League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz>

Hegi90
😄DDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Warwick ultimate, kicsit másképp <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hegi90
szerintem te azt hiszed, hogy minden meccsre van valami csodaszer. pedig nincs.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok. Mennyire vagytok otthon Master Yi-ben? Nekem az a kedvenc karakterem még jó 1.5 éve megvettem és néhány kivétellel vele is megyek. Tegnap két olyan meccsem is volt ahol 20 feletti killel zártam, szóval általában jól mennek. Viszont azt vettem észre mintha egy kicsit lassabb lenne az Attack speed. Yi-n nem húztak szerintem mert nem volt ilyen changelog, de hozzányúltak valamelyik itemhez?

Általában amit használok: berserkers greavers, Youmuu's blade, Zeke's Herald, phantom dancer, black cleaver , infinity, trinity force

Ezen a meccsen a csapatom csak feedelt. Még farmjuk sem volt. Nem segített senki senkinek. Tényleg semmi nem volt, amit meg lehetett volna dicsérni, azon a pár killen kívül. Ami egy kicsit is pozitív-szerû volt, azt én megdicsértem. Na, de biztosan nem jól csináltam 😊

zippofcy
Rájöttem Teemo is van olyan jó mint Fiddle <#vigyor5>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

tigeroo
még ez nem aktuális, lvl 26 felé battyogok maximum nemhogy silver mittoménmi😄

most volt egy egyórás borzdványom singeddel, hamar bedaráltak minket az inhibitorig, aztán valahogy kitartottuk a játékot, felhoztuk a farmban meg cuccokban magunkat... de végül csak lecsaptak minket, de volt 46-46 körül egy döntetlen állás is.

jaés az enemy singed eléggé pofázott all chatbe meg minden, akkor beírtam hogy amúgy tökjó a minion farmod (de téleg vmi 30. percben 300minion) és mondtam hogy honort adok mindegyiknek mert jó meccs volt és sokat tanultam. na utána már a srác is tippeket adott nekem meg mittom, tényleg olyan hangulat volt mintha karácsonykor társasoznánk vagy nemistudom😄 fura volt. de úgylátszik a pszichológia ittis mûködik. na mindegy
Hegi90
szerintem félreértetted az üzenetet. Gondolj arra mikor a kutyát idomítod. Azt se dicséred meg ha a szõnyegre piszkít.

Pl. ha valaki a csapatodból fb-t öl, nem csak annyit írsz be, hogy "gj", hanem hogy "HOLY SHIT WHO IS THIS FUCKING GUY, YOU MOVE LIKE A PRO"

Nos kipróbáltam. A 4 retardált már az elsõ 10 percben 24 halált produkált, miközben az én 2 killem volt összesen a játékban. (én nem haltam) Folyamatosan dicsértem õket, szívbõl. Nos az eredménye: egyre vakmerõbben haltak meg, és közben valóban azt hitték, hogy profik, én meg egy idióta, aki náluk is hülyébb, hiszen megdicsérem õket. Miközben õk már 50+ halált produkáltak, amibõl nekem csak 2 volt, és a 14 killbõl 11-t én csináltam, elkezdtek engem noobozni. Én persze erre is csak annyit mondtam, hogy bocs, hogy ilyen béna vagyok, de õk sokkal jobbak, biztosan nyerni tudunk. Nos persze elveszítettük. Õk meg megbeszélték négyen, hogy én voltam a hibás, és mind reportolnak engem, mert unskilled vagyok 😊
Na nekem így sikerült, több próbát nem tervezek. Aki esetleg kipróbálja, érdekelne az eredmény.

SzirmosSzisza
Ha valaki nem látta volna.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Mindenesetre azért durva volt! <#eljen> Reddit is felrobbant azután amit Froggen csinált 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BoneDragon
Visszatért? Majd ha a következõket is így nyerik elhiszem. Még a legjobbak is kikaphatnak. 😊

ronihun
Végre EG visszatért, aki nem látta ezt a meccset nézze meg, aki nem látta froggent a végén nézze meg... omg <#eljen><#eljen><#eljen>

...

SzirmosSzisza
DB azért szépen szopatta õket Baronnál 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
But he's a slippery son of a bitch 😄 Micsoda közvetítés
BoneDragon
EU LCS
15perc és kezdõdik.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Unknow
So true...Ms. Diamond Blitz 😄
ezek zseniálisak 😄 Tribunal-nál még a Magyarokat érdemes nézni ahogy egymást szidják. A paletta minden színe megtalálható ott 😄

Esküszöm kipróbálom 😊

Hegi90
😄DD

böröczk
Csak addig nem banolják, amíg nem pickelem <#idiota><#vigyor3>

Kumiho #2179

Nem tudom a "sehol sem" pontosan mit takar, de az elmúlt napok tapasztalatai alapján, még normal draft módban is mindig kidobták.

