League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar LoL fórumon tudnék, de a srác olyan bankszámlaszámot adott meg, amelyre a helyi bankok (OPT, Raiff, Erste és K&H) nem tudnak utalni. Unicredit bank, az pedig nincs a közelben... És kéne RP már nagyon! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1, akkor nem ittam volna pálinkát
2, nem hangoztattam volna, hogy pálinkát ittam
3, nem játszottam volna
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azt nem értem miért nem lehet már picknél reportolni az idontcare i mid/top cant play support idontcare i will feed gyökereket? Továbbá miért nincs queue orientált bann? Aki kétszer ezt az attitude-t elõhúzza eltiltanám 1 hónapra a rankedtõl, normálozzon csak ráfér az ilyenekre bõven...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Scientia potentia est.
szerk: már ha Brigi kitalálja végre milyen nevet akar magának :3
Jó oké, itt is vannak hülyék, itt is telivan a chat a francia szarságokkal de a kettõ számomra ég és föld.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Why so serious?
...
...
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mintha level 30 után nem lehet kikapni solo ban egy rendes csapatot elötte 10 mecsbõl 5 nyerés megvolt és nem hiszem hogy én játszanék rosszul mert a lane met megnyerem team fightokban pedig nem feedelek.
...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(5 secre rá megkaptam az ötödiket is)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Why so serious?
Most ennyire futotta, pár perces munka, igazából a lényeg látszik. 😄
Köszönöm a felvételt MrAndree-nak, fõleg, hogy neki hála szinte az egész fekete-fehér. <#idiota>#idiota>
És jazzyke hozzájárulását nevének mutatásához nem utolsó sorban <#gonosz1>#gonosz1>
mégegyszer elnézést a minõségért
Kumiho #2179
csak ez is olyan dolog a lolban, mint pl, ha enemy teamben van maokai(behelyettesíthetõ ide az általad tapasztalt hõs neve) akkor egy op megállíthatatlan állat, ha te csapatodban van akkor meg.... 😄
vagy mint, ez 😄
portable premiere prom meg folyton lehalt, úgyhogy abból is újat kellett beszereznem. 😛
Kumiho #2179
Amúgy meg ja, Ryze tökéletes midre, Ashe meg ugye mindenki counterel!<#idiota>#idiota>
Mert szerintem nincs ilyen, hogy "legjobb" 1350-es, van 450-es is, ami ver egy 6300-as championt akár.
Amúgy én is Amumut mondtam volna, ha jungle-re kell.
Corkinak nem mostanában csökkentették az árát? Nincs megnyitva most a kliens, mert megy a replay videószerkesztés céljából, szóval nem tudok most rákeresni.
Kumiho #2179
mellesleg heimer 3150 😊
amúgy az a legerõsebb, amivel a legjobban megtanulsz játszani 😊
ha mindenképpen választanom kéne, akkor amumu 😊
amumuról jut eszembe, nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha én vagyok vele, olyan pici az ulti range, ha az enemyben van, akkor olyan nagynak tûnik 😊
...
Blitzckrank
Vayne
Evelynn
Leona
Riven
Miss Forutna
Udyr
Warwick
Xerath
...