League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
aztakurva <#taps> leestem a székrõl 😄D

...

TBTPumpa
Epic OP Grab! <#banplz>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Czdano
5 percig álltunk kb egy helyben utána és röhögtünk

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
MENJ A PICSÁBA! 😄DDDD made my day

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

40-50kérdés van

BoneDragon
SzirmosSzisza
Ha esetleg smurfol valaki Westen, akkor IntoxicatedMeow néven vagyok, addolhat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Játszottam ma 680 elos accon, igazi csemege ami ott van 😊
Nah ma alkottam shacoval egy 20/0/12-t, úgyhogy az adc-nk afk volt 5-8percig, így miatta 40minig is elhúzódott a meccs. Az ellen jax hozta topot, de be tudtam f2f-ezni, mivel volt már vagy 5 killem. xD

böröczk
my bad, én nem ismertem nõi keresztnévként, csak így

és férfi keresztnévként

Mondjuk érdekes vita alakult ki alatta a kommentelõk között, mert írt pár nõi egyén is, hogy õ márpedig Quinn, és nem férfi. 😄

Viszont, ha tényleg így van, és jön a nõi adc, akkor boldogság.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Engem eddig is 2000+ meccsesekkel rakott össze. Nekem úgy tûnik sikerül 500 meccs alatt elsajátítani azt amit nekik 4-szer ennyi ideig tartott <#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
„Az utóbbi game update-ben betettünk egy béta tesztet, ami a csapattárskereséssel kapcsolatos; ez minden szerveren él. Ez a változtatás átlag 30 másodperccel megnövelheti a sorban töltött idõdet, de reméljük, hogy ennyit érdemes belefektetni a jobb játék érdekében.
A "matchmaker" mostantól számításba veszi a win-ek számát, mindent belevéve (Normal SR, Normal TT, Ranked Solo/Duo, stb.).
Ez azt jelenti, hogy az elsõ pár percben a matchmaker megpróbál olyan csapattársakat és ellenfeleket keresni, akiknek viszonylag hasonló számú win-jük van, mint neked, és emellett még aszerint is keres, hogy hasonló skill rating-gel rendelkezzetek. Habár, ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen lesz olyan meccsbe kerülni, ahol nagy különbségek vannak a win-ek számában - csak ritkább lesz."

Az emelt díjas sms külön tészta. Nem SMS-ként fogja kezelni. Nem tudod így elkölteni a keretedet.

vedd meg a legkisebb tételt amit lehet és kiderül
vagy kérdezz utána a szolgáltatódnál
NagyiBMX
Ezt én értem hogy nem éri meg, de az a havi 5 ezer Ft elfog veszni, hogyha nem beszélem le vagy nem költöm el. Szóval most mi a jobb? Elveszik a pénz és nem történik semmi vagy veszek belõle RP-t. A problemám az lenne hogy nem vagyok benne biztos hogy az RP árát a havi 5 ezres keretbõl vonja-e le.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Érdekel valakit egy PAX SIVIR skin eune accountra?
Eladó lenne, mert nekem már meg van, külföldön vásárolt, és nincs felhasználva, mivel már meg van. Scannelt képet tudok róla küldeni (persze a kód le lesz takarva). Irányár 5000 ft.
TBTPumpa
Harley Quinn is coming... <#idiota>

IJIazz
öhm.. a Quinn nõi keresztnév

tigeroo
rohadtul nem éri meg mert paypallal olcsóbb egységárban az rp (énis néztem am)
NagyiBMX
Valaki segítsen légyszi!😄 Az új telefonom elõfizetését csak úgy lehetett megoldani hogy minden hónapra van 5000 Ft amit lekell beszélnem vagy elkell SMS-eznem. Mivel ennyit nem beszélek, gondoltam lol-ra tökéletes ez a pénz. De sokan azt mondják hogy ezt külön számlázza a T-mobil és emelt díjas sms--ként ez nem hogy levon az összegbõl de még hozzáad. Akkor most nyomathatom az SMS-eket RP-ért vagy inkább ne?

20 meccs, 20*4 feeder. 10 alatt egy sem halt. 20 loss. ezt nem hiszem el.

tigeroo
east...

ketten megcsináltuk, bár 13-36 lett az eredmény

fú, *oh god why* ez a meccs 😄
SzirmosSzisza
East/West? Lehet kezdek egy normális smurfot Westre 😄

Anthrax
nyugi, 30on is találsz majd ilyet 😄

tigeroo
lvl 15-ön még mindig olyan csapatba futok, amiben van 2 faék játékos és szerintük a 0-1-4 felállás kell, persze kommunikálni nem tudnak, hiába adunk nekik építõ jellegû tanácsot nem fogadják meg sem...
böröczk
Még nem biztos, hogy champion lesz, az is lehet, hogy csak egy lábszárvédõ. 😄

Lehet, hogy a jungle yordle amúgy, amirõl beszéltek, a neve alapján legalábbis semmiképp sem a nõi adc.

Kumiho #2179

Nem fogja ez az új item kicsit felkavarni a dolgokat top-on?
Lehet leporolom a Fizz-emet. 😄

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Megvan 1000 óra LoLból, még 3-szor ennyi és pro leszek 😄

Szóval senki se tudja, hogy mi lett szegénykével? Amúgy meg nem is kell gyorsabbnak lennie, akkor már túl OP lenne. Így is simán lehet tartani a renget ultijával. Khazixot is simán lenyomtam vele (mondjuk béna volt).
NagyiBMX
Q + sok tiamat + i. e. + critical

cataflam02
lol
De mitõl sebez ekkorát instant ? XD

One more story

jazzy
Az E jó cc ellen és szerintem jó a Morgana én imádom, teljesen más szerepe van és más teamben jó mint a Lux.
SzirmosSzisza
Lassú mint a pöcs és Lux jobb :c

Bár ez magánvélemény, teamfightban ult általában jobb + ugye cc ellen qrva jó a w.

Morganával miért nem játszik senki? Annó mindenki azt bannolta, és ha nem bannoltam, akkor jött a flame "noob, reported, we lose". AD bruiser meta ide, vagy oda, még mindig elég erõs.
Unknow
Karmát elítéljük mert túl op.
Karma tilos, az túl szemét pick lenne bárkinek. 😊

Why so serious?

böröczk
Karma sajnos ki van tiltva a játékmódból. 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Karma? Csalódtam 😞

böröczk
egymásnak pickelõs custom játék

csak úgy, csak spectelek, mosogatok meg takarítok 😄DD

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
lololol

Hegi90
hmm na így már azért más

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Jogos, erre nem gondoltam. Mondjuk én le vagyok maradva a metával és még olyan itókát veszek + hp potit + wardot 😄

ISTENEM 😄😄😄😄😄

böröczk
De igen, csak végre gondoltak az earlyre is, mert tudsz alapból kisarmorral kezdeni midre akár. <#gonosz1>

Kumiho #2179

jazzy
De ebbõl, kb ugyanaz mintha Chain Vestet vettél volna, csak most tudsz alapból Cloth armorral kezdeni ha ad ellen vagy apsként, thats all.
SzirmosSzisza
Õõõ, nem ebbõl fog épülni az új Hourglass? Azt a kettõt összevetve meg nincs nagy különbség.

j0nNyKa
hja earlyre, tényleg <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

böröczk
Ennyi pénzért? Ne viccelj, nagyon jó early item.
Pont jó lesz arra, hogy ne kenjenek szét.
Aztán késõbb persze le lehet cserélni.

Kumiho #2179