League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az East-West lassan olyan lesz, mint Wowban az alli-horda volt anno <#idiota>
"Easten van? Akkor k*cs*g" <#idiota>

Metalmilitiakid
Szinttõl függetlenül minden hõst elõször botok ellen próbálok ki, nem magam miatt, az leszarnám, hanem azért, hogy más emberekkel ne basszak ki rendes meccsen ami nekik azért számít.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mintha nem lenne teljesen mindegy beginner botok ellen... Azok ellen egyedül lehet nyerni.

SzirmosSzisza
Azért eléggé gáz, hogy lvl 9-es karin csak botok ellen mersz hõst kipróbálni 😄

Amúgy én most húzok Westen smurföt és ott is ugyanúgy vannak retardáltak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
LOL. Pedig én határozottan emlékeztem rá, hogy régebben jobb volt vele játszani.
Akkor csak elszoktam tõle. <#idiota>

Viszont Draven-nel aratni lehet ARAM-on. Annyira Random ez az Aram, hogy egymás után kétszer is Draven-t adott. Elég beteg statom lett mindkét meccsen. WTF?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
azt teljesen jól látod, tekintve hogy semmit nem változtattak rajta 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Metalmilitiakid
Elég sokat toltam westen a low level-s és azért ennyire idiótákkal nem találkoztam legalábbis nem 1 játékban. Illetve az tegyük hozzá, hogy az utána következõ 2 játékban is megvolt a double mid, tripla top és egyéb szépségek, azért azokkal westen nem igazán találkozom.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TBTPumpa
Katarina nerfelve lett február óta?
Régen játszottam vele, de most Aram-on bevállaltam. Sajnálattal tapasztaltam, hogy baromira magasak lettek a kislány Cooldownjai és alig van damázs.
Év elején lehetett vele darálni, most pedig...

Why Riot why???

j0nNyKa
mindenesetre legközelebb úgy hazudj, hogy photoshopolj mellé, manapság úgy hihetõbb <#idiota>

ronihun
holy facepalm

...

TBTPumpa
Heti hõsök:

Cho'Gath
Ezreal
Garen
Graves
Leona
Nasus
Skarner
Viktor
Ziggs
Zilean

TBTPumpa
"Végre rájöttem, hogy miért játszom West en..."

Már nem azért, de ez egy Coop vs. AI és jelenleg 9-es szinten vagy.
Ilyen amatõr szinten nem várhatod azt, hogy profikkal hozzon össze a matchmaking!
Coop vs. AI-ban amúgy is vannak vicces dolgok, de ott úgyis mindenki a First win of the Day bónuszért kapar.
PVP-ben másabb a helyzet, persze nem LVL9-en.

IJIazz
Mondjuk nem tudom mit vártál, h diamondosok játszanak beginner botok ellen? Ott csak olyanokat találsz aki most kezdte a LoL-t és azt sem tudja merre az enemy nexus.

Metalmilitiakid
Ja igen rájöttem, hogy az a képbõl nem szûrõdik le, hogy a 2 jungle item és a smite ellenére nem volt junglerünk, illetve az, hogy Annie 20:00 után CD re nyomta a surrendet megállás nélkül. Illetve a team fight érzés nuku, ezért volt ilyen kevés assistom, mert szinte mindent egyedül öltem..

Metalmilitiakid
Átdugtam a képem East re, mert eszembe jutott ott maradt annyi pénzem, hogy megvegyem LeBlanc ot mivel ki akartam próbálni. Elsõ bot ellene meccs, hogy teszteljem. Végre rájöttem, hogy miért játszom West en...

TBTPumpa
Vagy League of Bugs. Lassan már úgyis erre kell "átnevezni" a játékot.

Hát ebbe bele se gondoltam, de esküdni mernék, hogy 5-öt láttam, but u got a point guys. 😄
TBTPumpa
5 Teamwork? Azt mégis hogy? Öten vagytok és magadat nem tudod honorálni! Maximum 4-et kaphatsz a csapattársaidtól, mert az ellenfél csapat, csak Honorable Oppontent-et tud adni. Vagy tévednék?

