League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Most nekem sincs meg a fix 60 fps :/

Amúgy eddig 7 ranked alapján ugyanannyi retard van, csak itt pontot ér ha gyõzöl/vesztesz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
First pick beírja hogy "mid" majd pickel Olafot. Második pick Xin Zhaot választ jungle-be, Olaf beírja: fuck noob, I jungle és berakja a smiteot. Xin berakja igniteot hogy megy topra, harmadik pick kérdezi Olafot, hogy komolyan gondolja-e a midet. Válasz igen. Ellenfél Nidaleet pickel, azt mondja "OMG I got countered, I go bot"

Ment a dodge

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
hát ha a hegi nem tud egy 39548394 éves lolt borderless windowedben futtatni, megyek és veszek neki egy számítógépet 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zeli
Tegnap Phreak streamelt este, és olyan jót nevettem rajta. Elkezdte magyarázni, mikor töltött neki a game, hogy a borderless bugot úgy lehet megoldani, hogy ne nyúljunk semmihez miközben elkezd tölteni a game. Miközben ezt mondta, leugrott neki a sarokba. <#idiota>
Nem értem ezt miért nem tudják megoldani, retekmód idegesítõ.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

jazzy
Áh tolok 1 alt tabot jobb klikk a league of legendsre és teljes méret, megvan gyorsan, csak gyakori.
SzirmosSzisza
Nem mindenki tudja úgy futtatni a játékot 😊

(értsd ahhoz erõsebb gép kell)

jazzy az valami 600 éves bug, de van hozzá valami program ami javítva elvileg. Eze.

Amúgy ha nem windowedben van, akkor is van hasonló hiba ahhoz (képernyõ bal oldalát nem érzékeli a játék 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cataflam02
Pár napot nem játszottam, de jött vagy 800 mega patch, de semmi nagy újdonságot nem tapasztalok.. az új champion is unavailable.. ranked rendszer is a régi.. akkor mégis mi volt 800 + mega ? 😄

One more story

jazzy
Ez milyen hiba? Kifagysz töltés közben? Nekem olyan 200 játékból 1x van, ellenben azzal, hogy a jobb alsó sarokban indul a kliens, na az nálam nagyon gyakori. Alt tabos problémám soha nem volt.
j0nNyKa
ezt már múltkor is írtad, meg is csináltam, de rohadjak meg ha elõ tudok belõle kaparni bugot

másik: alt+tabra nem lehet megoldás a fullscreen(windowed) mód? (meg esetleg a többi gondra is)
mármint én nem tudom milyen baj van az alt+tabbal, de az ilyen jellegû parákat meg szokta oldani

SzirmosSzisza
Örülj neki. Nekem is csomószor elõjött. Amúgy lépj ki a kliensbõl és indítsd el újra aztán találkozol hasonlóval.

j0nNyKa
sose láttam még ilyen problémát amúgy ettõl a kurva fostól

Hegi90
alttabolni se merek már ebben a fosban

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
mióta kiadták a játékot esküszöm ugyanaz az air szar van azóta is

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
u mad sis

Hegi90
a kurva életbe már hogy nem lehet megcsinálni normálisra ezt a kibaszott klienst. Most is csak 2 ember afkolt nálunk 3 percig, engem harmadjára engedett be a játékba..............................

Anthrax
1310 és 1150 között nem hiszem,hogy annyi különbség lenne, én ugy vettem észre,hogy 1500ig csak szopás utána jó meccsek vannak, de mondjuk ez is lehet csak mák kérdése volt

SzirmosSzisza
Jó, azért aki 900 az okkal van ott 😄

megint bannolni fognak mert nem voltam hajlandó játszani egy CV+ignite "support" malzaharral boton, aki rá adásul direkt lopta a minionokat,1150 elo logic, hogy a tribunal is a legnagyobb csicskaság

és akkor arról ne is beszéljünk hogy most 1150 elon jobb csapatot kaptam mint egy hete 1310 en, ennyit az egészrõl,solo Q egy szar

