53877
-
EnxTheOne #53717 Teemo Q----> skill shot, és sokáig tartó nearsight legyen. (mint graves smoke screen, quin. vagy nocturne képessége)
Ezt rakd be -
Dreadshade #53716 Szerintem jöhet minden info, amit meglehet osztani, mert szerintem érdekli az embereket mégis mi történik a riot házánál :d Legalábbis ha magamból indulok ki. -
#53715 -
#53714 erdekel itt barkit hogy hetrol hetre mik a fobb temak a jatekkal kapcsolatban? ezek azok a temak, amik 1 het - fel even belul tutira elo fognak kerulni
pl. mostani temak:
- balance-olas a szervezett csapatok es a soloq kozott (pl. kalista gyakorlatilag nem letezik soloqban, de csapatban nagyon eros pick)
- PBE ujragondolas
- dzsungel ujragondolas
- dragon meg baron steal lathatosaga (kb ha ellopod a baront, rozsaszin konfettieso fog rad zudulni :D)
- ingame voice comm.
- kovetkezo champion (oke errol nem irhatok mer kibasznak )
szoval ez igy heti 1x erdekel valakit picit reszletesebben kifejtve 1-1 pontot? -
#53713 na és te tudod-e mitől jobbak most? -
#53712 Zyra korrekt közelharcos matchup ellen ami nem tud ráengagelni. Bár most Xerath/Brand jobb az ap bot rolera, de néha én is tolom még. -
Dreadshade #53711 Mondjuk azért 140 Champion + nemtudom hányféle item, kicsit se csodálkozok, hogy nem lehet kibalancolni :D Ennek ellenére azért szerintem legtöbb hős rendben van, azért tudnék párat mondani, amiket túlzásnak érzek, meg nem értem miért úgy vannak ahogy (Zed, Yasuo stb), de ennek ellenére szeretem a játékban azt, hogy nagyjából az összes hős viable, ha megtanulsz vele játszani. Mármint ezt most nem LCS tournament szinten mondom, az teljesen más tészta, hogy ott mivel játszanak :D Én ezért nem is majmolom soha az ottani pickeket.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2018.03.25. 15:37:01 -
#53710 emote még azelőtt indult hogy ide jöttem
bonyolultabb ez minthogy egy hülyére hallgassanak :) én se nagyon értem mi van amögött ahogy a metát "állítják"
illetve többféle meta van: van nyilván a pro meta, LCSre, van az ebből "leszármazó" soloq meg teamq meta, mivel mindenki a prokat majmolja, meg van egy ilyen fura soloq meta, ami kb a butított LCS meta, ami az aktuális buffok /nerfek miatt alakul ki
ezekből a harmadikba amúgy sokszor bőven belefér zyra, mint erős pick
nah, és ez egy ilyen butított verziója annak hogy mi történik a háttérben, tényleg én se értem (meg nekem gyanús hogy senki ) -
zozoalma #53709 Biztos az Emote rendszerbe is benne volt a kezed :)
Csoda hogy Zyra-t nem rendezték újra hogy neked kedvezzenek , pedig szeretném látni LCS-be :) -
#53708 ha elmondanám meg kéne hogy öljelek
amúgy tanácsadó, okoskodok egy csomót és attól majd jobb lesz a player experience
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.03.25. 00:40:25 -
#53707 Amúgy egész pontosan mit dolgozol?:) -
#53706 riotnak dolgozok, nehéz lenne nem lolozni -
zozoalma #53705 Azt hittem te már csak PubG-zel :)
Nekem tetszik ez a rework , bár ireliát régen is erős champnek tartottam. -
#53704 meanwhile @riot
(en hisztiztem kedden az irodaban egy sort hogy sracok ez igy nem normalis, megtettem mindent )
-
#53703 better rework irelia
-
#53702 Riot Merch-től rendelt már valaki?
Most látom, hogy vannak náluk szobrok is (Blizzard Gear-hez képest). Nem is drágák és csak 5-10 euró a szállítás.
Ahri szobrot ma láttam először, látom előrendelésben elfogyott.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.14. 18:19:56 -
#53701 Ha az ultijával egykissebb robogóra szálna fel még meg is venném:D:D -
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.03.08. 11:40:18 -
#53699 ihol van nezzed -
#53698 Kai'sa comic -
#53697 legyen igazad -
#53696 ezt a faszsagot irjak kommentekben is
dehat mindegyik masik voice, tokmasmilyen skill effektek, masmilyen tancok, recall... majd meglatod, nagyon baba lett -
#53695 Én pont fordítva érzem, ez egy legendary skin ingame chromával max. SG jobb.
Más:
LB Revert, csak rakják már be
-
#53694 jon a GGMF, ami meg az elementalist luxnal is betegebb :o -
#53693 -
#53692 Kai'Sa build infok ki lettek hajitva :) - milyen role-okra alkalmas, milyen buildekkel mukodik jol, stb -
#53691 nyugi én 2 chestet kaptam mindkettöbe chest+kulcs volt, majd azokból emote és jax champ shard.:D::D -
#53690 role-t tudja a rendszer itemektől függetlenül (pick besorolás + térképen helyezkedés + egyéb paraméterek alapján), szóval supportként mért
amúgy csak hisztiztem, tudom miér nem kaptam S-t
hiába voltam érzésre awesome, az átlag nyert-meccsen-zyra-support-damaget nem ütöttem meg, az meg már elég is hogy ne legyen S
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.24. 19:16:59 -
EnxTheOne #53689 Végre szereztem két chest-et, mindkettőben ward :(
Eddig elég kevés chestet kaptam, de arra lettem figyelmes hogyha azonnal kinyitom akkor sokkal szarabbat kapok mintha hagynám érlelődni egy kicsit :D
Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2018.02.24. 15:04:07 -
#53688 Ha esetleg itemek alapján nézi és apcnek néz akkor a cs is számít, talán a gold is, torony assist, meg az átlag zyra teljesítmény. Az átlag zyra lehet apc.. nem tudom mi a meta most. Én anno amikor lux support voltam hiába volt jó a statom és support a kiosztott role, nem kaptam S-t soha, úgy vettem észre ezek miatt. -
#53687 megkérdem majd, valszeg ez van amúgy igen, hogy nem nyertem a damaget -
zozoalma #53686 Ryze gondolom a Dmg miatt kapott S rankot.
Zyrával az új season kezdete óta nem volt S rankod?
Sokkal nehezebben adja újra ha volt én úgy vettem észre :( -
#53685 hátbmeg ha ismernék valakit a riotnál, kedden bemennék és megkérdezném hogy ez mi a faszom alapján számol SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#53684 Egész tetszetős. Lehet jó lesz a remek Ezreal gameplayem mellé :D -
#53683 lézersugárrakétaágyúk -
Dreadshade #53682 Na hát a szárnyakat eltaláltam :D Amúgy biztos jó lesz, elég fun lehet lerakétázni az ellenfelet vagy mik azok :d -
zozoalma #53681 Persze igazad van , majd meglátjuk.
-
#53680 amennyire twitch meg graves azok, annyira igen, jungler
marksmannek készül, az is lesz, és igen, lesz aki beviszi dzsungelbe
kár hogy a current meta az a jó sok CCs tank junglerekre épít, de ez téged ne zaklasson fel semmi esetre se :) -
zozoalma #53679 Hát ez alapján nekem inkább jungler mint adc. -
#53678 Ka'isa infok csak most csak nektek (az ability videok hamarosan felkerulnek, valamikor ma)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.20. 16:20:10