League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Never give up! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Áh, fölösleges surrendelni, meglesz ez 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Mi ez a nagy Diana Láz?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
szerintem nyerni fogjuk <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fehercsoki
29.5ös szintû Westes accom cserélném Nordicos accountra, elég régi acc, van rajta pár érdekes skin, de RP-t sosem vettem, szóval olyan túl sok skin nincs. Hõsbõl is annyi van amennyit meg tudtam venni 29.5ös szintig. Ha valakit érdekel tudok képet küldeni arról, hogy pontosan mi található rajta. Cserébe nem várok 30as accot, akár 25ös is elég, de bármid van írj.(minden jobb mint most elölrõl kezdeni nordicon)

Thresh a menõ emberek...hihetetlenül tetszik annyira fun. 😄
Különc
WoW Demacia power van, a Jarvan és Xin skinek elég ütõsek lettek

böröczk
Értem én, de miért nem normalra viszik.
Egyéb észrevételek tegnap óta: elszaporodtak a Volibearek és a Caitlyn Taric botlane is (nosztalgikus).
Ezreal nem menõ többé. MF high elo streameken ban.

Kumiho #2179

Különc
Wings meg Voyboy miatt gondolom újra divi

böröczk
Ki mondta itt, hogy tele van a ranked játék Akalikkal, és amelyik csapatban van, az garantált vereség? 😄
Kezet ráznék vele, csak azért.

Kumiho #2179

TBTPumpa
És a Pandás Annie lett a bejelentkezõ animáció! FCK Yeah!!! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
<#nevetes1>

j0nNyKa
player punishment infók, tök jóféle, érdemes csekkolni

itt pedig a kínai új év infók

Anthrax
ez a srác mindig rager, de akivel dumál srác is jó nagy troll, utolsó mondata oda basz 😄

BoneDragon
Hahahahahaha <#idiota>

Anthrax
Tegnap srác beírta,hogy õ most már goldba van 0 ponttal , mit érdekli õt ez a meccs 😄 Remélem az ilyen hozzáállás nem sok lesz

Kata istenem<#gun>
már alap nála a Warmog+Sunfire és kb halhatatlan
Kly

Ez se mindennapi, bár láttam már ilyet.

Scientia potentia est.

Asszem Lu Bu jarvant? Panaszkodik mennyire szegény nincs pénze skinekre 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

elküldték már a play listjét a chatbe parszor, õõ amúgy milyen skint kapott ?😄

Nincs egy olyan zene a stream alatt, ami ne tetszene..😄 Nem töltik fel ezek vhova a tracklistet, 😄
Ezt most rakták vissza vagy csak simán észre se vettem?

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

eightmiles
ööö Gifting Center a shop-ban?

Én is azt néztem... 😄D de merre fele lehet amúgy Giftelni? nem találom :/

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

cataflam02
Ez a panda annie valami rohadt jó lett 😄
LÓL Wingsnek most gifteltek egy skint XD

One more story

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
A League-n belül ott van jobb alsó sarokban hogy: More about the League System. Megnyitod és ott elõhozza a kérdéseket, alulról az 5.ik: "How many league points will I gain from a win?" És ott ezt olvashatod:

The difficulty of the match: if matchmaking considered your opponents to be favored, you'll gain more League Points than normal if you pull off the upset. The opposite is also true.

The relative Matchmaking Ratings (MMRs) of the other players in your game: if the other competitors are generally higher in the standings than you, you'll gain more LP (and lose less from a loss), so that you'll generally trend upwards even with a 50/50 record.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ezreal support, not bad 😄
gyak attack speedet tud adni vmennyit

NagyiBMX
Ilyen konkrét leírt példát most nem tudok mutatni, talán nem is igaz. Lényeg a lényeg arra jó hogy bíztassuk a társakat hogy ne adják fel mert több LP-t buknak.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Pl krepo championshipeken, szokott venni rabadon's-t ha zyraval játszik. Nem azt mondtam, hogy full adc buildet kell csinálni, hanem, hogy vesznek oylan itemeket is. De igen, nem véletlen nem ezt játsza mindenki...
Jah, én is õt meg voyboyt bírom. PL-t meg szórakoztató nézni, csak mostanában nagyon try hard.

jah xD
De az a varus semmit sem ért, ahogy az várható volt. Most megint valaki adc-t hozott suppnak. Szintén nem érnek vele annyit, mint egy normális suppal.

Különc
Surrendernél több - pont? Errõl megbízható forrást please (surrenderelni nem szoktam)

megint ad support bar most all.ap ez supp

cataflam02
Bírom amúgy Wingset.. egyik legjobb streamer.
Soha nem idegeskedik.

One more story

cataflam02
És még nyertek is 😄

One more story

SzirmosSzisza
Meg ha nincs 1 ward se és 1 support item se 😊

Late gameban 2 adc nem olyan rossz azért, még akkor is ha az egyik fele annyit sebez.
BoneDragon
Hát szerintem a support nem 2db dorans blade-nél kezdõdik.

Igazából, ha fiddle jó supportnak, akkor varus miért ne lenne? 😊 Van rootja, slowja. Igazából bármi aminek van cc-je, jó supportnak, legalábbis használják annak. 😊
BoneDragon
Az nem support, hanem egy bazi nagy troll. Ebbõl is látszik, hogy trollok mindenhol vannak!

Diamond 1-ben valaki varus suppot játszik. :o
http://www.twitch.tv/wingsofdeath?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.lolking.net

Amiért én ugrálok fel le 3.- 4. osztályban.
NagyiBMX
Ha surrendereltek akkor elvileg többet von le, meg attól is függ hogy milyen hosszú volt a meccs. Ha egy 30-40 perceset nyomtok akkor többet kellene hogy adjon mint 10-15 pont.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steel Legionos, iBlitz-es, Jayce skines új háttér nem kell? Vagy maradhat még a mostani, 3/4-e még nincs is a játékban a skineknek csak azért.😄

Miért van az, hogy gyõzelemnél 13 pontot kapok, de ha veszítek 23-at von le? Valaki tudja?

hát elég lol volt
ugye Yi 700dmg a q-val négy emberre, + tristna 900dmg ulti + még ráugrás.. 😊... az összes létezõ magic pen itemmel😄
j0nNyKa
amúgy kajak nem is értem, hogy miért nincs több ilyen
rohadtul effektív, kinyír 2 ellenséges játékost late game-re, és még jól is érzitek magatokat 😄

j0nNyKa

haverral trollkodtunk boton
ap yi+ ap tristana😄D
az a dmg istenem, szegény Sona amit kapott csoda, hogy nem afkolt
cataflam02
haha már Kungen is tolja
http://hu.twitch.tv/kungentv

One more story