League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Lag free viszont koreai, ha az angolt berakod 240p-be és csak a hangját kölcsönzitek ehhez talán valami jó is kisülhet

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
linkeld már be kérlek azokat a topicokat, sajnos nélküled nem megy
(azt tudod remélem hogy még az égvilágon semmi konkrétat nem mondtál)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Unknow
Sajnálom, nem lehet...én csak trollkodok. (Már megmondták nálam itt ezt az okosabbak is.)

Egyébként ha téged tényleg érdekel fogod és felmész redditre , megkeresed az ezzel kapcsolatos topicokat. Ott is le van írva ^^
jazzy
Még rajta vannak a kassadin könnyek

#26991 Egyértelmûen nekem szólt és kötözködõs hangnemben a vak is látja. A vége meg GG nyert és igen, GG vs Azubu Blaze a döntõ hamarosan.
j0nNyKa
meséld már a probléma konkrét okát, mert te tudod, mi meg nem, ugyebár. komolyan érdekel, részletesen, szájbarágósan, hogy a hülyék is értsék.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Sose szerzed meg, mert az "functional and stylish"

Unknow
Attól még nem a lengyelek hibája az amit egyébként még a nagyszerû amcsik se tudtak megoldani. Egyszerûen ez van... Ezzel se a lengyelek, se a Riot nem tud mit kezdeni. Ez olyan mintha pl egy régi épületbe akarnátok behúzni egy 250Mbites netet. Persze,hogy nem menne, mert egyszerûen a régi kábelezés nem tudja azt a sávszélet biztosítani. Újra kéne húzni az egész házban a cuccot.

Csupán arra akartam kilyukadni, hogy nem feltétlen kell rögtön fikázni mondjuk szegény lengyeleket, ha egyszer semmit nem tudnak tenni az ügy érdekében. Én már azon is csodálkozok, hogy ezt bírja...
jazzy
Nekem is kell, megyek veled, megszerezzük a sálát közösen? 😄
Különc
Amúgy is van meccs utáni VOD, de "élõben" jobb lenne látni

böröczk
Szerintem nem is az itteniekhez szólt, hanem akik stream chat-en fél mp-énk be szokták irogatni, hogy "OMG RIOT SUX" és társai.
Engem mondjuk nem izgat, amennyit rápillantottam, bõven belefért a szaggatás, fõleg, hogy mobilon amúgy se szokott reccenéstelenül menni. 😄

Kumiho #2179

Különc
Tegyük fel, hogy utánajártam. Még mindig rossz, 360p-ben is beakad. Most hogy tudom miért rossz, sokkal jobban érzem magam, de még mindig rossz

böröczk
Szerintem amúgy vicces, hogy már rég le lehetett volna egy sorral zárni az egészet, és amíg valaki reagál egy másik hozzászólására, azzal borzasztó láncreakciót indít el, és udvariatlanság lenne a másiktól nem visszareagálni. <#idiota>

Ki nyert, nem láttam a végét? (Elejét se mondjuk, csak a pickeket. 😄)
Most ez volt a vége, vagy lesz még valami kockaösszecsapás?

Kumiho #2179

Unknow
A különbség az,hogy én nem írogatok hülyeségeket ide, és kb annyira tartozott a topichoz a dolog mint amit én írtam. Persze tudom...

Most tartunk annál a fázisnál mikor elmagyarázzátok ,hogy miért nem kértek abból,hogy bárki elmondja mi a helyzet. (Lásd Zippo.) De akkor a lengyelek a hülyék. Így sokkal egyszerûbb <#idiota>

| ma 18:15 | privát | galéria | válasz | #26987

Én azt írtam,hogy annak kell utána járni,hogy miért rossz. Nem azt,hogy neked miért rossz. Ezt a Los Angeles-i fail után elmagyarázták oldalakon keresztül pl redditen is.
Különc
Mindenkinek rossz volt a stream, nem csak azoknak akik lusták utána nézni hogy miért

Anthrax
pontosan, OGC alatt elég durva dolgokat hozott össze vele és meccseket hozott másik Azubu ellen ,de most nem jött össze

Anthrax
Ocelote autogramot osztogat, ülök is fel repülõre...

ronihun
a különbség csak az, hogy õ nem ír neked ilyeneket hogy "pampogsz" "lusta vagy" és nem próbál ironizálgatni, sõt õ még hozzá is szól a topik témájához, de persze igazad van

...

jazzy
Én nem tudom, állítólag Madlife csodákat mûvel vele, gondolom ezért pickelték, nem jött be.

