League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Hát nem tudom, vetnék rá 1 pillantást, de ha kimegyek az utcára 1 óra alatt 25 jobb csajt látok, fõleg nyáron, úgyhogy maradna az IPL 😄
Fec papa
Én is inkább Christina Veet figyelném a játék helyett ha ott állna elõttem. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Most mutatták újra a streamen, brutál, de számomra az is brutál amennyire feljött a Fnatic.
SzirmosSzisza
Remake volt, emiatt voltak ilyenek a banok 😄

Amúgy Phreak is kitett magáért

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az ultija az, hogy elkezd széttépni egy ellenséget, és ha megöli, kap egy stacket. Minden stack +hp-t ad neki, és egyre nagyobb lesz. Max 6 stack, halálkor a fele elveszik. Azt hiszem maxon +120 / stack. A méretnövekedésben az a jó, hogy az E képesség nyilai a megnövekedett méret teljes szélességében repkednek.

Cho'gatot hogy lehet nagyobbá tenni? bot cho'gat-ja 3x akkor amint bármelyik másik kari...

...

ronihun
Leginkább azért sajnálom, mert megnéztem volna egy harmadik meccset.

...

At0m20
Hát a másodiknál én komolyan sírtam <#wow1>

Fantasztikusan csúcs volt <#taps>
Bánom hogy végül nem tudtak nyerni a clg sek <#schmoll2>

ronihun
WE vs CLG.EU-t ki látta?<#wow1>

...

azok a bannok oO a prók tudnak valamit ami mi nem (magaslabda lecsapom :játszani)
jazzy
SO FUCKING PRO

Singed mennyire jó kari? 😄D

...

Fabio Capello
<#idiota>

Miss Fortune, Corki, Ezreal, Graves. Nekem éppen a kedvencem Varus kolléga, de csak a játékmechanikája egyébként semmi escape skillje nincs, az ulty-t annak hívni elég meleg mivel 1 skillshot, 2 medium long cd és esetleges. A mostani movementspeed-es arcodba ugrós metában sokkal jobbak a fentebb említett ad carry-k beépített flashel, vagy az MF a 450-es ms-el😊

például?

...

SzirmosSzisza
Botok ellen nem igazán számít. Szerintem van nála bõven jobb carry.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Megvettem... botok ellen toltuk de lett 13killem 1halálom 😄

...

Cobra.
Elég nehéz hõs, de ha van megfelelõ védelme és már kiismerted, akkor nagyon erõs.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Varus-t kipróbálta már valaki?

...

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
A shopban persze RP-ért. Bár mostanság lesz majd valami 50%-os leárazás a név megváltoztatására!

Van rá esély hogy lecseréljem a játékos nevem?

...

Oh nagyon szépen köszönöm 😊

...

SzirmosSzisza
Facebookot meg YouTubeot kell lájkolni talán.

Ez meg ez.

hogy? o.O

...

SzirmosSzisza
Tristanat meg Alit ingyen meg lehet kapni 😄

Akkor beáldozok rá 😄 csak nem járok vele porul mint Tristanával.. aszittem jó kari lesz de hát annyira nem tetszik...

...

jazzy
Win != skill
SzirmosSzisza
DFG nerf nem tett jót neki, de még mindig lehet szivatni a népet 😄

TBTPumpa
Naná! Jó kis karakter.

Veigar-t megéri megvenni?

...

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Me0w
Teljesen korrekt iras volt, en is eszerint jatszom, bar mivel nagyreszt supporttal szeretke jatszani, 90%-ban semmi behatasom nincs a meccs vegkimenetelere soloban. Duoban mar jobb egy kicsit a helyzet.

Together we'll fly someday...

Visszaolvasva ez elég okoskodónak tûnhet, de nem akartam az lenni. Amit leírtam olyan 1550-1600 igaz fölötte nem jártam, nem tudom ott hogy kell játszani, és bármennyire tisztában vagyok elméletben, hogy kellene feljebb menni gyakorlatban nem sikerült kilépnem a personal elohellembõl😊
Tudok ajánlani pár cikket/oldal, ahol sokkal jobban leírják, minimális angol tudással érhetõ:
http://www.solomid.net/guides.php?g=29322-tapobu-generic-build-guide
http://www.solomid.net/guides.php?g=22223-tiridus-generic-build-guide
http://www.reignofgaming.net/blogs/a-different-view/vvinrar/22510-solo-queue-and-you

SzirmosSzisza
Statisztikailag nagyobb az esélyed, hogy nem kapsz feedert, szóval sssh 😄