én is toltam 1400-on 900-as gyerekkel, de neki már a hozzáállása is olyan volt, hogy az én kedvem is elment az egész játéktól. Egy halál után már sírt, hogy vesztettünk. Buktunk egy teamfightot megint, állandóan flamelt midnenkit a csapatba meg facecheckelt wardozáskor annak ellenére, hogy pingeltem/szóltam ,hogy jöjjön vissza mert halni fog, persze nem jött. Az ilyennel nem lehet mit kezdeni 😊 (csak hagyni mert lehúz)
SzirmosSzisza
Úgy szokott menni már állítólag a supporthoz nem kell sok skill 😊

Amúgy anno én is úgy toltam párat és nem volt para. Mondjuk az adc-m 2200 elo-n volt 😄

j0nNyKa
ráadásul a masszív ping-idegbetegséget is el lehet kerülni ignore-ral
nálam az átlag a játékonkénti ~2 ignore, és akkor még átgondolom, hogy érdekel-e az all chat

ingame chat nem pittyeg, a friendlistre meg nem adom ,hogy kliensbe is töketlenkedjen 😄 egyébként én is ignorolok elég sûrûn ha úgy van
Hegi90
mindenképp megéri ignorolni, legalább nem pittyeg a cset miatta.

Anthrax
igen,de nem mûködik, tegnap is csapattárssal dumálok és végén az eredménynél látom,hogy ignorolva van

Ha valakit ignorolsz akkor ez lesz 😄, de igazából annak nem sok értelme. Ha van egy kis "eszed" akkor fejben is tudod ignorolni és akkor még a kommunikáció fontos része megmaradhat
Anthrax
Nekem elég lenne az is,hogy ha valakit ignoreolok ne lássam a következõ meccsen amit ír

btw nekem olyan opció hiányzik ,hogy valakit (az egyértelmû dodge elõtt) lehessen reportolni. azokat akik már ott szítják a népet/trollkodnak. Tribunalba ugyanúgy mehetne chatestõl. Rögtön nem lenne annyi troll a lobbyba
a duo bot preamde egyik tagja általában überunderelo aki el is bukja a meccset mert carryzni nem tud és supportnak meg szintén béna. Õt kéne húzni a társának, csak kérdem én minek.
j0nNyKa
PBE-n már az új ranking systemet tolják

Különc
wat

Anthrax
és dupla annyi esély,hogy bot lane fel lesz feedelve.. Ez esetek 70%ba hogy ha duo bot van akkor tuti lose. A mid/jungle premade szerintem a legjobb ilyen szempontból. Ott értelmes emberek szoktak lenni ahogy észre vettem

Különc
Duoban csak 33% esélye van, hogy troll kerül a csapatba, mindenképpen megéri

SzirmosSzisza
Eddig tûrhetõ. De szerintem megvárom gold elos ismerõst és megyek vele, ott csak nem lesz olyan, aki direkt feedel 😊

Eltûntek a jóképû oroszok. Jött helyette ez a csodálatosan rémisztõ Kayle. 😊

Why so serious?

Különc
Majd meglátogatunk a kórházban

SzirmosSzisza
No elkezdek ész nélkül Yolo Q-zni, kíváncsi vagyok mi lesz a vége 😊

Fec papa
ez mi ez a banner? D: A két jobboldali élõlénytõl rémálmaim lesznek.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Valakinek egy fölös teszt szerós acc, vagy olyan amit megosztana szerény személyemmel?
Ááá megvaaan..😄 Vak vagyok és NFL. 😄
j0nNyKa
nem azér hogy beleugassak de a srác által említett lolhun pont ott vannak

SzirmosSzisza
Itt pár le van fordítva.

j0nNyKa
ah thx

Nem tudjátok hol olvashatom el magyarul a karakter történeteket? Lolhun nem találtam, pedig bíztam benne.
Különc
Itt, itemek is kapják rendesen

j0nNyKa
én 2 nerfet látok, te hol látsz többet?

Különc
Nézve a friss PBE Test server patch note-ot fogták a legtöbbet pickelt champiönöket és mindre rákúrtak a Nerfbattel

SzirmosSzisza
Ójajj, mi lesz itt randi fórum? 😄

Amúgy van róla a galériájában.

Különc
<#levele>

j0nNyKa
sorry nem vagy az esetem

Különc
Most jön az a rész, hogy KÉPT BAZD