League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
#26347 az
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#26341 menekült elõllem, mert mi a baj 7killt átváltod creepbe akkor 20perc alatt kb 150creep el mi a baj publicon? jah hogy prok 300at tolnak OK, meg 10 perc alatt bevernek 5tornyot nehéz creepelni, de biztos én vagyok a noob
Luluval tartottam botot, csak 2x haltam meg mire bedöntötték tornyot, de kellett hozzá kb 10 perc nekik...
végén 40-17re nyertünk😄
megjelöltem akalit, ugye 6 másodpercig láthatóvá válik, de futott be a kis "biztonsági zónájába" nemtom mit akart<#idiota>#idiota>
jók az ilyen meccsek kár h csak ritkán van ennyire balfasz enemy😄
Why so serious?
jó a csapat, de ez enemy se kutya
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Persze aki teheti, és erre kíván költeni, tegye csak, nem az én dolgom, én addig is zabálom a kínaimat.
Egyébként, ha lehetne, én az internetet is ingyenessé, mindenki számára alapból elérhetõvé tenném. 😄
Oh, köszönöm Cat <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szóval mit lehet elítélni abban, hogy valaki fizet egy játékért?
#26318: kapsz nagyobb képfeltöltési korlátot, gyorsabb üzenetküldési lehetõséget és nagyobb galériát, de kár ezen vitatkozni, Mi kellene az SG-nek topikban párszor ki lett vesézve.
Én nem tudom sajnos elképzelni, hogy havi x ezret fizessek játékért, bár tudom, hogy rohadt rossz fórumon írom ezt, és ezért majd jól megköpdös itt a nagy többség 😄
Semmi ellentmondást nem találtam amúgy abban, amit kiemeltél.
Két teljesen különálló téma, egyébként az elsõt a fórum szerkesztés + vip-séghez írtam, a másodikat pedig az mmo-k kapcsán.
Szóval "lol" csak nyugodtan.
Kumiho #2179
szerk: nem
más: Vi bugfixek jönnek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ez a fizess a szerkesztésért nekem nagyon lehúzós szagú. De persze lehet, hogy velem van a baj. (villáért sem fizetnék, akkor ennék máshol)
Why so serious?
vs
"sot sokszor elitelem"
lol
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mindenki maga dönti el, mire kolt, egyebkent ha 20 ft lenne, se koltenek ra, mert annyit se er nekem.
Ez ugyanaz, hogy mmo-val se vagyok hajlando jatszani, sot sokszor elitelem, viszont lolra koltottem mar, mert azt szivesen tamogatom, es en dontom el, akarom-e, nem havi kotelezettseggel fizetek.
No offense.
Kumiho #2179
Kell a lelki, szellemi támogatás. Teljesen meg vagyok zavarodva most,hogy nincs sharingan summoner skill. Így nem tudom mit kell fiddlenek junglebe vinni, és ez globálisan kihat minden tevékenységemre.
Ezt a vip dolgot pedig sose támogattam, és nem is fogom, botrány.
<#pias>#pias>
Kumiho #2179
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mi ez már, hogy nem lehet alapból a hsz-t szerkeszteni, ratyi.
Kumiho #2179
Viszont utána kétszer egymás vertük el "Unknown"-t zsinórban custom játékban, bár nem szeretném lejáratni, de egyértelmûvé vált ezek után, hogy Zippo segítségére szorul, és szegény a dzsungelben se nagyon boldogul, vagy csak nagyon nehezen, a csapata kísérete mellett.
Kumiho #2179
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
csapattársa kevés hpval megmenekül(ne), de odaránt magához (még fel is kínálom magam) aztán megölöm a másikat ugye... istenem
a másik az idióta lee játékosok, amikor kirúgnak a tömegbõl ezzel megmentve az életem😄DD
harmadik meg azok a tristana játékosok akik az ultival átlõnek a falon szintén megmentve =)
sose értettem ultit minek kell elnyomni majdnem full hp-ra....
Kumiho #2179