Legutóbbi 3meccsem "keep it up guys" attitûddel játszottam, és mindet megnyertük. A 2. a toplane eléggé morcos volt 10perc alatt 4szer halt meg, flamelt is egy kicsit. De miután lenyugtattuk, egybõl ment neki is. 😊
Fabio Capello
elég nehéz elképzelni... 😄

Az az érzés mikor +5 teamworkot kapsz egy ranked után. 😊
j0nNyKa

j0nNyKa

Szerintem QRQWEQ, bár lehet így várni kell egy picit a q cdre...
tigeroo
értem köszönöm <3
SzirmosSzisza
Q-val érdemes kezdeni, aztán R, W, Q, E vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy a Q-nak kicsi a cd-je emiatt kétszer is tolható simán. (én régen mindig W-vel kezdtem, hogy annak a cd-jét húzza le a többi spell, de Q jobb)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
DDDDDDDDdddddddd
tigeroo
nem E-vel kell kezdeni am?😄 a magic resist reduc miatt?

BoneDragon
Fake, mozog a karakter mikor nem üti a billt <#idiota>

SzirmosSzisza
Bezony, roppant bonyolult hõs <#idiota>

Fabio Capello
Ryze gyorstalpaló: RQWEQW. Ellenség nem halott? Ismételd. <#idiota>

tigeroo
valóban jó 😊

én ryzel vagyok így, megvettem régebben de tegnap úgy elpicsázott minket egy, hogy ma tanulgatom, megjött a kedvem hozzá
SzirmosSzisza
Soaz állítólag megunta a játékot és már csak a fanok/pénz miatt játszik. Amúgy koreai csapat ~10 meccset játszott együtt (OGN még mindig megy és arra készültek a saját csapatukkal)

pixxxel88
A cinematic-ban az pedig Baron, és nem véletlenül néz ki másképp mint a játékban. Baron rework incoming

pixxxel88
Az EU allstar csapattal az volt a gond, hogy nem gyakoroltak eleget. Sõt, gyanús, hogy egyáltalán nem gyakoroltak. Wickd írta facebookon, illetve Snoopeh mondta egy interjúban, hogy nem scrimmeltek túl sokat (Snoopeh hangvételébõl az jött ki, hogy a "nem túl sok" enyhe kifejezés).
Az NA elleni meccseket Diamond betámadt ahogyan a Gambitnél szokták, aggresszívan és látszott, hogy Pete és Soaz nem tudja követni.

SzirmosSzisza

j0nNyKa

j0nNyKa
azon szoktunk röhögni hogy aramot mennyire dominálja, beteg az a cc

Egyébként csak szerintem marha jó support Nami? 😄
Megvettem még anno mikor kijött, játszottam vele párat, aztán mondom oké ez nekem nem megy 😄
Mostanában elkezdtem behozni ha aggresszív ADC-nk van (draven, caitlyn stb) és jól mûködik velük nagyon. CC, sustain és zone-olni is jól lehet vele.
Az ultijával rendre el lehet dönteni teamfightokat vagy éppen kihúzni a csapatot a trutyiból, tetszõs.

SzirmosSzisza
Baront lassan mindenki lesolozza, állítólag jön már Baron rework 😄

j0nNyKa
12 perctõl érdemes nézni, ! jungler lissandra ! lesolozza baront <#idiota>

cataflam02
Már megint mi ez az új 300 megás patch ? Mit javítottak ?

One more story

j0nNyKa
custom map ötlet:

SzirmosSzisza
há tényleg, volt ilyen is.

(malady monday 😄)

SzirmosSzisza
blue ez op

Jaja, a retard teemo 10/10 😄D de az autós jelenet is 😄
Ezt még nem láttam, fasza 😄
Ami állat még az a "Showtime"-ban a fed alistar 😄D

j0nNyKa
igen az elõzõ jobb volt, teemot nagyon elkapták benne 😄D
ami nekem még nagy kedvencem, az a haloweeni rész, amikor fiddle meg... ah whatever, ez:

A 7.részt minden nap megnézem egyszer, mióta kijött 😄 nagyon nagy 😄
Ez a 8.rész kicsit "meh" lett :/

#33529: azok nem nagyon komálják egymást, simán elhiszem 😄