League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
ott azt írja, hogy lose és 56, de meccs elõtt 8300 volt utána lett 12200

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

SzirmosSzisza
Fényképezd már le a match historyd, kíváncsi vagyok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
Azt tudja mi az a IP...
DE HOGY KAPTÁL 4 000 -t?

Battletag: Muhee#2716

ToCsEk
az még odább van 191win van csak, ip: influence points vagy nem? ebbõl veszed hõsöket meg rúnákat, kapod meccs végén, rp meg riot pont, skin stb

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

szucsy89
4000 ip-t? WUT?
SzirmosSzisza
4k ip? wat?

Amíg nem vagy biztos a tudásodban nem, szóval 200-300 winig ne 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ToCsEk
hali sg community 😄
1éve nem toltam, tegnap játszottam 3at, elsõ meccsért (lose volt) kaptam 4k ipt<#idiota>

rankedet megéri tolni? jo tudom nem sok a nuub én is az vagyok, de jár érte több ip vagy valami?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Unknow
Akkor nem is mondom,hogy most egy csomó supportot terveznek 😊
Kha-zit lehetne Zedre cserélni 😊
Kár,support nem igazán az én világom.

elsõ penta rankeden. kár hogy az utsó killt nem írta jóvá így csak quadra de azért ez is jó<3

Unknow
Annyit tudni róla,hogy csaj lesz, support és nem tud cipõt hordani. (Feltehetõleg valami "szörnyeteg".)
jazzy
Õszintén nem csodálom, elviekben tudom milyen reset volt, meg hogy elvileg ugyanazok közé az emberek közé kerülsz, de én hónapok óta nem láttam már Diana, Morgana, Darius bant, meg ilyen dumákat, hogy DARIUS FUCKING OP WE LOST GG 😄
mondjuk az nem kicsit durva hogy ocelot hogy lecsúszott rankeden eddig xd lassan utolérem. vagyis a max elom már több is mint az övé most xd

SzirmosSzisza
Remélhetõleg most lelassítanak. Ellenben úgy tûnik lassan érkezik Karma remake, illetve a következõ legendary skin Udyr lesz a mendemondák szerint 😄

Engem csak az érdekelne vajon a következõ milyen lesz vagy hogy néz ki.

Hát amilyen sokat én játszom,évente összejön kb 3-4 új bajnok.

hát mivel most elég sok változtatást ígértek a játékmenetbe illetve rengeteg újítást is ígérnek lehet hogy erre fekszenek rá jobban és lehet több idõ lesz a kövi champ😊 de am van elég champ sztem 130 körül onnan azért lehet válogatni nem kell minden héten új sztem..

Affranc,akkor várakozás,6300 ip mire összejön az legalább kéthónap.

Fabio Capello
három hét a new champ rota pillanatnyilag.

Van már valami infó arról hogy milyen lesz a következõ bajnok?Tudom még csak most jött ki zed,de összejött 6300 ip,ha valami értelmes jönne akkor még várnék rá.Zed meg teljesen hidegen hagy.

Me0w
Valoban, sokkal produktivabb egy magyar forumon a riot arkepzeset szidni.

Together we'll fly someday...

Unknow
Akinek eddig volt pénze cosmetic cuccokra, ezután is lesz. Hülyeség, nem hülyeség...nekem is van kb 60-70 skinem. Egyszerûen azért mert más játék még ennyire se érdemli meg a pénzt mint ez. Pofátlanságnak tényleg pofátlanság,hogy már nem 975 az ami eddig annyi volt, és az is,hogy pl az új Fiora skin a régi 500 rp-s skinek minõségét hozza. Ettõl függetlenül ha kijön egy skin ami tetszik nem ennél a játéknál fogom azt mondani,hogy nem érdemlik meg a pénzt.
Hát értem én, hogy neked nem tetszik. Lehet, hogy nekem sem, akkor meg nem veszem meg. Ez szerintem nem lehúzás, hanem egy próbálkozás a bevétel növelésére, ami ezek szerint nálad nem jött be. (vagy ha mégis megveszed akkor mégis)
Én annyit tudok megígérni, ezt a skint nem veszem meg 😊

Nem errõl van szó okoska. A probléma ott van, hogy kezd nagyon nagyon lehúzás lenni a dolog. Nem kötelezõ skint venni, de az ember szeretné színesebbé tenni a játékot, és ez a fél legendary, téma-skin meg 1/3 legendary - cassio elég undorító. Vagy legyen legendary új hanggal stb, vagy legyen 975-ös. És, mint alattam írták, semmivel nem jobb, mint a Wildfire Zyra a hang maradt, de az effektek teljesen mások. Engem ez undorít megmondom õszintén, pedig már nem 5 forintot költöttem skinekre 😊

