League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

At0m20

Maak
LolPro-n miert latom a regi mastery tree-t?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Egyébként kb. mennyi idegi tart felrakni egy account-ot 30ra?

...

de találkoztam bot Karthussal.. de annál szerintem annie szarabb 😄

...

TBTPumpa
Huhh, a héten érkezhet Nami is... Már látom, hogy meccs közben a közös chatbe ezt írják: Nami TsuNAMI PLS (ulti). <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

böröczk
Te meg nem talalkoztal bot Karthusszal 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ne engedd közel 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az amúgy konkért hogy intermedia botok ellen annie verhetetlen... macija elöbb leszed mint hogy cho'gat-al felrugnám...

...

Köszi 😊

...

NagyiBMX
Ha spellt használsz akkor életet töltesz vissza, olyan mint a life steal csak nem auto attackal töltöd a HP-d hanem skillel.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Spell vamp mire jó?

...

Nautilus nekem nagyon bejön,ha lesz 6300 ip-m meg is veszem,ha free akkor mindig vele megyek mert nagyon jó.

Fec papa
Elvileg igen, az elsõ 4 tierbõl próbálkozz, és akivel úgy érzed hogy jól megy, azzal játssz, attól hogy valaki szerint valami a legjobb, te még lehetsz mással is nagyonjó játékos.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

szucsy89
Aha, köszi. Megvettem még anno mikor kijött, párszor voltam vele, mert nagyon nem jött be. De így belegondolva tényleg jogos, mondjuk Lee-t nálam semmi nem veri. 😊

Ezek a Tierek a linkben azt jelentik, hogy kik a legjobbak és úgy megy lefelé a hatékonyság?
Fec papa
jó base stat, gyors clear, W + passive = profit. tehát sokszor tudja használni az ultiját, lassítás a Q-val ami egyszerre tol attack damaget és magic damaget, több embert is slowol akár folyamatosan is. W+shurelya OP. Nagyjából ezekért, Triforce-al nagyon erõs, de mint tank is hatékony. szituációfüggõ hogy buildeled. Miután eléred a 6ost, ami elég gyorsan megy,
nagyon jó gankeket tudsz csinálni. és lategameben meg kurvajó, csak az elsõ 3 lvl szerintem ami nehézkesebb utána megbasz akárkit, na persze leesinnel vigyázz. 😊

Most keltem fel szóval ha valamit szarul fogalmaztam kérdezz. D:

szucsy89
Elmondaná valaki, hogy ez a Skarner miért annyira nagy szám? Prok is gyakran pickelik szoktam nézni, de ultiján kívül én nem nagyon találtam se erõsnek, se annyira jó gankernek...
SzirmosSzisza
Warwick, Lee Sin, Skarner, Shyvana, Nautilus, Maokai. De igazából kb minden top karit lehet vinni a mostani junglebe, Riot <3.

szerk: húha, párat kihagytam, alattam ott a link 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Jungle Tier List. Egyelõre a Jungle Tier List - Elise Erát nézd.
Tudnátok mondani Jungelezésre való karikat?

...

Bocs offért,az elõbb voltam egy jó kis meccsen,állati jó volt,már az elején egymást szidta a csapat,és az ellenséges csapatban is ment az ugatás,közös cseten anyázták egymást néha.Végén nyertünk de végig ment az ugatás,a meccs végén biztonság kedvéért egy játékost kivéve mindenkit reportoltam.Keményen ment közös és team cseten a törökök meg lengyelek anyázása,meg egymás fikázása.Mondjuk én egy rossz szót nem szótam senkihez,de engem is anyáztak,mert én meg Karthus-al voltam,és mivel a csapat már ugatással kezdte én defenzív trollra vettem a figurát.

SzirmosSzisza
Át lehet fáradni a zene topikba <#nezze>

Ezen jót röhögtem,justin biebert csak azért ismerem mert volt valami videó hogy elégettek egy óriási justin bibert,meg annyit tudok hogy azzal a disney csatornás hülye picsával jár.<#ejnye1>
Sem justin sem ennek a hülye korainak a zenéje nem jön be.Igazából a mostani zenék közül nagyon kevés az ami tetszik.

At0m20
De ha bejön egy kis Justin Bieber akkor egybõl rányomsz egy kis + hangerõt ugye?

