League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Csak emlegetnem kellett. Lesz free Akali!

Egy Rumble-ra is kíváncsi lennék. Kár, hogy július óta nem volt free.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Én csak a free Teemo-tól félek: Mushrooms everywhere <#idiota>

Bár egy free Shen vagy Malphite sem jó számomra.

böröczk
Akciókról nincs még post?

Free week Nidalee-k szerintem rosszabbak <#zavart1>

Kumiho #2179

Érzem hogy gragasoznom kell a héten.

Why so serious?

Fabio Capello
freeweek gragasoktól ments meg uram minket.

NagyiBMX
Free Championok:

Jax
Kassadin
Taric
Nautilus
Gragas
Nidalee
Vladimir
Singed
Akali
Urgot

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Nem tudom, én se tudok vele játszani, de õszintén szólva nem sok olyan embert láttam, aki nagyon erõltetné.
Higher elo streamekben néha látom, de általában csúnyán végzi, és a csótányos csapat veszít az esetek nagyobb százalékában, mint nyer. Mondjuk én többet láttam õt top solon, mint jungle-ben.

Kumiho #2179

emberek, jelen helyzetbe kha xiz télleg egy szar jungleba ? vagy télleg én vagyok egy akkora szar alak hogy nem tudok vele játszani?😊😊:

jazzy
Ez a topic jól reprezentálja magának a játéknak is a terjeszkedését.

Akalival veszek 2 olyan itemet ami ad coldown ratet és max 3 ulti ráugrással megtudom ölni az enemyt 😄

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Unknow
Katarina nehezebb karakter mint Akali. Figyelni kell arra,hogy mikor érdemes bemenni a fightba, melyik skillt, mikor nyomod és stb... Nem egy könnyû karakter.
Lassan kirakják a heti freeket mert nézelõdtem meg kérdezõsködtem és modnták hogy leagueoflegends.wikia.com -on felszokták tünteni hétfõ hogy melyik karik lesznek a heti free-k...

TBTPumpa
Igen. Akali nagyon erõs (ha el lett látva kajával, akkor "megállíthatatlan"), de szerintem nehezebb vele játszani, mint Katával. Kata kezdõbarátabb (a játékban is Recommended kategória).

Sajnos Akali már nagyon régen volt Free... <#idiota>

Kata lesz a következõt akit megveszek... Ez a kari nagyon tetszik egyébként jó kis ütõs kari <#nevetes1>

TBTPumpa
Katarina és Akali közül mindenképp Katát választottam volna. Katával könnyebb játszani - a nyári rework óta ütõsebb és szexibb is lett. Másrészt pedig õ a játék "reklámarca". Rengeteg helyen vele és Ryze-val reklámozzák a LoL-t. <#idiota>

böröczk
Gyerekek 😄
Zilean

Kumiho #2179

Szintén. Riot megint alkotott. Majd javítják.

Why so serious?

30-as pingem van, de minden a játékban szerverlagos a skillektõl a játékválasztásik, lekérdezések, minden. A halcsaj óta. Másnak nem?

Guardsman gyerek télleg jól tolja játszik 😊

Rendben, köszi a tanácsokat körbe nézek akkor ezeken 😄

SzirmosSzisza
Most megy OddOne, õ pl hülyéskedik végig de szórakoztató 😄 Ha Tanulni akarsz akkor Guardsman Bob vagy WingsofDeathX

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jaja nézd csak ezeket. Jó zene, jó stream, én meg folyamatosan össze-vissza beszélek bennük. 😊 De Guardsman Bobra azért tényleg érdemes ránézni, õ ügyes is, nem veszi véresen komolyan magát, menõ Teemo sapkája van és jók a zenéi is.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Múlt héten volt free ... 😄

pogii: nézz szét a Hasznos oldalak link alatt ;D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ami stream-et néztem eddig az a tied volt és Don Capello-é.. nekem a tietek is tetszik mert jó a hangulatuk.. de majd megnézem ezt a formát is akit ajánlottál ^^

A mostani összes ingyenes karaktert már kipróbáltam aki tetszett az graves volt jarvan iv.

böröczk
Ha van kedved meg idod, nezegess streameket, sokat lehet tanulni. Guardsman Bobot ajanlanam, nagy forma, jo zenek, hangulat, nem duhong, bekes, vicces jatekos. 😄

Kumiho #2179

böröczk
Hat Mester Janos hol marad le? 😄
Eloszor is TEEMO akarhova 😄
Ap mid: Katarina
Top: Irelia (Nidalee)
Adc: Ashe
Support: Janna, de igazabol minddel szivesen jatszom, ha jo adc van mellettem.
Jungle: nem tudok 😄 de ha muszaj, akkor Lee Sin, Shyvana, o is milyen reg volt free.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Amúgy elején szerintem próbálgasd az ingyeneseket. Illetve kb minden hõsrõl van videó Riot youtube csatornáján!

😄D nekem egyedül Akali van még csak megvéve de nagyon tetszik.. ^^

Nekem Teemo. Mondjuk ezzel az új patchel lényegesen kevesebb lett a killem mint elõtte, mintha lassabb is lennék, de cserébe talán nem darálnak le olyan könnyen mint elõtte.
SzirmosSzisza
Karthus, Lee Sin, Sona. Illetve, ha Leona free, akkor vele 😄

Me0w
Leona, Nyami, Taric, Sona, Zyra.

Together we'll fly someday...

Malphite, Jax, Cho, velük játszom is. GP, Annie, velük sajnos soha pedig szeretem mindkettõt. Supportok közül meg sona és taric. Meg Leona mostanában illetve Nami eddig nagyon tetszik. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
Ziggs, Ori, mostanság Draven.

Fec papa
GRAGAS. <#zavart1>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

NagyiBMX
Hát leginkább Ezreal, Graves, Irelia, Lee Sin 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nektek melyik a kedvenc championtok vagy amelyikkel a legtöbbet toljátok?

Nem is rossz ötlet

Fabio Capello
kékbe mr jobban megéri

böröczk
Akármelyik, késõbb megveszed a másikat 😛
Vagy nézz videót róluk, én régen az alapján döntöttem. 😄

Kumiho #2179

Katarina vagy Akali? 😄D mind a kettõ nagyon tetszik de csak az egyik re futja :/

Maak
szetb@sz az ideg, mastery-t sem tudok allitani a kikurt unknown error ablak miatt...pickelem orianat, lag trynda bepickelve...gz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nem csak neked szar, itt is szarakodik meg sok mindenkinek ...

Maak
Kileptem es most nem kell varnom, ez is miezmar? Uj q van, kivancsi vagyok eljutok-e a startig.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

böröczk
Hát ilyen szintû problémákkal nem nagyon találkoztam, valóban kicsit lassabb a champion select, meg vannak ingame minilagok, beakadások.
Szerintem rakd újra a klienst, esetleg írj supportnak, nehogy a sok dodge-ért banoljanak. 😄

Kumiho #2179

Maak
Most komolyan csak nalam baszakodik a kliens? Megint lephettem ki mert semmit nem lattam a banok utan, se spell csere se runapage cseret nem engedte...

SzirmosSzisza
Yup

blade of the ruined king lesz a ludas
Akkor jó hogy kapom 😄