League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
😄

Kumiho #2179

2 nap 8 ranked meccs 7 win 1 los. Nem panaszkodom. De amikor ugy volt 3 lossom h mindig leavelt valaki es nyert meccs lett volna, akkor ugyan kapjak keg azt a 2x vagy 3x elo minuszt 😊
Ez nem igaz, Én évek óta játszom, és egyszer sem szakadtam úgy, hogy rankeden reportolat volna emiatt. A legrosszabb az volt, hogy kb. 1 percig nem voltam játékban, és a dc miatt meg is öltek. Ilyen kb 2-3x fordult elõ eddig.

Fabio Capello
Akkor körülbelül senki nem rankedezne, senkinek nincs atombiztos, szakadásmentes nete.

Szerintem akinek szakad a netje, ne menjen rankedre. Akinek meg egyszer szakad évente, az meg kibírja majd, hogy egyszer ezért elot veszít.

Nekem ma rankeden 4(!) leaverem volt. Az ellenség nem is reportolta õket, mert szerintük ez GG. Nos, nekem van gondom a rendszerrel.

jazzy
Akkor kirúgja a netkábelt, a ragelõ userek cselesek, de ha van pici esze csak bent marad afk junglezni, ugyanolyan toxic sajnos, nem ír semmit, mi alapján reportolod, farmja van, halála nincs, igaz killje se, de ez nincs a summoners code ellen.
j0nNyKa
btw egy connection lostot meg egy "rábasztam az alt f4-re / az end game gombra" történetet azért manapság illik szétválasztani egy programozónak <- ebbõl ki lehetne indulni
de mondom, nekem a mostani rendszer teljesen megfelel, bajom igazából még nem volt vele

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Akkor mi van, ha ragequitolok és aztán reconnectelek, hogy ne kapjak többszörös minusz elot?
Elnyészõ azok szàma akik a net miatt szakadnak mint akik afkznak vagy ragelnek. Akinek megszakad az reconectolni tud. Ez miatt nem csusznal le a leaverek kozé...
jazzy
Jók lennének az ötletek de mindegyiknek több a negatívuma mint a pozitívuma, 10 perc gondolkodás után szupernek tûnik, de ha végiggondolod nagyon sok hiányosság van benne. A személyre szabott +- elo lenne nyilván a legjobb, csak annyi helyen lehet keresztbe tenni neki, hogy kb lehetetlen megvalósítani. Ez van, a solo q mindig is ez lesz, a legjobb tudásod szerint játszol, de akkor is függeni fog az egész csapattól, ezt el kell fogadni. Jobban jársz ha elfogadod, mintha konstant idegeskedsz rajta.
Így van. Ha valaki net miatt kifagy (ilyen velem is volt már, mondjuk hálistennek rankeden csak egyszer) az ne szívjon nyilván. Inkább azokkal kéne valamit kezdeni akik bent ragadnak 4v5ben, hogy õk ne szívjanak akkorát.

Why so serious?

Fabio Capello
és szopjon, akinek neadjisten megszakad a nete?

A probléma ebben az új ötletben az, hogy aki képtelen felfogni a játék rendszerét, az 1000 játék után sem tud majd játszani. Én gyakran kapok olyan társakat, akik 1000+ winnel is feedelnek.
Minden esetre elkerülhetõek lesznek azok, akik most indultak friss 30-as accounttal, és 1200-ról 40 meccs után próbálkoznak. Meglátjuk mi lesz ebbõl.
A dota 2 rendszere szerintem is jobban van kitalálva, mert kezeli az alapvetõ problémákat, ezért sem értem, hogy annál rosszabbal, miért állnak elõ.

A jatek erzekelne ki afkzik vagy leavel, es dupla vagy tripla annyi -elot kapna mint tarsai... egy ido utan az ilyen arcok egy helyre kerulnenek😊
Fabio Capello
Dotában ha valaki leavel, és nem jön vissza öt percen belül, onnantól a játék "safe to leave" státuszt kap, ergo bárki kiléphet, retorzió nélkül. A játékos, aki eredetileg kilépett, egy alacsonyabb besorolású matchmakingbe kerül 12 órára, ahol egyrészt jóval hosszabb a queue idõ, nem kap battle pointot, illetve csak olyan játékosokkal dobja össze, akik szintén ebbe a low priority mm-ben vannak, nem a "rendes" játékosokkal.

Hegi90
ja, dota2-ben meg a leaverek pár alkalom után egy spec matchmakingbe kerülnek, amiben a hozzájuk hasonlóakkal kerülnek csak össze. Mondanom se kell, hogy ebben az esetben ~5 perc mire talál egy meccset.

riot pls

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
hát így nemtomhány hsznyi elégedetlenség után végre mondtál valamit, amivel egyetértek: sok az elégedetlenkedõ.

Biztos vagyok benne, hogy összetudnának hozni valamit, ami jól mûködik. Csak azt a pénz marketingre is lehet fordítani---> új játékosok---> profit.
Unknow
Nekik is az az érdekük,hogy a playerek jól érezzék magukat a játékban, mert akkor fizetnek. Nálad és nálam okosabb (értsd: olyan emberek akik ehhez jobban értenek) dolgoznak a riotnál. Hidd el , ha van rá megoldás, megtalálják majd.
Ip bannolni is lehet, bár sok embernek rugalmas IP-je van, és amint rebootol új ip-je lesz, Meg így azok is megszívják, akiknek tényleg valami közbejött.
Ez csak egy ötlet volt. Amúgy meg azt nem hiszem el, hogy nem bírnak valamit kitalálni. Szerintem csak nem érdekli õket, nem érdekük egy jobb rendszert létrehozása (drága, és akkor is lesznek elégedetlenkedõk).
Unknow
Ha olyan player van az ellenfél csapatában aki frissen lépte be a 30at, a 30as smurffel meg olyan van aki tud játszani..és stb...