#26982 -> #26980
Unknow
Bocs, hogy megpróbáltam elmagyarázni neked, hogy nem feltétlen a lengyelekben kell a hibát keresni, hanem esetleg elõször utána nézni a dolgoknak, aztán pampogni. Ne haragudj... <#idiota>

Mindig elfelejtem, hogy vannak itt emberek akik eldöntik, hogy ha egy karakter rossz, akkor rossz. Lusták utána nézni,hogy esetleg õk nem tudják kezelni. Ha egy stream rossz, akkor rossz, lusták utána nézni, hogy miért.

Egyszerûbb benyögni azt,hogy "hülye trollok" mint azt,hogy " oh..tényleg? akkor utána járok". Wp Jazzyppo 😄
BoneDragon
Meglepõen könnyen kikaptak most. De még mindig nem értem azt a blitz picket, kb használhatatlan volt.

jazzy
Nem gondoltam volna az elsõ napos GG play után, hogy így elverik az Azubu Frostot, számomra meglepetés, de örülök neki.

#26976 térj vissza a szarkazmushoz zippoval, szar troll vagy. Szerk: ikszdé

#26979 de tudni, mert leírták jó párszor, hogy a lengyeleknél van a para, bár most mióta utoljára leállt és újraindult nekem ment normálisan, remélem a döntõre így marad
A streamet a twitch közvetíti. Nem tudni, hogy odáig van baj, vagy onnantól. Ez azért mégis csak internet, nem bérelt vonal.

Anthrax
mondjuk kíváncsi vagyok ezekért a steamekért mennyi pénzt kapnak ha egyáltalán kapnak

Gambit brutálban nyomja.

Unknow
A lengyel szervezésrõl van szó? XD Hát akkor még jobb, mert a lengyel szervezésnek ehhez még kevesebb köze van ^^ Nem tudom feltûnt -e , de még Los Angelesben sem lehetett folyamatos streamet csinálni. Olvass kicsit utána, hogy miért hal le a twitch ilyen gyakran. Herp derp
Különc
Oroszok mintha most nem trollkodnának

jazzy
Itt senki nem beszél a Riotról, az egész Lengyel szervezésrõl van szó.
Anthrax
Nem a steamtõl járatják le hanem a 2 lengyel kommentátortól és az egész levezetésétõl

Unknow
Jaja, elég keményen. Mivel nagyon sok ember lusta utána olvasni vagy kérdezni annak, hogy miért állhat le csak úgy egy stream. Így meg rögtön benyögik,hogy: "OMG RIOT U SUX!"!

Bár lehet, hogy nem, mert azért mostanság elég sokan tisztában vannak azzal, hogy ez nem csak azon múlik,hogy a Riot mit csinál. Persze mindig lesznek buta emberek 😄
Különc
Le is állt most

jazzy
Durván lejáratják magukat
Különc
Nem a nézõszámtól függ, hogy milyen a stream, elvileg helyi net sávszélesség probléma van Lengyelországban és ezért akadozik

btw a chat lezárásról, sokkal jobb snoopeh észrevételeit/tanácsait olvasni mint 2 shent és társait
Anthrax
138e nézõ van, elcseszõdik ennyi nézõnél vagy akad az elõforudlhat

Zickler
Inkább azt mondanám hogy ismét itt a Tank Meta.

Battletag: Muhee#2716

BoneDragon
Jó kis game volt!<#eljen>

SzirmosSzisza
Ahogy nézem Warmogs az új GA 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vajon lesz singed nerf a közel jöbõben? 😄
ez a stream egy vicc amit ezek mûvelnek kint... se hang akadozik ... mit gondoltak ezek?😊 Chat letiltva gondolom nem véletlen (nehogy agyon savazzák õket)..
BoneDragon
Közönséget végignézve, kezdem érteni miért olyan sok a troll a játékban. <#idiota>

jazzy
majd ha karma rework
"Leigh Smith @RiotDeman We are just delaying the Semi-Final until the stream is fixed, we don't want you guys to miss a thing! #leagueoflegends *** #katowice"
Nah, csak lesz normális stream?

jazzy
Izgalmas splitpusht fogunk nézni a döntõben ha lesz stream egyáltalán
SzirmosSzisza
Azubu.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

fnatic vagy a blaze jutott tovább?
SzirmosSzisza
Azt azért írtam, mert nem volt internetem és nem tudtam nézni.

Különc
Már semelyik nyelvû stream se megy

jazzy
Nincs viped, mer minden pénzed wowra költöd
Különc

Különc