League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Semmire.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Friendly, Helpful, Teamwork, Honorable mire jó?

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Köszi.

Zickler
Build csak a cuccokat takarja. A Guideban pedig le is van írva hogy melyik cuccot miért ajánlja, vagy hogy melyik képességet hogyan kell effektíven használni.

Battletag: Muhee#2716

mi a különbség a guide és build közt? 😄D

böröczk
Hát, majd ha guide lesz, szívesen véleményezzük szerintem, de ez egyelõre csak egy build. 😛

Kumiho #2179

Szeretném megosztani veletek a frissen elkészült Malzahar guide-met, véleményeket várom.

http://www.lolking.net/guides/preview/23754

Gyerek teemoval solozta az 5fõs csapatunkat mert el feedelték elején -.- gyereknek 20 halálja volt 10 perc alatt...

böröczk
Na jó, ez mi?
O.o

Kumiho #2179

böröczk
Jaja, ezen én is gondolkoztam, de szerintem fölös, egy last whisper elég, és szerintem nem ad annyi armpent, ami kompenzálná az early advantage-t flat ad-s rúnákkal.
Mondjuk még nézegetnem kell a változtatásokat, szokatlan nagyon, egy csomó item van, aminek elkezdtem bevásárolni az alapanyagait, aztán rájöttem, hogy már nem is létezik, vagy tök másból épül. <#zavart1>

Ezt a Liandry-t komolyan gondolták? Bár nem feltétlenül veszi minden ap-s hasznát, de az a pár, ami igen, túlságosan is felerõsödik tõle, vagy csak szerintem? <#zavart2>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
6:40-tõl.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Kár, hogy ilyenkor már a másik felemre feküdtem, de most visszanéztem és tényleg jó meccseket nyomtatok.

Érdemes még Armorpen-es rúnákat vásárolni vagy már fölösleges? Sajnos eléggé gyöngítették õket S3-ban.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jól játszotok 😊

böröczk
Megint elfelejtettem borderlessre visszaállítani. :/

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Villogsz.

böröczk
Maak
Koszi az infot, letoltam mar par meccset lolban tudom, hogy mukodik. 😊Ez valami bug volt ismet.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ronihun
most szarakszik egyébként

...

SzirmosSzisza
Ne is menj addig, meg nem is lehet 😄 (kibanolnak 3-3-at és 5-5-öt választanak)

Maak
Megint elkurt valamit a riot, nagynehezen beengedett rankedre, first pick voltam, 3. ban, mondom nami-t kibanolom. Onnantol semmit nem lattam a gamebol, se az utcso bant, se a pickeket. Gyors altf4, visszalepek, 30perces pihi mert kileptem...hat a kurva anyjukat azt, mar megint...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Wtf van a kliensel? Nem enged rankedra mert nincs 16 championom...lol

pár hónapja még járt érte IP, de boldog boldogtalan felment és punisholt össze vissza a free IP miatt. ezt elkerülendõ megszüntették a szolgáltatás ezen részét.
Már?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

NagyiBMX
Kérdés? Nem volt, Nincs és nem is lesz 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Már nem jár érte semmi.

Ha a tribunalban tevékenykedek, akkor azért kapok valami jutalmat, vagy hogyan mûködik ez?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

jazzy
Nagyi van még kérdés? ^^
SzirmosSzisza
Nézd meg az új Maokai skint, neki feléledési animációja is van !😄

ronihun
Azért örülök, hogy kezdenek egyre többet variálni a recall animációval, berakhatnának alapból is pár ilyet, veigaré aranyos, meg Mario-s.

...

SzirmosSzisza
Veigar skin jól néz ki!

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy ennek kb a fele nem látszana,

böröczk
Cica, inkább ezt tedd bannerbe 😄

Kumiho #2179

Cobra.
Imperial Lux jól néz ki, én azt vettem meg rá. Lehetne karácsonyra valami extra skin akció, mert már csak 280rp-van és többet nem akarok venni, de ezt valamire el kéne költeni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Meg is vettem reggel, majd este meg is lesem milyen. De hosszú ideje õ az elsõ új champ ami érdekel.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Annyira OP, hogy ihajjj, 2 hõst is kiszorított 😄

Amúgy SG házibajnoksággal van valami?

NagyiBMX
Errõl jut eszembe, Kha'Zix még meddig lesz itt fönn? <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Igen, és az release skin, azért tettem hozzá, hogy ÚJ, de túl nagy kérés lenne Luxnak jó skint kiadni, arról nem is beszélve, hogy ez egy recolored változata kb a commando skinnek.
Észrevettétek, hogy mostanában a kiadott skinek 90%-a ilyen "steel,metal" témájú? Rettentõ mennyiségû fantázia szorult a készítõkbe.
Legalább a Koi Nami szép lett. 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Hé, a kapucnis skin jó 😄

böröczk
Komolyan ezzel a förtelemmel akarják kiszúrni a szemünket?
Annyira vártam egy jó, új Lux skinre. Akár karácsonyi is..

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ezt felesleges megvenni :/

TBTPumpa
Ohh kivették a rúdtáncos recall animációt a karácsonyi Katarina skin-bõl... <#szomoru1>

Az új Lux skin:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Azt olvastam régen Janna Q is bugos volt és kb egész lanet fellökte 😄

Cobra.
AP Teemo az új tárgyakkal meg masterykkel nagyon durva lett.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

jó persze van pár olyan ulti csak ennél nem kell közvetlen ott lenned, ha meg lanen nyomod kb kikerülhetetlen
támadásnál menekülésnél egyaránt kemény, már alig várom mikor kezdenek el sírni, pedig még csak most jött ki😄
janna,gragas,soraka,sona az övékkel is 😊 (meg gondolom sok máséval is 😄)
rohadt erõs ez a nami😄D
az ultijával egész csapatot meglehet menteni lol
NagyiBMX
Az komoly mert én champion selectben vagyok😄

cuNAMI miatt
Csak nekem nem megy EUW, érdekes mert a client undefined az oldal szerint meg online 😊

böröczk
Azért sajnos sehol nincs a Kitty Cathez képest, vagy a Red Cardhoz. <#shakehead>
Ezek az idei karácsonyi skinek elég igénytelenek, a Luxosat azért még megnézném, arról még semmit nem tudunk a nevén kívül.

#24842 Igen, lehet, hogy azokat nem ártana áttanulmányozni már, mindenesetre, ha valóban csináltak az ap Teemonak egy használható itemet, akkor meg van bocsájtva. 😄 Bár én elvoltam a régi dfg-vel is. <#gonosz1>

Kumiho #2179