Fölös most leírnom minden variációt,hogy megértsd miért érné meg jobban magaddal vinni valaki egy smurfon ugye?

Nem megoldható, és nem is lenne jó megoldás.
Ha mindig egy smurffel duozol, akkor alapból hátrányból kezdesz, mivel az ellenfél csapatában 5 "teljes értékû" játékos van. Vagy ha a másik oldalát nézzük, hogy mindenki egy smurffel duozik, akkor 10+ percet kellene várni, amíg berak egy játékba, és ott is a 5-bõl 4 smurf.
j0nNyKa
mintha valami hasonló lenne a dotában kidolgozva, de az sem jobb mint a LoL rendszere, pl. az említett "kihúzom a netet ha bukó party van" történet miatt

A leaver játékos, nyilván számíthat valamiféle szankcióra. Amúgy magával az elo rendszerrel szerintem nincsen baj.
Unknow
Welcome to the League of Abuse. Apró pénzért lehetne venni smurf accountokat, aztán bemenni velük duora. Gáz van? Smurf leave = my elo is safe.
szóval, ha vesztésre állok, leavelek, és nincs elo bukás 😊

Szerintem meg ha a gameban van egy afk/leaver, akkor azért a játékért ne járjon elo a nyertes csapatnak, és ne veszítsen a vesztes csapat. Függetlenül attól, hogy hol volt a leaver/afk.
én szerintem valami olyasmi rendszer kellene kidolgozni, amiben az elo gain/loose, nagyban függne a csapat társak eredményeitõl

lehetne valami, ami számolná, hogy az adott player win vagy loose streaken van-e, hogy olyan hõssel van-e amivel gyakran játszik, mennyire mozog az elo-ja +/-, és ezek alapján kapnának egy számot, és attól függõen, hogy nyert vagy veszített a csapat, az elo ettõl módosulna pozitív vagy negatív irányba

így eleinte kisebb mértékû lenne az elo változása, késõbb meg nagyobb, nem úgy mint most, hogy az elején 50+/- utána meg 10, így kevesebb elo menne a levesbe a feederek, leaverek, vagy éppen bénázó társak miatt, és talán jobban alkalmazható lenne egy team based játékra.

ha esetleg valakinek megtetszett az ötlet, és van kedve, kirakhatná lol fórumra, nem vagyok nagy angolos 😛

j0nNyKa
hja úgy nézem hogy a mm systemet, meg a pontozó rendszert is mintha picit onnan nyúlnák ide - ami szvsz kurvajó döntés

Különc
Neki van lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
nem feltétlen, de amúgy se értem miért kell ilyeneket kijelenteni, mikor úgy sincs szinte semmi rálátásunk a rendszer mûködésére. <#confused>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#eljen>
sc2ben is valami hasonló van ha jól tudom és ott tényleg jól bevált.

ez alapján a 200-750 wines rétegnek kb nem lesz queue aki meg a kezdetektõl játszik (normalt) 5-10 percekre is benragadhat ,de ne legyen igazam
j0nNyKa
esélytelen olyat kitalálniuk, amire bárki hajlandó volna pozitívan reagálni
nekem btw tetszik ez is, meg a season 3 változás is, de valszeg hülye vagyok

gg ha valóban így lesz az egy rakás khaki elsõre...Mert gondolom ugyanannyian játszanak 3 éve mint 1 és van 1500-2000 feletti winjük ,hogy legyen ki ellen tolni.
j0nNyKa
a recent change to the matchmaking system

lényeg:
"In the latest game update, we rolled out a second beta test of a new matchmaking change that is live in all territories. This change will increase your average queue time by about 30 seconds, but we hope the benefits are worthwhile.

The matchmaker will now take into account the Number of Wins a player has in every matchmade queue (Normal SR, Normal TT, Ranked Solo/Duo, etc).

This means that for the first few minutes, the matchmaker will attempt to find teammates and opponents that have a relatively similar Number of Wins as you in addition to trying to find teammates and opponents that also have a similar skill rating. However, this does not mean it's impossible to get matched into a game with a large difference in Number of Wins--it's just more rare.

NagyiBMX
1:30 Ady Endrus 😄D

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Különc

lulz

jazzy
Ha beállítanák directedre az jobban teljesítene mint ez a szerencsétlen
Különc
Szóval a Gambit Gaming jutott tovább, mert GYORSABBAN nyert, mint a másik, fuck logic

ps

Anthrax
azubu megveri hacsak nem akarja hogy mym kiessen

Különc
Ha jól értelmezem, akkor ha az Azubu.B megveri a Curse-t akkor a Curse megy haza, mert a MYM a Curse-t megverte, amirite?

Különc

Különc
Minden killrõl lemarad Deman, nem tudom miért nem bírják kezelni a kamerát rendesen

Anthrax
gg nem jut tovább szerintem csoportból bár most mym ellen jól állnak

SzirmosSzisza
dafuq, m5 Crs-tõl kikapott ?:o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
GG 0 1 AZB
MYM 1 0 Crs
GG 0 1 Crs
MYM 0 1 AZB

Battletag: Muhee#2716

Anthrax
Eddigi meccsek eredményeket nem tudjátok véletlenül ?

Különc
Erre throwolnak egyet, 8(