League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Csapatok: Team SoloMid, Team Curse, Counter-Logic Gaming Prime, Counter-Logic Gaming EU, Team Dignitas, Team Dynamic, Najin Sword, Azubu Blaze
Stream
Az elsõ forduló 23:30-kor, második 16:00, az utolsó nap pedig 19:00-kor kezdõdik!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Elég beírni egy nap egy helót, és ezek a hõs vitézek máris bõszen kattintgajták a mínusz gombot gondolkodás nélkül.
Kumiho #2179
Easy: Haha, mi van, savanyú a szõlõ?
A topic nem arra van, hogy a játékot tárgyaljuk ki? Hibáival együtt?
Kumiho #2179
Why so serious?
Néhány hõsnél egyértelmûen tudtam, hogy mibõl van a tánc, vagy a szöveg, de nem gondoltam volna, hogy mindegyiknél(?) valahonnan vették.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És hol a support, akit beígértek az év végére?
De komolyan, álljanak már le a champion gyártással, tegyék rendbe magát a játékot elõször, elég sok módosításra lenne szükség.
Vagy ki akarják szúrni a szemünket az új TT-vel? Ne viccelõdjünk már.
Kumiho #2179
Egy stealthes assassin, de mennyivel másabb, mint az elõzõek, mert õ energy-t használ, wow.
<#gonosz1>#gonosz1>
Kumiho #2179
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Azt meg tudom hogy a solo az ilyen, de ha nincs csapat akkor ez marad sajnos.
Why so serious?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Amúgy csak az ilyen 1200 környékén lévõek ilyen idióták?
EUNE: 260,119
Igen függõ vagyok....oO 😄
Hogy mennek a mai rankedek?
EuW : 334,846
EuNE : 213,630
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Scientia potentia est.
Ashe
Blitzcrank
Galio
Lulu
Morgana
Olaf
Riven
Singed
Sivir
Talon
Battletag: Muhee#2716
nehéz gankelni brushból simán farmolsz. Toppon dmg tradelgetsz kicsit 2q w és odább esély sincs hogy többet osszon rád.
lv6 után ulti gank mid.
fasznál lefarmolod magad jó buildel lategamebe is használható lesz és easybe eszi az ad carry-t. jungeles rengart nem láttam még aki létgémbe is tartotta volna magát ..