League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banane15
Gondoltam, egyébként amikor én smurfozok akkor nekem is jóval kevesebb creepem szokott lenni. Sok múlik a játékostársakon( 5 perc után teamfight, ha te farmolnál a többiek 4 v 5-ben is mennek, stb.).

Farmolni és tolni a lanet nem ugyanaz, másrészt meg van ward a földön.

Why so serious?

ToCsEk
ablalblla kibaszott leaver melett ilyen feederek melett te 52õt farmolsz tudom ablalblla...

#26347 az

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Banane15
Ez East szerver?

jazzy
Abllablbala balfaszokat kapok mindig azért vesztünk ablalblla ha azt merik mondani, hogy 21 perc alatt 51 creep kevés evelynnel amivel csak q-t kell spammolni akkor leugatom mert ÉN tökéletes vagyok, mások a hülyék. Meg sem próbálok belegondolni, hogy talán az én hibám is.
ToCsEk
hát 4v5be ilyen feederek melett nehéz is farmolni, értelme sincs sok kitolod lanet, 3an jönnek hátba aztán paff

SzirmosSzisza
Low elo-zni rankeden szoktak. Bár ez is "low elo" csak normal elo, ami nem publikus. Last hitelni meg meg kell tanulni, mert, ha nem fasznub az ellenfél, akkor aligha tudod megölni 1v1-ben (látom már no jungle "elo"-n vagy 😄), cs-zni viszont tudsz mindenképp (itt ugye nincs deny)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ToCsEk
hát mert a public nem low elo? jah de, hát akkor?

#26341 menekült elõllem, mert mi a baj 7killt átváltod creepbe akkor 20perc alatt kb 150creep el mi a baj publicon? jah hogy prok 300at tolnak OK, meg 10 perc alatt bevernek 5tornyot nehéz creepelni, de biztos én vagyok a noob

Ez azt jelenti, hogy az adófizetõk közösen fizetik az internetet, nem pedig azt, hogy ingyen van.

jazzy
Tán ott nem jönnek a creepek
belefutottam egy 4v5be úgy, hogy elsõ perctõl négyen voltunk
Luluval tartottam botot, csak 2x haltam meg mire bedöntötték tornyot, de kellett hozzá kb 10 perc nekik...
végén 40-17re nyertünk😄
megjelöltem akalit, ugye 6 másodpercig láthatóvá válik, de futott be a kis "biztonsági zónájába" nemtom mit akart<#idiota>
jók az ilyen meccsek kár h csak ritkán van ennyire balfasz enemy😄
Christian88
hogy jön össze a low elo és a normal meccs?

http://www.twitch.tv/hegii

ToCsEk
azt hogy lówélón milyen az élet<#szomoru2>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Gondolom a creep scoret...

Why so serious?

jazzy
Ezen mit kell nézni
ToCsEk

jó a csapat, de ez enemy se kutya

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

BoneDragon

Finnországban alkotmányos jog a szélessávú internet.
jazzy
És jó nõ felfogó gát!
Fabio Capello
AHHAHHAHAHHAHAH

Különc
Te skinekért fizetsz más meg WoWért, nem tudom mi ebben az elítélendõ, erre akartam kilyukadni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Értem én, hogy minden legyen ingyen, de ki fogja kifizetni? Vagy olyen ez, mint a kétfarkú kutya? Ingyen sör, örök élet?

böröczk
Emlékszem erre a képre, amikor készült, ott voltál Te is a háttérben.

Kumiho #2179

böröczk
Kicsit félreértettél, nem azt ítélem el, hanem maga az elv, hogy havidíj egy játékért, amit köszönik, de sokan megkapnak csekk formájában 1-3, stb havonta, és az élet kényszeríti rá õket a fizetésre, nem egy játék. 😄
Persze aki teheti, és erre kíván költeni, tegye csak, nem az én dolgom, én addig is zabálom a kínaimat.
Egyébként, ha lehetne, én az internetet is ingyenessé, mindenki számára alapból elérhetõvé tenném. 😄

Oh, köszönöm Cat <#banplz>

Kumiho #2179

Unknow
Azért Brigitta elég öreg. Igazából mindent elítél mert õ ilyen mogorva.
SzirmosSzisza
Mondanám, hogy másik generáció, aki elítéli a játékokat, de hát brigi azért nem annyira öreg 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mi abban az elítélendõ, hogy valaki fizet a hobbijáért? Valaki meg sört vesz, én azt nem tenném, sõt az még talán el is ítélhetõ. Van aki olyan állatokat eszik, akit azért öltek meg, mert a fazonnak nincs kedve növényeket enni. Ez is elítélhetõ, de többnyire senki nem ítéli el, maximum nem ért vele egyet.
Szóval mit lehet elítélni abban, hogy valaki fizet egy játékért?

Ki ez a rengeteg retardált megint a játékban? Azt hittem már vége mindenhol a téli szünetnek.

SzirmosSzisza
Akkor nem marad Teemo skinre <#nezze>

#26318: kapsz nagyobb képfeltöltési korlátot, gyorsabb üzenetküldési lehetõséget és nagyobb galériát, de kár ezen vitatkozni, Mi kellene az SG-nek topikban párszor ki lett vesézve.

böröczk
? Azért mert én elítélem az mmo-sokat, neked miért fáj?
Én nem tudom sajnos elképzelni, hogy havi x ezret fizessek játékért, bár tudom, hogy rohadt rossz fórumon írom ezt, és ezért majd jól megköpdös itt a nagy többség 😄
Semmi ellentmondást nem találtam amúgy abban, amit kiemeltél.
Két teljesen különálló téma, egyébként az elsõt a fórum szerkesztés + vip-séghez írtam, a másodikat pedig az mmo-k kapcsán.

