League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
ennyi pénzért inkább veszek egy giants beltet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
hát, ha 30 ap meg 30 armor annyit számít, jah

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

böröczk
Ez az új item nagyon jó lesz, egy kicsit hátha elnépszerûtlenedik majd a bruiser mid.
Ha nem is, legalább lesz esély az apsoknak is ellenük.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
15 armor azért nem olyan sok.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Éjfélig.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Banane15
Tart még az IP boost ?

Anthrax
Seeker's Armguard ennél nem vesztesz stacket ha meghalsz ? Így elég jó lesz

j0nNyKa
PBE update-ek, van egy pár érdekesebb

TBTPumpa
Gondolom West-en vagy. Easten teljes a káosz! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tegnap meg ma se nagyon találkoztam kilépõ-afk játékossal

de viszont egész nap a champion választásnál utolsó másodpercben kilép vki -,- és még be is írja chatbe😊
SzirmosSzisza
Nekem eddig 1/6 reggel óta az arányom.

És ebbõl csak 3-ban volt afk 😊

j0nNyKa
bocs akkor évi 2 😄
de úgy látom a visszajelzésekbõl hogy ez ilyen troll-bait kb, nem biztos hogy bánom, hogy kihagytam / kihagyom

Anthrax
remélem soha többé !!!

TBTPumpa
2012 október végén volt. És most január végén megint van. Lesz még az idén IP-s hétvége nem kell aggódni! <#idiota>

j0nNyKa
tudtommal ilyen ~evente 1 van

Anthrax
Nézi valaki európai selejtezõt ? DB az igazi nerd squad

cataflam02
Amúgy mit gondoltok ? Lesz még ilyen dupla IP ?

One more story

cataflam02
OMG 😞
Ha ezt hamarabb tudom.. kell vagy sok IP 😄

One more story

TBTPumpa
Jah. Akkor már értem miért mindenki Dominionozik tegnap óta. Én meg szenvedek az 5v5-ttel... Szerencsére tegnap este 3 olyan mérkõzés is volt, ahol nem volt sem az én csapatomban, sem pedig az ellenfélnél Leaver. Vannak még csodák! <#idiota>

SzirmosSzisza
Illetve ha hülyék a társak csak 10-20 percig kell õket kibírni <#idiota>

böröczk
Ha nem viszolyogtok a Dominiontól, ajánlanám azt, hamar vége, 100 ip lossért is, winért változó, és van, hogy 10 perc alatt lemegy egy kör.
Persze csak az ip hajcsároknak.
Én tegnap 2k ip-t zsebeltem be, mondjuk ebben volt egy normál first win is, amiért 400-at adott.

Kumiho #2179

BoneDragon
Szép! Nekem meg végre MF-el is meg lett a pentám. 😊

SzirmosSzisza
Mi 5-öt nyertünk aztán jöttek a hétvégi rémségek 😄

Most reggel egy ilyennel sikerült indítani, vhogy lehoztuk 5v4-ben.

jazzy
2 rúna page, egyik: piros mpen, sárga armor, kék mr/lvl, vagy mr, quint ap.

másik page: piros ad, sárga armor, kék mr/lvl, vagy mr, quint ad.

Szerintem ez a 2 alap rúnapage.

#27468 nálunk az enemyben lehettek, tegnapra 2 loss 11 win 😄
Különc
Szóljatok, ha mindenki kipróbálja, mert akkor nem logolok be

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

azért az hogy ap tryndával tudj játszani nem kevés gyakorlás és játékismeret kell elég nehéz jól használni illetve mikor normal gamen próbálnád vagy dodge lesz vagy trollpickek mikor meglátják hogy mit akarsz.D

cataflam02
LOL ilyet se láttam még 😄 Ki is próbálom, amint megveszem tryndát 😄
Mondjuk jó a statja.. 43 win 11 lose

One more story

BoneDragon
Ezt ki kell próbálnom.

hát igen ap trynda majdnem olyan jó mint az ap yi😊 nem véletlen hogy a legnagyobb riválisok ad and ap téren is😄

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Mi nyertünk haverral 5-6 meccset egymás után. Most elõre félek, milyen társakat kapok 😄 Tegnap Darius Irelia duotopot kaptam akik kikaptak egy AD Sonától. Elõtte meg 4-es premadet akik úgy gondolták surrendelnek, úgy, hogy simán hozható lett volna (ugyanannyi kill arány + fed cho (én :3))

cataflam02
Jaja 😄 kurva jó - 150 elo.. tele van afkval leaverel stb..
Nem mintha izgatna most az elo, de vicces

One more story

SzirmosSzisza
Adnak szintenként rúnát ? :o

Anthrax
ezen a dupla ip hétvégén minden retardált elõkerült, ennyire szar meccseim nem voltak az elmúlt egy héten mint most

a gond az , ha jungelbe kell mennem akkor az armor nagyon kell már az elején is. ha meg carryzni kell akkor meg lasthithez az ad. :/
nem egyszerû.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

én pl. azokat a rúnákat használom amik szintenként adnak
mivel elégé szûkös az ip mennyiség ami a rendelkezésemre áll ezért kéne kis segítsék runákhoz probálok valami olyat összehozni ami a chmpionok többségének jó ap/ad.
kéknek a mr/lvl
sárga armor
piros/quin arp vagy dmg quinnél még van a movement speed és a spell vamp/life steal
a problémám a piros és quinel van.

nyilván nem lesz jó mindnek elõre is köszönöm , hogy ezt megpróbálod nem kommentálni. =)

vi-nek az E-jére vonatkozik az arp ? (skillekre vonatkozik?)

cataflam02
Alapból nem lépek be, csak a hivatalos siteon.. azt is szépen megnézem elõtte.
A linkednél elégé feltûnõ, hogy kamu oldal.

One more story

nem tudom közületek valaki tapsztalta e már de kaptam 1 linket ingamebe chaten:http://euw.leagueoftribunal.seite.com/classement/
elõször azt hittem valami fórumbejegyzés és kiváncsiságom miadt beírtam felhasználót jelszót de nem történt semmi.
erre visszakattintok a játékra és mit látok? kidobot mert valaki belépett a fiókomba aztán a kliens bezárult.
megváltozott az email cím és a jelszó 1 másodperc alatt.

írtam supportnak ticketet remélem még 1 héten belül válaszolnak.
azért akartam ezt megosztani veletek hogyha valaki tapasztal hasonlót ne döljön be neki úgy mint én. nem tudnak semmit se csinálna az accal csak 1 csomó potya bajlódás a supportal való letárgyalása.

valaki westen blind pick? már 19 vagyok ^.^ (skill84)

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Darius Irelia duotop, Sona ellen, 10 perc után mindkette 0/3/0 és Darius ragequit sálálá 😄

Amúgy nem tudja valaki mi az az oldal ahol blogszerûen lehet könyvelni a LoL meccseket?

TBTPumpa
True story!

Ez marha jó kép, feldobtad a napom. 😄
BoneDragon

Különc
Baron rushra is jau

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Homeguard+teleport OP kombó. 😊
BoneDragon
Ad thresh topon. Wu-t simán bedarálta. 15-6-ra végzett. <#idiota>

böröczk
ezért:

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Azért, ha van tankosan építesz akkor eltart egy darabig míg maxra tölt a HP 😊