League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Érdekes magyarázat a tárgyak kiszedésére, fõleg hogy az Ionic Spark volt az egyetlen használhatatlan tárgy, a Force of Nature és a Madred pedig 2 alap tárgy szinte minden meccsre.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
Meg lesz variálva minden!😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

És mi lesz azokkal az itemekkel amikre a meki pedant épül? vagy például a randium? új lesz az összeálítási recept is? nem tudom HoG hiányozni fog, meg meki is.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

köszöntem.

"You'd be surprised because Karthus does an insanely high amount of single target damage once he isolates the big monster (after the small ones die to the AoE).

He also benefits heavily from the addition of a few new jungle items that are aimed towards AP."

Rip Karthus junglera válaszolva.....már csak ez hiányzik nekünk 😄
SzirmosSzisza

a 300g honnan ? vagy csak nekem kerülte el a figyelmem? Egyébként gyakorlatban fog kiderülni ,hogy mi merre. De ezek szerint a mobilis (shaco,lee,olaf) junglereknek lesz elõnye belõle míg a support (nautilus, maoka,ali) nehezebb dolga lesz.
Zickler
Viszont azt írják hogy megnövelik mindennek a HP-ját, és ahogy megy a játék sokkal nehezebb lesz a jungle mint eddig. Így lesznek olyan junglerek akiknek kb a gankekbõl kell fent tartaniuk magukat, mert már most sem valami erõsek mid-late gamen... hát még ezután.

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
Azt írták 300g lesz, szóval mehet mellé 5 poti, cserébe csak a jungle ellen ad több damaget.

Season 1-es? lehet én nem emlékszem már rá jól, de ott tényleg csak az a pár hõs tudott jungelban érvényesülni akinek volt rá képessége (self heal)vagy nagy AOE damage(Mumu) S2-õs változtatásokkal pedig azok is akiknek valamilyen AS buffja van. És ezen a jungelen most még inkább könnyítenek, (az item/több gold/xp) messze van ez S1-tõl
az új itemmel vagy nem is lesz rá szükség, vagy pedig a topnak kell feláldoznia valamennyi hp-t
Zickler
Ahogy olvasom, kb. visszaállítják a season 1-s junglet... Yeeey -.-

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza

Grr1234
Nerf?

SzirmosSzisza

AP carrynek továbbra is "létszükség" az ignite. biztos maradni fog a mideseknél. (ugye a szokott dolog ha kifogy a szuszból (cd-n minden) akkor az ignite az ami befejezi és nem AA)
Kly
Bocsássatok meg a kifejezésért, de amit riot mûvel, az kolosszális faszság. Nem nerfelni kéne az flasht/ignite-ot, hanem a többi summoner spellt kellene buffolni/reworkölni.
Már a jelenlegi flash is nevetséges: 400as range, mellé 265ös cooldown. Példának okáért Ezreal Arcane Shiftjének 11 másodperces CDje van (CDR nélkül), 475ös range, ami speciális esetben dupla effektív range), a homing missile meg már csak hab a tortán.
Értem én, hogy ára van a plusz utilitynek, ami egyébként bizonyos hõsökön túl hatékony is lehet, de ez a mostani dolog akkor is nonszensz.

Scientia potentia est.

böröczk
numero uno ignite.

kiszedhetnék a summoner spelleket teljesen 😛
vagy dobjanak be 1-2 újat, esetleg reworkoljék a már meglévõ, haszontalan spelleket.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Ghost-Heal Vlad es numero uno. 😛

SzirmosSzisza
Ráadásul 2 item is jön SR-re (wicked hatchet talán meg a kard) szóval az ignite még annyira se lesz prioritás, mondjuk eddig is ott volt a morello 😄

Amúgy azt írták barriert support spellként akarják behozni, kíváncsi leszek.

jazzy
Örülnék neki, unalmas már, hogy minden lanenek megvan a saját pár summonerje amitõl eltérni nagyon nem tudsz. Ghost kb csak topon viable pár championon, teleport szintén, cleanse, heal szinte csak ad carryn. Amúgy minden tele van ghost, ignite, exhaust hármassal. Bár Exhaust is fõleg csak supporton van, meg néhány Jungleren..
szucsy89
Mindenki ezt a kombót tolja, és a Riot szeretné változatosabbá tenni a summoner spellek használatát (is).

