League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Vagy csak siman nem osztjak a velemenyed? De gondolom ez eszedbe sem jutott, mert amit te leirsz az a tutko a tobbiek meg bekaphatjak. 😊 (Nem en nem adtam minuszt, se.)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
MLG Dallas - nov 2. - nov 4. http://leaguepedia.com/wiki/2012_MLG_Pro_Circuit/Fall/Championship

Csapatok: Team SoloMid, Team Curse, Counter-Logic Gaming Prime, Counter-Logic Gaming EU, Team Dignitas, Team Dynamic, Najin Sword, Azubu Blaze

Stream

Az elsõ forduló 23:30-kor, második 16:00, az utolsó nap pedig 19:00-kor kezdõdik!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
<#puszis>

Kumiho #2179

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BoneDragon
Mostanába szoktam nézni saintot, nagyon jól tolja és jó zenéket hallgat. 😛

SzirmosSzisza
Amúgy Voyboy átmegy CRS-be. Saint, Elementz és most õ 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Ha ez megnyugtat ezt az üzenetet én is törölni akartam, csak mobilról még mindig nem lehet <#idiota>

bebaszna és alegjobb az lenne hogy instant megtudnék belõle venni akár 3 mat is😄

Fabio Capello
Zed 12k IP-be fog kerülni, mert tudja klónozni magát, és ugyanúgy lehet vele abilityket használni <#idiota>

böröczk
Srácok, köszönöm a mínuszokat, épp azok, akikre gondoltam, a topic valódi értékei, igazi aranyemberek. <#puszis><#gonosz1>
Elég beírni egy nap egy helót, és ezek a hõs vitézek máris bõszen kattintgajták a mínusz gombot gondolkodás nélkül.

Kumiho #2179

roleee22
szívecskéd ?😄 valakivel összekeversz 😄DD

böröczk
Köszönöm ezt a közérdekû és hasznos hozzászólást.
Easy: Haha, mi van, savanyú a szõlõ?

A topic nem arra van, hogy a játékot tárgyaljuk ki? Hibáival együtt?

Kumiho #2179

Fec papa
Haha, lehet igaza van. 😄😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Köszönjük Emese

Why so serious?

roleee22
nem kért téged senki arra hogy lolozál 😄 ha nem tetszik a játék töröld le 😊

SzirmosSzisza
Majd szilveszterkor jön <#idiota>

Cobra.
Valaki nagyon ráért <#taps>
Néhány hõsnél egyértelmûen tudtam, hogy mibõl van a tánc, vagy a szöveg, de nem gondoltam volna, hogy mindegyiknél(?) valahonnan vették.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fabio Capello
dehát csináltak Galionak új splashartot! Igaz hogy a székrõl leestem amikor megláttam, de csináltak! 😄

böröczk
egy szó: UNALOM.

És hol a support, akit beígértek az év végére?

De komolyan, álljanak már le a champion gyártással, tegyék rendbe magát a játékot elõször, elég sok módosításra lenne szükség.
Vagy ki akarják szúrni a szemünket az új TT-vel? Ne viccelõdjünk már.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Nem hogy Talont buffolnák fel lategamere... 😞

böröczk
Micsoda kreativitás és fantázia már megint.
Egy stealthes assassin, de mennyivel másabb, mint az elõzõek, mert õ energy-t használ, wow.
<#gonosz1>

Kumiho #2179

Éppen ma kaptam figyelmeztetést hogy bannolhatnak mert sokat leavelek. (Hozzátenném hogy én lobbiban szoktam max leavelni, de ha ezt is ilyen komolyan veszik)
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
A változatosság kedvéért ez Energy-t használó champion lesz! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Van egy leaverbuster is, ami állítólag automatán bannol, ha gyakran leavelsz rankedet.

Valaki röviden le tudja írni mire jó a justice rating ?😄D
Zickler
A nevérõl önkénytelenül is Dr: Zed ugrik be a Borderlandsbõl.

Battletag: Muhee#2716

BoneDragon
Alapvetõleg úgy szoktam hogy hozom a legjobb formámat, de mikor lobbiban írom hogy hova megyek, bepickelem aztán lemegyek a kutyát k/be engedem és mire visszajövök töltéskor látom hogy nincs jungle, nincs support, még csak rendes mider se, akkor azért el megy a kedvem egy kicsit, de attól még nem léptem ki végül.
Azt meg tudom hogy a solo az ilyen, de ha nincs csapat akkor ez marad sajnos.
Attól még nem kell kilépni. Játszod a legjobbadat, megpróbálod megnyerni a lane-ed és kész. Aztán a teamfigthokban meg vagy ti jöttök ki gyõztesen vagy nem. A solo/duo másra úgyse jó, csak gyakorlásra. Az elo meg csak egy szám, és nem hiszem, hogy attól lesz szebb bárki élete, hogy 1900 van odaírva. Persze nekem is jobban tetszene egy magasabb szám, de most már nem stresszelek rajta, viszem amihez kedvem van és megpróbálom legyõzni azt aki jön ellenem lane-re és nem nagyon érdekel ha közben a másik lane-rõl két percenként azt hallom, hogy "an enemy is legendary".

Why so serious?

Fec papa
2200 eloig ne is számíts jobbra.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Akkor jó.
Amúgy csak az ilyen 1200 környékén lévõek ilyen idióták?
milyen elhagyásért? ha még a lobbyban lépsz ki csak az idõ limitet kapod, ha játék közben akkor olyan nincs ,hogy rankedról lépett hamarabb bannoljuk...esetleg több reportot kapsz ami miatt hamarabb tribunal = hamarabb bann. de csak amiatt ,hogy rankdról léptél ki semmi gyorsítás nincs.
ranked elhagyásért mennyi az esély hogy bannolnak? (egyre jobban gondolkozok mert ez már nekem is sok ami itt megy)
EUW: 465,591
EUNE: 260,119

Igen függõ vagyok....oO 😄
Fabio Capello
tulajdonjogilag az enyém, elviekben valóban, nem az én érdemem a 90%-a 😛

Hogy mennek a mai rankedek?

443.906 - és most mi legyen ? 😊 Mondjuk ha minden 200 ip egy óra, akkor eddig 2220 óra játékidõ, ami 92.5 nap. Három teljes hónap LoL. Az így elég sok.

böröczk
De az egyik alapvetõen nem a Tiéd, azt tegyük hozzá.

Kumiho #2179

Fabio Capello
nekem két külön account 😊

Maak
Gondolod kulon szamolja?

EuW : 334,846
EuNE : 213,630

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza

böröczk
Transzfer otaval egyutt kb 400e.

Kumiho #2179

jazzy
314.303.
Fabio Capello
No, lássuk kinek nagyobb 😄 Lifetime IP calculator

EUW: 200,778 IP

EUNE: 253,591 IP

na mi ez a nagy csend a topicba? Mindenki zh-zik és nincs idõ játszani? Na majd a hétvégén. Egyébként Maokai op.
Kly
Zickler
Kedd reggeli kínálatunk:

Ashe
Blitzcrank
Galio
Lulu
Morgana
Olaf
Riven
Singed
Sivir
Talon

Battletag: Muhee#2716

böröczk

Kumiho #2179

igen bár én rengárt inkább toppra tenném.
nehéz gankelni brushból simán farmolsz. Toppon dmg tradelgetsz kicsit 2q w és odább esély sincs hogy többet osszon rád.
lv6 után ulti gank mid.
fasznál lefarmolod magad jó buildel lategamebe is használható lesz és easybe eszi az ad carry-t. jungeles rengart nem láttam még aki létgémbe is tartotta volna magát ..