League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srác mondja, hogy ap tryndát ki akarja próbálni, mert látta redditen. Erro gyorsan elpickeltem elõle, de annyira elfajultak a dolgok, hogy ap trynda+yi+ashi és rumble supportunk volt. Meg egy jungle cho. Az enemytõl dodglet valaki szerencsére. Kíváncsi lettem volna pedig. 😛
j0nNyKa
kell itthonra egy ilyen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Unknow
<#eljen>Szerintem azért ez nem rossz. Fap worthy!<#eljen>
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Akkor már Annie 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
challenge accepted
NSFW
frostblade irelia

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Meh, nekem a sima skinje jobban tetszik (amelyiken kapucni van rajta <3)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
ahogy Balázs említette, a pink taricot úgysem veri egyik sem <#idiota>

böröczk
Igen, csak valahogy a Katarina skinek elérhetetlensége vonzóbbá teszi azokat. 😄
Mindig az kell ugyebár, ami nincs.
Meg hát a Snow Bunny Nidalee, Candy Cane MF. <#sir>

Kumiho #2179

j0nNyKa
de nem mert még nem írtuk le 3x

de

j0nNyKa
a nyuszi riven azért versenyben van velük

Már abból egyértelmû, hogy a listán rajta van Karma. Karma! 😊

Why so serious?

ronihun
nem elég egyértelmû szerintem se

de

...

SzirmosSzisza
Nektek kajak nem esett le, hogy poénból írta a srác ? 😄D

TBTPumpa
A srác szerintem nem nerfet akar, hanem az összes champion rework-jét, mert számára így játszhatatlan a játék! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

böröczk
"Sejuani - % damage AoE, AoE stun, can build tanky, can move fast. Only way to avoid feeding her is to /surrender at 20:00."
"Taric - Anyone homophobic on the enemy team will ragequit if you just spam his emotes. The gay is too strong on him. And he can heal and stun, too!"
"Ashe - ADCs should NOT get such strong CC. Its their weakness. Ashe is just broken."
<#eplus2>

Kumiho #2179

böröczk
Szerintem rohadt jó, még csak most olvastam, észre se vettem, köszönöm a figyelemfelhívást. 😄

Kumiho #2179

Czdano
Akkor is rossz :|

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zeli
Még mindig szarkazmus. :C

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Czdano
Fúj de szerencsétlen pali. Arra nem gondol, hogy ezek közül az OP championok közül kb mindegyikre van 2 counter? (ha nem több)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Wow köszi szépen 😊

böröczk

Kumiho #2179

Nem tud valaki egy olyan honlapot, ahol a már nem megvehetõ skinekrõl vannak képek? Érdekelnének milyenek vannak.

SzirmosSzisza
A legtöbb régi skin egyszerû átszínezés volt emiatt azokat kivették.

ronihun
a warmog csak annyira lett common, meg erõs item, hogy ma két rankeden is ad carry vette meg, ráadásul második nagyobb itemnek, az ap carryken már nem csodálkozom, de ez kicsit beteg

...

Taric skinnél nincs jobb<#hehe>
böröczk
Legdühösebb a Katarina reworknél voltam, az emberek lázadoztak is hivatalos fórumon, persze hiába. 😄
Kitty Cat meg Red Card Katarina most messze a játék legjobb skinjei szvsz.

Kumiho #2179

böröczk
Nidalee-nak 5 skinje van összesen, ebbõl jelenleg 2 elérhetõ : French Maid, Cleopatra
1 db legacy (amit idõnként visszatehetnek a store-ba): Leopard
2 db limited (egyszer volt elérhetõ limitált ideig, többet nem teszik vissza a store-ba): Snow Bunny, Bewitching

Amik már nem elérhetõek, vagy jelenleg nem elérhetõek (ez minden championra vonatkozik), általában kiszedik a listádból, minek láthasd, ha úgysem veheted meg alapon gondolom. 😄

Kumiho #2179

j0nNyKa
mézesmadzag

Anthrax
de jó,hogy megvan az annie skin, viszont lenne kérdésem,hogy nemrég tértem vissza lolba, és rengeteg skin eltûnt. Pl nidaleenek 2 skinje van és ha jól emlékszek vagy 4 is volt neki anno.

böröczk
Ez a skin lett jelenleg a legjobb szerintem, rework után . <#wow1>
Most meg még a splash is..
Rohadt sajnálatos, hogy nem tették elérhetõvé.
Mondjuk én a reworkölt championok esetében mindig legalább egy hétre elérhetõvé tettem volna a többé már nem hozzáférhetõ skinjeiket is (Nidalee, Katarina, etc.)

Kumiho #2179

jazzy
#27565 #27566 Kifigurázza a NERF XY OP CHAMPION FFS RIOT típusú topicokat és hozzátenném nagyon jól csinálja 😊
most h trynda free egybõl találkoztam egy ap-vel 😊 elég vicces
j0nNyKa
- vandál skinek lesznek olcsózva

- szecsuáni fanoknak: rework talk

- cc indicator cikk, képekkel

- és egy goth annie splash:

Brand - Short cooldown stun<#idiota>
arra nem gondol, hogy azt skillshottal lehet elérni?...
cataflam02
Küldtem requestet Westen :>

One more story

BoneDragon
Ez mekkora rinya gép lehet, majdnem az összes (lehet összes) championt felsorolta, hogy nerfelni kéne. <#levele>

Xin nerf jó lenne, mert ha van enemynél az kb tuti lost... uolyan szar mind Darius
telerakod armorral meg élettel és megölsz mindenkit
vicces
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Cleanse + QSS 😊

kár hogy eleisa's miracle már nem ad tenacityt, eraly gameben tök elfért a carrynek, ha stunnoló support van enemynél

most így néztem nem sok lehetõség van😞
j0nNyKa
uj annie splash art <#eljen>

NagyiBMX
#27453 <#zavart1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Baron lopás gyorsan:

ma is találkotam egy fail játékossal

én WW-vel rányomom ultit carryre, közben odajön Alistar és headbuttal kitolja az meg elfut low hpval... ezt 3x eljátszotta a gyerek<#rinya>
NagyiBMX
Szerintem te a top elod-ra gondolsz. Értelemszerûen amit eddig elértél legmagasabb elo pontszám van ott. Ha annál is magasabbra jutsz akkor változik az a szám és onnantól kezdve az lesz a top elod.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Mi az a szám ami a ranked statnál van középen a "medál fölött"??

És se le, se fel nem mozdul.. Ott ahol az aktuális elo-t írja.
TBTPumpa
Hmm. Malzahar. Õ még úgysem volt free 2012 júliusa óta. <#idiota>

cataflam02
Király 😄
Jöhet az ap Tryndamere

One more story

NagyiBMX
Heti adag:
Tryndamere, Ziggs, Lulu, Katarina, Riven, Maokai, Sivir, Malzahar, Dr Mundo, Corki.