Szóval "lol" csak nyugodtan.

Kumiho #2179

j0nNyKa
pont egy kategória étteremben evõeszköz nélkül enni, meg fórumon szerkesztés nélkül lenni amúgy 😄

szerk: nem

más: Vi bugfixek jönnek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
"de persze mindenki magának dönti el" remélem olvasásértés megy, illetve kéne != lehet, a támogatás meg nem arról szól, hogy mit kapsz érte, de ez offtopic.
Én sem értem, hogy miért kellene fizetni, egy ilyen alapvetõ dologért. Én elvbõl nem fizetek ezért. Ha bármi mást adnának pénzért, talán fizetnék érte, hogy támogassam õket. (bár egy ilyen látogatottságú fórummal, elég sok pénzt lehet keresni pusztán reklámokkal)
Ez a fizess a szerkesztésért nekem nagyon lehúzós szagú. De persze lehet, hogy velem van a baj. (villáért sem fizetnék, akkor ennék máshol)

Én azért nem fizetek érte mert a világ összes többi fórumán ingyen lehet szerkeszteni a hozzászólásaidat, itt meg fizetned kell érte. Ez olyan mintha egy étteremben megrendelnéd a kaját és utána vagy fizetsz külön a késért és a villáért vagy eszel kézzel. 😊

Why so serious?

Különc
"Mindenki maga dönti el, mire kolt..."
vs
"sot sokszor elitelem"

lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Igy van, Buddha ide mar keves sajnos.

Kumiho #2179

böröczk
Miert kéne kibírni, eszem abból az ezresbol 2x a kínaiban. 😄
Mindenki maga dönti el, mire kolt, egyebkent ha 20 ft lenne, se koltenek ra, mert annyit se er nekem.
Ez ugyanaz, hogy mmo-val se vagyok hajlando jatszani, sot sokszor elitelem, viszont lolra koltottem mar, mert azt szivesen tamogatom, es en dontom el, akarom-e, nem havi kotelezettseggel fizetek.
No offense.

Kumiho #2179

Unknow
Maradjunk annyiban,hogy nem véletlen próbáltam õt rávenni arra, hogy fényében fürödhessek.

Kell a lelki, szellemi támogatás. Teljesen meg vagyok zavarodva most,hogy nincs sharingan summoner skill. Így nem tudom mit kell fiddlenek junglebe vinni, és ez globálisan kihat minden tevékenységemre.
jazzy
Ki lehet bírni 1 évben 1 ezrest egy olyan dologra amit nap mint nap használsz szerintem, de persze mindenki magának dönti el, akinek sok annak sok.
böröczk
Persze, mert más fórumon alapból jár a hozzászólás szerkesztése, ez sg-s idiótaság egyedül, hogy nem lehet. Ezért én meg kétszer posztolok egymás után, gyönyörûen mutat, mondhatnom.
Ezt a vip dolgot pedig sose támogattam, és nem is fogom, botrány.

<#pias>

Kumiho #2179

TBTPumpa
Fizess és akkor lehet hozzászólást szerkeszteni. SG-nek is kell valami kis bevétel! <#nyes>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

böröczk
*kétszer egymás után zsinórban

Mi ez már, hogy nem lehet alapból a hsz-t szerkeszteni, ratyi.

Kumiho #2179

böröczk
Az ADC-sen kikaptunk, az APC-set nyertük, ott only apc teamet vittünk, fent van a visszajátszás, azt hiszem, de nem érdemes megnézni, mert még én se emlékszem rá, olyan illuminált állapotba kerültem a szilvabortól. <#banplz>
Viszont utána kétszer egymás vertük el "Unknown"-t zsinórban custom játékban, bár nem szeretném lejáratni, de egyértelmûvé vált ezek után, hogy Zippo segítségére szorul, és szegény a dzsungelben se nagyon boldogul, vagy csak nagyon nehezen, a csapata kísérete mellett.

Kumiho #2179

Banane15
Ezt a Blitz dolgot most át tudom érezni. Most próbáltam ki elõször, de a kedvenc supportom lett. Nem voltam rossz vele, de úgy belejöttem hogy egyszer önkéntelenül magamhoz rántottam a felénk rontó ellenfélt, ami az ADC vesztét okozta. De elképesztõen élvezetes support Taric után. : )

TBTPumpa
Ez nekem is ismerõs... Lee engem is rúgott már ki teamfigtból ezzel megmentve engem (ADC-ként mindenki rám fókuszált, erre Lee kirúgott, pedig szerinte pont be akart rúgni a harc közepére). De Alistarral is volt már ilyen tapasztalatom, de az egyik legjobb az a Singed-es volt. Katával voltam kevés hp-val (botlanen segítettem), aztán egy ellenséges Singed be akart dobni a csapatába, hogy bedaráljanak, de a másik irányba dobott el, még messzebbre magától és a csapatától... Utána közös chatben meg is köszöntem neki, hogy megmentette az életemet. Erre a srác visszaírta: FU <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Alistarok?😊
Kly
Mi lett az eredmény? 😄

Scientia potentia est.

bírom ezket a low blitz játékosokat😊
csapattársa kevés hpval megmenekül(ne), de odaránt magához (még fel is kínálom magam) aztán megölöm a másikat ugye... istenem
a másik az idióta lee játékosok, amikor kirúgnak a tömegbõl ezzel megmentve az életem😄DD
harmadik meg azok a tristana játékosok akik az ultival átlõnek a falon szintén megmentve =)

sose értettem ultit minek kell elnyomni majdnem full hp-ra....
böröczk
stream: full adc trollteam

véletlen pont t rollteamet kaptunk enemynek, full apc 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Addoltalak rendes karival, vegyél majd fel aztán átlépek kicsire.