League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öcsém 1540 elon van most, 14 meccs után 10-et nyert, 4-et veszített..
ilyen laza 25-35 elokat kap/win, de az elsõ 10 meccs után is.
rosszabbul játszik nálam jóval, season 2-ben 1300 volt a top rateje, most meg így összemákolta... 😄
akkor honorable kell😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Esetleg tudnátok ajánlani egy kezdõ karit? Vagy itt nincs nagyon lebontva a dolog.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Janna
Malphite
Karthus
Ziggs
Kog'Maw
Teemo
Dr. Mundo
Shyvana
Gangplank
Battletag: Muhee#2716
rengeteg oldalon fentvan maga a játék én arra céloztam nah de mind1 akk keresgélj fórumon aztán hátha...
Amúgy nem tudom mi lehet a baj Madix, keresgélj a hivatalos fórumon hátha. Én már vagy 10-szer telepítettem és nem volt baj :/ Esetleg egy .net frameworkot / pando media boostert megpróbálhatsz felrakni, de nem hiszem, hogy segítene.
Leszedem a játékot, pontosabban csak az EXE.-t azt a 3.3 megabite-osat,de már ezt sem akarja elindítani. Rákattintok kétszer pörög a kis jel, majd elhal, mintha le se sz@rná a játékot. Keresgéltem neten, hogy mi lehet a baj, de egyik sem oldotta meg.
- Megnéztem a tûzfal kikapcsolást / alkalmazás engedélyezés,
- Virusírtó kikapcs, stb.
- Futtatás rendszergazdaként
- Többszöri letöltés...Más böngészõvel való letöltés.
Már hirtelen nem jut eszembe. Szóval azt megköszönném ha valaki esetleg tudna segíteni ez ügyben.
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ezek az apró map korrekciók meg elég tetszetõsek.
Kumiho #2179
https://docs.google.com/document/d/1yKPQTKYDHCTzxRancHnpCgASAgPcOGZQlt-5sEbIwiM/preview?sle=true

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Janna-t is szeretem,bár nem épp supportnak használom.<#rolleyes>#rolleyes>
Namival a riot "ellopta" az ötletem, ezer éve kitaláltam egy hõst aki manipulálja az idõjárást kvázi. Az a stun bubi meg az ultija is kb ilyenek lettek volna :okay:
Viszont az új itemek 😮 awesome. Végre borulhat a rend.
Why so serious?
Apropó, NA-n megkérdezték, hogy az új shopban lehet e majd a triforce-ra úgy rákeresni, hogy "Tons of Damage". A válasz az lett, hogy megoldják <#idiota>#idiota>
Why so serious?
Amikor Lulu kijött, úgy emlékszem, jungle-be is vitték.
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Nekem utoljára Zyra volt tényleg érdekes, akit úgy vártam is, elõtte pedig Ahri (Fizz is tán, a kettõ között).
Annyira éreztem, hogy egy sellõ lesz, alapból régóta ment a víz elemû hõsön a témázgatás hivatalos fórumon, aztán elhintették, hogy nem visel majd cipõt.
A kitje pedig így elsõre nagyon hasznosnak tûnik, de nemsokára tesztelem pbe-n 😄
Kumiho #2179
Why so serious?
Az új champion meg: <#taps>#taps> azonnali vétel
Ez pedig valami iszonyatosan tetszik, még a bewitchinget is átdolgozták
Kumiho #2179
Akárkivel leszek mindig veszek egyet. 😄
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-