League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
öh... de és akkor öh... te?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
az ázsiaiak szemében meg mi nézünk ki ugyanolyan hülyén <#idiota>

SzirmosSzisza
Jajj tényleg, még a régi CLG-ben volt egy Kobe nevû tag, csak kilépett a CLG-bõl és elment modellkedni 😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Hát hogy alapból ronda természetesen.

Különc: Utánad azonnal!

Nagyinak +1

Kumiho #2179

NagyiBMX
Nem feltétlen, Snoopeh meg Ocelote még helyesnek is mondható, yellowpete meg Krepo is teljesen normális. Mondjuk tény ,hogy a többségük eléggé érdekes, az ázsiaiak meg mind ugyanolyan hülyén néznek ki.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Parancsolj. (Voyboy barátnõje, mindig húzza solo q-ban 😄) Vagy Õ. Bár ezek nem annyira gamerek, inkább figyelem hajhászok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
ezt kérjük bannernek

j0nNyKa
tehát a gamer srácok alapból rondák
.. akkor egy gamer lánytól mit kéne várnunk?

jazzy
😄DDDDDDDDDDDDDDD:SADS:AD😄😄😄😄😄:S😄😄DDDDDDDD im in love
SzirmosSzisza

Különc
Szerintem te Ed Wardra rávetnéd magad és megnyalnád a csecsét

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Én azt olvastam, hogy az Azubu Frost azt nyilatkozta, hogy a Gambit Gaming easy win, nem számítanak semmiféle nehézségre.

Ezen felül a junglerük CloudTemplar közölte, hogy ezerszer jobb, mint Diamondprox, akárhol, akármikor elveri.

Na erre volt reakció az amit a képen láthattok miután megnyerték 2-0-ra, hozzátenném utána elnézést kért a CloudTemplartól, mert fõképp neki szólt.

Ezt a retardált fej témát meg nem értem, van.. fejük, mint minden másik embernek, Darien ránézésre is értelmesnek néz ki, Alex is, oké a másik 3 srác már érdekesebb berendezésû, de.. fejek, nincs velük semmi baj, nem modellek, de nem is modellkednek.
böröczk
Mert annak a srácnak van alapból elfogadható arcszerkezete, sõt, õ még hivatásához képest egész korrekt kültakaróval van ellátva.

Kumiho #2179

Különc
Nekem mindig a hobbit jut eszembe errõl a névrõl

NagyiBMX
Olyan retardált feje van az összesnek... talán Alex Ich feje még elfogadható de a többi.<#levele>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Utána elnézést kért, Riot azt mondta, hogy nem volt szép, de jó látni, hogy ennyire beleélik magukat a játékosok 😊

Más: rég volt banner csere <#nezze>

Zickler
Az egész Azubu Frostnak

Battletag: Muhee#2716

NagyiBMX
De hogy veri arcba magát, amikor a két keze találkozik beleremeg a feje. Amúgy kinek mutatott be?

Különc
Ráadásul pofán veri magát a gyerek, lol

Különc
Azt hittem rosszul láttam, de akkor tévedtem, jól játszanak, de egy rohadt köcsög bagázs

SzirmosSzisza
lolking / charts

tigeroo
stat oldal vagy valami van arról hogy melyek a legnépszerûbb csampjanok stb?
SzirmosSzisza
Na, sikeresen átaludtam a döntõt 😄

j0nNyKa
hát legalábbis alsó hangon facerollolták a ferdeszemûeket
dzsidzsiiiiiii

BoneDragon
GG

Különc
Jézusom, ezek bekokszoltak a group stage után

😄😄😄 JESSZUSS

jazzy
Janna
ki az a szõke a videóba? sosenem láttam még

Czdano
Már értem miért kérik lowelon is a kassadin bant megint -.-"

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

games4ever
<#taps><#banplz>

szegény pasi aki a végén kiakadt 😞

jazzy
😄DDDD
😄D
Különc
Surrendereltek 22 percnél, lol

j0nNyKa
10k golddal menni az szimplán csúnya

jazzy
Bedurvultak az oroszok 😄

Közben aki nem nézi / nem látta eddig a twitch chaten Snoopeh érdekes dolgokat ír, érdemes elolvasgatni.
Unknow
Húha, már átmentünk vulgáris stílusba és theorycraftba 😄 Attól, hogy itt nem válaszolok neki, még írhatok neki máshol nem? 😛 Persze vágom, ha valami nem elõtted történik az már nem is valid. Forever alone T_T
jazzy
Az elõzõre még annyit, hogy továbbra is olyan embereknek írogatsz akiket semmibe veszel, de Brigi kérdésére basztál válaszolni, pedig nagy cimborák vagytok, semmiféle flame nem volt amíg nem jöttél, rózsaszín srác.

