League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Zyra nagyon nem support, illetve kb annyira az, mint a többi cc-vel rendelkezõ nuker.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

no offense, de azért mert nem olyan elon játszol mint a nagyok 😊
szerintem zyra nem jó support. ap carrynek szerintem nagyon jó, de supportok sokkal jobbak vannak. nem is nagyon láttam még olyan meccset, ahol zyra support felhúzta volna a csapatot.

SzirmosSzisza
Eddig csodaszép a döntõ. Illetve Azubunak mivel vesztes ágról jön 2 bo3-at kell nyernie!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Zyra support eléggé erõs, csak CLG.eu cserével játszik és a csapat eddig "szabin" volt szóval 1-2 hete egyikük se lolozott 😄 Snoopeh pl 3 hete nem játszott.

ronihun
tehát te azt mondod snopeeh meg a zyra support szar<#gonosz1> oké

...

a játékos a gyenge 😊 zyra support meg egy tévedés

Cobra.
Nem gyenge, illetve lategameben lesz csak gyenge.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

2. körbe az azubu szépen rákezdett

visszavonom 😊 maokai nagyon gyenge

szerintem clg megnyeri a lategamet

ronihun
Közben kezdõdik a CLG.eu vs Azubu Blaze

...

SzirmosSzisza
Nálam de, EUNE master race!

ronihun
ronihun
Maak
Masnak sem megy a login?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Még nem jött ki, de délután meg paintelem, hogy jó legyen ide!

NagyiBMX
Kha'Zix helyére Zed képe játszik?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Twitch nálam úgy ahogy stabil. Ha nem F5 és általában megjavul 😄

Mondjuk most épp nekem az own3d nem lagol ...

ronihun
nagyon sokszor lagol

...

lehet nálam van a hiba, de nálam nézhetetlenül akadozik mind 2 helyen a stream

games4ever
Hihetetlen, amit Froggen a Lee Sinnel csinál. 😄 Brutál.

ronihun
szerintem Krepo nélkül is meglesznek, az alapján, amit TD ellen csináltak

csak kár, hogy megint hajnalra rakják a lényeges meccseket...

...

SzirmosSzisza
Nézd itt.

Amugy Koreai csapatok ellen max clg.eu tudna valamit tenni, de nálunk meg nincs Krepo most :/

ronihun
Valaki nézi a tournamentet? MLG már megint 15 dollárt kér a normális minõségû streamért, másrészt lagol az egész, volt, hogy elment a kép stb.

Ettõl függetlenül Azubu Blaze - dignitas meccsek jók voltak, tegnapiakról lemaradtam. Közben CLG.eu legyõzte a TD-t, miután kaptak egy lose-t amiatt, hogy késtek.<#szomoru2> Most lesz a TSM - Najin Sword, pöcs TSM-esekre ráférne egy jó kis vereség.

...

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Fec papa
Jah, azt nem figyeltem. Sry.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Csak ne imgur-ról 😊

Fec papa
Képet se lehet berakni?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Tõlem 2 minuszt kaptál ma is, egy függõlegeset és egy vízszinteset <#idiota>
Blitz nekem nincs még meg. Meg lulu se. Taric a kedvenc nálam, azzal a csodaszép rózsaszín skinnel.

Why so serious?

Me0w
Supportbol a kedvencem Leona, majd Sona, Taric, Blitz, mejd a tobbi 😊

Together we'll fly someday...

Hát nekem nem maradt meg, csak visszakaptam a pénzt érte.
Taric még jó nagyon. Meg leona. Sorakát én annyira nem szeretem, lanere jó de lategamere gyenge szerintem.

Why so serious?

Fabio Capello
yep, végülis nem volt rossz, hogy visszaváltottál valamit, megmaradt a karakter/skin, és visszakaptad a pénzt <#idiota>

ronihun
kár érte<#szomoru1>

...

Fabio Capello
kiszedték amíg kijavítják, bugos.

ronihun
valaki tudja hova tûnt a refund funkció? van még két creditem, de nem látom, hogy vissza lehetne váltani jelenleg bármit is

...

SzirmosSzisza
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2751910. Na pl ez egy olyan bug volt(mondjuk még mindig az), ami már már gáz egy LoL szintû játéknál 😄

szerk: visszaszívom ;{

SzirmosSzisza
Azért egy Ali,Leona,Taric szerintem veri ezeket a supportokat, talán Sonát nem, de a nerf után még Gosu is azt mondta, hogy egy darabig elfelejti õt :c

Fabio Capello
mert Lulu+bármilyen ADC harasser lanenek minõsül, az emberek pedig jobban szeretnek lategame vagy burst kombót hozni. Ötös premadeben én is simán supportolnék, soloq-ban haszontalan, csak bûnbaknak van kb.

Looking for 5s team *_* 😄

Me0w
Remelem en is, a janna-soraka-sona szentharomsag valoban unalmas 😊

böröczk
Ó, ez azért nem igaz, sajnos nagyon kicsi a support paletta, és rengetegen vannak, akik supportot mainelnek, érthetõ részükrõl a rinya. Többek között nekem is az egyik kedvenc posztom, 5-ös premade-ben persze.
Most ez az új Lulu skin pl übercukira sikerült, és lehet, hosszú idõ után elõször megadom magam, és fogok venni skint. <#vigyor3>
Lulu nem tudom, miért ennyire underplayed, van mindene, ami egy supportnak kell, különbözõ buffok a carrykre, enemyre slow, silence, tömeges feldobás, plusz yordle is.
Egy dolgon talán változtatnék, amit az e-je tesz enemyvel. Az igazán az ap Lulunak lehet jövedelmezõ.
Mindenesetre én remélem, hogy a karácsonyi patchben majd jön a beígért support is.

Kumiho #2179

Me0w
Sajnos azert nem adnak ki supportot vagy tankot, mert az emberek 10%-a sem venne meg, nemhogy a skineket hozza. Bevetel csak olyan champekbol van, mint Rengar, meg Zed, de ez az emberek hibaja is.

böröczk
+1, megelõztél a válaszadással, épp ezt akartam írni. Bár már privátban rendeztem.
Nem kaptam semmi értelmes reposztot, csak, hogy lehet mással játszani, ha nem tetszik a játék, amit én egy büdös szóval se írtam, lehet idézni, ha mégis. <#gonosz1>

Ezt az agy nélküli mínusz gombon való rángatózást pedig innen is kitiltanám, ahogy a Dio3 topicból pl, mert értelmetlen, és olyan emberek isszák a levét, akik általában értelmeset szoktak ide kommentelni, ha ritkán is (lásd: Roni, Andree, Jazzyke, stb.).

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ha nem osztom valakinek a véleményét akkor leírom, hogy miért nem, nem azt, hogy menj máshova sírni 😄

Sajnos a játékban rengeteg retek dolog van, ami már-már gáz, csak sokak eléggé elvakult fanok.

böröczk
Olvass vissza.

Kumiho #2179