League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

not sure it's nocturne or necron
BoneDragon
Ez a noc skin beszarás 😮

beszarok...
öcsém 1540 elon van most, 14 meccs után 10-et nyert, 4-et veszített..
ilyen laza 25-35 elokat kap/win, de az elsõ 10 meccs után is.
rosszabbul játszik nálam jóval, season 2-ben 1300 volt a top rateje, most meg így összemákolta... 😄

100 teamworkot túl léptem és semmi azért kérdeztem...:S
akkor honorable kell😊
Legendary noc skin incomming
ha a meccs végén kapsz az ellenféltõl "honorable oppnent" honort (olyan mint a report csak ez pozitív vagy a csapatodtól másik három közül. Ha az egyikbõl összegyûlik x (25-30 darab nemtom pontosan) akkor megjelenik a plecsni. Egyébként amit én kérdeznék egyszerre csak egy lehet ugye? mert honorable opponentért kaptam 25 után teamwork címen meg még 70-nél se adott semmit se.
ezt a honorable szalagot mire adják?
NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
2 tutorialt mindenképp csináld meg.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na csak megoldódott a probléma..😄 Viszont a baj az hogy már a botokat se tudom megölni. 😄D

Esetleg tudnátok ajánlani egy kezdõ karit? Vagy itt nincs nagyon lebontva a dolog.
ha esetleg érdekel valakit innen : playit lol verseny

SzirmosSzisza
Én pont 2 napja vettem meg Karthust <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Janna,Karthus és Ziggs megvan.Teemo és Gangplank pár csatára ki lesz próbálva.Karthus-nak nem örülök,nem sûrûn találkozom vele szerencsére,de most biztos lesz mindig kettõ.

Zickler
Cho'Gath
Janna
Malphite
Karthus
Ziggs
Kog'Maw
Teemo
Dr. Mundo
Shyvana
Gangplank

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza

Nekem erre az volt a megoldás hogy valakitõl elkértem a már telepített verziót és csak felmásoltam, és így megy. (Bár van egy win hibaüzenet, de az csak annyi hogy leokézom és megy is)
nem csak letöltõvel lehet😊 azzal is de nem csak azzal.
rengeteg oldalon fentvan maga a játék én arra céloztam nah de mind1 akk keresgélj fórumon aztán hátha...

SzirmosSzisza
Mert a letöltõvel lehet csak leszedni az egész játékot ...

Amúgy nem tudom mi lehet a baj Madix, keresgélj a hivatalos fórumon hátha. Én már vagy 10-szer telepítettem és nem volt baj :/ Esetleg egy .net frameworkot / pando media boostert megpróbálhatsz felrakni, de nem hiszem, hogy segítene.

miért csak az exe-t szedted le? szedd le az egész játékot és telepítsd újra az lehet hatásosabb

Sziasztok, nekem lenne egy problémám, mégpedig a következõ.

Leszedem a játékot, pontosabban csak az EXE.-t azt a 3.3 megabite-osat,de már ezt sem akarja elindítani. Rákattintok kétszer pörög a kis jel, majd elhal, mintha le se sz@rná a játékot. Keresgéltem neten, hogy mi lehet a baj, de egyik sem oldotta meg.

- Megnéztem a tûzfal kikapcsolást / alkalmazás engedélyezés,
- Virusírtó kikapcs, stb.
- Futtatás rendszergazdaként
- Többszöri letöltés...Más böngészõvel való letöltés.

Már hirtelen nem jut eszembe. Szóval azt megköszönném ha valaki esetleg tudna segíteni ez ügyben.
böröczk
Ashe counter to all 😄 <#banplz> Bakker, én eddig azt hittem, az az OP Darius. <#fejvakaras>

Kumiho #2179

Maak
Jo de ha olyan balfasz, hogy allandoan hagyja berantani magat blitznek akkor nem fogja szetszivatni. Mikor beirta, hogy ashe counter to all, na akkor kellet volna kilepnem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

böröczk
Hát egy Ashevel pont, hogy szét lehet szivatni egy Vayne-t (mondjuk mivel nem earlyben)

Ezek az apró map korrekciók meg elég tetszetõsek.

