé válik késõbb, bruisernek pedig csak simán gyenge, és vannak nála jobbak teambe. Stb, ki lehet egészíteni, ha van kedvetek.

Kumiho #2179

benőmenő
Pl Garennek is csak cooldownja van.
NagyiBMX
Mert ilyen kedvük volt a Riotban hogy neki ne legyen manája aztán no costos lett😄 Amúgy itt van az összes😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BoneDragon
Mert ellopta teemo

Ja és még 1 kérdés... Egyes kariknak mért nincs manája? pl Katarinának.. Amúgy tudnátok még ilyenek mondani akinek nincs?

...

Illetve 1200 elon azt a boldog tudatot is adja, hogy lesz egy feeder a teamedben. 😊

Why so serious?

Ja értem, köszi az infót 😄

...

NagyiBMX
Nem csak ott igazi hús vér ember ellen játszol és ott legalább van tétje a dolognak hogy elo-t buksz vagy sem.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

szucsy89
Oké, ez esetben soo soory.
Elo meccseken több ip-t kapunk? Mert mi meg csak botok ellen jatszunk , tesztelgetjuk hogy mi a jo builf meg meik kari jo...

...

Fabio Capello
+10% AP/AD függõen attól, milyen jellegû karakterhez van, illetve nem hat rajtad a stun. Legendary skineknél rankeden ha veszítesz, 50%-al kevesebb elot vesztesz, ha nyersz 50%-al többet kapsz - forellenlord is ezért van 3000 elon, megvan neki az összes legendary skin, és ha teheti, csak azokkal játszik.

nem, semmi extrát nem ad a grafikai / hangelemeken kívül <#idiota>

Egyebkent a skinek adnak valami plusz cuccot vagy valamit?

...

Fabio Capello
baromság, csak el lett szúrva a hitbox. Egyébként, sosem kaptunk hivatalos álláspontot arról, hogyan mûködik Brand ultija, van aki azt mondja, hogy addig pattog, amíg egy enemy unit (akár hõs, akár minion) meg nem hal, van aki azt mondja hogy maximum ötször, van aki azt mondja, hogy random esély van, hogy hányszor pattan meg.

Ezrealnál ugyanez volt, mivel a reworkolt CSÓVA (YOU SEE WHAT I DID THERE) alapvetõen szélesebb volt, mint az eredeti, ez azzal járt, hogy a hitbox is megnõtt - ezt javították, kb. azonnal.

szucsy89
Nem tudom, hogy ez tényleg bug-e, vagy minden Brandnél így van, de azért ha a Riot így akarja megvételre sarkallni (legalábbis az elején míg gyorsan nem javítják) a játékosokat a skin megvételére, az elég undorító... ugye az Ezreal skinnél is volt ilyen, hogy a q-ja tovább lõtt mint a sima...
SzirmosSzisza
Ezért ilyen drága ez a skin!

böröczk
Meg Atomé. Az, hogy csak becsatlakozott abba a teambe, ami alapból épphogy üti a goldot, nem jelenti azt, hogy õ is megkapja.
5 meccset nyernie kell a teammel, vagy csak lejátszani? Nem tudom pontosan, de õ egyet se játszott velük még, csak bevették.
Anno visszautasította, hogy az adc-nk legyen a Pudliteamben, zsinórban nyertünk vele 9 5v5-öt, majd 1600 környékén összedobott minket 2000+ teammel, érezte a rendszer, hogy nem lesz ez így jó, és buktunk kettõt. 😄
3v3-ban meg 3-0 eddig, de annyira fos az a pálya, most meg állítólag még annál is ratyibb, hogy amennyiben lehet, azt inkább hanyagoljuk.

Kumiho #2179

BoneDragon
böröczk
De akkor Shyvana helyett meg Teemo kellett volna.

Kumiho #2179

szucsy89
Szerintem ezek a skinek most nem lettek jók... Brandé tetszik de annyit nem ér, a többi közül pedig egyedül TF néz ki jól, de õt nem játszom... 😊

(Ryze ingame kifejezetten csúnya lett szvsz)
Fec papa
Jah, hát részben, de mivel nem nagyon vaguynk mostanában 5en, és néha elég hülye tud lenni a random ezért mostanában ezt játszuk. De rajtam kivûl mind2 tagnak megvan a gold, szóval az csak az én részem lenne. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Gondolom gold miatt kezdtétek, de régi 3v3-ban imho könnyebb lett volna 😄

Fec papa
Lehet késõ van már, de nem értem. 😄

SzirmosSzisza
Régi 3v3-ban kellett volna behúzni 😄

BoneDragon
<#fejvakaras> Késõ van már....

Fec papa
Miért? Ez ranked, legalábbis én úgytudom. 😄

Czdano
😄DDDDDDDD Garen ultival hatásosabb lett volna 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

BoneDragon
Pont fordítva.

jah de ez ranked és nem sima normal game😄 nagy a különbség ám😛

Fec papa
Még hogy 14 perces meccsek... 😄 Kicsit agyzsibbasztó volt.

EU NORDIC EAST-en egy jungler kerestetik 5v5re , normális csapat akit érdekel írjon privit.
SzirmosSzisza
Azért az az 5% hp/spell damage nem rossz. Heim eléggé elpicsázott minket vele D:

hát nem tudom srácok nektek miért ment lassan eddig 15 game és a leggyorsabb 6 perc a legtöbb is csak 14.
pókicát lv 6 an 3 man simán vertük általában
ap carryk közül van pár(nem sok) akik nagyon jók ide ha ügyesen kezeled de tény hogy ad bruiserek vannak elõnyben itt.
Ez 1 ilyen fun map lett most a design nagyon jó de a játékélmény nem annyira nagy szám hamar megunható jelenleg. Az elején sok eldõl elsõ 1-2 teamfightba aki nyer az már kb megnyerte a játékot ha nem ronja el nagyon.

SzirmosSzisza
1 meccs után ugyanaz mint eddig, csak itt nem kell folyamatosan pusholni + a "dragon" kurva erõs.

Fec papa
Lusta vagyok sokat írni, és még csak 1et játszottam rajta. 😄

Lassabb lett az egész, mert az egyik tag szinte folyton a dzsungelben szaladgál, hogy behúzza a pontokat. Amiket jazzy leírt az nagyjából igaz. Bár én azért jól szórakoztam rajta, de tény, hogy semmiféle taktikázás nem volt, rohangáltunk 6an és ott estünk egymásnak ahol épp összetalálkoztunk. Szóval továbbra se a twisted treeline lesz az a map ahol komolyan érdemes játszani. De szerintem így is jobb mint volt.

Why so serious?

böröczk
Én még nem próbáltam, de a design az rohadtul tetszik 😄
Talán elég lett volna a kültakaróján változtatni, ha ennyire ratyi lett, a régi mechanikán pedig nem.

Kumiho #2179

jazzy
Én gondoltam indítok egy beszélgetést róla, de nem tudok hozzáfûzni semmit, mert semmi indokot, érvet nem mond senki.
Fec papa
Külön kikkel választani miután rányomsz a Play gombra.

Amúgy szerintem nem lett olyan rossz, mint ahogy Jazzy leírja.