#27008 aw miért akarjuk felakasztani, nekem nincs bajom Ocelote-al, jó régen olyan volt amilyen, de szerintem teljesen korrekt jó ideje.
Unknow
Közeledik a játék = Rosszabb a stream ; Távolodik = Jobb. Aszerint változik a stream minõsége,hogy éppen mi van a képen. Egyértelmû, hogy egy kék kockát streamelni megterhelõbb mint egy játékot. Mert nem tök mindegy,hogy egy álló képet, vagy mozgóképet streamelsz. <#idiota>

Ez mindig is így ment...ha egy képen sok ember van, több memóriát foglal az sd kártyán mintha csak egy embert fényképeznél le ^^

| ma 18:43 | privát | galéria | válasz | #27009

Nem csak te vagy ezen a fórumon 😄 Vannak azért akik nem csak azt akarják hallani,hogy "igen, igazad van, ne is nézzük meg az okát semminek." Vágom én ,hogy te csak annyit akarsz hallani,hogy "okos vagy, így van. Ne is nézzünk utána, mert ha nem úgy lenne ahogy mondod, megbántanánk az egódat, és ez így jobb."

De oké...hagyjuk a témát, tudom, hogy erre érzékeny vagy^^
jazzy
Most, hogy közeledik a játék már nekem is akad, eddig tökéletes volt amíg nem volt semmi.. öregszenek a kábelek

#27008 Köszönjük a kritikát, sajnos a 2. bekezdésedrõl már rég lekéstél, de szép próbálkozás, nem tudom minek írogatsz ha semmibe se veszel itt embereket, írogass azoknak akiket valamibe veszel, hiányozni fogsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(TE NE MONDD MEG NEKEM, HOGY KINEK ÍROGATOK ARRHAHGAGRAH FRÖCSÖGÉS INC)
Anthrax
Azzal akasztjuk fel...

Unknow
Mondom, én nem fogok neked keresgélni azért,hogy bizonyítsak néhány olyan embernek akiket (már elnézést) amúgy se veszek semmibe. (Ez persze szól azoknak az embereknek akiknek.)

Ti azok vagytok akik panaszkodnak de nem néznek utána semminek. Akik a játékot hibáztatják a saját hibáikért, akik ha egy championnal nem megy a champion a rossz...és ha valaki mást mond az hülye.

Az ilyen embereknek nem kell bizonyítani, majd megoldod magad, ha meg nem, akkor nem. Egyikõtöknek se akarok szívességet tenni.
Különc
Nekem sajnos nem megy, ugyanúgy akad az angol stream

j0nNyKa
még mindig nem látom a reddit topicot belinkelve, ami legalább minimálisan alátámasztja, hogy volt legalább 1 értelmes szavad is "😛"

Unknow
...szerintem neked nem jött át az,hogy miért pont a kábeleket mondtam. Egyébként mi az,hogy pont most nincsenek?😄 Még mindig ott van az ominózus los angeles-i magyarázat. Fogod, megkeresed, elolvasod..kész 😛
j0nNyKa
tehát vannak ilyen topicok, csak pont most nincsenek, illetve ha régi épületben lenne a rendezvény, akkor a kábelek hibája lenne a szar stream

aha

Unknow
ma 18:22 | privát | válasz | #26994 -> A többit meg keresd meg magad. Neked ugyan annyi idõbe tellik mint nekem.

Én aztán nem fogok nektek bizonygatni semmit. Felõlem aztán maradhat ennél is az mint amikor championokról beszéltek.

Ott is mindig jön a : "Linkeld már be! Csináld már meg! Nekem nem ment, az lehetetlen,hogy másoknak igen!"
jazzy
Nekem jelenleg sima 720pben (nem a +ban) teljesen lagmentes a main stream is.

A lengyelesre meg annyit, ha nem tudok valamit megcsinálni nem vállalom el.