League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Azt hittem csak nálam egy rakás szar a stream, de ahogy látom többen is panaszkodtak.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

jazzy
Vicc ez a minõség amit produkálnak
Detto, az elõbb még el is ment a közvetítés valami hibával

Különc
Twitch eléggé szar most, nekem 360p is akad

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

És egyszerre csak egy meccs megy, vagy közbe egy másik streamen elkezdõdhetett a másik meccs?

SzirmosSzisza
Katt a linkre és ott van :p

Elvileg mindjárt kezdõdik. Mondjuk ahogy nézem még megy a másik meccs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Ja már leírták, lol

Különc
*harmadik meccs=5. meccs

Különc
OGN verseny 2xBO 5 döntõdött el(Azubu.B vs Azubu.F), mindkétszer 2-2 állással, ilyen esetben a harmadik meccs blind pick, vagyis mindkét csapatban volt 1-1 Shen, de erre a rendkívül sok ésszel megáldott LoL community tagjai és a twitchre regisztrált nézõk elkezdték spam írni ill. kérdezni hogy "WTF 2 Shens" "2 Shens how?" "Why 2 shens" stb

Órákon át kérdezgették, de nem jöttek rá, azóta minden streamchaten ez a "vicc" ha még egy Shen sincs a csapatban, akkor is

Helló! Új vagyok még LoLban, csak azt akarom kérdezni hogy a Gambit Gaming játszott már ma? Vagy hol tudom követni a meccsüket? Mert ahogy nézem a streamen Azubu fnatic meccs van.

Anthrax
Peke megint lehozta a meccset

SzirmosSzisza
Eddig úgy néz ki ez lesz az új csapat/szponzor, de semmi sem hivatalos még.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
CLG.eu organisationt vált, Krepo is velük marad, már készülnek a season 3-ra, pletykák szerint EG.eu lesznek, de errõl még egyelõre semmi infó nincs, azt mondták, ha készen áll minden, bejelentik, hogy hova mennek.

...

A clg eu-val mi a helyzet? Annyit tudok, hogy krepo-n kívül ugyan az marad a csapat, csak más lesz a nevük.
Fnatic-ban peke az aki fel veszi az ásiaiakkal a versenyt. Sk-ban is csak ocelot az, aki fel tudja venni a versenyt, bár neki eléggé hullámzó a teljesítménye..
SzirmosSzisza
Sajna kb az összes EU/NA csapat egy vicc koreaiakhoz képest 😞

m5 + clg.eu van egyedül velük egy szinten.

böröczk
Milyen durván elhúztak farmban a Bubóék, dacca Nidalee O.o
Igazából a jobb oldali team ilyen téren vicc, rémesen el vannak maradva.

Kumiho #2179

jazzy
Ez az Azubu Blaze unalmas játékot játszik, hajrá Fnatic.
Én annak örülnék ha még az accom is bugos maradna a meccs miatt 😄D

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

SzirmosSzisza
Ha mindenki kifagy akkor nincs mibe visszalépni.

Anthrax
ja én is igy vagyok vele,nem tudok meccsre visszalépni ,mind1 ez van

Indítsd újra.. Kifagyott a szerver és most 1x-re reconnectel mindenki.. Nekünk is ugyan ez a helyzet az a poén hogy meccsbe nem lehet visszalépni mert folyton kifagy...

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Maak
ez most wtf?

mondjuk azota mar 58 percre ugrott...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
IEM Katowice 3. nap

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/16x5qt/day_3_iem_katowice_semi_and_grandfinals_live/

tl;dr: Azubu Blaze és Frost, Gambit Gaming (exM5), Fnatic (EU). Stream.

köszönöm! olaf lesz ezek szerint. xin még ami szóba jöhetne de az ultijával nem vagyok kibékülve.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

j0nNyKa
az az igazság hogy annyi elírásod volt hogy 3-an fejtegettük egy darabig, mit akarsz, aztán feladtuk
a dominozok dolog meg rohadtul magas labda volt

olaf meg minden normális játékban bannolva van, nem erõltetném.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

topra panth/olaf, junglebe olaf/jax
ha mindkét szerepre alkalmas championt keresel akkor olaf v jax szerintem
ezek szerint egyikrõl sincs véleményed. mák hogy volt ez a kép amit betehettél =)

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

valaki segítene dönteni? 3150 ipig vennék valamit top/jungel-re.
amikre gondoltam : phanteon , olaf, gankplank,jax (jaxot már unom kicsit)
mostanában sokat dominozom már ha számít.

Ezeknek a championoknak van a legjobb earlygamejük, ezért ajánlja õket. Bár én a jungle alistarra esküszöm 1200elo alatt.
valaki tudna adni linket errõl az elo változásról?
Hegi90
"Talon- Xin Zhao, Le Blanc, Kha Zix, Pantheon, Akali, Riven, Evelyn, Wukong, Jarvan, Lee sin, Shaco, Zed, Jayce, Kassadin"

akkor most már értem, hogy miért szopok még mindig 1200 körül: nincs meg egy se.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

eightmiles
lényegében valamikor a játék folyamán (ha az ellenfél csapatában van Kha'zix) elindul a rivalizálás, és ha ezidõtájt megölöd õt (vagy asszisztálsz a megölésében), átváltozik a nyaklánc és kapsz egy fullra stack-elt item-et, aminek a statja nem veszik el a halálozáskor

NagyiBMX
403 Forbidden 😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
emberkék a külön rengarnak szánt itemen ami killenként ad dolgokat,valamikor át változott head of khazixre,nem értem ezt a rejtette passivot,ez mi már ? és mit jelent? aki tud angolul ...

NagyiBMX
Aki nem látta volna:

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Igen, és épp ezért mennyivel enne többet egy téli változata, mint a réginek?
Simán csak lustaságról van szó, nem magyarázhatják meg semmi mással.

Kumiho #2179

BoneDragon
Úgy látszik ezt az SK mindig becumizza, bajnokságból is így estek ki.

Anthrax
ez baromi jó meccs volt, SK ki is esett Peke hogy lehozta végén

daemonervosa
ha minden további gamet buknak peke akkor is MVP

Trolling is a art.

BoneDragon
Ez durva volt!!!!444<#wow1>

OMFG that peke 😄
jazzy
AZTAKURVA MILYEN MECCSSSSSSSSS MILYEN ENDING
Múlthéten a két Azubu játszott egymás ellen OGN-en és az ötödik meccsen blind pickben mindkettõ csapat shent hozott. És mikor valamelyik szerzett egy killt jöttek a 2 shen op szövegek.

SzirmosSzisza
Mert ott nem csak textúrát cseréltek, ja jól tudom :p

böröczk
Szerintem csak simán gagyi, a splash art meg ronda:

Kumiho #2179

mondjuk azt magamon is tapasztaltam hogy több az fpsem amióta volt a graf újítás 😊

böröczk
Ja, de kérdéses, mennyivel kéne "erõsebb" gép hozzá?
Úgyan már, azért mert egyesen hajlandók kalkulátorokon játszani, és hozzáteszem, hogy sokszor még Te szívsz amiatt betöltésnél 😄
Aztán meghal a map közepén afkban, majd hozzáteszi késõbb: "lag"

A régi SR-en is meg lehetett oldani, most is lehessen.

És állításuk szerint az új SR textúra kevesebbet eszik.

Kumiho #2179