League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
(azt tudod remélem hogy még az égvilágon semmi konkrétat nem mondtál)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egyébként ha téged tényleg érdekel fogod és felmész redditre , megkeresed az ezzel kapcsolatos topicokat. Ott is le van írva ^^
#26991 Egyértelmûen nekem szólt és kötözködõs hangnemben a vak is látja. A vége meg GG nyert és igen, GG vs Azubu Blaze a döntõ hamarosan.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Csupán arra akartam kilyukadni, hogy nem feltétlen kell rögtön fikázni mondjuk szegény lengyeleket, ha egyszer semmit nem tudnak tenni az ügy érdekében. Én már azon is csodálkozok, hogy ezt bírja...
Engem mondjuk nem izgat, amennyit rápillantottam, bõven belefért a szaggatás, fõleg, hogy mobilon amúgy se szokott reccenéstelenül menni. 😄
Kumiho #2179
Ki nyert, nem láttam a végét? (Elejét se mondjuk, csak a pickeket. 😄)
Most ez volt a vége, vagy lesz még valami kockaösszecsapás?
Kumiho #2179
Most tartunk annál a fázisnál mikor elmagyarázzátok ,hogy miért nem kértek abból,hogy bárki elmondja mi a helyzet. (Lásd Zippo.) De akkor a lengyelek a hülyék. Így sokkal egyszerûbb <#idiota>#idiota>
| ma 18:15 | privát | galéria | válasz | #26987
Én azt írtam,hogy annak kell utána járni,hogy miért rossz. Nem azt,hogy neked miért rossz. Ezt a Los Angeles-i fail után elmagyarázták oldalakon keresztül pl redditen is.
...
#26982 -> #26980
Mindig elfelejtem, hogy vannak itt emberek akik eldöntik, hogy ha egy karakter rossz, akkor rossz. Lusták utána nézni,hogy esetleg õk nem tudják kezelni. Ha egy stream rossz, akkor rossz, lusták utána nézni, hogy miért.
Egyszerûbb benyögni azt,hogy "hülye trollok" mint azt,hogy " oh..tényleg? akkor utána járok". Wp Jazzyppo 😄
#26976 térj vissza a szarkazmushoz zippoval, szar troll vagy. Szerk: ikszdé
#26979 de tudni, mert leírták jó párszor, hogy a lengyeleknél van a para, bár most mióta utoljára leállt és újraindult nekem ment normálisan, remélem a döntõre így marad
Bár lehet, hogy nem, mert azért mostanság elég sokan tisztában vannak azzal, hogy ez nem csak azon múlik,hogy a Riot mit csinál. Persze mindig lesznek buta emberek 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nah, csak lesz normális stream?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás