League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Eh most néztem, hogy ez a Kayle skin Legendary, lehet rossz a fülem de nem igazán hallok a hangokban különbséget, azt hittem sima 975ös skin, annál többet nem érzem, hogy érne, még akkor is ha jól néz ki.
böröczk
Ha már skinek, ezen besírtam 😄

Teemo, The Switf Ward

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Magma Chamber átalakult Dominonná.

Grafika tunning meg azért para, mert ha valami szebb lesz, akkor szinte biztos erõsebb gép kell hozzá, a LoL meg ugye elfut egy kenyérpirítón is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Én azt a 3v3-mat nem hoznám fel példának, fõleg az új mappal, említést nem érdemel.
Akkor már írtad volna a Proving Ground-t.

Kumiho #2179

böröczk
*fogniuk

Kumiho #2179

böröczk
Nekem amúgy a játékmód megfelel, azt valljuk be, nem nagyon lehet cifrázni. 😄
Persze pár fun mód nyilván nem ártana meg senkinek, mint amilyen az új aram map, de szerintem kiesne a belük, ha ilyesmi szörnyen terhes munkába kéne látniuk. 😄

Ágyõ Magma Chamber például.

Én már egy kis grafikai tunningnak is örülnék, mint a téli/õszi/stb újratextúrázása a klasszikus SR-nek.

Kumiho #2179

jazzy
most megkaptuk a the proving groundsot,és a 3v3 pálya változást,most vagy 2 évig várhattok pálya újítás ügyben 😉

SzirmosSzisza
Pl milyen jó lenne, ha nem csak 5v5 lenne, hanem pl 3v3 egy másik pályán vagy esetleg valami tök más játékmód, pl olyasmi, mint a CoD-ban a HQ ... áhh, de ezek csak álmok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Ezt akartam én is írni.

Egyébként az a felelõs csapat is dolgozhatna inkább új skineken (igényeseken, mint pl ez a Panda Annie, nem pedig amik az utóbbi idõben kijöttek, igénytelen, összecsapott munkák).

De elsõ sorban új maptextúrákkal, mint anno a téli, halloween-i volt.
Én speciel örülnék, ha egy kicsit változó környezetbe lehetne helyezni a játékot, akár random generálta, custom game esetében pedig választott formában.

Kumiho #2179

Me0w
De ez nem no 😊 Mondjuk jobb is...

Together we'll fly someday...

SzirmosSzisza
Jaa, Twitch chat, ne foglalkozz vele. Eddig a RIP scara ment 😄

SzirmosSzisza
Például Õ ? 😄

jazzy
Mármint csomó helyen látom, hogy 2 shens won, i can see 2 shens, pl most a verseny chatjébe is spammelik ezt a 2 shens dolgot és nem vágom mi ez..
Me0w
Inkabb nyerjen a szakallas bula, mert tudja kivulrol az osszes karakter osszes mondatat? ej-ej 😊

Together we'll fly someday...

SzirmosSzisza
Redditet olvasom csak, ott se értik miért ban annyiszor, gondolom sokan látják nagyon rendezvényeken aztán emiatt. Prauk meg split push miatt nyomatják ugye.

Amúgy cosplay yay. Megint valami jó suna fog nyerni aki 1 sort se tud idézni a hõstõl akit alakítani próbál :8

jazzy
Az biztos, már elõre várom a first pick instalock ap Ezrealt meg a másikat aki azt hiszi AD és rápickel midet, mert nem olvasta a chatet és indul a rage 😄

Más: Te nagy tudója vagy az ilyeneknek, mi ez a nagy 2 Shens mánia?
SzirmosSzisza
YOLO Q-ban lehet lesz 1-2 AP Ez ezután 😄

TBTPumpa
Pandás Annie:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Azok a Peke burstök :o
Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

j0nNyKa
klienssel mi a konkrét para?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Peke jól nyomja, eddig egy Dragon és egy Blue steal 😄

Unknow
Ezt simán megkapja bármelyik champion aminek nagyobb a hitboxa.
Hegi90
heh. kemény. és tényleg. akkor my bad, de blitzel a lábára célozzatok az embereknek 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Trust me im an engineer
Hegi90
<#rolleyes>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza

jazzy
Azt a Taricot magasan 150%osan eltalálta, nem lõtte fölé se alá 1 centivel se. Az a hitbox valóban bugos néha a Lux ultinál. Ennek ellenére nekem nagyon ritkán jön elõ.
Hegi90
a kliens viszont tényleg egy okádék

Hegi90
hitbox minden championnek a lábánál van, ami egy kissebb karika. A videóban pont fölé lõtte, bár taricnak a krva nagy köpenye miatt úgy tûnik hogy pont a közepén ment át.