Kumiho #2179

jazzy
Kár, itt olyan jókat lehetett flashelni.
SzirmosSzisza

megoldódva

ha a játéknak vége van már és be lépek miért mutat reconnected ? ez mikorra múlik(oldódik) meg ? még csak 1-2 órás a dolog

Maak
Firstpick ashe, mert ashe mindenkit counterel...gz,a masik 3. pick midre megy karthussal mert o a kiraly, kapja pofajaba ahrit, esik-kel, botlanen enemy vanye 6-0, mert ashe mindenkit counterel...vege is volt.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ashe rögtön az elején közölte, hogy bocsi de mennie kell dolgozni, szóval reportoljuk nyugodtan. Mindenki elküldte a búsba aztán megbeszéltük, hogy 20 percnél surr. Aztán ez lett a vége 😊

Úgy tûnik minden agyhalott idióta visszajött a játékba. Ki tudja kb. mennyi idõ, míg ezek újra eltûnnek. Én tavaly 3 hónapot vártam a rankedekkel de az nem volt elég.

ronihun
annyira de annyira utálom a soloq ad carryket

...

nope, hogy aztán a sok grammar nekem essen 😄, egyébként nincs belõle semmi. Vicc nem elsõ eset anno rumblet is "megjósoltuk" haverokkal meg mikor graves bejelentették az összes ability bejött amit adtunk volna neki.
Nami kell,várok rá.
Janna-t is szeretem,bár nem épp supportnak használom.<#rolleyes>

jazzy
Postoltad a fórumra is?
Az új nida szerintem csúnya 😞, Zed meg elég up vagyis életképtelen topon bárki akinek van self heal vagy egy stun kivégzi, a sebzése meg "meh" kategória. Hiába érdekes/jó a gameplay ha...(elõbb volt egy aki jungelezett az belopott pár kill-t és elfeedelve már sebzett, de az...)

Namival a riot "ellopta" az ötletem, ezer éve kitaláltam egy hõst aki manipulálja az idõjárást kvázi. Az a stun bubi meg az ultija is kb ilyenek lettek volna :okay:

Viszont az új itemek 😮 awesome. Végre borulhat a rend.
SzirmosSzisza
Rövidítések lesznek benne, szóval nem nagy dolog berakni. (pl IE,triforce)

Fabio Capello
ISTENEM <#idiota>

Lulut úgy emlékszem Phreak is junglerként játszotta a bemutató videóban. Arra mondjuk nem emlékszem mondta-e, hogy tons of damage.

Why so serious?

Fabio Capello
hápersze, mert frík is azt játszotta.

Apropó, NA-n megkérdezték, hogy az új shopban lehet e majd a triforce-ra úgy rákeresni, hogy "Tons of Damage". A válasz az lett, hogy megoldják <#idiota>

Így van. 😊 Mondjuk rengart azért megvettem, õ jó végülis, de az ûrcsótány, a pókribi meg a fõgonosz a tini nindzsa teknõcökbõl rohadtul nem érdekel. Viszont ez a kis hableány jónak tûnik.

Why so serious?

böröczk
Vagy bruiser solo topnak, mint GBob, megfelelõ attack speeddel <#idiota>
Amikor Lulu kijött, úgy emlékszem, jungle-be is vitték.

Kumiho #2179

Fec papa
Igen, az még nem is érdekel ha elúszik 1 kill, de amikor topon lanelek, és mennék lasthitelni, erre elkezd pörögni a caster minionokon a champ, na olyankor nagyon felbasz. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Majd reportolj vissza, hogy õt is AP midnek fogják-e használni, mint Lulut 😄

böröczk
Fél év után, igaz? 😄

Nekem utoljára Zyra volt tényleg érdekes, akit úgy vártam is, elõtte pedig Ahri (Fizz is tán, a kettõ között).

Annyira éreztem, hogy egy sellõ lesz, alapból régóta ment a víz elemû hõsön a témázgatás hivatalos fórumon, aztán elhintették, hogy nem visel majd cipõt.

A kitje pedig így elsõre nagyon hasznosnak tûnik, de nemsokára tesztelem pbe-n 😄

Kumiho #2179

Jé, végre egy champion ami érdekel...

Why so serious?

Fabio Capello
már elõre látom, nyaminak fogjuk hívni <#idiota>

böröczk
Viccen kívül a kedvenc képességem az egész játékban, komolyan a legidegesítõbb, amikor 1-2 rohadt creepbe beleakadsz, és azok a kis csimbókok akadályoznak valaminek a véghez vitelében, legyen az egy last hit akár. 😄

Az új champion meg: <#taps> azonnali vétel

Ez pedig valami iszonyatosan tetszik, még a bewitchinget is átdolgozták

Kumiho #2179

jazzy
Fizzel és Jannával kihagyom 😄
Fec papa
Phantom Dancer OP : Grants 'Ignore Unit Collision' passively.

Akárkivel leszek mindig veszek egyet. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Ohmwrecker o_O