53877
-
#51982 nagyon is, szépen felépített meccs volt ez is. nagyon tetszett az eddigi két meccsük, okosan játszottak. -
#51981 Ügyesek voltak a srácok ma is. -
#51980 30 perc még http://www.lolesports.com/en_US/eu-lcs/eu_2016_spring/schedule/default -
#51979 Igen általában ez történik aztán elhiszem magamról, hogy vagyok olyan jó mint gosu és megdöglök 3x egymás után. :D -
#51978 az általában jópár killt eredményez level 6-7ig, utána meg ott lehet őket hagyni nyugodtan
de igazából ha nincs kill, akkor sincs különösebb baj, ~9es szinttől ~semmi értelme ott lenni velük, elfarmolgatnak ők magukban -
#51977 rég volt sjokz
-
#51976 Teljesen igaz amit mondasz, de a második bekezdéshez hozzátenném, mi van ha jó a support vayne trist mellett? :) -
#51975 Diamond alapból szimpatikus volt, de ez meg a tegnapi nyilatkozata még jobban azzá tette. -
#51974 Nekem tetszett az UoL meccs, jól játszottak, bár tény h nem volt izgalmas meccs. -
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.01.15. 12:52:15 -
#51972 -
#51971 új szezon, most mindenkinek minden idegen :)
főleg az adck lettek ugye most átgyúrva, úgyhogy lemaradva nem vagy egyáltalán -
overflame #51970 világos mint a nap, sajnálom kicsit kindredet mivel desingban nagyon tetszik :/ próbálom újra megtalálni a csít és visszatérni az élvonalba de egyelőre nagyon idegen a legtöbb champ amiket gyakran használtam :/ -
#51969 semmi gond nincs ezzel, csatolok: az utóbbi ~fél évben undorítóan, minősíthetetlenül szarul tolom én is
viszont ilyenkor a stack az egy sokadik lépcsőfok szerintem, érdemes inkább valami egyszerűbb dolgot vizsgálni a játékodon
anyway, vayne (meg talán tristana) azok a carryk, akik mindig erősek voltak fixen, és talán ők függnek a legkevésbé supporttól
szerintem egyébként kalista is ilyen, különösebb beleszólása úgysincs a supportodnak az ultidba, odabaszod oszt cső :D
én supportként nem szeretem a kindred adcket, nehéz velük az összjáték
mivel carry supportolok, így a kalistát sem (illetve kalista mellé nem tudok carryt hozni ugye)
vayne tristana jöhetnek bármikor, én őket javaslom mindenképp -
overflame #51968 lehet visszaigazaolást vártam, arra gondoltam hogy bárki más használja-e carryként esetleg van-e valami amit nem vettem észre vele, de ha nem hát nem(mármint hogy ne vigyem carrynek) :) kalistat csak akkor viszem ha van kontakt supportal :) vaynel régebben játszottam és akkor tetszett is aztán elfelejtődött szép lassan lehet leporolom
viszont a b pontodra még hozzáírnám hogy szerintem jó sokszor megemlítettem hogy szarul megy :D szóval tudom hogy gáz van
Utoljára szerkesztette: overflame, 2016.01.15. 11:54:48 -
#51967 ad1) nagyon rossz a kérdés
ad2) te most visszaigazolást vársz, hogy a te értékeiddel amúgy nincs (nagy) gáz, amiből látatlanban is megmondom, hogy van gáz :)
kindred jungler, lanen max early game-ben jó
ha az a stílus bejön, inkább kalista / vayne, velük van valami gyíkod? -
overflame #51966 igen ez sajnos szomorú, nem igazán néztem más kindredeket, megmondanád mennyi úgy az átlag vagy épp ideális stack ami már elfogadható? :) -
#51965 Kindredet inkább junglebe vinném, főleg a passzívja miatt. -
overflame #51964 Sziasztok.
Nemrég újra elkezdtem ráfüggeni a lolra bő 1 év kihagyás után, régen leginkább adcztem (meg jungelen kivül minden mást is) most egy hete játszok szinte nonstop ad carryket illetve teljesen ráfocusáltam kindredre remélve hogy valami használhatót ki birok hozni belőle viszont szinte minden meccsen iszonyatosan borzasztóan szar statokat hozok dmgbe meg szintúgy a legalját karcolom, van bármi mód hogy kindredből elfogadható szintre jussak mint adc vagy teljesen esélytelen arrafele? :/ -
#51963 Sajnos nem, FNC steamroll volt -
#51962 Én csak megnéztem az eredményeket, azok alapján a fnatic vs og érdekes lehetett. -
#51961 mi volt? UoL meccset érdemes visszanézni? -
#51960 Várom, hogy mit mutatnak, miattuk és a C9 miatt fogok NA-t nézni. -
Luciferkee #51959 Ma azzal a hibával nemtudok belépni, hogy az accountomat áttették másik régióba.
EU WEST-en van, itt írja ki a hibát. EAST-on sincs, ott azt írja, hogy nincs is ilyen account. Végigpróbáltam az összeset, semmit.
A weblapjukon sem tudok belépni sehova. Account Password reset meg volt, ugyanaz a hiba.
Ötlet? -
#51958 :)
-
#51957 Most nézem, hogy Freeze meg elment a support csaj mellé Amerikába. -
#51956 Fú de jól néz ki (y)
ooo Febiven LB. Már érdemes volt leülni nézni.. :)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.01.14. 18:28:41 -
#51955 azért vicces, hogy már az első meccs késéssel indul. végül is egész nap nem lehetett ellenőrizni a dolgokat. -
#51954 http://www.lolesports.com/en_US/ 1 óra és EU LCS -
#51953 6.1 patch notes -
#51952 http://na.leagueoflegends.com/en/page/champion-update-shen shen rework
-
RainForest #51951 20:00-kor draft! -
#51950 http://euw.leagueoflegends.com/na/site/2016-season-update/champion-mastery.html# we dota boys, érdekes amúgy, ha jól látom lesz 1 hetes időtartam is skinekre. -
#51949 új hős revealed -
RainForest #51948 A draftra még 1 ember befér, ha jön valaki akkor holnap (01.12) 20:00 kezdődik a draftitt -
#51947 Majd meséljetek mennyire működik az új champ select :) -
#51946 Jól van felvettelek, aztán meglátjuk, mi lesz. :) -
#51945 inkább support, utána jungle -
#51944 Remek, milyen poszton játszanál? Csak mert nem akarom elvenni senki elől se a kedvenc helyét én csak erdőzni utálok, a többivel meg tudok barátkozni. -
#51943 Hali, en jonnek szivesen.