League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Az a baj hogy eddig vártam a loading screen-ekre, aztán rájöttem hogy ha saját kezûleg vágom ki a splash artból a képeket akkor ugyanolyan hatást el lehet érni mint a loading screen-nél. Meg is csináltam manuálisan a Nidalee, Draven, Karma képet csak mondom akkor megvárom a Renektont is, de hát az nem jött. Berakhatom a Quinnt és akkor kész lesz a kép, csak Szirmos elõbb Zac-et akarja egy kis idõre berakni.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

j0nNyKa
lassan dolgozol, mostmar akkor 6 skin is kijott az utolso banner ota, mi lesz igy a topic-kal ?! <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

leho94
szemetek, nehéz volt bronze V-bõl felkúszni silverig

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

rioték már eldöntötték hova tartozol...

j0nNyKa
nem ertelek en teged macska
mar te is unod, te is latod a hasznossagat (nullahoz konvergal, alulrol), es csak nem rakod ki
eskuszom elhiszem hogy a top 10 a cel <#idiota>

leho94
7 winért kaptam 16 LP-t, most lett 1 lose és -15 LP, ez valami vicc??

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

j0nNyKa

ronihun
Látta valaki Nono interjúját?

"I don't know how we win, I was like oh fuck we're gonna lose, we're gonna lose, we're gonna lose... oh sorry. So we're gonna lose, fuck we're gonna lose." <#hehe>

Fnatic vs EG jön most. Nekem speciel a Twitch stream lagol szóval Youtube link.

...

BoneDragon
Öröm látni teemo sunyi mosolyát. Ma 8 gameból 8-at nyertem vele. Szídtak mint a bokrot, mert túl op <#idiota>

NagyiBMX
As you wish my master 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Szerintem majd, ha kijön akkor berakom pár napra Zac-et, aztán lecserélhetjük skinekre 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
(Most jut eszembe, hogy még Zac-nek is jön skinje, szóval lehet hogy azt berakom az egyik helyére <#awink>)

Unknow
Az a gond, hogy abba nem látsz bele,hogy sokszor a Riot se tudja,hogy bizonyos alternatív buildeknél mi fog történni. (Lásd: Lulu megjelenés, Sona megjelenés, Lux megjelenés, Ezreal megjelenés , lehetne még folytatni...)

Ezek championok EGYIKE se oda került ahova a Riot szánta, aztán rengeteg alakítgatás után oda jutottak, ahova "szánták" õket. Persze sokszor megtörtént az,hogy olyan helyre kerültek amit a játékosok játszottak velük.

Personal skillt NEM lehet mérni. Lehetetlen figyelembe venni azt,hogy te a team fightokat jól reagálod le vagy sem, hogy jó helyre mész -e wardolni vagy sem és stb... Ahogy azt se lehet mérni, hogy megérte -e split pusholni vagy nem és még ezer ilyen dolog.

Na ha nekem írsz egy olyan algoritmust ami képes neked megmondani, hogy jókor nyomtad -e el az ultit, jó emberre, jó helyrõl... hát le a kalappal. Mert ugye itt is jön az,hogy nem mindig a carryt kell lelõni, attõl függ ,hogy mi van az ellenfélben és stb.. és még ezekben az esetekben is van 30 fajta változó.

zippofcy | ma 17:26 | privát | válasz | #30198

Taric a jelenlegi változtasáokkal pl nagyon jó jungler...erre varjál gombot. Plusz látod..te se tudod, hogy mit akarsz. Mert ha Taric nem fér be topra mert az support/jungler (jelenleg) akkor a Voli is csak jungler lehet. (Mert ugye a Riot a Volit junglernek szánta.)

