League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtudnátok mondani hogy az a kis "keret" a loading page-nél csak a solo/duo-ban elért brons/silver/gold minõsítésnél jelenik meg vagy ha team-ben is? (mert nekem soloban megvolt az ezüst és meg is van a keret, de egyik barátomnak akinek team-ben volt arany, annak meg nincs keret)
SzirmosSzisza
Mert mindenki azt hiszi, hogy, ha ott lesz akkor automatikusan +100 az eloja, mert "elit" szerver, osztán mindenki oda megy és minden patchnél szopja a ...sz-t 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Nem rankedezett elõzõ szezonban, bemákolt pár wint, 40-50 elokat kapsz winért.
1400 volt currentem és mégis olyanokkal dob össze akiknek semmien badgete sincs akkor az hogy?😄

jazzy
Badgek top elo alapján mentek, rating reset current alapján, ezért van.
mondjuk érdekes a matchmaking system mit ne mondjak.
goldot silvert meg szinteleneket összerak 1 matchbe.
sõt egyszer 1 platina is volt.
azért vicces

sztem beleszámít

amúgy ha most a rankedezés már season 3-ba beleszámít, vagy resetelve lesz a stat season 3 indulásnál ?

a vicc hogy bentvoltam toltam 1 gamet de még kicsit buggos volt(oracle ikon helyett a fejek felett 1 kék négyzet meg ilyenek😄) mondom relogolok azt hátha még patchel vagy valami.
aztán jah semmi patch de 15 percel várakozási idõ megérte... inkább alszok.D:

mint elõdje a konamikód ugye. ha túlságosan elterjed úgyis lecserélik
ronihun
már Online egyébként, csak a queue egyre hosszabb

...

Fabio Capello
hát hazudtam én valaha neked? 😛

Amúgy ez a kód elvileg deveknek volt hogy gyorsabban bejussanak a szerverekre, aztán persze továbbadta a haverjának, aki továbbadta... így keveredett ki 😊

jah kérdés ki volt az az agyhalott zseni aki rájött😄
ült és verte a billt mert nem engedi be és véletlen sikerült beírnia vagy mi?😄

jazzy
Ez mûködik beszarok 😄D
Az a helyzet hogy az ilyenek tényleg nem tudnak mást csinálni csak lolozni.

Why so serious?

Fabio Capello
yup.

Amúgy, akit nem enged be, az be tud lépni a következõ módon, ha undefined-et ír a szerver: kattints a szürke Play gombra, majd utána 10 másodpercben belül gépeld be: "thereisnourflevel", persze az idézõjelek nélkül. Voilá 😊

böröczk
Ja, én már bent vagyok, de elég sok minden nem mûködik.

Kumiho #2179

Fabio Capello
EUW patchel.

böröczk
Igazából ami még szánalmasabb, hogy a sok retardált hajnal óta ül a gépe elõtt, és spameli folyamatosan a fórumot, mintha nem lehetne mást csinálni, mint lolozni.

Mindenesetre érdekes lesz a login queue lefogadom, szerintem meg se próbálok ma belépni. 😄

Kumiho #2179

jazzy
Nehéz lenne kiírni egy várható befejezés idõpontot.
westen jól tolják ezt a patch dolgot laza fél napja dolgoznak rajta😄
miért van hogy ha valameik szerver szar az 90% hogy a west?😄
rohadt instabil vagy csak akik azt csinálják simplán kevésbé értenek hozzá vagy fene tudja😄

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=918814

Zickler
uccsó szezon 2-s este

Battletag: Muhee#2716

Ma 9 meccset veszítettem rankeden egymás után. mind a 9-ben mind a 4 csapattag vagy nem tudott játszani (0 20 5 szerû stat) vagy afk volt vagy ezek keveréke (elõbb feed aztán afk). MI van ma?

Wooglet's Witchcap

New Recipe: Needlessly Large Rod + Chain Mail
Total Gold Cost: 3500 (combine cost: 1200)
+100 Ability Power
+50 Armor
Unique Passive: Increases Ability Power by 25%
Unique Active: Places your champion into Stasis for 2.5 seconds, rendering you invulnerable and untargetable but unable to take any action (90 second cooldown)
Now available on Twisted Treeline and Crystal Scar

umm why not zhonya's ring ? 😊

hopsz, benéztem 😊 azt hittem hogy a short fuse az a w-je 😊 akkor nvm 😊

SzirmosSzisza
Nem sok köze van a kettõnek egymáshoz. Inkább Caitnek kéne akkor a passzívjával sebeznie 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

patch notes...

Ziggs

Short Fuse now deals 150% damage to structures

rly?

akkor adják vissza a kis heimim gránátjának az épületsebzését..

Zickler
Ashe
Elise
Fiddlesticks
Jax
Lux
Maokai
Twitch
Vladimir
Volibear
Wukong

Battletag: Muhee#2716

most inkább ap

szucsy89
Milyen rúnákat érdemes rakni Vladnak mostanság? Nekem még egy ezer éves runepagem van elmentve, az tele van healthel, de eléggé használhatatlan mostmár (nerf óta).
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Próbáld meg újra letölteni hivatalos honlapról, más ötletem sajnos nincs. Esetleg még futtatás rendszergazdaként, de az általában nem sokat ér 😄

nem történik semmi. még egy fekete képernyõ sem jeleni meg. Csak meg jelenik a kis kör, hogy dolgozik a gép utána eltûnik és semmi.

SzirmosSzisza
Ott valami más baj van, kétszer rákattolsz és nem nyílik meg semmi?

nem a launcher nem indul hanem rögtön az amit az oldalról letöltök, szóval már a legelején! Nem tudom mit csináljak. Már mindent megpróbáltam.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

sztem ez rohadt jó. mondjuk earlybe én még toppnak és midnek is vennék vagy akár junglernek 1-1 darabot és olyat mapcontrollt kapsz hogy az eszméletlen és majdhogynem semmi pénzért. early gamebe nagyon hatásos tud lenni...

Sightstone (650 Gold)
+125 Health
Unique Passive - Refresh (Ward) : Starts with 4 charges and refills each time you stop by your shop.
Unique Active - Ghost Ward: Consumes a charge to place an invisible ward that reveals the surrounding area for 3 minutes. You may have a maximum of 2 wards from this item at once.

NagyiBMX
Hát ha letöltötted akkor elvileg feltelepíti magát aztán elinditod a launchert és magától updateli a dolgot. Nem értem miért nem indulhat el, videókártyád biztos nem, fõleg nem azért mert ugyanolyan kártyám van <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

AZ lehet , hogy nem tetszik a játéknak a videó kártyám? Ati Radeon HD 6850

Üdv!

Letöltöttem az eredeti oldalról a Lol instalálló fájlt. (3,3 M😎
Lent van igen, el akarom indítani és semmi mi lehet a gond?
Win7 x64

na, tudtam hogy valami hiányzik

Reported. Erre csak ennyit tudok mondani ha már lolnál tartunk.

Why so serious?

ronihun
<#levele>

...

ronihun
Hétvége, season "vége" , tryhard premadek a goldért, NE ismétlem NE soloq-zatok.

...

jazzy
S3 soon jk its riot
Én madredet mindig csak ww jungle-nak veszek.
Ezek a változások mikortól kerülnek bevezetésre?

SzirmosSzisza
Komolyabb meccseken senki se vette. Egy LW sokkal hasznosabb.

Azt írják, hogy a mardredet azért veszik ki, mert eleve egy hibás választás. hmm.. Szerintem semmi nem eszi úgy a tankokat, mint a mardred, vagy csak én hiszem azt?