League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jólvan látom dunkey hozza a formáját 😄

jazzy
A végén a bonus clipen beszartam 😄DDDDDDDD

SzirmosSzisza
Miért kéne adniuk ? ^.-

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
nem "kell" adniuk semmit.

én meg úgy vagyok a rankeddel gyakorolgatni jó játszogatni jó de felbaszni magam nem fogom😊 egyszer vesztek másszor nyerek azt pá😄

áh, el lesz még tologatva egy darabig ha riot hozza a formáját 😊
ha tudtam volna hogy ez lesz, még megpróbálhattam volna goldot, de inkább pont leszarom 😊 nem is rankedeztem azóta, vérnyomásom is rendben van 😊

sztem se viszont ez elõre be nem jelentett leállás szóval elvileg kellene adniuk majd valami "Kárpótlást" aztán az meg annyi lesz hogy neszted s3 oszt kuss...

ronihun
a legjobb az, hogy ez is unscheduled, pedig már reménykedtem, ranked után kidobott és most nincs szerver, kétlem, hogy a szerver visszajöttével jönne a patch végre

...

EUW will go down shortly for an emergency maintenance to correct the problem. We expect the fix take up to 3 hours. Standby for updates.

neh mikor végre tudnék 1 kicsit játszogatni rittig van valami...

season 3 itemization preview

egész érdekesnek hangzik így elsõre, kíváncsi vagyok mekkora káosz lesz belõle 😛

LestatVenom
tribunal csemege 😄 gangbang 😄

Kennen <00:10:20> you never help and gang me on mid
Kennen <00:10:28> and maokai ganged me 6 times

hu hu hu huuuuuuuuu

Engem érdekelne a lehetõség, bér nem tudok olyan sokat játszani (naponta max 3game). Az ingame nevem Bugyborek, de itt is kereshettek (bár ez nem ajánlott 😄)
Fabio Capello
bár mid az erõsségem, de jövök szívesen, ha gondoljátok.

jazzy
Na, kérdés.

Lenne valaki aki játszik azért eleget, van kedve / ideje játszani, ha 4en várunk nem megy el mással duo queuezni? Ilyen képességekkel felruházott embert keresnénk 5on5re Junglebe vagy Topra. Nincs ilyen hülyeség, hogy req 1500 elo, vagy akármi, csak ne legyen flame és hajlandóak legyünk gyakorolni, nem 2 perc után sírva elrohanni, hogy kikaptunk. Játékos listában benne van a summoner nevem, vagy itt privát. EU Westrõl beszélünk. Season 3-as kezdéssel.

Közérdekû hirdetésünket hallották. További kellemes napot kívánok.
én az egyetlen dolog amit remélek season 3-ban, hogy kijavítják azt a sok apró de bosszantó bugot, amit kb az utóbbi 1 év alatt sikerült beleügyeskedni a játékba...
kezdve a kedvenc útkeresési algoritmus problémáival...

böröczk
És megint minek köszönhetõen? <#banplz>

Azért mert NAGYON kevés (és ez a szám úgy 5 alatt értendõ) prõ AP Nidalee player borzasztó alázásokat csinált vele miden, kötelezõ valami kis hangyapöknyi nerfet becsempészni a következõ patchbe, csak, hogy errõl se lehessen több fórum topicot nyitni.

Egyébként még az a Hotshot videó is a nagy Nida nerf elõtt készült, ha jól tudom, amit nem rég villantottak official site-on.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Pedig rengeteg AP Nid van mostanában! .... nem

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

roleee22
aha értem, köszi

böröczk
-50 range, 1500 helyett 1450.

Kumiho #2179

roleee22
Nidale dárdáján mit nerfeltek ?

böröczk
Ireliarol jut eszembe, "buffoltak" az ulti ranget, rogton besirtak forumon, mai patchben mar vissza is vettek 😄 (pbe)

Az a Nidalee darda nerf pedig egyenesen komikus.