Ja és fun fact mielõtt azzal jössz,hogy a Riot Taricot supportnak szánta: NEM! Taric egy bruiser volt mikor mi kezdtünk a játékkal játszani, és sokszor volt toppon. Király mi? 😛
SzirmosSzisza
Mindig is írtam, hogy felesleges neked válaszolni és tényleg, bocsi, többet nem teszem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
És Taric top helyett nem jobb pl. egy Garen vagy Voli top?
Valamilyen szinten a Taric top az exploit. Aki így játszik viselje el hogy kevesebb pontot kap érte mintha rendesen játszana. Ha pedig CSAK így tud játszani akkor nem megfelelõ a tudásszintje szvsz 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
A brazil accom 30-as 😛 Ahogy az US, EUN, EUW accountjaim is. Egyedül törökön vagyok még csak 21. Egyelõre.
EUN-en silver IV. ben vagyok, EUW-n 6 nyert egy vesztett ranked meccs vagyis a silver ott is megvan már. Arany valszeg nem.

Hány olyan ember van is itt aki Goldban van? Mert õk leszólhatják a teljesítményem, de én se szólom le pl. a bronzosokat 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
SK-t éppen Taric junglelel picsázzák el 😊

Illetve utóbbi napokban Taric top is népszerû/sikeres.

zippofcy
Nem a poszt számít amin játszik hanem a champion besorolása. Miért kellene arra bátorítani az embereket hogy support championokkal carryzzenek?

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy ezzel a szarral kb megölnéd a teljes játékot. Így is eléggé kötött a meta (ami szerintem gáz), de ezzel teljesen állóvíz lenne az egész. Persze a komolyabb csapatok szarának az általad kitalált ELO-ra mert hülyeség egy az egyben (support = heal 😄DD) csak gyakorolni nem nagyon tudnának komolyabb ellenfelek ellen ellen. Illetve mi van, akkor ha pl valaki Urgotot választ aki papíron carry, gyakorlatilag meg mindenki tanknak építi? Az a baj, hogy van 1 szûk látókorod és most én is leírom a véleményem meg más is és de nem fogod megérteni, hanem elkezded magyarázni, hogy a lvl 24-es brazíl akkountod ez alapján tök jól besorolható lenne. Emellett, ha jól tudom még aranyig se jutottál el 😞

mi van azokkal a champokkal amik több poszton is játszhatók?
mi dönti el , hogy valaki ép carry vagy support vagy tank?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

zippofcy
Három fõ besorolása van a championoknak: tank, carry, support.
Mindegyiknél a fõ feladatát kellene venni és abból kiindulni.
Ezt egy ideje már a játék kiírja minden meccs végén grafikonon és számokkal is.
Emellé hozzá kell tenni a kill/death/assist "szentháromságot" és meg is van az a szám ami VALÓBAN az adott játékos skilljét mutatja.

Itt egy durva példa (nyilván finomításra szorul csak kb. megmutatni mire gondolok)

tank: bekapott sebzés / 100 + kills*10 + asssits*20 - deaths*5

carry: okozott sebzés / 100 + kills*20 + assists*10 - deaths*20

support: okozott gyógyítás / 200 + bekapott sebzés / 200 + kills*5 + assists*10 + lerakott wardok*10 - deaths*20

Az arányokat a fentiek jól szemléltetik, vagyis a tanknak és supportnak nem lenne érdeke leKSelni a carryt. Ugyanígy figyelembe lenne véve az is ki hányszor halt de igazságosan.

Vélemények?

ronihun
Hidd el, minden héten jön valaki aki azt hiszi rájött, hogy hogy lehetne mérni a játékosok individuális skilljét, ezek az ötletek általában teli vannak hibával, és általában bronz és silver játékosok alkotják õket. Vajon miért.

...

zippofcy
Nagyon is lehetséges. Csak nem EGYETLEN dolgot (a gyõzelmet vagy vesztést) kell figyelembe venni a számításánál, vagyis kicsit bonyolultabb lenne mint most.

SzirmosSzisza
Ezerszer át lett már rágva ez. Egyéni teljesítmény meghatározása lehetetlen. Eleve egy ember se tudná ezt megtenni, hiszen túl objektív dolog, nem hogy egy gép. De érdekes módon a "profi" játékosok, mind hájelón vannak, szóval csak sokat kell játszani és végtelen játék után beáll az ELOd 😊

zippofcy
Miért rossz a mostani ELO rendszer?