Berakják hamarosan 5v5-re is a barriert. Lehet, hogy érdemesebb lesz mostmár a heal + barrier kombó (mondjuk midre)?
Fabio Capello
A következõ patchben nerfelik a flasht és az ignite-ot, mindkettõn megnövelik a CD-t.

hm ez igaz viszont az új tog ból fejleszthetõ full item igaz lategamere jó de ap carryknek lett kitalálva.
azért az a "kis" shieldecske elég op tud lenni 1 teamfightba... gondolj bele 1 swainnél +1k shield a semmibõl amikor megkapja a focust.... bele se merek gondolni

én arra lennék kiváncsi, hogy ap carry-k kapnak-e valamit végre,vagy állandóan az ad/bruiser ballanszal fog játszani riot, valami új early item jó lenne nekik

http://www.surrenderat20.net/2012/11/xypherous-on-eleisas-miracle-in-s3.html

hát ez se lesz rossz.

hát ryze nerf incoming😊

http://www.surrenderat20.net/2012/11/item-preview-tons-of-mana-just-one-tear.html

NagyiBMX
Mostmár rájöttem hogy a Westes akinek ugyanaz a neve az tulajdonképpen én vagyok, csak az akkori korszakból amikor az EU még egynek számított.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Ahh, igen, szóval ha az account/login név foglalt, akkor történik így, summoner névnél semmi nincs az ég világon, válassz másikat 😄

Kumiho #2179

NagyiBMX
Jaa akkor jó😄 Megpróbálom lesz ami lesz😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
Ez érdekes mert mások azt mondják hogy semmi nem veszik el szimplán új emberekkel játszom. Redditen is megkérdeztem és az alábbi válaszokat kaptam:

"You wont lose anything. 😊"

"I guess you'll lose the teams you're a member of, but that's it 😊"

"your current rating will be your new top rating. that's all."

Fabio Capello
nem, ez akkor van, ha a felhasználónév foglalt. Ha a summoner név foglalt, akkor csak új nevet kell adnia.

böröczk
Ha a summoner név foglalt, akkor csinálnod kell egy új akkontot westen, amire manuálisan transferelnek át, viszont az összes eddig játszott játékod, ratinged kuka. Ezen kívül minden megmarad természetesen, összes content az accodon, szinted, stb. Csak az eddig játszott meccsek vesznek semmibe, nálam is ugyanez volt.

Kumiho #2179

szucsy89
Dehogy veszíted... másik summoner nevet kell adnod, ennyi.
NagyiBMX
Srácok, ha transferelek Westre akkor mit veszítek? Elsõ körben a summoner nevem foglalt és nem vagyok biztos benne hogy más emberé-e az account mert nem a leggyakoribb a nevem (WenderHUN)😄 Próbáltam már belépni a westes oldalra minden létezõ felhasználónév-jelszó párosításommal amit használok/tam. Az accomon most van 2600RP és 7100IP illetve 4-6 skin, meg persze a normal wins és a ranked. Ezeket elveszítem vagy sem?

azt írják hogy minden fizikai sebzés procolni fogja 😊

ronihun
bumbabumbabumba bam bam, hatasi da hatasi ...

...

SzirmosSzisza
Morello már 1487!

böröczk
😄DD Erre rögtön 10-et is adnék, ha lehetne.

Hamarosan tm, alig várom, hogy eltûnjenek az elohajcsár csicskák.

Kumiho #2179

jazzy
Kérek szépen pluszt mert 8 alreggel minuszolnak és rosszul esik a lelkemnek!

Várjatok írok valami okosat cserébe: Hamarosan S3!
SzirmosSzisza
Wat, nem csak aa adja az effektet?:o

kíváncsi leszek xin passzívjával mennyire lesz viable ez az új bc 😛

The Black Cleaver

+45 Attack Damage
+10% Cooldown Reduction
+10 Armor Penetration
Passive: Dealing physical damage to an enemy reduces their Armor by 5% for 6 seconds. This effect stacks up to 5 times on the same target.

Judgment: Will trigger Black Cleaver up to 6 times, in a circle around him, as it does physical damage 6 times.

😄😄😄

asszem erre gondolsz
http://www.surrenderat20.net/2012/11/season-3-itemization-preview.html

eredeti fórumon is fentvan valahol de nem volt erõm megkeresni de onnan van copyzva

Kly
FoN-rõl hallottam, de errõl a BC rework-rõl nem. Honnan van az infó?

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Így is lehet mondani ... 😄

Lesz black cleaver rework is, +55 dmg, 10%cdr, ütésenként 5% armor csökkentés 5 stackig

Fec papa
Nem teljesen eltörlik és a tulajdonságait elosztják más itemekbe?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fabio Capello
s3-ban kiszedik a Force of Naturet, reworkre.