League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Majd belejössz mire eléred a 30-as szintet. RP vásárlást innét senki sem tud intézni nekem?
Magyar LoL fórumon tudnék, de a srác olyan bankszámlaszámot adott meg, amelyre a helyi bankok (OPT, Raiff, Erste és K&H) nem tudnak utalni. Unicredit bank, az pedig nincs a közelben... És kéne RP már nagyon! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Azok a buildek...

Why so serious?

Fabio Capello
Rabadon "stack"

*le sigh*

SzirmosSzisza
Te is úgy nyomtad, mint adventsugar ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
<#idiota>

böröczk
Te ezt komolyan ide belinkelted?

1, akkor nem ittam volna pálinkát
2, nem hangoztattam volna, hogy pálinkát ittam
3, nem játszottam volna

Kumiho #2179

TBTPumpa
Új Art-ok PBE-rõl:

Nami

Leblanc

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Komolyan mondom blind normalon nincs annyi leaver, mint az általatok lefestett rankeden 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Megint bebizonyosodott az elméletem, miszerint nem lehet/szabad rankedezni 13-22 óra között, mert eddig már 1 óra leavenél tartok+ egy vesztett meccsnél mert az olaf jungle barátunk 2-15-6 volt 😊
Azt nem értem miért nem lehet már picknél reportolni az idontcare i mid/top cant play support idontcare i will feed gyökereket? Továbbá miért nincs queue orientált bann? Aki kétszer ezt az attitude-t elõhúzza eltiltanám 1 hónapra a rankedtõl, normálozzon csak ráfér az ilyenekre bõven...

Fec papa
Brigi neve pont azért jó mert ha valaki fel akarja venni, nem tudja, az "i" betû miatt. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Kly
Utóbbi mondat mire utal, ugye nem most van a summoner-névváltás leárazás? :o

Scientia potentia est.

Me0w
Ugyanolyan szarul 😊

Together we'll fly someday...

Fabio Capello
Késõ esti blind pick fun az éjszakai baglyoknak: Stream

szerk: már ha Brigi kitalálja végre milyen nevet akar magának :3

NagyiBMX
Én nem rég transzfereltem és egyáltalán nem bántam meg. Eddig amiket játszottam azoknak kb. 80%-át élveztem még ha defeat is volt. Ami nálam nagyon nagy plusz az az volt hogy beszélnek, és végre nem ciril betükkel van teli a chat.

Jó oké, itt is vannak hülyék, itt is telivan a chat a francia szarságokkal de a kettõ számomra ég és föld.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Mazarex
Érdekelne, hogy eu nyugati és észak/keleti szerverek közt mi a különbség, keletin már unom a sok idióta szláv faszságot, meg az orosz matyóhímzést, és érdekelne ,hogy nyugaton a németek, spanyolok meg a többi hogy tolja?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Én mikor elkezdtem ténylegesen játszani (se01 4. hét) végéje akkor pont duplázós volt. Péntektõl hétfõig. és pont ráfüggtünk 3 nap alatt 15-16 szint ha jól emlékszem.
ronihun
szerintem ne akarj annyira sietni, nem véletlenül ennyi idõ elérni a lv30-at

...

Pvpben.

Why so serious?

Ilyen XP booster nélkül melyik cuccba lehet legjobban fejlõdni? player vs player vagy 5vs5 bot?

...

SzirmosSzisza
Mert kb 1 évig csak coopot játszottam és megmaradt, szóval a winem nem nagyon változott 😄

böröczk
Engem már csak az érdekel, hogyan emlékeztek Ti erre? <#idiota>

Kumiho #2179

Igen kielégítõ választ kaptam köszönöm szépen 😊

...

SzirmosSzisza
Náb, nekem 130 win után meg volt 30 boost nélkül! (najó, meg 200 coop 😄)

