League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hipster ? ezt hogy érted ?

j0nNyKa
ja ez ilyen 50-50, nálam sajnos nem jött be, nyertek shenék
egyébként ez a shen - xin - morde - blitz - mf ritka tanky team, jól pickeltek nagyon

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Én akkor szoktam a legjobban kikapni, ha Amumu és/vagy Malphite (esetleg Shen)van a teamben, elég szerencsétlen vagyok ha túl sok az "OP" karakter a csapatomban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
pontosan 😄
ráadásul ilyen fa-angollal "I didn't was here so shut down" 😄
(miután rankeden így.. afkzik first pick-ként, mivel ugye az a három és fél másodperc amíg behív, pont elég arra hogy elmenjen hangyát szedni)
- mondanom se kell hogy egybõl kaptunk egy shen - blitz picket 😄

Hegi90
kb nálam is egybõl ignore, de van amikor több is van (nem duo). Már a lobbyban elkezdenek veszekedni valami lényegtelen szaron általában.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én normalokat szoktam játszani és arra figyeltem fel, hogy játszok ilyen arany/platina/gyémánt keretes emberekkel, aztán amikor elkezdek bénázni valami olyan championnal, amelyikkel még nem toltam, akkor rövid idõn belül a lossokkal és reportokkal már csak olyanokkal játszom, akiknek jó, ha ezüst keretje van. Nah akkor folyton olyan embereket kapok, akik végigwhineolják a meccset. Nem részletezem hogy miket csinálnak, mindenki tudja már szerintem.

j0nNyKa
egyébként találkoztam ma magyar playerrel
már picknél ignoroltam
kikaptunk miatta
i was surprised
not

nem én voltam, hanem csapattárs (idegen)
de persze useless fosszar az egész
elfarmolgat jungleban, de gankre alkalmatlan
vicc volt az egész
Különc
Láttad streamen és úgy gondolod, hogy jó lesz neked is eset?

j0nNyKa
op?

jungle ashe<#nezze>
Egyszer 800-at stackeltem egy game alatt :-)
Nem volt 60+ perces meccs, de tudtam topon is farmolni és a jungle kis creepeket is meghagyták nekem. Ez még a patch elõtt volt.

Eléggé ritkaság, de karmánál többet látni. Pár hete vagy hónapja (mind1 igazából), dyrus is nasus-ozott kb 2 napig egyhuzamban, csak aztán elkezdték bannolni nasust. 😄
j0nNyKa
hát akkor én valami nasus taszító játékokat játszom 😄
na majd most buff után mást se lehet látni az tuti

hát a mejai hol marad?
fake
Én szoktam vele játszani, eléggé fun szerintem. Meg hipster is. 😛 20. perc után kb 4-5q-val bontoma tornyokat.
Me0w
En tobbszor viszek topra nasust, de szigoruan counterpicknek, ha nem harassolnak szarra q-farm kozben, akkor a vegen nyerunk altalaban.

Together we'll fly someday...

TBTPumpa
Sure! <#taps>

Why Nunu why??? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
ja egyébként tiszta vicc mi? <#idiota>
játszom.. nemtom, ~3-4 hónapja a játékkal, még konkrétan nem láttam nasust, pedig free is volt

Különc
Nasusból viable championt akarnak csinálni, lol

j0nNyKa

NagyiBMX
Mindkettõbe vissza tudsz esni, divisionba akkor ha 0 pontod van és még veszítesz párat. Tierbe("ligában") meg csak akkor ha egy hoszabb ideig nem játszol. Ha hülyeséget beszélek nézd el nekem hogy reggel van.<#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szóval ligába is vissza tudsz esni vagy csak divisionba ?😛
cataflam02
Na jön megint HotshotGG

One more story

BoneDragon
Nem-e? Mikor 4v5-be lehozza? Meg ott bírni kell ám idegileg is, sok a troll. <#vigyor>

SzirmosSzisza
Azért smurföt nem nevezném igazi gyakorlásnak + szerintem mindenki legalább ennyit tolta, csak nem streamelt 😄

Sajna szegény Twitchet megszólalni se hagyták, így nem sok esélye volt bármit is csinálni 😞

BoneDragon
Szerintem direkt magának nehezíti meg a dolgokat. Mint mikor streamel és állandóan elfeedeli topot. 😄 Úgy néz ki saint lehozza megint, amennyit gyakorolt mostanában...

SzirmosSzisza

Van egy olyan érzésem, hogy a nunu+twich duok meg fognak jelenni solo queue-ban hamarosan. 😄
Hegi90
jogos, így már nekem is ok

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

cataflam02
Nálam tökéletesen megy 720p+

One more story

Nem, de nekem youtube-on jobb egy fokkal, meg ott tudod "késleltetni" is.
Hegi90
csak nálam lagol a stream mint állat?

cataflam02

One more story

SzirmosSzisza
lol

cataflam02
Most jönnek Voyboyék.. kíváncsi leszek mit alkotnak.

One more story

SzirmosSzisza
Még 3 meccs lesz ma, lesd meg a linket, ott van a menetrend.

Nemszoltam x"). Sry kettõ..Öljetek, lincseljetek..😄
Ennyi volt a tüzijáték?
Double lift meg a Link gyerek nagyon op volt. 😊
Már azzal is próbáltam de igazából ugyan úgy laggol nekem, 720+-ban mint 240p-ben. 😄
cataflam02
Hát kár, hogy ennyit tudott most a TSM 😞

One more story

SzirmosSzisza
Néha, válts át YouTubera hátha ott jó lesz.

Nektek is laggol a stream?
BoneDragon
Mármint clg-bõl. Hotshot szeret gyakran meghalni. <#vigyor>

SzirmosSzisza
Xpecial halt meg elõször :o

BoneDragon
Tudtam, hogy hotshot fog elõször meghalni!! Holnap azt hiszem megyek lottózni. <#idiota>

BLITZIT a népnek!!!!!

Nem adták meg azt az örömöt =(