53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    Én is sírnék, ha a retard checket buknám
  • SzirmosSzisza
    Nem olvastok elég redditet, ott folyamatosan sírtak miatta!
  • vegicsek
    Eddig a legokosabb amit olvastam az az, hogy meggyorsítja a picket. Rászoktat arra, hogy igenis lockolj be, és ne menj el közben facebookra. A ketyegő óra így tényleg azzal fog telni egy átlagos gameben, amire való.Persze az elején kurvaszar amíg mindenki megszokja, de később tán jó lesz.
  • vegicsek

vannak még gondok az új rendszerrel :D
  • j0nNyKa
    öhm, lehet hogy szólt, én még olyannal nem találkoztam, aki felfogta, mivan :)
    szerintem 5 játék-kezdeményből 4 ezen megy el, rengeteg a queue újrakezdés
    én azt állítom, hogy nem feltétlen a userek a hülyék, eleve nem értem, minek ez? valaki látja, hogy miért jó, hogy rá kell bökni a gombra is hős választás után?
  • Darthmushroom
    nem szólt? első alkalommal kiírta, sőt ha nem vetted ki a pipát a figyelmeztetésről akkor minden játék elején kiírja.

szerk. bepipáltad h ne jelenjen meg
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.01.28. 13:42:11
  • j0nNyKa
    engem az zavart, hogy idióta vagyok attól, hogy nem lockoltam, a riot meg pont elfelejtett szólni, hogy lockolni kell -> -3pont +5perc pihi
    kinek mi
  • Darthmushroom
    ja néha elég lassú, engem az zavar jobban, hogy az idióták elfelejtik h "lockolni" kell mindent ezért ugrik az egész. a másik meg h ugye megkapod a 2 választott pozícióból az egyiket erre benyögi a "társad" h ő bizony nem fog ott játszani a második pozíciójában ahol behívta hanem a Te helyeden fog és be is pickeli előtted.
  • Különc
    Azt akarja, hogy ne játsszál 8(

Most Pantheon helyett Sona az, aki platba fog engem boostolni
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2016.01.28. 13:30:37
  • sadface #52013
    Új rekord: 12:30-kor indítottam a quet, és még nem vagyok játékban! :D
  • j0nNyKa
    6.2 patch notes
  • Különc
    Vallja magát szírnek és meg van oldva, nekik ingyen van és jó sokáig Kappa
  • TBTPumpa
    Pedig a mostani felállással nagyobb eséllyel mehettek volna az idei Worlds-re, nem úgy, mint tavaly. Rá jár a rúd erre a csapatra nagyon...
  • Darthmushroom
    vicc.. ami rosszabb h sok sikert kívánnak neki a továbbiakban, szóval még a folytatás se biztos.

am hasonló van/volt most a amcsiknál is, Froggenék egyik nap ki se bírtak állni a hétvégén. arra külön kíváncsi leszek a sok import koreai kapott e vízumot a több csapatnál, főleg annak fényében, h Diamond már régóta gyakorlatilag ott él Németországban.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.01.25. 20:10:55
  • TBTPumpa
    Az UoL Diamondprox nélkül kénytelen játszani egy ideig

Fck this
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.25. 19:44:52
  • jazzy
    vagyok
  • sadface #52006
    6/4 gold 1 lett a vége.
  • Jani Hun
    #52002 köszi, ezt nemtudtuk
    #52003 legyél
    #52004 Az a baj hogy NA-n és EUNE-n is van/volt accountja ott gold 2-1 körül mozgott igy gondolta lenyomja euwn is a meccseket hogy tudjunk együtt játszani mert én goldos voltam, gondoltuk feldobja majd silverbe legalább. hát nem jött össze, marad az aram :D
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.01.23. 18:48:22
  • sadface #52004
    Hat nekem még egy meccs és kiderül. Egy hozhatatlan meccs volt, de egy csomó meccsen szörnyű volt a csapattársak hozzáállása.. 1/0 elisenél már mondták, hogy gg vagy ff20 igaz valóban kikaptunk, de nekem nem volt hiányérzetem, én mindent megtettem. Egy meccsen voltam szuperergya Fioraval amit el kell ismerni, rajtam ment el. Azt meg egyből észrevettem ezalatt a pár meccs alatt, hogy szörnyen farmolok. Még mindig állítom, hogy nem lényeg hova kerülsz, úgyis odajutsz ahova való vagy.
  • jazzy
    Én gold3ba kerültem 5/5-el a tehetségem bronz felső tier

szerk: és felsőn egy nagyobb számot értünk

szerk2: a kiírás faszkamu, már eunen vagyok a prok között
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.01.23. 18:21:35
  • Christian88
    miért nevetséges? nem lett MMR reset.
  • Jani Hun
    Én egyáltalán nem értem ezt a besorolási rendszert, ismerösöm bronz 1 ben volt ( tehetsége olyan göld felsö tier, komolyan) 9/1 winnel bekerült bronz 3ba. na ez nevetséges
  • sadface #52000
    Huha.. :D Mondjuk én annyira nem félek, eddig 2 win, talán a bronzot elkerülöm.. :DD
  • SzirmosSzisza
    hajrá :)
  • Darthmushroom
    b*** el is felejtkeztem a meccsről
  • sadface #51997
    Rekkles sós.... :DDD
  • TBTPumpa
    UoL rekt FNC
  • sadface #51995
    okés, majd dobj egy időt, hogy mikortól
  • j0nNyKa
    ú tényleg új szezon
    valszeg szombaton rá fogok érni ~5 óráig, akkor tolhatjuk
  • BEAST #51993
    Én is várok még pár napot, hetet amíg beállnak a dolgok... addig úgyis vissza kellene rázodnom normálokon. :D
  • sadface #51992
    Srácok megint bullshit az első 10 meccs? Senkit nem látok úgy gold közepe felett. Asszem megint kivárom a bétateszt végét.
  • Különc
    Retard checken megbukik a sok balfasz, semmi probléma
  • Christian88
    na én fél óra után feladtam, hogy játszani lehessen egy meccset. Köszönet az új Queue-nak
  • EnxTheOne
    Orianna és Malzahar jó championok?
    Elég ritkán látom öket. :S
    Pár hétig most nem játszottam, és most volt az összes érdekes champion free :(
  • sadface #51988
    ajajajaj :DD

• j0nNyKa

• SzirmosSzisza
    UoL top 3 csapat!!!

Remélem tudják magukat majd tartani erősebb ellenfelek ellen. G2/H2K/Roccat/Fnatic/OG közül ha elvernének valaki marha jó lenne.
  • Darthmushroom
    Kikisék meglepően jók :O
  • sadface #51984
    Kár érte, a végén Fox villantott pár szépet. :)
  • SzirmosSzisza
    Én a felénél kikapcsoltam, elég uncsi volt. First blood szép volt ellenben tényleg.