A riotra nem lehet ráfogni, hogy erõs ügyfélkezelésben. Van vagy 30-40 millió ügyfele, ennek a nagy része egyáltalán nem fizet. Ez a hangulat rányomta az egészre a bélyegét. A fizetõket is leszarják 😊
De azért gyanítom, hogy csak van valami rendszer a dologban, még ha nem is látszik, hiszen õk abban érdekeltek, hogy sok legyen a bevétel.

jazzy
Ide is megjöttek a RIOTos jól megmondom mirõl beszélhetsz 1 fórumon és mirõl nem 2 havonta 1-szer írok de akkor jól leugatlak nem kötelezõ skint venni emberek?
Fabio Capello
Én ugyan nem mínuszoltalak. És mielõtt félreértés történik, nem a skin árával van a baj, még talán meg is éri. A baj azzal van, hogy havonta változik az árpolitika. Miért nem lehet egy stabil ártáblázatot csinálni, leírva, hogy melyik skin milyen árkategóriában van, milyen kritériumok alapján?

Sosem volt bajom a skinekkel, bármelyik ismerõsömet megkérdezed, van belõlük bõven - az nem tetszik, hogy derült égbõl jön a másfélszeres áron adott skin, minden elõzetes bejelentés nélkül. Ügyféltájékoztatás, ez minden.

Na megmondom mi a helyzet, és bosszúból bemínuszoltak 😊

Szerintem is nagy szemétség, hogy pénzt kérnek a munkájukért a saját szerverükön. Fel kellene jelenteni az ilyeneket! Inkább nekik kellene fizetniük, hogy használjuk a skineket! És ez szemétség tényleg, és együtt érzek!

(remélem erre majd jönnek a pluszok 😊 )

Fabio Capello
Ha te mondod fõnök.

Me0w
Tovabbra sem kotelezo skineket venni, a toon ugyanazt tudja nelkule is. Ha pedig ugy erzed, hogy nem eleg nagy az epeen, akkor szand ra azt a 10 jurot, es vedd meg. Itt a forumon picsogni egyes termekek ararol elegge pointless.

SzirmosSzisza
Azért semi, mert változtak a skill effektet is, nem csak a ruha, de új hangja nincs 😊

Fabio Capello
persze, de most bevezetik a semi-legendaryt 1350-ért (ami megjegyzem tök ugyanaz mint a normal skin, semmi különbséget nem látok a DT Lulu, és pl. a WF Zyra vagy a DB Elise között), aztán majd jön a háromnegyed legendary meg az überlegendary, meg a faszomtudja micsoda.

Eléggé mellélõtte.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

ok, de attól még pofátlanul sok rp-t elkérnek érte 😊

Fpocok
lol 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza

Ezekbõl a skinekbõl tartják fenn az ingyenes játékot, hogy te szórakozhass 😊

SzirmosSzisza
😄D

Me0w
Megint ugy erzem, hogy egyesek szerint a skinek alanyi jogon jarnak...

NagyiBMX
"it's a semi-legendary skin that's why it's 1350" ja bocsánat, az én kurva anyámat<#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
1350-es a DT Lulu, szánalmas.

nah elérhetõ zed mostantól. akinek tetszik vegye vigye lowuljon vele😊

ronihun
Egyértelmû volt, hogy rosszabb lesz az emberek hozzáállása, ugyanis most mindenki jól akar indítani, hogy feljebb jusson, ugye "ahová való", aztán így még idegesebbek, még többet hibáznak, megint csak a rating van elõttük. Nekem csak az a bajom, hogy rám is kihatással van ez a mentalitás, kell egy kis idõ, mert elfelejtettem kezelni ezt az egész szituációt.

...

Köszi szépen.

Elkezdtem reménykedni, hogy új szezon akkor végre nem úgy állnak a rankedhez hogy mindegy mi lesz meg van a gold stb... de nem így van sajnos, remélem azért elõbb vagy utóbb észbe kapnak az emberek (még ha nem is tudják angolul kifejezni a nemtetszésüket játékközben....)
Amikor átmentem west-re akkor olyan volt, mintha más dimenzióba kerültem volna. De ez tartott az elsõ két napig, utána ugyan olyan lett, szóval csak a hozzáállásom változott meg arra a pár napra. Ma meg elképesztõ, hogy mi folyik, hirtelen mindenki elfelejtett angolul, instalock hegyek. 😄
SzirmosSzisza
Shit, kivették ideiglenesen Easten a skint :c

szerk.: "The Mino: faszfej pofátlankodik" <- ilyenek biztos nincsenek Westen, ez megadja mindig a meccs hangulatát 😄

böröczk
Hát igen, én is belepusztulok többnyire, hogy 1 órával késõbb tudom csak elindítani a lol klienst, mint a hõs, kitartó, cirilbetûhajcsár eastesek.

Protect our motherserver!

Gouranga

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ott látszik ahol szerezted.

#24393: ja tudom, de tényleg mindenki átmegy, az is akinek teljesen indokolatlan 😞)

jazzy
Unalmas már ez a duma, 1,5 éve még izgalmas volt