League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Amúgy Phreak is kitett magáért

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
Fantasztikusan csúcs volt <#taps>#taps>
Bánom hogy végül nem tudtak nyerni a clg sek <#schmoll2>#schmoll2>
...
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
...
...
...
...
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Together we'll fly someday...
Tudok ajánlani pár cikket/oldal, ahol sokkal jobban leírják, minimális angol tudással érhetõ:
http://www.solomid.net/guides.php?g=29322-tapobu-generic-build-guide
http://www.solomid.net/guides.php?g=22223-tiridus-generic-build-guide
http://www.reignofgaming.net/blogs/a-different-view/vvinrar/22510-solo-queue-and-you
Velem is többször megtörtént ez a fel-le, mindenkinek megvan a personal elo hell-je, nem lehet meghatározni pontosan a rating határokat, nekem 1500-1600 között van, többször leestem 1200 alá, de mindig visszajöttem.
Elõször is, mint elõttem írták duo queue egy hasonló szintû playerrel lehetõleg skype/vent/ts hozzáféréssel.
Másodszor a jungle/mid a két role, amivel egyáltalán lehet carryzni, még a legidiótábbakat is. Ezzel lehet vitatkozni vagy nem elismerni, de ez a tény. Pl egy jungle/mid duo queue nagyon erõsen tud húzni egy csapatot.
Harmadszor, ha erdõzöl hagyjad a Trundle-t, mert bár nem rossz a clearing time/sustain, de se carry elkapásban se carry megvédésben nem jó, 0 cc, az a nyalóka elég esetleges és szar😊 Ha jungle akkor mao/skarner/cho, ha tetszik ha nem. Ezzel a három champpel remekül tudod megvédeni a carryket, ha arra van szükség, de remekül el is tudod kapni, mindháromnak gyors clearing time-ja van, nagyon erõs ganking potential és még erõsebb late game possibility.
Negyedszer: Ne beszélgess semmit, ne poénkodj, ha kell ignore all. Egyszerûen köszönsz leírod mi a pref role-d és vársz. Ha nagyon rossz a dolog leavelsz queue-t 30 percet megér, hogy ne katarina corki botod legyen, mint ahogy elõbb velem történt volna.
Ötödször: Ha valaki feeder, extrém retardált, sértõdõs 12 éves azt nem lehet lecarryzni semmivel és senkivel, semmilyen attitude-el és semmilyen profizmussal, sajnos ezt el kell fogadni, nagyon nehéz, de ez van.
Azt se feledd el (amit én sokáig elfeledtem), ha egy meccsen rossz vagy, azt 4* kaphatod vissza és akkor állsz egálban, ha érted mire gondolok😊
Hatodszor: Ha nem tudod a pref role-d játszani, törekedj arra, hogy nem skillshot based championnal mész, mert no skillshot=> kisebb hibázási lehetõség, ha mondjuk felhúznak vagy bármi. Ezért rettentõen erõs pl a jax/taric solo queue-ra és ezért nem ziggs-ezik senki solo queue-ban.😊
Remélem tudtam segíteni, ha valami még eszembe jut leírom!
Sok sikert az elo climbing-ban!😊
Nagyon nem tudsz válogatni, hogy kik közé kerülj. Bár kicsit fail a matchmaking. Nem egyszer hozott már össze pár száz win-es emberkékkel, míg az ellenfél csapatban csak 1000 win-es emberkék voltak. GGWP
Ezért jobb, ha szerzel ismerõsöket és velük nyomod. Soloban már én is ritkán játszom, mert nem igazán akarom idegesíteni magam néhány "csapattárs" arcoskodása és viselkedése miatt.
Általában ismerõsökkel együtt játszom, így jóval szórakoztatóbb az egész és nincsenek a szokásos beszólások sem, hogy Reported, Retard stb.
Maximum az ellenfél részérõl jön a szülõi ház szentté avatása, de az már nem igazán érdekel. <#idiota>#idiota>

Kicsit furcsa, hogy nincs minden banknál átmenet...
Köszönöm a segítséged!
Scientia potentia est.
...
"<...>
If you still wish to delete your account, please reply to me with confirmation and verify the following information:
- Account Name (The Name you log in to the LoL Client with):
- Summoner Name (The name your friends see in-game):
- The server you play on (NA, EU-West or EU-Nordic/East):
- Location that you registered the account from:
- Last IP address used to play League of Legends (http://www.whatismyip.com/):
- The email address used to originally register your account:
Please be absolutely sure that you wish to proceed with this request when you reply back to me.
Thank you for your attention. Please let me know if you have any questions."
Az elsõ, második, harmadik, illetve hatodik pontban feltett kérdésekre kiolvasható a ticketembõl a válasz, ezért valószínûleg megerõsítési / biztonsági okai vannak, hogy újra meg kell õket adnom. Az ötödik pont nyilván ellenõrzésre szolgál, hogy megegyezik-e a tulajdonos, illetve a kérvényezõ, de a negyedik pontnak mi értelme? Komolyan, ide mit várnak?
Scientia potentia est.