Mert a céljának, vagyis hogy a játékosok tudásszintjét (skilljét) mutassa, nem tesz eleget.
Azért nem mert számításához csak és kizárólag a nyerést / vesztést veszi alapul, egy csapatjátékban.
Ahol maximum egyötöd (vagy egyharmad) részben felelõs a játékos azért amibõl az ELOját kapja.
Ennek megfelelõen aztán hogy kinek mennyi az ELOja abban sokkal nagyobb szerepe van a szerencsének, mint a tudásának.
Egyszerûen attól függ kiket kap csapattársnak, illetve ellenfélnek.
Ha a csapattársaid nem tudnak a championjaikkal játszani, vagy nem ismerik a játékot akkor alacsony ELOt ér el, bármennyire tud is játszani.
Ha viszont a csapattársai jók, vagy az ellenfelei nem tudnak játszani akkor magas ELOt kap, bármennyire bénán játszik is õ maga.

Ráadásul tök felesleges külön pontban meghatározni azt aminek a megmutatására a win / loss arány is tökéletes és elég is.
Ezért aztán az ELO-t a játékos teljesítményébõl kellene számolni, nem pedig a csapata teljesítményébõl. (premade-nél arra ott lehetne a guild ELO)

SzirmosSzisza
uramisten 😄

Hegi90
még lulu se vett/rakott wardot (komolyan)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A Jarvan scoreból kiindulva a mid-es és top-os wardok számának összege kisebb vagy egyenlõ lehetett 1-nél. <#idiota>

Hegi90
az ilyen tanácsoktól kíméljetek meg, thx.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zickler
A brutalizer helyett a Warmoggal jobban jártál volna :/

Battletag: Muhee#2716

Hegi90
én vagyok a hibás természetesen.

j0nNyKa
0 assist junglerrel, latom meg tristana elol is elloptad a killt
enyje.

Hegi90

tigeroo
úgylátszik hétvégente nem fogok lolozni
De szerintem a blitz support jobb lett volna nektek, mint lulu, fõleg, hogy egy árva tankotok sincs.

pixxxel88
Elise support szerintem csak early game jó, késõbb csak a stunja lesz ami használható mert dmg-je 0 lesz. Szóval nem igazán értem ezt a picket, de a proplayerek jobban tudják 😄

Zickler
Elhiszem neked, bár nekem még nincs igazán tapasztalatom vele.

Fabio Capello
Elise support talán az egyik legerõsebb harass lane ami csak létezik, egy Ezreallal/Dravennel párosítva iszonyat könnyen lehet lanet nyerni vele, csak be kell találni a stunt.

Zickler
Hát én még mindig az Elise supporton vagyok kiakadva, de úgy látszik mûködik.

Hegi90

Hegi90
uccsó promo meccsem. vajon nyerem?

SzirmosSzisza
DB ADC-je nem nagyon tudja kikerülni Krepot 😄

NagyiBMX
8 perc után DB már inhibitor turetnél tart, szerintem Wickd ezt nem így tervezte. <#idiota>

SzirmosSzisza
Kezdõdik EU LCS.

j0nNyKa
oh tenyleg gladiator draven is van, jogos <#eljen>

NagyiBMX
Én a Headhunter Nidalee, Renekton, Draven, Karma kombó-ra gondoltam. De persze lehet a quinn is.<#ravasz1>

pixxxel88
Teemo for president! <#idiota>

j0nNyKa
mi lesz a 4?
phoe quinn, renekton, karma, nida?

NagyiBMX
Én is azért kérdeztem, mert szívesen csináltam volna valamilyen kis hátteret, de úgy voltam vele hogy most melyik karinak melyik skinje lenne a legjobb? Aztán mivel olyan úgysincs amelyik mindenkinek tetszik, ezért én lemondtam róla. Amúgy ha megjön az új Renekton skin splash art-ja neki ugrok a mostani skines háttér lecserélésének. <#email>

Zickler
Rossz link :/ Így jobban látható.