League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Általában amit használok: berserkers greavers, Youmuu's blade, Zeke's Herald, phantom dancer, black cleaver , infinity, trinity force
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
most volt egy egyórás borzdványom singeddel, hamar bedaráltak minket az inhibitorig, aztán valahogy kitartottuk a játékot, felhoztuk a farmban meg cuccokban magunkat... de végül csak lecsaptak minket, de volt 46-46 körül egy döntetlen állás is.
jaés az enemy singed eléggé pofázott all chatbe meg minden, akkor beírtam hogy amúgy tökjó a minion farmod (de téleg vmi 30. percben 300minion) és mondtam hogy honort adok mindegyiknek mert jó meccs volt és sokat tanultam. na utána már a srác is tippeket adott nekem meg mittom, tényleg olyan hangulat volt mintha karácsonykor társasoznánk vagy nemistudom😄 fura volt. de úgylátszik a pszichológia ittis mûködik. na mindegy
Pl. ha valaki a csapatodból fb-t öl, nem csak annyit írsz be, hogy "gj", hanem hogy "HOLY SHIT WHO IS THIS FUCKING GUY, YOU MOVE LIKE A PRO"
Na nekem így sikerült, több próbát nem tervezek. Aki esetleg kipróbálja, érdekelne az eredmény.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
15perc és kezdõdik.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Biztos túl korán volt még/csak a képeket és videókat néztem. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
5-0-13
9-0-9
(tudom a killek nem kellenének, instant behúzásból, üldözés közben passzívból vannak kb.)
azthiszem õ lesz a következõ vásárlásom, support még úgysem nagyon voltam 😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Lissandra has special taunts for Ashe, Brand and Sejuani.
Sejuani kapott valamiféle visual frissítést?
Mert a jelenlegi PBE-s változat jobban néz ki, mint a normál szervereken lévõ Sejuani.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
22:00-kor kezdõdik, akit érdekel...
Btw silver 3-ban vagyok, de rankeden nem szoktam botlane-ra menni.
Egyedül Tresh, Sona, Taric, Leona a jobb support. Vagy Janna de õ is van olyan nehéz mint Tresh és lehet hogy csak Fiddle ellen OP teamfightban mindenesetre én rühellem.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
bár nem lesznek support itemjeid
Mostanában ha nincs kedvem supportolni, de mégis kell, akkor shacot pickelem.
megkérdezhetem, hogy ilyen hozzáállással milyen szintre jutottál rankeden?
Mostanában ha nincs kedvem supportolni, de mégis kell, akkor shacot pickelem. Ha jó a komunikáció a csapatban nagyon jól lehet kiteolni, meg menekülni is. Bénácskább ellenség ellen pedig nagyon vicces 😄
Twisted Fate <52:49>52:49>: I summon Dark Magician, in Attack Mode! Go, Dark Magician! Destroy Time Wizard with Dark Blast!
Syndra <53:09>53:09>: do u guys wanna know how long tfs been doing this
Syndra <53:17>53:17>: THE WHOLE GAME
<#eplus2>#eplus2>
Ez most így 5-bõl 3-4 meccsen és a csapatból a 2 carry csinálta.