League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nerf annyi volt hogy ultijának növelték a cd-jét és csökkentették a stealht idejét 7-rõl 5 sec-re. Volt ezenkívül kis base dmg csökkentés és hp regen nerf. Nerf elött mega op shit volt most csak simán op.
lényegében lvl 2-ön instant öli enemy ad-t kis segítséggel ha feltöltve megy gankelni. Nem is igazán a sebzése miatt op jungeler bár az is durva hanem hogy a passivjának nincs cd-je tehát nem nagyon lehet elfutni elõle mert pattog utánnad mint a szöcske a jungelben
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
De azért nem tettem végül, mert õ valami ferocity féleséget használ, hogy aktiválja spelljei bizonyos speckóit. Nem ismerem "sajnos".
Kumiho #2179
Vannak, akik nem manát használnak, hanem mást, vagy semmit, ezek általában valamivel "fizetnek" érte.
Az energy-s karik nem tudják az energy poolt növelni pl (itemekkel).
Ilyen Shen, Akali, Lee Sin, Kennen pl.
Aztán akik hp-val fizetnek, Morde, Vladimir, spellvamp alapkövetelmény pont emiatt.
Amellett, hogy hp-val fizetnek a spelljeikért, cc-vel se rendelkeznek, de ilyen Mundo is, õ kicsit más kategória, egyébként kezdõknek nem is rossz, pl vele lehet gyakorolni a dzsungelt.
No costosoknál szintén azt vettem észre, hogy van valami hátrány, Katarinánál a cc teljes hiánya, Riven damage-re buildelve gyengévé válik késõbb, bruisernek pedig csak simán gyenge, és vannak nála jobbak teambe. Stb, ki lehet egészíteni, ha van kedvetek.
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
...
Why so serious?
...
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
...
nem, semmi extrát nem ad a grafikai / hangelemeken kívül <#idiota>#idiota>
...
Ezrealnál ugyanez volt, mivel a reworkolt CSÓVA (YOU SEE WHAT I DID THERE) alapvetõen szélesebb volt, mint az eredeti, ez azzal járt, hogy a hitbox is megnõtt - ezt javították, kb. azonnal.
5 meccset nyernie kell a teammel, vagy csak lejátszani? Nem tudom pontosan, de õ egyet se játszott velük még, csak bevették.
Anno visszautasította, hogy az adc-nk legyen a Pudliteamben, zsinórban nyertünk vele 9 5v5-öt, majd 1600 környékén összedobott minket 2000+ teammel, érezte a rendszer, hogy nem lesz ez így jó, és buktunk kettõt. 😄
3v3-ban meg 3-0 eddig, de annyira fos az a pálya, most meg állítólag még annál is ratyibb, hogy amennyiben lehet, azt inkább hanyagoljuk.
Kumiho #2179
(Ryze ingame kifejezetten csúnya lett szvsz)
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

pókicát lv 6 an 3 man simán vertük általában
ap carryk közül van pár(nem sok) akik nagyon jók ide ha ügyesen kezeled de tény hogy ad bruiserek vannak elõnyben itt.
Ez 1 ilyen fun map lett most a design nagyon jó de a játékélmény nem annyira nagy szám hamar megunható jelenleg. Az elején sok eldõl elsõ 1-2 teamfightba aki nyer az már kb megnyerte a játékot ha nem ronja el nagyon.
Why so serious?
Talán elég lett volna a kültakaróján változtatni, ha ennyire ratyi lett, a régi mechanikán pedig nem.
Kumiho #2179