Kumiho #2179

tudom hogy már nem "divat" lantern top-ra, de én úgy gondolom, ha yorick ellen lane-t akarsz nyerni akkor nem árt
ireliával se annyira egyszerû kizónázni, ha jó kihasználja a bokrokat, semmit nem érnek a szellemek ellene, és de bõven több lesz a sustainje lámpával mint yoricknak, párszor ráugrasz bokorból, utána leszedegeted a piros szellemeket, és nehéz dolga lesz, én legalábbis így látom

Jaycere ki vesz lantert? soha nem láttam még, illetve én se vettem soha. Ireilával se értek egyet, nem lesz elég sustainje a lanternel,illetve yorickal a legkönnyebb kizónázni. nálam ez a tapasztalat mindkét oldalról ha én voltam ireila yoirck ellen vagy fordítva.
jazzy
Engem nem nagyon izgat az S3, a Preseason bõven jó, csak tûnjenek már el ezek az "I dont care, i already have gold", "Who cares, reset soon" emberek.
na igen, amúgy szerintem januárig ne nagyon számítson senki season 3-ra 😄

meg nerf utáni jayce ellen se játszottam még vele, szóval azt se tudom biztosan, de sanszos hogy ott is lantern-ig húzod

jazzy
Jé, mennyire meglepõdtem, hogy nem volt reset!
ireliának csak a lámpásig kell kihúzni, utána véged van, vihogva csapja szét a piros szellemed és nem lesz sustained semmi

3v3-ban meg nem tudom milyen, ott nem játszottam yorickal

Jax+Olaf esetleg, de ha az új jayce meg ireila is az már baj.
SzirmosSzisza
egy + kettõ. Véletlen ? 😄

SzirmosSzisza
Lehet, régi 3v3-ban az volt 😄

(igen nem sok, de általában nem a champ miatt volt a lose)

SzirmosSzisza
1 hetes hír <#nezze>

egy nagy túróst 😊
sajnos saját bõrömön tapasztaltam hogy ez nagyon nincs így 😊 "sokat" yorickoztam, de az utóbbi idõben már nem op, simán lehet counterelni, pl jayce, jax, irelia, olaf, ilyenektõl is kaptam már ki az "új" yoric-al, vagy a nerfek hatása, vagy megtanultak az emberek játszani ellen, vagy egyszerûen én vagyok béna vele, de szerintem most nem op

BoneDragon
Voyboy már curse streamen tolja.

Tág fogalomkör.

Jah, 5-en supportoljátok a nexus-t. Mindenki amivel tudja.

Nem hiszem, hogy vitatkozni akart, értettem amit mondott.

Ugyan nem láttam az összes match-et mostnában, de kb. soha sem volt Galio az ADc mellett, max mid. Viszont az is igaz, hogy ettõl még viable.

Véleményem szerint a Blitz/Leona rossza példa. Ha olyanokat írsz, mint Morgana/Diana/Nautilust-t írsz akkor rendben vagyunk.
Láttam már Blitz-et az erdõben rohangálni, persze, "mûködik".
Tisztában vagyok azzal, hogy szinte bárkivel lehet supportot játszani, de azért mégis.

A meta állandóan változik, ez benne a jó.

SzirmosSzisza
Support elég tág fogalomkör, kár ezen vitázni 😊

Galio support eddig is viable volt. shield/movement speed buff/slow/aoe taunt. Ha leona és blitz lehet support galio is. 😊 más kérdés, hogy nem éri meg.
Kivéve ha cho'gat-nak hívják a kidobót 😊
SzirmosSzisza
Yorick walks into a bar and there is no counter :/

NagyiBMX
Heti freek:

Anivia
Yorick
Cait
Corki
Taric
Sejuani
Nautilus
Renekton
Amumu
Annie

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Én pl. most Galio supporton töprengek, de sztem sokan lehülyéznének érte.

Zickler
És akkor még nem is említettük hogy a jelenlegi meta több karakterét is õk honosították meg.

Battletag: Muhee#2716

Zickler
És szerintem de elfelejtetendõ eredményeket tudna felmutatni.

Battletag: Muhee#2716

jazzy
Kérlek mondj a földön 1 darab emberi lényt aki még soha nem veszített.
Aki bálványozni akarja ezeket a srácokat, azoknak hajrá, de megemlíteném, hogy veszítettek.

jazzy
Köszönjük, továbbítom M5 Gosu Peppernek a gondolatodat, hogy ezek után ne merjen Zyrával supportolni.