Szevasz!
Velem is többször megtörtént ez a fel-le, mindenkinek megvan a personal elo hell-je, nem lehet meghatározni pontosan a rating határokat, nekem 1500-1600 között van, többször leestem 1200 alá, de mindig visszajöttem.
Elõször is, mint elõttem írták duo queue egy hasonló szintû playerrel lehetõleg skype/vent/ts hozzáféréssel.
Másodszor a jungle/mid a két role, amivel egyáltalán lehet carryzni, még a legidiótábbakat is. Ezzel lehet vitatkozni vagy nem elismerni, de ez a tény. Pl egy jungle/mid duo queue nagyon erõsen tud húzni egy csapatot.
Harmadszor, ha erdõzöl hagyjad a Trundle-t, mert bár nem rossz a clearing time/sustain, de se carry elkapásban se carry megvédésben nem jó, 0 cc, az a nyalóka elég esetleges és szar😊 Ha jungle akkor mao/skarner/cho, ha tetszik ha nem. Ezzel a három champpel remekül tudod megvédeni a carryket, ha arra van szükség, de remekül el is tudod kapni, mindháromnak gyors clearing time-ja van, nagyon erõs ganking potential és még erõsebb late game possibility.
Negyedszer: Ne beszélgess semmit, ne poénkodj, ha kell ignore all. Egyszerûen köszönsz leírod mi a pref role-d és vársz. Ha nagyon rossz a dolog leavelsz queue-t 30 percet megér, hogy ne katarina corki botod legyen, mint ahogy elõbb velem történt volna.
Ötödször: Ha valaki feeder, extrém retardált, sértõdõs 12 éves azt nem lehet lecarryzni semmivel és senkivel, semmilyen attitude-el és semmilyen profizmussal, sajnos ezt el kell fogadni, nagyon nehéz, de ez van.
Azt se feledd el (amit én sokáig elfeledtem), ha egy meccsen rossz vagy, azt 4* kaphatod vissza és akkor állsz egálban, ha érted mire gondolok😊
Hatodszor: Ha nem tudod a pref role-d játszani, törekedj arra, hogy nem skillshot based championnal mész, mert no skillshot=> kisebb hibázási lehetõség, ha mondjuk felhúznak vagy bármi. Ezért rettentõen erõs pl a jax/taric solo queue-ra és ezért nem ziggs-ezik senki solo queue-ban.😊
Remélem tudtam segíteni, ha valami még eszembe jut leírom!
Sok sikert az elo climbing-ban!😊

TBTPumpa
True EloHell!

Nagyon nem tudsz válogatni, hogy kik közé kerülj. Bár kicsit fail a matchmaking. Nem egyszer hozott már össze pár száz win-es emberkékkel, míg az ellenfél csapatban csak 1000 win-es emberkék voltak. GGWP

Ezért jobb, ha szerzel ismerõsöket és velük nyomod. Soloban már én is ritkán játszom, mert nem igazán akarom idegesíteni magam néhány "csapattárs" arcoskodása és viselkedése miatt.
Általában ismerõsökkel együtt játszom, így jóval szórakoztatóbb az egész és nincsenek a szokásos beszólások sem, hogy Reported, Retard stb.
Maximum az ellenfél részérõl jön a szülõi ház szentté avatása, de az már nem igazán érdekel. <#idiota>

SzirmosSzisza
Mikor én belenéztem minden ment rendesen 😊

jazzy
Egészen jó rendezvény, az egér bent van a képernyõ közepén, kitakarja a teamfightok felét, aminek mondjuk sok értelme úgysincs, mert késik a kép, ezért mire látom addigra már tudom mi fog történni.
Szánalom ami megy mostanság. Nem értem. A képen lévõ 6 meccsbõl 3-ban volt leaver. A többiben meg iszonyat mik vannak. 10 perc alatt 7-szer hal meg. Ezt majdnem lehetetlen megcsinálni. kb azt jelenti, hogy ahogy visszaér a lanere azonnal meghal egymás után hétszer. -300 elo 2 hét alatt. 1380-ról most éppen 1080-ra estem. Van másnak is ekkora balszerencséje vagy csak nekem? 4.8/4.4/7.2 a total score és mégis 10-el többet buktam mint nyertem. Kicsit tehetetlennek érzem magam. Valaki adjon már tanácsot plz mi a faszt kell csinálni, hogy ne mindig az idióták közé kerüljek?
SzirmosSzisza

TBTPumpa
CIB Bank nem gond. Szeptemberben még tudtam oda utalni, de most a K&H és OTP is visszadobta ezt az Unicredit Bankos számlaszámot, mert nekik nincs "joguk" ehhez hozzáférni. Az ügyintézõ csaj ezt mondta nekem. Írtam a srácnak, erre visszaírta, hogy Unicredit-es számlára csak Unicredit bankban lehet utalni. Más bankok nem támogatják. Most is tanultunk valamit...

Kicsit furcsa, hogy nincs minden banknál átmenet...

Köszönöm a segítséged!

Kly
A probléma az, hogy pillanatnyilag még azt sem tudom, melyik országból regisztráltam 😄 (Egy másodlagos acc-ról van szó, smurf, ha úgy tetszik.)

Scientia potentia est.

Mi ez a szar?

SzirmosSzisza
😄

ronihun
Szerintem a 4. és az 5. az valamennyire egybetartozik, tehát ha a lakhelyedet meg az IP-címedet leírod, akkor a kettõt össze tudják egyeztetni és így ellenõrzik, hogy biztos te vagy.

...

SzirmosSzisza
Ha valahogy tudsz CIB-re utalni veszek én neked, privátban keress.

<#phone>

Kly
Feladtam egy ticketet, hogy töröljék az accountomat. Jött rá a válasz:

"<...>
If you still wish to delete your account, please reply to me with confirmation and verify the following information:

- Account Name (The Name you log in to the LoL Client with):
- Summoner Name (The name your friends see in-game):
- The server you play on (NA, EU-West or EU-Nordic/East):
- Location that you registered the account from:
- Last IP address used to play League of Legends (http://www.whatismyip.com/):
- The email address used to originally register your account:

Please be absolutely sure that you wish to proceed with this request when you reply back to me.

Thank you for your attention. Please let me know if you have any questions."

Az elsõ, második, harmadik, illetve hatodik pontban feltett kérdésekre kiolvasható a ticketembõl a válasz, ezért valószínûleg megerõsítési / biztonsági okai vannak, hogy újra meg kell õket adnom. Az ötödik pont nyilván ellenõrzésre szolgál, hogy megegyezik-e a tulajdonos, illetve a kérvényezõ, de a negyedik pontnak mi értelme? Komolyan, ide mit várnak?

Scientia potentia est.