Mindenki szereti a Gangnam stylet<#hamm>.
Aki nem az Justin Bieber fan.<#banplz>

jazzy
Ha valaki nem látta de szokott nézni ilyeneket dreamhack winter döntõje CLG.eu vs Fnatic.RC nagyon jó volt érdemes megnézni még utólag is.
böröczk

Kumiho #2179

Én se szeretem.. ma vettem meg TF-et.. azt mindig megnézem minden karit hogy táncol.. erre benyomja azt a szart..

...

Nem,pedig megvan,igaz aztse tom milyen az a gangnam style tánc.
Rühellem azt a számot,ha van rádióban inkább elkapcsolom.

Azt láttátok hogy Twisted Fate-nek a /dance -e olyan mint a gagnam style? 😄D

...

há-há-há-hányszor lesz ez még ide linkelveeeee? 😊

jazzy
SzirmosSzisza
Én mindig itt nézem. Általában ha valami nagyobb esemény van az látszik a nézettség miatt :

jazzy
Valaki megmondja nekem, hogy a main oldalra kilökött dreamhack linken hol a francban lehet megtalálni, hogy hol a livestream?

Megtaláltam googleban, nem arról van szó, de én vagyok ennyire hülye, hogy a hivatalos dreamhack oldalon, amit kilinkelnek a hivatalos lol honlapra nem találom?

Itt van egyébként a stream linkje ha valakit érdekel, de azért vicc.
10 percen keresztül ugyanaz a 30 másodperc ismétlõdik csak szépen elvan rejtve..

NagyiBMX
na szóval😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX

jazzy
No offense, de a gold olyan embereknek van meg s2bõl is, akiknél a kutyám is jobban játszik, ami ér valamit s2 óta az a platina és afölött. Egyébként meg nem marad így a rendszer, azt mondták S3ban változik, tehát ez, hogy megvan neki még közel sem biztos.
tudom hogy kell idõ amíg be áll, de neki már most megvan season 3 gold
nincs igazság

Jaaa,értem,Varus-t azért nem vettem meg régebben mert olyan szarul néz ki,de ha ezzel adták volna ki megvettem volna.

böröczk
Ez kérlek szépen az új Varus skin. 😄

Kumiho #2179

Ez lesz majd valamikor Nami után?Ha valami jó ranged lesz akkor elkell kezdenem gyûjteni rá,Namira már félre van téve az IP.

Nekem 93.9% az accuracy.

böröczk
Most már várjuk meg Nami-t, légyszi <#gonosz1>

Kumiho #2179

böröczk
És hogy áll a pontossági mutatód? 😄

Én is elkezdtem, de valami rémesen mellétrafáltam folyton, úgyhogy alábbhagyott a lelkesedésem a tribunalt illetõen.

Kumiho #2179

Fec papa
Jah amugy tegnap megvolt életem elsõ meccse ARAMon amikor nem haltam meg. YAY, achievment unlocked. <#idiota>

Fec papa
Cat jut eszembe, mi ez a Khazix itt a bannerba? 😛

SzirmosSzisza
Én már 100 caset végignéztem!😄

Isten áldja az unalmas órákat, jobbá teszem alattuk a világot \o/

böröczk
Próbálj meg ismerõsökkel játszani, ha teheted, várj lvl30-ig, ne ásd el még teljesen. 😛
Nyilván a public játékos közösségen nem változtat a 30-as szint se, de mindenképp javulást fogsz tapasztalni, nem lesz ennyi kilépegetés.
Nem is tudom, foglalkozik-e a tribunal lvl30 alattiakkal, még lvl30-asokkal se nagyon. <#idiota>

Kumiho #2179

Nem tudom én még "csak" 18-as vagyok, de valami irtózatos mértékben elharapózott a kilépegetés meccsek közben, meg az inaktivitás. A legutóbbi 4 meccsbõl 3-at vesztettünk, mert valaki mindig kilépett. A 4.-en meg az ellenféltõl léptek ki szóval hiába ez a report rendszer mintha nem sok visszatartó ereje lenne.
böröczk
Azt hiszem, ez után véget ér a Taric-Ezreal mizéria:

Kumiho #2179

jazzy
Kell idõ míg beáll, kb láttam 0-15! statos embert 1490en. És ez bizony nem 1 rossz game volt..