League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
lol, állítólag azért nem volt ilyen díszes díjátadás, mert féltek, hogy a kínai tömeg megtámadja a koreaiakat 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Karma 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Igen, de ha silver 4-ben vagy és viszed fel az MMR-t akkor is ugyanúgy jobbakat fogsz kapni. Sõt kurvára mindegy hol vagy, ha nyersz akkor jobbakat fogsz kapni 😄

amúgy finn ismerõs 200$-ért árulja az unranked kariját, mondjuk neki van rajta RP is.

Czdano
Az MMR tudtommal a mostani "hidden elo". Ergo ha silver 5-ben vagyok, és viszem fel az MMR-t, akkor egy idõ után jobbakat fogok kapni..valamelyik hszben lent volt errõl egy poszt

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

vafeN
Majd ha fent lesznek kiderítem.

[O_O] (.)(.)

SzirmosSzisza
És annak mi értelme van, ha húzod az MMR-t ? ...

Ugyanolyan játékosokat kapsz, mintha nem dodgeolnál direkt.

Czdano
HOL?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

vafeN
100$-ért viszik mint a cukrot. 2 ismerõsöm is eladta már úgy hogy silver5be voltak 😊

[O_O] (.)(.)

Czdano
Tök 8, én már silver 5-ben leszek lassan és hidegen hagy az egész játék. Már kismariska nagymama is ezzel játszik, népjáték lett = még a legautistább ember is folyton fröcsög a másikra, hogy õ a szar. Egyetlen reményt látok a felkerülésre, ha silver 5ben dodgeolom majd a promotion meccseket, és viszem fel a hidden MMR-t. Ha az se mûködik akkor eladom az accot a francba, talán ér egy sört

j0nNyKa
kiveve ha az enemy-ben van yi meg nida <#idiota>

SzirmosSzisza
ARAM-ozz, ott nem sérülnek az ember idegei 😄

Czdano
Az a baj, hogy ez a vidi meghozza a kedvem a játékhoz.

sadface
dat Katarina.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
a behind the scenes videobol az azsiai csaj <#finom>

j0nNyKa

j0nNyKa
ah koszi <#eljen><#eljen>

SzirmosSzisza
Állítólag mégis Baron az.

"The many neutral monsters on the Fields of Justice are constructs inspired by real creatures from Runeterra. The Baron Nashor you see on the map is actually an incomplete facsimile of the true Baron Nashor, who is now the subject of myth and legend. The story goes that Baron Nashor was a ferocious worm that ruled the Serpentine River, which flows through Summoner’s Rift. He was such a fearsome and powerful beast that even the armies of Demacia and Noxus steered clear of the river, unwilling to chance an encounter with the Baron." forrás

Amúgy van egy régi trailer, ennek egy paródiája, illetve egy ki nem adott dominion trailer.

szerk.: meg van egy színfalak mögött videó is

TBTPumpa
Nincs. Ezt az All-Star Event-re készítették és ott is mutatták be. Csak most lett publikálva.
(Amúgy Katarina és Annie egyáltalán nem aranyosak a videóban.) <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tigeroo
kommentek odabasznak "who fed trynda?" 😄DDDDDD
BoneDragon
<#taps>

j0nNyKa
rohadtul epic video <#eljen>
most en vagyok a tudatlan? a vegen mi az a gyonyoruseg ami tibberst megeszi?
hja tenyleg ahhoz hasonlit, fasza
van meg ilyen video masik is?

TBTPumpa
True Katarina vs Garen.

Talán a TT-s boss az:

SzirmosSzisza
Az a végén baron vagy a 3v3-as "boss" ?

TBTPumpa
GGWP Riot:

Azt tudtátok,hogy ha aramnak vége és kijön a victory és úgy hagyod akkor elkezd mesélni a karaktered ?!

se idõm se szándékom se tehetségem arra ,hogy pro gamer legyek, de más esetekben szívesen látok pár százezer forintot (amire pl idén lett volna szükségünk goldberg géphez). ha indulunk jövõre is, megkereslek az ügyben<#idiota>
másnál is meghatl meccs közben a kliens és vissza se enged connection faliurrel?
sadface
report riot

I decide when I'm done.