SzirmosSzisza
Én általában banolni szoktam Blitzet, ha másért nem azért, hogy a társam ne legyen vele <#idiota>

TBTPumpa
LOL. Valóban.
Biztos túl korán volt még/csak a képeket és videókat néztem. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Unknow
Blitzet már rég nem bannolják sehol sem. Egyedül az új skinjével zavaró, de azzal se vészes annyira.
Vagy úgy sejted, hogy aki most ismerte meg Blitzcranket, az platinában érdekelt?

Azt nem tudom, de silverben biztos.

jazzy
Igen bronzban
...akit csak és kizárólag normal blind pickben fogsz tudni használni, mert az esetek 99%-ában bannolva van.

tigeroo
szórakoztató csampjan ez a blitzcrank, elsõ két meccs

5-0-13
9-0-9

(tudom a killek nem kellenének, instant behúzásból, üldözés közben passzívból vannak kb.)

azthiszem õ lesz a következõ vásárlásom, support még úgysem nagyon voltam 😄
Maak
Ahonnan ezt masoltad ott az oldal tetejen levo video alapjan ha nem lenne egyertelmu : Pre-Release Teaser - Traditional Sejuani (2013 Visual Upgrade / Rework) <#idiota>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TBTPumpa
Ashe has been given special taunts for Lissandra and Sejuani.
Lissandra has special taunts for Ashe, Brand and Sejuani.

Sejuani kapott valamiféle visual frissítést?
Mert a jelenlegi PBE-s változat jobban néz ki, mint a normál szervereken lévõ Sejuani.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

IJIazz
LCS NA kezdõdik pár perc múlva. A Curse vs TSM nagyon érdekelne, de elõtte még 3 meccs lesz <#szomoru1>

szurkoljatok, elsõ platinum promo seriesemen vagyok

BoneDragon
Summer Promotion Qualifier
22:00-kor kezdõdik, akit érdekel...

Szerintem nincs ezzel a hozzáállással semmi baj, a lehetõ legjobbat nyújtom, de a játék élvezetét nem fogom csak azért feladni, hogy nyerjek!
Btw silver 3-ban vagyok, de rankeden nem szoktam botlane-ra menni.
zippofcy
Nida support jó, mivel a heal-je attack rate-t is ad. Csak nem szabad ellopnia a killeket a carry elõl.
Egyedül Tresh, Sona, Taric, Leona a jobb support. Vagy Janna de õ is van olyan nehéz mint Tresh és lehet hogy csak Fiddle ellen OP teamfightban mindenesetre én rühellem.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hegi90
Szerintem meg nem olyan rossz a nida support
bár nem lesznek support itemjeid
Mostanában ha nincs kedvem supportolni, de mégis kell, akkor shacot pickelem.

megkérdezhetem, hogy ilyen hozzáállással milyen szintre jutottál rankeden?

Szerintem meg nem olyan rossz a nida support, fõleg ezzel a seraph' embrace-szel. Midgame-ig bõven össze lehet hozni 200-400 Ap-t amivel lehet pokeolni rendesen, és pinkre is jut bõven. bár nem lesznek support itemjeid, de valamit valamiért. 😊
Mostanában ha nincs kedvem supportolni, de mégis kell, akkor shacot pickelem. Ha jó a komunikáció a csapatban nagyon jól lehet kiteolni, meg menekülni is. Bénácskább ellenség ellen pedig nagyon vicces 😄
zippofcy
Az a support Fiddle 😊

zippofcy
Szvsz ez a legjobb:

Twisted Fate <52:49>: I summon Dark Magician, in Attack Mode! Go, Dark Magician! Destroy Time Wizard with Dark Blast!
Syndra <53:09>: do u guys wanna know how long tfs been doing this
Syndra <53:17>: THE WHOLE GAME

<#eplus2>

Hegi90
a másik oldala a dolognak meg az, hogy 0 hp-val kempelem a tornyot és/vagy jön a creepwave is a toronyhoz végre erre pingel a jungler mint akinek rohama van, hogy õ jön. Én meg pingelek hogy ne gyere. Persze bemegy és meghal, aztán meg én vagyok a szar. De ha megyek és segítek neki akkor elõször kiszednek engem aztán õt is és akkor is én vagyok a szar. Hát nem. Ez nem így mûködik.

Nem tudom, de ma eddig meglehetõsen gyakran kaptam olyanokat, akik tudják, hogy squishyk és mégis mennek elõre eszetlenül, amikor tudják hogy körülbelül ott van az ellen és még pingelek is nekik, hogy danger, meg fall back. De amikor meg pingelek, hogy menjenek, mert tp-zek és segítek, akkor nem esik le nekik a szitu.
Ez most így 5-bõl 3-4 meccsen és a csapatból a 2 carry csinálta.

Csak egy normal kellett hogy a 7-bõl 6 legyen <#hehe>
SzirmosSzisza
Én egy attack speed buffot + healt többre tartanék, mint egy 0 AP-s sebzõ skillt, amit Bronze 4 felett megtanulnak kikerülni az emberek 😄

jazzy
Olyankor kell tolni amikor megy a szekér 😊 Ne hagyd abba ha win streaked van.