SzirmosSzisza
Elején úgy ahogy tartották magukat, ~30-40 perc fele 20k különbség volt.

jazzy
Skból 4 kifagyott és Ocelote egyedül lehozta aztán lábat csókoltak neki az Azubusok, az a homár ad carry gyerek meg is ölelgette és a seggére csapott, aztán vidáman ugrálva mint Annie távozott az arénából?
SzirmosSzisza
SK vs Azubu Frost. Kettõt találhatsz az eredményt illetõen 😄

jazzy
Mi lett az elsõ eredmény, kik játszottak? Lemaradtam.
SzirmosSzisza
Hitbox egy ideje eléggé szédül. Például. Illetve a kliens is egy kalap ... mióta megvan. (lépj ki LoL-ból és indítsd el megint funfunfun).

Amúgy most megjósolom, hogy Khazik BC-t rushol, utána meg Warmogsot és nyerni fognak 😄

j0nNyKa
ez tény, de feltételezem vannak prioritások, azért folyamatosan jönnek bugfixek, újítások
egyszerre mindent nem lehet

egyébként milyen bugok vannak évek óta? én kb. ~2 hónapja játszom, úgyhogy nem tudok ezekrõl

SzirmosSzisza
IEM Katowice 2. nap

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/16vaen/ <- Reddit thread

tl;dr: SK, Azubu Frost, aL, Fnatic (EU). Stream.

BoneDragon
<#law>

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Szerintem arra gondolt, hogy ha képesek arra, hogy mindig 8 új karakter legyen készülõben megoldhatnának olyan problémákat, amik több éve a játékban vannak 😊

j0nNyKa
nem jött át
te azt mondod, hogy aki új karakter alkotással foglalkozik, az inkább fordítsa az idejét / energiáját arra a munkára, amit totál más csinál

én sem látom át egy ekkora cég mûködését 100%-osan (sõt), de azért azt megkérdezném, hogy te miért?

SzirmosSzisza
Ha meg nem adnak ki új karakter amiatt sír mindenki. Több millió játékos kiszolgálásánál meg nem annyi egy új feature hogy ide rakok egy echo-t aztán raj lesz minden 😊

De amúgy sajnos igaz, hogy ha átvennék a dota2 dolgait sokkal jobb játék lenne :/

Nem erre akartam célozni, de mindegy.
Az ilyenekkel én is teljesen tisztában vagyok, de a lényegi rész talán átment.
j0nNyKa
mer amúgy pont ugyanaz a programozó alkot új karaktert, mint amelyik bugfixel

nem

jazzy
Sajnos ez hoz pénzt, a hibajavítás nem 😞
És az a szomorú, hogy az újabb karakterek kiadása még mindig fontosabb (mert ha azt az energiát/idõt átfordítanák akkor lehet nem lenne ennyi hiba)annál hogy kijavítsák ezeket a hibákat, és a különbözõ karakterek hibáit.
Fabio Capello
Nem, kb. szept-okt óta panaszkodnak rá az összes szerveren

zeli
Én meg azt hittem az én routerem a szar, hogy ezt meccsenként egyszer bejátssza. -_-

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fabio Capello
Ezt mondd a Syndra patch óta, amióta kb a játékosállomány fele az "Attempting to reconnect" bugra panaszkodik - amit még mindig nem volt képes javítani a Riot, csakúgy, mint az AMD 7xxx kártyákat érintõ grafikai bugot - konkrétan emiatt nem tudok lassan három napja játszani.

Lényeg ami lényeg - 100%-os szûrõrendszert úgysem lehet csinálni, bizonyos körülmények (lassú gép, "dobálós" net) alapján pedig nincs joguk játékosokat letiltani - marad az ami van, maximum megpróbálnak finomítani, átvenni a dotás rendszert, vagy hasonló.