Hegi90
végülis csak 3 embernek kresselt a kliens a csapatomban játék kezdésnél

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Most már a többi csapat is (EU-ban legalább is), szvsz ezért nem megy nekik oylan jól most.
SzirmosSzisza
Ja, pl CW majdnem beérte EG-t, ha az új tag 1-2 héttel elõbb jön, akkor lehet 4. helyen végeznek 😄

Amúgy szerintem a múlt nem sokat számít, S2 más volt, mint S3.

sadface
Remélem fog is. Az EG-t elnézném, õk eléggé rugalmasak taktikailag. A Gambitre az jellemzõ, hogy egy állandó felállást nyomatnak és ha besül váltanak. (vagynem. 😄)

I decide when I'm done.

ronihun
A spring split alapján valóban. De ne felejtsd el, hogy clg.eu (EG)tavaly épphogy nem jutott a döntõbe az Azubu ellen. Másrészt az új LCS csapatok közt is elég erõsek vannak, szóval sok minden változhat még.

...

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Az a kettõ, esetleg még Dignitas.

sadface
Jaj. EU-ból úgyis Fnatic és a GG esélyes, az EG és az SK-nál van hova fejlõdni, nem hiszem hogy odaérnek. NA-ban kik az igazán jó csapatok? A Curse-t tudom, de ezenkívül szinte az összes homály. Talán ha ilyet mondtok, hogy CLG, TSM akkor dereng valami de nem követem õket.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Második körben. Ha jól tudom így nem kell játszania(uk?) az NA csapatnak. Ha pedig megnyerik az egészet, akkor több csapatot küldhetnek.

ronihun
A lényeg, hogy ezután NA az arroganciájával elbízza magát és újult erõvel kikapnak a World Championshipen az elsõ körben minden csapatukkal, as usual.

...

SzirmosSzisza
Elsõ meccsen Diamond nagyon jól játszott, aztán emiatt felhúzta midet és topot is (bot azon is veszett volt). Második meccset kikapcsoltam first blood után 😄

TBTPumpa
Hazai streameket nézek West szerverrõl. Ott is vannak azért érdekes játékok, ezek alapján félve tekintek az East-es Rankedre. Majd kipróbálom, max én leszek a legrosszabb az EUNE szerveren. <#idiota>

sadface
Diamond szerintem csak oroszt beszél. Volt egy interjú ahol tolmács volt.
(mármint fordított egy pali diamond és a kérdezõ között.)

I decide when I'm done.

jazzy
Nincs mit hibáztatni Yellowpeten, nem a saját supportjával van, tök más a játékstílusa az EG és a Gambit bot lanenek, egyáltalán nem illenek össze.

Egyébként is Alex kb semmit nem nyújtott önmagához képest, meg sOAZ se sokat.

Na meg ez, hogy nem is tudnak egymással beszélni mert 2 csak oroszul beszél, ez lol.
sadface
Á nem. Darien feedelt volna. :c Mondjuk Genja MF-jét elnézegettem volna sárgapete helyett de sajnos a riot szabályai... 😊

I decide when I'm done.

ronihun
Nem tudom, nekem egyik játékos se tûnt úgy mint aki egy szinten van az ázsiaiakkal.

...

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy Doublelifttel sajnos nincs egy szinten és úgy néz ki a többi ázsiai játékossal sem. (mondjuk elsõ meccseken Ed Ward talán még rosszabb is volt). Másrészrõl meg nem is õ nyerte a szavazást, hanem Genja, csak egy csapat max 3 játékost küldhet. A legnagyobb esélye akkor lett volna EU-nak, ha ki küldik egy az egyben Gambitot, esetleg fNaticot 😄

SzirmosSzisza
Itteni írásokból ugyanannyi esélyed van mindkét szerveren. Sõt, itt még könnyebb is talán.

jazzy
Ha egyszer pro gamer leszel én ilyen feltételekkel szívesen szponzorállak.
BoneDragon
Huh, ezt feleslegesen túlmagyaráztad. Nem követem mostanában az eseményeket, így nem tudom éppen kit fikáznak. Ez egy személyes észrevétel volt amit már hónapok óta észre veszek. Lehet ez kifogás, hogy nem saját csapat, de EG-be is csak vergõdik ha megnézed a meccseket.