League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ha tudtam volna hogy ez lesz, még megpróbálhattam volna goldot, de inkább pont leszarom 😊 nem is rankedeztem azóta, vérnyomásom is rendben van 😊
...
neh mikor végre tudnék 1 kicsit játszogatni rittig van valami...
egész érdekesnek hangzik így elsõre, kíváncsi vagyok mekkora káosz lesz belõle 😛
Kennen <00:10:20>00:10:20> you never help and gang me on mid
Kennen <00:10:28>00:10:28> and maokai ganged me 6 times
hu hu hu huuuuuuuuu
Lenne valaki aki játszik azért eleget, van kedve / ideje játszani, ha 4en várunk nem megy el mással duo queuezni? Ilyen képességekkel felruházott embert keresnénk 5on5re Junglebe vagy Topra. Nincs ilyen hülyeség, hogy req 1500 elo, vagy akármi, csak ne legyen flame és hajlandóak legyünk gyakorolni, nem 2 perc után sírva elrohanni, hogy kikaptunk. Játékos listában benne van a summoner nevem, vagy itt privát. EU Westrõl beszélünk. Season 3-as kezdéssel.
Közérdekû hirdetésünket hallották. További kellemes napot kívánok.
kezdve a kedvenc útkeresési algoritmus problémáival...
Azért mert NAGYON kevés (és ez a szám úgy 5 alatt értendõ) prõ AP Nidalee player borzasztó alázásokat csinált vele miden, kötelezõ valami kis hangyapöknyi nerfet becsempészni a következõ patchbe, csak, hogy errõl se lehessen több fórum topicot nyitni.
Egyébként még az a Hotshot videó is a nagy Nida nerf elõtt készült, ha jól tudom, amit nem rég villantottak official site-on.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az a Nidalee darda nerf pedig egyenesen komikus.
Kumiho #2179
ireliával se annyira egyszerû kizónázni, ha jó kihasználja a bokrokat, semmit nem érnek a szellemek ellene, és de bõven több lesz a sustainje lámpával mint yoricknak, párszor ráugrasz bokorból, utána leszedegeted a piros szellemeket, és nehéz dolga lesz, én legalábbis így látom
3v3-ban meg nem tudom milyen, ott nem játszottam yorickal
(igen nem sok, de általában nem a champ miatt volt a lose)
sajnos saját bõrömön tapasztaltam hogy ez nagyon nincs így 😊 "sokat" yorickoztam, de az utóbbi idõben már nem op, simán lehet counterelni, pl jayce, jax, irelia, olaf, ilyenektõl is kaptam már ki az "új" yoric-al, vagy a nerfek hatása, vagy megtanultak az emberek játszani ellen, vagy egyszerûen én vagyok béna vele, de szerintem most nem op
Jah, 5-en supportoljátok a nexus-t. Mindenki amivel tudja.
Véleményem szerint a Blitz/Leona rossza példa. Ha olyanokat írsz, mint Morgana/Diana/Nautilust-t írsz akkor rendben vagyunk.
Láttam már Blitz-et az erdõben rohangálni, persze, "mûködik".
Tisztában vagyok azzal, hogy szinte bárkivel lehet supportot játszani, de azért mégis.
A meta állandóan változik, ez benne a jó.
Anivia
Yorick
Cait
Corki
Taric
Sejuani
Nautilus
Renekton
Amumu
Annie
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Battletag: Muhee#2716