NagyiBMX
Na igen, én már nem emlékszem egy játék után mennyit kaptam és mennyi win után lettem 30-as de köszönöm kijavító válaszod, úgy gondolom kielégítõ választ kapott TheB1tch 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Vagy inkább számoljunk kicsit utána: nekem 140 win után lett meg a 30, 50 wines xp boosttal. Napi 10 játéknál a 140 win ha csak nyersz akkor 2 hét, és ugye vettél 50 wines xp boostot. De tételezzük fel, hogy nem veszel, akkor kb még 50 win, mert xp boost duplát ad. Tehát kb 3 hét ha csak nyersz, napi 10 játékkal, de mivel nem nyersz mindig, kb a felét elveszted és nem játszol napi 10 játékot úgyse, ezért azt mondanám kb 1,5 - 2 hónap.
Az mi hogy mióta megléptem a level 30 azóta 10 meccsbõl 2 öt tudok nyerni?
Mintha level 30 után nem lehet kikapni solo ban egy rendes csapatot elötte 10 mecsbõl 5 nyerés megvolt és nem hiszem hogy én játszanék rosszul mert a lane met megnyerem team fightokban pedig nem feedelek.
NagyiBMX
Attól függ mennyire intenzíven játszol, ha napi 10-et is játszol akkor szerintem 0-ról kb. 1- 1.5 hét

Kb. mennyi ideig tart elérni a lv: 30-at?

...

SzirmosSzisza
Az baj, hogy õk meg általában kedvesek, de nem tudnak játszani, õket soroljuk a "dads" csoportba 😄

Arra jöttem rá, aki megteheti ne rankedezzen 13:00-23:00 míg a Pistik el nem mennek aludni, mert csak feed, leave, cry, bad attitude van egész délután, utána pedig mintha kicserélték volna az embereket. 23 óra utána egy 4-5 évet ugrik a rankedezõk átlagéletkora 😊

Hegi90
jah, ez soloq

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
kikaptunk
(5 secre rá megkaptam az ötödiket is)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Meghaltam a csapatért, ez van. 😊

Why so serious?

böröczk
Na, borzalmas a minõség, sajnos a drága portable videó szerkesztõm lefagyott a nagyobb videóktól, úgyhogy majd rendes verzióval egyszer megcsinálom 😄
Most ennyire futotta, pár perces munka, igazából a lényeg látszik. 😄
Köszönöm a felvételt MrAndree-nak, fõleg, hogy neki hála szinte az egész fekete-fehér. <#idiota>
És jazzyke hozzájárulását nevének mutatásához nem utolsó sorban <#gonosz1>

mégegyszer elnézést a minõségért

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
dafuq

tudom hogy ugyan akkora 😊

csak ez is olyan dolog a lolban, mint pl, ha enemy teamben van maokai(behelyettesíthetõ ide az általad tapasztalt hõs neve) akkor egy op megállíthatatlan állat, ha te csapatodban van akkor meg.... 😄

vagy mint, ez 😄

böröczk
Ahh, bakker, az a baj, hogy csak nagyon ratyi minõségben tudom újra felvenni lolreplaybõl, igazából csak egy kis szösszenet, fél percnyi az egész, egy vicces momentumot szeretnék megosztani a nagyérdemûvel 😄
portable premiere prom meg folyton lehalt, úgyhogy abból is újat kellett beszereznem. 😛

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Lesz 720 noscope frag videód?!😄

Amúgy meg ja, Ryze tökéletes midre, Ashe meg ugye mindenki counterel!<#idiota>

böröczk
Tudom, már ott fail volt. : D

Mert szerintem nincs ilyen, hogy "legjobb" 1350-es, van 450-es is, ami ver egy 6300-as championt akár.

Amúgy én is Amumut mondtam volna, ha jungle-re kell.
Corkinak nem mostanában csökkentették az árát? Nincs megnyitva most a kliens, mert megy a replay videószerkesztés céljából, szóval nem tudok most rákeresni.

Kumiho #2179

pont tökéletes a range, éppen nem lehet elflashelni tõle. egyébként kb useless lenne. Am hiába tûnik úgy, mindig egyforma 😄
ne szopasd már szegényt 😊

mellesleg heimer 3150 😊

amúgy az a legerõsebb, amivel a legjobban megtanulsz játszani 😊

ha mindenképpen választanom kéne, akkor amumu 😊

amumuról jut eszembe, nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha én vagyok vele, olyan pici az ulti range, ha az enemyben van, akkor olyan nagynak tûnik 😊

Blitz,klassz,lesz mivel trollkodni.<#mf1>

böröczk
Heimerdinger.

Kumiho #2179

Köszönöm.
Meik a legerõsebb 1350es kari?

...

Amumu
Blitzckrank
Vayne
Evelynn
Leona
Riven
Miss Forutna
Udyr
Warwick
Xerath

...

Heti freeket lehet tudni?
Fec papa
vótmá kurva rég.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano
Teemo és a swain ulti visz mindent 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX